Перейти до змісту

Викрадено два велосипеди (білий OPTIMA BIKE та сірий КТМ)

Ира

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  Цитата

крали і будуть красти - це вже романтика - украл, выпил, в тюрьму)

он по статистиці в Данії, наприклад, кожні 8 хв крадеться велосипед....я вже мовчу про Голандію, Францію і інші єврокраїни, де велосипед - це стиль життя, а не навіть засіб пересування.

І що далі? Опускати руки і покірно купувати нові вели, тому що "все одно вкрадуть"?

Вкрав, зловили - в тюрячку років на 5. Романтики 0,0%

І не треба рівняти Данію або Голандію з Україною, нам до їхнього відношення до велосипедів як до неба навкарачки.

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 09.10.2014 в 13:17, Ko3bMa сказав:
  Цитата

крали і будуть красти - це вже романтика - украл, выпил, в тюрьму)

он по статистиці в Данії, наприклад, кожні 8 хв крадеться велосипед....я вже мовчу про Голандію, Францію і інші єврокраїни, де велосипед - це стиль життя, а не навіть засіб пересування.

І що далі? Опускати руки і покірно купувати нові вели, тому що "все одно вкрадуть"?

Вкрав, зловили - в тюрячку років на 5. Романтики 0,0%

І не треба рівняти Данію або Голандію з Україною, нам до їхнього відношення до велосипедів як до неба навкарачки.

Ну ти ж знаєш, тут і окрім "хоробрих" постів нічого ніхто робити не буде ;)

Вершиною героїзму є заяву в міліцію написати

Ніхто в ЖЕК не зателефонує, щоб лампочку в ліфті замінили, чи повідомили про несправність, а тут з криміналом "мазатися"

Опубліковано

В мого племінника за 4 роки вже 2 велосипеда вкрали, вже на 3-му катається. Скільки не відловлюй злодіїв, все одно найдеться інший, так що треба бути обачним, і не залишати на видному місці без нагляду.

Опубліковано
  Цитата
Ну ти ж знаєш, ми в Україні і окрім "хоробрих" постів в мережі нічого ніхто робити не буде

Терплять крадіжки, терплять владу, терплять хабарників, терплять срач навколо. Ех, знову політика зпливла. Г*вно, ніяк не тоне <_<

Опубліковано
  В 09.10.2014 в 17:41, Ko3bMa сказав:
  Цитата
Ну ти ж знаєш, ми в Україні і окрім "хоробрих" постів в мережі нічого ніхто робити не буде

Терплять крадіжки, терплять владу, терплять хабарників, терплять срач навколо. Ех, знову політика зпливла. Г*вно, ніяк не тоне <_<

Точно, терпіли вони! ;)

А давай ти все організуєш і займешся пошуком на живця? Технічні моменти беру на себе, спробую допомогти.

Опубліковано

Я вже писав, готовий дати свій вел, але якщо він до мене повернеться живим та неушкодженим.

Навіщо писати у кожній темі про живця, якщо ніхто нічого не хоче робити!?!?

Опубліковано
  В 09.10.2014 в 18:01, TARAS96 сказав:

Я вже писав, готовий дати свій вел, але якщо він до мене повернеться живим та неушкодженим.

Гарантувати можуть лише страхові компанії

а я звідки знаю?! :0026:

Опубліковано
  Цитата

на вулиці Зацепи 3Д з кладовки біля під'їзду.

живу поруч 3ж

таке питання, вкрали з підвалу чи з сушарки (кладовка між поверхами)

замок зломаний чи відкритий?

до речі, сьогодні бачив як сусід продавав чорнобілий cube, але тут таких вроді не шукають.

Опубліковано
  В 09.10.2014 в 18:19, Revolver сказав:

до речі, сьогодні бачив як сусід продавав чорнобілий cube, але тут таких вроді не шукають.

Маєш підозри? - передзвони в міліцію, може вони шукають?

Опубліковано

ага позвоню і скажу, тут людина, що живе по-сусідству, продає свій вел, посеред 400 квартиного двору, приїдьте подивіться )

Опубліковано

Хочаб так:

Ти поцікався, чи немає в розшуку такого велосипеда, опиши його характерні ознаки: колір, наліпки, колеса, ушкодження, тощо...

Ну звісно при умові що ти знаєш. що у нього його перед цим не було.

Опубліковано
  Цитата
А давай ти все організуєш і займешся пошуком на живця? Технічні моменти беру на себе, спробую допомогти.

А давай ти не будеш мені вказувати? Я в кожні темі не плачу про живця і не розказую, кому що робити.

І взагалі, кожна тема про крадений вел все більше відбиває бажання його купувати. Або примушує думати, де його ставити, якщо буде потреба.

Все, офтоп закінчив. Хочете ловити - ловіть, не хочете - не ловіть. Колеса ваші.

Опубліковано
  В 09.10.2014 в 19:22, Ko3bMa сказав:
  Цитата

А давай ти не будеш мені вказувати? Я в кожні темі не плачу про живця і не розказую, кому що робити.

І взагалі, кожна тема про крадений вел все більше відбиває бажання його купувати. Або примушує думати, де його ставити, якщо буде потреба.

Все, офтоп закінчив. Хочете ловити - ловіть, не хочете - не ловіть. Колеса ваші.

ШАНОВНИЙ! Де видно, що я комусь щось вказую?!

а хто на 2й сторінці настрочив символів на клавіатурі в якості "експєрта без вела"?

Я просто сподівався, що хоч одна людина ладна підняти ввечері дупу із-за монітора і щось зробить на зустріч суспільства окрім писанини і порад?! А ти як і всі диванні воїни...

Опубліковано

ну так, саме перше - теми такі потрібні для того, щоб хозяїнам велосипедів, таких я, наприклад, дійшло з 20-го разу, що за коником треба придивлятись влучніше, ставити не де-попало!

признаюсь - не всі теми перечитував, але бачив, що створюються дуже часто - тому на свого "залізного" став більше приділяти уваги, навіть коли просто на 5 хв заходиш в магазин :) - до речі, щодо 5 хв - так років 7-8 назад мій велосипед вкрали за 3 хв, напевно...все так злагоджено зробили - а міліція напевно і досі шукає :_07: шутка звичайно...хоча в міліцію заяву писав!

саме друге - я як являюсь прихильником злосного песимізму - ну просто не вірю, що ті велосипеди знайдуться, тим більше як і викрадачі - тут діє, мені здається, така собі притерта групка (може Домінік Торето з Брайаном :)) - а можливо вони "кашляють" тим самим міліціантам і ті їх кришують...варіантів дуже багато.

п.с: і так, дійсно, сподобалось, як тут набивають пости порадами люди, які близько ніякого відношення не мають до велосипедів!

так тримати :) я плюсану......еммммм, напевно в слідуючому житті, тільки ж ви не забудьте мінусанути :_07:

аухвідерзейн, камрадс!)

Опубліковано

В 09.10.2014 в 17:44, Ukrainec сказав:
  В 09.10.2014 в 17:41, Ko3bMa сказав:
  Цитата

Точно, терпіли вони! ;)

Опубліковано
  Цитата

живу поруч 3ж

Сушарка, що знаходиться біля входу в під'їзд.Замок взламали і забрали з собою, лишивши відкритими двері.

Опубліковано
  В 16.10.2014 в 06:23, Ира сказав:
  Цитата

живу поруч 3ж

Сушарка, що знаходиться біля входу в під'їзд.Замок взламали і забрали з собою, лишивши відкритими двері.

в мене так аналогічно було.

Значить можливо ми маємо справу з одним і тим самим х#йлом.

Опубліковано

інформація про те, що йде полювання на живця (а ще краще поряд живця поставити розтяжку) змусить злочинну групу (а це ціла схема викрадачів і збувачів) збавити обороти (велика ймовірність того, що "херої" читають форум). тому деталі розтавляння пасток не викладайте і у групи "мисливців" включайте надійних, знаймих людей. "Живців" і місце їх розташування не описуйте навіть у приватні повідомлення завзятим велобайкерам з форуму.

Опубліковано
  В 16.10.2014 в 06:46, BeON сказав:

в мене так аналогічно було.

Значить можливо ми маємо справу з одним і тим самим х#йлом.

не згадуйте президента сусідньої держави.

Цікаво для чого замок з собою забирати :glare:

Опубліковано
  Цитата

Цікаво для чого замок з собою забирати

на замку можуть лишиться сліди від певного інструменту, чи навіть відбитки, бо "працювати" з замком краще голоми руками

Опубліковано
  В 16.10.2014 в 10:19, Revolver сказав:
  Цитата

Цікаво для чого замок з собою забирати

на замку можуть лишиться сліди від певного інструменту, чи навіть відбитки, бо "працювати" з замком краще голоми руками

В 19.10.2014 в 14:29, heiwa сказав:

мій замок теж з собою прихопили. артефакт)

ну ось і викинули перекушений велозамок:

post-8105-0-53080300-1413788169_thumb.jppost-8105-0-78453200-1413788171_thumb.jp

був побачений, сьогодні зранку, на Коперніка

post-8105-0-34525000-1413788181_thumb.jp

post-8105-0-12460700-1413788179_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...