Перейти до змісту

Форум "Релігія"

Gabriel

Рекомендовані повідомлення

Адміни, що там на рахунок форуму "релігія"? Ну, здається, чому закрили його я здогадуюсь, але ж якщо люди бажають висловити свою позицію на тему релігії на своєму улюбленому форумі, треба дати їм таку можливість. Це ж свобода слова в Україні! Не обмежуйте її а направте в правильне русло!

Давайте повісимо правила на цей форум, призначте двох модераторів з різними релігійними поглядами, щоб слідкуали за порядком і продовжимо дискусію.

То як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую. Відкрити гілку...а то так прикро, наштампував стіко тексту і відправив, без привтика на те що Клозед....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ф топку. Я подискутувати звісно ж не проти, але з тією релігією один срач. Хай і далі буде закритою і буде мир та спокій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не, я считаю шо в спорах рождается хоть что-то... пускай не истина, но все-таки рождается.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У суперечках на релігійні теми наврядчи народиться щось путнє. Це та сфера, де кожен залишиться при своїй думці, а значить і дискутувати немає сенсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ф топку. Я подискутувати звісно ж не проти, але з тією релігією один срач.

Мікс, срач там, де сруть.

То давайте зробимо так, щоб ніхто не обсирав один одного . (вибачте за грубість :) )

Мої пропозиції - читайте перший пост.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую пост вище.

срач вже тут :).

Тему закрили.. абідно до сліз..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я свою точку зор виказував і на форумі, і в особистій розмові з t0rik'ом. Полягає вона в тому, що якщо боятись спорів, то потрібно закрити форум взагалі, починаючи з Політики і закінчуючи Залізом і Еротоманією, тому що в кожній темі є люди з різними поглядами як не на релігію, то на державну мову, як не на "Intel vs. AMD" то на секс утрьох. Навіть в хуморі, як виявилось, бувають суперечки стосовно расової чи національної неприязні...

Торік обіцяв, що форум Релігія буде працювати, після того як він обміркує для себе механізми наведення в ньому порядку. Ситуація ускладнюється тим, що Mix, доказуючи свою правоту, посилався на свій статус супер-модератора і на можливість застосування санкцій проти людини, яка має інші ідеологічні погляди.

Я вважаю, що в форумі Релігія супермодератори повинні позбавлятись своїх прав, там повинні діяти тільки обрані для цього розділу модератори. Проблема в тому, що технічно це вирішити неможливо, тому ще немає механізму, який забороняє супермодератору мати доступ до управління якимось одним форумом. Все або нічого.

В зв'язку з цим, моя пропозиція -- узгодити це питання в правилах і наказувати за його доведене порушення позбавленням будь-яких модераторських прав, ну і іншими санкціями, за рішенням адміністрації.

Модератора, як казав Gabriel, має бути два. І працювати вони повинні в строгому контакті один з одним. Редагувати і/або видаляти і/або закривати будь-які пости чи топіки один модератор може тільки зі згоди іншого.

Пропоную з боку "невіруючих" модератором поставити difoto, як людину з об'єктивними поглядами і холодним розумом стосовно тематики даного форуму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому то і справа, що якщо в інших форумах спір можна розв"язати навівши факти або аргументи, проти яких опонент не може нічого протиставити логічним шляхом, то будь-яка релігія побудована на догмах (тобто істинах, правдивість яких доводити для віруючого непотрібно). Звідси і всі проблеми. Те що для одної релігії догма, для іншої під великим питанням і виходить спір у вигляді биття головою в стіну :(

Єдиний варіант - банити любого хто вийшов за рамки простого обговорення і з"їхав на "сам дурак" ітд.

по модератору: ідеально було б знайти матьорого атеїста :) і бажано, щоб в дискусіях на релігійну тематику він взагалі не брав участі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому то і справа, що якщо в інших форумах спір можна розв"язати навівши факти або аргументи, проти яких опонент не може нічого протиставити логічним шляхом
історія України настільки спотворена, і має стільки різних тлумачень і точок зору, що спорити на політичні теми (зокрема про мову, про УПА, про голодомор, про приєднання України до СРСР і інше) посилаючись на факти або аргументи якім нІчого протиставити -- марна справа. Те ж стосується процесорів Intel і AMD -- скільки років горять спори між прихильниками однієї і іншої фірми, а так і не знайшлось однозначних фактів, яким би не було чого протиставити. Це справа особистих смаків, переконання і... віри в якийсь бренд :(

Так що тут все рівнозначно релігії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдиний варіант - банити любого хто вийшов за рамки простого обговорення і з"їхав на "сам дурак" ітд.

підтримую!

по модератору: ідеально було б знайти матьорого атеїста :( і бажано, щоб в дискусіях на релігійну тематику він взагалі не брав участі...

А навіщо матьорий атеїст, ще й якщо він участів в обговорення брати не буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить цікаве питання накой давать супер модерацію тим хто не може терпіти протилежну своїй точку зору ? )

Попахує диктатурою.

Адмін, модератор ітд на форумі це суд'я який в любому випатку має буть не заангажованим і спокійно відноситись до світоглядів інших людей ІМХО

ЗІ Пост без наєзду. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація ускладнюється тим, що Mix, доказуючи свою правоту, посилався на свій статус супер-модератора і на можливість застосування санкцій проти людини, яка має інші ідеологічні погляди

Давай не будемо гіперболізувати. З Костею ми наші питання вирішили і я вибачився за слова про бан. Згадувати це тут - важаю недоречним і не коректним. Мені начхати на то хто і в кого вірить. В дискуссію я вліз лише для того, шоби показати шо "не хлібом єдиним", тобто шо є альтернативні погляди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Костею ми наші питання вирішили і я вибачився за слова про бан.
Слово не горобець -- багато нагадити може. Так, ви розібрались, але факт лишився фактом і ніхто не гарантує, що схожа ситуація не повториться.

P.S. В повторенні ситуації я не маю на увазі тільки тебе, тому що людей з такими ж правами на форумі як в тебе на і в мене є багато. Так що не сприймай особисто, ти був лише як приклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніхто не гарантує, що схожа ситуація не повториться.

З моєї сторони точно не повториться :( Це я можу гарантувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читай пост скриптум в повідомленні №16 :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую!

по модератору: ідеально було б знайти матьорого атеїста :( і бажано, щоб в дискусіях на релігійну тематику він взагалі не брав участі...

А навіщо матьорий атеїст, ще й якщо він участів в обговорення брати не буде?

для максимальної об"єктивності

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому,що закрили форум "Релігія",я не вбачаю нічого дивного.Це цілком закономірно.В наш час,час занепаду духовності,людям легше обговорювати 24 години на добу клуби,бари,ігри і т.д.,ніж духовні речі.

Як бацька Лукашенка вирішує в Білорусі яку релігію чи церкву дозволити,а яку закрити,так і в нас модератори вирішують бути чи не бути такому форуму,міряючи все власним мірилом.Я не хочу нікого скривдити,можливо мотиви закриття цілком благі,але...Я більш ніж впевнений,що цей форум був цікавий не тільки тим,хто дебатував,а й тим,хто просто переглядав і знаходив для себе цікаве.

Багатьом супротивникам,прихільникам різних релігій та духовних практик,набашгато легше спілкуватись і спорити заочно.Це також плюс.Особисто я,завдяки цій темі,почав краще розуміти бабтистів,сатанистів та інших.

1.Важаю,що перед тим як запускати такий форум,потрібно загалом узгодити і прийняти правила.

2.Модерами призначити кілька людей,які вже показали себе в дебатах з позитивної сторони(спокій,повага,справедливість.толерантність тощо).

3.Гілку назвати не "релігія",а "культура".В якій мають бути підрозділи "духовність", "релігія", і власне "культура".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 keepo

так він же "матьорий атеїст" - яка ж може бути обєктивність?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Gabriel, согласен. поэтому в модераторы советую именно mix_forever и, разумеется, тебя для противовеса. сядете вместе, придумаете правила.. тогда, imho, t0rik будет не против открыть раздел по-новой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

історія України настільки спотворена, і має стільки різних тлумачень і точок зору, що спорити на політичні теми (зокрема про мову, про УПА, про голодомор, про приєднання України до СРСР і інше) посилаючись на факти або аргументи якім нІчого протиставити -- марна справа.

відкриття підфоруму "політика" теж доволі спірне питання і спори там виникають часто на рівному місті, але не путай політичні погляди і релігійні...

Те ж стосується процесорів Intel і AMD -- скільки років горять спори між прихильниками однієї і іншої фірми, а так і не знайшлось однозначних фактів, яким би не було чого протиставити.

але там є факти, цифри щось що можна "пощупати" можна затестити проци на конкретних конфігураціях і програмах і видати резутати - з фактами не поспориш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shkoder, я згідний на твою порпозицію, але як то кажуть "жираф большой....". Так що ждемс, інформації від torika.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...