Перейти до змісту

Microsoft презентувала Windows...10!

yucore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

С каждой "новой" версией Винда внешне всё больше и больше походит на юниксоидные системы

як на мене, то на кусок лайна вони все більше схожі, починаючи з 8. Скільки вони молдаванам заплатили, щоб вкласти плитку?

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

как-то вообще без разницы, тратить деньги на переход со своей купленной 8.1 на 10-ку - нет, не буду. Годика через 2 - подумаю

Опубліковано

Вони навмисне 9 пропустили, щоб не наповнювати ринок якісною продукцією ... :)

95 - NT - 98 - 2000 - Melenium - XP - Vista - 7 - 8 - .... - 10

Опубліковано

Соромітник, дада, гурме, тільки шеф-кухарі нікому не скажуть, що омар - це і не омар, а рак-переросток, а гарсон прикручує йому пласкогубцями великі клешні, щоб вигляд був більш впічітляющий :D

іксклюзів, кулє...

я ж так і написав :) нє ?

перший з піною з рота доказує що ... даж на хліб не намажеш

Опубліковано
починається срач, який ніяким боком не впливає на продукт і його долю

Я ніякого срачу не бачу і близько, більшості просто п.х (с) :)

Ну а ми качаем.

Опубліковано

Як на мене МС єдина компанія що рухається в правильну сторону намагаючись уніфікувати всі пристрої під однією ось, як в їх це получиться побачимо.

тільки вони рухаються зав'язаними очима, спиною вперед і з підскоком.

на мою думку правильно було б розвивати принцип модульності (типу подібно Linux, але більше розвинути), тобто продавали універсальне в кавичках ядро ос за певну ціну, а далі в процесі могли б доставляти потрібні певні компоненти в міру необхідності теж за певну ціну, і користувач має повну свободу дій,

для чайників барижили б ос вже з певним набором модулів

але ні, як же так, ми краще все напхаємо в купу гівна і ціну виправдаємо.

НІ пкашнікам - ні планшетнікам, будуть стрибати від одних до других, банально надіятись, що задовольнять всіх.

Опубліковано
взагалі, на перший погляд, не дуже багато змін в порівнянні з 8.1
Примечания

Technical Preview не поддерживает некоторые процессоры и аппаратные конфигурации ПК.

Если у вас установлена Windows 8 Профессиональная с Media Center, при установке предварительной версии Windows Media Center будет удален.

После установки предварительной версии вы не сможете воспроизводить DVD-диски с помощью проигрывателя Windows Media.

Ой ^_^

Будєм пасматрєть, коротше кажучи. Ще часу і часу.

Опубліковано

- не можливо зробити локального користувача на момент установки (якщо підключено інет), в 8.1

Все возможно, я тоже первый раз не заметил ;)

- запустив, встановив оновлення, натиснув перегрузити (для завершення оновлень) - синій єкран .. з стабільністю поки туго ...

И это не правда, это смотря чем активировалась ОС
Опубліковано

мінуси:

- не можливо зробити локального користувача на момент установки (якщо підключено інет), в 8.1

була не дужа явна можливість, але була ...

- запустив, встановив оновлення, натиснув перегрузити (для завершення оновлень) - синій єкран .. з стабільністю поки туго ...

- маю два монітори .. переніс панель на другий монітор (поставив збоку), переключився в онлайн профіль, повернувся назад - панель на першому моніторі .. довелось знову ручками ставити назад ... перегрузив комп під локальним користувачем - все норм ...

- немає (явно) можливості включити "панель управления, класичну" .. зате пропонується нова версія (яка була додатково в 8,1) .. фактично налаштувань там мізер ...

плюси:

- цікава кнопка "Пуск" ...

- відсутність екрану "Метро", тобто - онлі "робочий стіл" ..

- віртуальні робочі столи (аля Лінукс)

взагалі, на перший погляд, не дуже багато змін в порівнянні з 8.1

Не правда, і локальний в мене є, і оновлення стабільно прилітають, і з панеллю управління також нема проблем :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Поганяв на віртуальні машині. Стабільності нуль. Порадувала кнопка "пуск". Нечасто, але нею користуюсь.

Опубліковано
може через те ?

На віртуальних машинах сервера ганяють.

Можливо, тому що це сирий реліз, випущений тільки для ознайомлення?

Опубліковано

Це я знаю. Але! Не кожна ОС коректно працюватиме на Віртуалці! Деяким потрібне залізо реальне.

Опубліковано

Це я знаю. Але! Не кожна ОС коректно працюватиме на Віртуалці! Деяким потрібне залізо реальне.

нєєє, тут якраз діло в тому, що вона сира. технікал прев'ю як не як. Буду далі ставити бети або оновлювати. побачим, що з того вийде :_02:

Опубліковано

Середина 2015 року. На вінді з'явилась можливість декількох робочих столів)

Не розумію, яку вигоду для ПК дає можливість декількох робочих столів порівняно з декількома активними вікнами.

Опубліковано

Не розумію, яку вигоду для ПК дає можливість декількох робочих столів порівняно з декількома активними вікнами.

Це говорить про те, що ти НІКОЛИ не користувався *nix подібними системами!

Це ультразручно!

Опубліковано

Середина 2015 року. На вінді з'явилась можливість декількох робочих столів)

непоняв.

декілька активних вікон? це як?

В мене буде відкритий ексель, ворд і одночасно текст буде набиратись в активних програмах? Активною залишається завжди она а інша просто залишається запущена на задньому фоні. Чи я чогоь не розумію?

На рахунок віртуальних робочих столів. Сам часто користуюсь бо ця функція уже давно є натівною в мак ос. Дуже зручно в плані того, що переключення настроєно на додаткові кнопки миші.

Опубліковано

непоняв.

декілька активних вікон? це як?

В мене буде відкритий ексель, ворд і одночасно текст буде набиратись в активних програмах? Активною залишається завжди она а інша просто залишається запущена на задньому фоні. Чи я чогоь не розумію?

На рахунок віртуальних робочих столів. Сам часто користуюсь бо ця функція уже давно є натівною в мак ос. Дуже зручно в плані того, що переключення настроєно на додаткові кнопки миші.

Я не працював з декількома робочими столами, тому й не розумію їх сенс. Під активними вікнами я мав на увазі, як приклад, що ти в одному вікні набираєш текст у Ворді, а в іншому йде фільм. А між вікнами нативно перемикатися просто: Альт+Таб.

А як ти можеш одночасно набирати текст в різних вікнах\столах і для чого це потрібно, не розумію.

До речі, роботу з декількома робочими столами можна і в 7, 8, 8.1 віндах: http://remontka.pro/betterdesktoptool/

Опубліковано

А я мав на увазі, як приклад, що ти в одному вікні набираєш текст у Ворді, а в іншому йде фільм. А між вікнами нативно перемикається Альт+Таб.

Ти з двома чи трьома моніторами працював?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...