vic4ever Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 13:14 #1 Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 13:14 Загинув Андрій ГусінУ середу близько 2 години дня загинув футболіст Андрій Гусін.Трагедія сталася на автодромі "Чайка", на околиці Києва, повідомляють ICTV.За словами очевидців, Андрій Гусін тренувався там на мотоциклі. Він начебто виїхав без дозволу на трек і на одному з поворотів упав.Травми виявилися несумісними з життям.Усі деталі нещастя з’ясовують правоохоронці.Андрій Гусін переважну частину кар’єри провів у "Динамо Київ", за який зіграв 170 матчів.У складі збірної України він виходив на поле 71 раз. З 2007 року розпочав тренерську кар’єру.Останнім часом працював асистентом тренера в "Анжі" з Махачкали.У грудні Гусіну виповнилося б всього 42 роки.R.I.P.Якісь "чорні" часи для Динамо, що по грі, що по втраті культових гравців минулого(((
Smith Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 13:30 #3 Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 13:30 R.I.P.Пам'ятаю його гол грекам...
Nokian Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 13:37 #4 Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 13:37 Смерть самих кращих вибираєІ смикає по одному.Іще один пішов в пітьму...
difoto Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 15:39 #6 Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 15:39 Смерть самих кращих вибираєІ смикає по одному.Іще один пішов в пітьму...самих-самих... хто такий Гусін я взнав тільки що. Зараз перерахую айдарівців, яких знав.
DarkMonk Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 16:59 #7 Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 16:59 Как то странно звучит фраза ".....он вроде без разрешения вышел на трек..." --- там чё бля Парк Культуры и Отдыха? Опять с кого то снимают ответственность?
igorgame Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 17:02 #8 Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 17:02 За неповних два місяця Баль, Белькевич і ось Андрій Гусін... сумний рік для Динамо... Вічна Пам'ять...
bublik007 Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 18:21 #9 Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 18:21 Футболіст був класний, земля йому пухом.
Michaylo Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 06:38 #10 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 06:38 А я Гусина знав давно - ще зі Львова...Вічна йому пам'ять!
Plum Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 18:25 #11 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 18:25 От я футболом не цікавлюсь і не захоплююсь. Загинула людина -- ну да, шкода, всіх загиблих шкода. В них сім'ї, може діти... Але встократ більше шкода тих хлопців, які гинуть на війні, ніж тих, хто не справились з керуванням, катаючись на мотоциклі. А скільки в нас топіків, присвячених хлопцям, які загинули на Майдані або в зоні АТО?
Plum Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 19:15 #12 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 19:15 ось цих хлопців шкода http://youtu.be/kpWM7o2t1-4 царство їм небесне! P.S. Реву....
yura-patriot Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 19:31 #13 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 19:31 От я футболом не цікавлюсь і не захоплююсь. Загинула людина -- ну да, шкода, всіх загиблих шкода. В них сім'ї, може діти... Але встократ більше шкода тих хлопців, які гинуть на війні, ніж тих, хто не справились з керуванням, катаючись на мотоциклі. А скільки в нас топіків, присвячених хлопцям, які загинули на Майдані або в зоні АТО?Хлопці... ось я терпів-терпів, і не втримався, те що в стократ шкода хлопців це навіть і не обговорюється(не змішуйте), але в свій час Андрія Гусіна знала вся Україна!! коли він прославляв націю "через спорт" зараз ніхто ВЖЕ! не пам"ятає, це-показовий спотсмен, і людина.
KGress Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 20:17 #14 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 20:17 Почнемо з того, що футболісти за своє "прославляння нації" (а насправді -- прославляння самих себе) отримують мільйони доларів і ранню пенсію.Гусін, був прекрасним футболістом! Його виступи за Динамо і гол грекам напевне знають всі, хто більш-менш цікавиться вітчизняним футболом. І мені абсолютно всеодно скільки мільйонів він заробив! Він - один з тих, хто подарував нашій збірній путівку на ЧС.. Ну не правильно зараз порівнювати, кого більш шкода.. Війна - це зовсім окрема тема..Чи по вашому, якщо гинуть люди в АТО, то других загиблих згадувати не треба?P.S.Доречі, Гусін допомагав військовим АТОhttp://prosport.tsn.ua/sport/eks-gravec-dinamo-dopomig-viyskovim-ato-358108.html
igorgame Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 06:05 #15 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 06:05 А скільки в нас топіків, присвячених хлопцям, які загинули на Майдані або в зоні АТО?Да багато тих топіків, новин, блогів... на інформаційно-новинних порталах! А чому тут жалієтесь? Створіть тут тему, топік...і будуть обговорювати, хто небайдужий і кому цікаво. Що за звичка когось винити? Почніть з себе!!! Захотіла людина обговорити цю трагедію - створила тему, люди обговорюють, висловлюються... Що за звичка зі своїм "уставом"... і когось повчати?! Вибачте не втримався! Дратують такі "розумники" які всіх "вчити" хочуть, а самі...???!!!
Nokian Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 07:06 #17 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 07:06 Якщо не можемо поділити гіркоту втрат і смертей- як же ми поділимио радість перемог і здобутків.?
Ko3bMa Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 07:33 #18 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 07:33 ось цих хлопців шкодавідео видалили через "оманливий вміст". ніхто не зберіг часом? можливо, є альтернативні посилання?Народ, тема про Гусіна. Хто його знав хоча б вживу, для того втрата відчувається сильніше.Що ж заважає вам створити тему з іменами загиблих, як на Майдані, так і на Сході?
vic4ever Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:02 Автор #19 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 08:02 Створена мною тема аж ніяк не доводить, що смерть відомого футболіста трагедія більш значуща, ніж загибель наших хлопців на сході. Ці події знаходяться в різних площинах, і якщо ви не цікавитесь футболом і навіть не знали, хто такий Гусін - просто треба було пройти повз...Андрій народився в трохи рідному для мене Золочеві Львівської області, там він кумир для місцевих хлопчаків. Як вже писали вище, зробив свій вагомий внесок у спорті, в результаті чого про Україну дізналось багато людей з інших країн.Так, зараз важкі часи, і кожна труна зі сходу особиста трагедія для більшості з нас... всі інші речі поряд із цим здаються незначущимим і неважливими.Думаю всі, хто хотів висловитись, це вже зробили.Сьогодні Андрія ховають. Нехай земля йому буде пухом.Тему, на мій погляд, можна закривати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.