Перейти до змісту

Світ здригнувся, космос пішов тріщинами.........

Рекомендовані повідомлення

лец воч найс компілейшн

недешевий компілейшн :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 343
  • Створено
  • Остання відповідь

Така вже наша совіцька особливість, шо всіх чогось душить жаба, бо не можуть купить, то хоть обісруть.

мій девайс на Андроїді на момент покупки був дорожчий за останній на той час 5s.

з "лопатою" в штанях то не бага, то ідіотізм юзверя

по американській традиції мали б прописати в інструкції "ні в якому разі в кишені не носити", так як колись казали за 4-ку, що її неправильно тримають.

Зате в нас обсирають всі, в основному ті, хто ніколи того епла в руках і не тримав. Уйова штука, ота заздрість, панове...

Мав айпад. Не сподобався. так шо всі доводи мімо каси.

З точки зору юзабіліті - андроіду до епла, як нашому автопрому до японців...

І шо там такого надзвичайного з точки зору юзабіліті чого, маючи прямі руки, не можна зробити на Андроїді?

1309629_original.jpg

п.с. IPhone helpnig ugly people have sex sinse 2007!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З точки зору юзабіліті - андроіду до епла, як нашому автопрому до японців...

І шо там такого надзвичайного з точки зору юзабіліті чого, маючи прямі руки, не можна зробити на Андроїді?

Да не треба ніяких прямих рук. Голий андроід 4.4 з коробки більш функціональний і зручний за айОс ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Голий андроід 4.4" і "з коробки" — це взаємо виключні параграфи, на мою думку.

Давайте, пройдемось по фактах. От приміром, в один прекрасний момент мій телефон не завантажується (у мене правда з еплодевайсами такого ні разу ще не було), ну чи циклічний ребут. Мої дії, якщо у мене андроїд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте, пройдемось по фактах. От приміром, в один прекрасний момент мій телефон не завантажується (у мене правда з еплодевайсами такого ні разу ще не було), ну чи циклічний ребут. Мої дії, якщо у мене андроїд?

В мене за 3 роки на Андроїді ніразу не було подібного. Мої подальші дії? Я буду і далі юзати свій Андроід :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте, пройдемось по фактах. От приміром, в один прекрасний момент мій телефон не завантажується (у мене правда з еплодевайсами такого ні разу ще не було) ~ Мої дії, якщо у мене андроїд?

Під'єднати зарядний пристрій та зарядити акумулятор.

ну чи циклічний ребут

А што це? А какета? Користувачам не-еппла така фіча недоступна, відать ^_^.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є такий журналіст на mobile-review.com -- Сергій Кузьмін. Він ярий, навіть ЯРИЙ-ЯРИЙ прихильник, навіть не прихильник, а фанат Apple і всього з нею пов'язаного. Всі його статті, огляди і пости в чатіках -- виключно Apple-фільські. Думаю, в його жінки навіть інтимна зачіска в формі яблучка, бо інакше нікак. Ну а от сьогодні він раптом публікує ось ТАКУ статтю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, фанати "лучезарного" Apple все одно будуть стояти на своєму до кінця

А чому до речі всі вчепились до об'єктива камери? Мені подобається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Apple пообещали бесплатно заменить погнутые iPhone 6

http://www.unian.net/science/989252-v-apple-poobeschali-besplatno-zamenit-pognutyie-iphone-6-smi.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лише цей андроїд може сперечатись з еплом по іміджовісті.http://www.sotovik.ru/news/235507-vertu-aster-ljuksovij-android-smartfon.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, ти взагалі в курсі, чим відрізняється "не завантажується" та "не вмикається"? (далі повинен був бути перехід на особистості з приводу твоєї профпридатності із наведенням прикладу результатів твоєї роботи, але я вирішив, що ти того не вартий)

Ну ладно, прикидаєтесь дурниками, значить нема що сказати.

Пропоную перейменувати нарешті тему в "Курилка ненависників епла".

П. С. Для тих, у кого там андроїд три роки без проблем і бла-бла-бла. То він у вас один. І працює. А от ті, котрі працювати перестали, приносять мені. Давай, вмикай мозок, у кого більш адекватна статистика по несправностях андроїдів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є такий журналіст на mobile-review.com -- Сергій Кузьмін. Він ярий, навіть ЯРИЙ-ЯРИЙ прихильник, навіть не прихильник, а фанат Apple і всього з нею пов'язаного. Всі його статті, огляди і пости в чатіках -- виключно Apple-фільські. Думаю, в його жінки навіть інтимна зачіска в формі яблучка, бо інакше нікак. Ну а от сьогодні він раптом публікує ось ТАКУ статтю...

Скажи мені одне. Ти щойно ретельно агрументував і висміював упередженість автора (власне, тут погоджуюсь), а потім навів його статтю у якості агрументу. У чому суть твого поста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суть мого посту в тому, що навіть такі епло-дрочери як цей автор багато в чому розчаровуються в продуктах Apple. І тут можна довго сперечатись -- в покійному Джобсі справа, чи ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сподобався один пост, який починався з такого - "Сразу скажу, сам я не приверженец продукции Apple, но в последнее время ненавидеть её начинает становится мейнстримом..."

тут можна довго і нудно срати на тему вподобань епл-продукції чи андроїд краще всіх - але все ж, на вкус і цвєт як то кажуть! от для мене, айфон краще себе зарекомендував серед телефонів (навіть часом до одного місця функціональність, коли грає велику роль компактність-зручність, чим дуже рідко можуть похвалитись андроїдо-користувачі - привіт гелексі нот ай цвай драй...чи хєр зна скільки їх там є, не телефон, а курва парасолька), далі мені айпод краще грає інших плеєрів (хоча перебрано було купу девайсів якраз для чітково відтворення муз. файлів, а не просто так пропердіти мп3-шку будь-якого бітрейду - привіт андроїд, 70% користувачів якого взагалі не задумуються про якість, аби все було під рукою і щоб все влізало в один девайс...а для чого ще з плеєрами носитись, коли в мене флєшка на 16+ ... гігов і я туди закидаю всі гарячі хіти лєта 2014 + .... і все в мене грає супер)

і зупинюсь поки планшетах, поки не мав епло-планшета, тому обсирати чи хвалити не бачу смислу - але курва мав відроїд-планшета - і скажу ДЯКУЮ, більш не треба! я вже бачу купу мінусів по цьому посту....але як то кажуть - свобода слова - не люблю я андроїд, що ж тут вдієш :_08:

Адіос

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Профпридатність, спєрва-дабєйся і в кінці-кінців перехід на "ви всі кал а я дартаньян" - ознаки дорослої та освіченої людини ^_^

Так-так, продовжуйте. В вас тут вельми цікаво, вже 20 сторінок конструктивної бесіди настрочили.

3898069-1401115856539311_animate.gif

Ну, і щоб не розводити офтоп.

Пост про 8.0.1 нагадав прикол з антенкою. І, власне, з варіантом патча для руки:

IphoneFix.jpg

З такою маркетинговою політикою, якої дотримуються в Еппл, і випускати заплатку на третій день - в крайньому випадку нелогічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сразу скажу, сам я не приверженец продукции Apple, но в последнее время ненавидеть её начинает становится мейнстримом..."

Так ненавидіти Samsung -- це вже давно мейнстрім. Як і дрочити на iPhone.

Тільки чомусь в часи Galaxy S3 його називали "милом" за скруглені форми, а такий же скруглений iPhone 6 тепер -- вершина дизайнерського генія. Раніше всі матюкали Samsung за його топові девайси з великими екранами, називали "лопатами", а тепер і iPhone 6, і тим більше iPhone 6 Plus пішли тим же шляхом. От тільки екран 4.7" в Samsung був ще два роки тому,коли Джобс клявся, що нікому не потрібен екран більший, ніж 3.5", а Note 3 і Note 4 мають екран 5.7", але за габаритами вони менші, ніж iPhone 6 Plus з екраном 5.5". А якщо тобі потрібна компактність -- так будь-ласка, модельний ряд Samsung, а разом з ним і Sony, LG, Motorola і інших виробників величезний в ширину і в глибину, можна знайти екрани будь-яких розмірів. А той же Galaxy Alpha компактніший за iPhone 6 при такому ж за розмірами екрані.

Що стосується музики, то лінійка Galaxy S та Galaxy Note чудово відтворює не лише "mp3-шку будь-якого бітрейту", а і FLAC. До того ж, завдяки підтримці карток пам'яті до 128 гігабайт власники Samsung вже давно можуть мати з собою дуже багато музики і відео. Окрім того, через 5-гривневий кабельок можна підключити USB-флешку. Якість відтворення в сучасних телефонах річ дуже суб'єктивна, але я впевнений, що ти не вгадаєш 5 разів з 5 з чого тобі включили пісню -- з iPhone 5s, чи з Galaxy S5. Чи ти порівнюєш з китайськими смартами за $200? Якщо порівнювати, то вже апарати з однієї цінової категорії і більш-менш одного року випуску.

мав відроїд-планшета

китайця за 200 баксів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що стосується музики, то лінійка Galaxy S та Galaxy Note чудово відтворює не лише "mp3-шку будь-якого бітрейту", а і FLAC

малось на увазі плеєр як залізо-плеєр, а не встроєна функція в мабілачку))

китайця за 200 баксів?

а ні ні, якраз не китой

була б справа в вузькооких - я б мовчав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, відрізниш 5 разів з 5 з чого відтворено якісний файл — з iPod, чи з Galaxy S5? Ну, або не Galaxy S5, якщо тебе коробить від того що це «функція в телефоні», а щось з нових Sony Walkman на Андроїді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

китайськими

китайця

я бачу китай у вас також мейнстрім)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я бачу китай у вас також мейнстрім)

А чьо? Норм, мейнстрім=ширпотреб. А китай дешевий і працює не настільки гірше за дорогі Епли-Самсунги-Нексуси ітд. Та й не шкода так китай, як би було шкода об"єкт поклоніння апломанів. Ах ну так, в кого епл в того ж довший...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А йафон не китай? 95% мобільних - китай, народ. Різниця тільки в ОТК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому ж? На Нексусах що встановлено? Є і в Самсунга Google Edition, без їхніх приблуд, той же голий Андроїд. На Леново теж є голий Андроїд. Та й самому можна практично з будь-якого Андроїда можна зробити його голим. Но зачєм?

От приміром, в один прекрасний момент мій телефон не завантажується (у мене правда з еплодевайсами такого ні разу ще не було), ну чи циклічний ребут. Мої дії, якщо у мене андроїд?

Якщо проблема не з залізом - значить щось накосячив юзвєрь. Заходимо в рекавері, робимо вайп/фекторі ресет і маємо телефон як з магазину. Продвинутий може з того ж рекавері відновити бекап і буде мати останню робочу версію.

Лише цей андроїд може сперечатись з еплом по іміджовісті.http://www.sotovik.r...d-smartfon.html

Кому шо, а Нокіану - понти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як мене вже то задовбало...

якби айфон був би на стільки херовий, то обгавняння його було би на 3-5 сторінок, но 20+ сторінок доказувати на скільки то гівно, це вже є доказом, що він краще,за все,що тільки випускалося.

айфон був першим, крапка! він перший придумав сенсорний дисплей,поки всі ходили з Нокія 3250 Мюзік Едішен,а про самсунги вже мовчу, він перший поставив ОС на мобільний. та змиріться з цим вже, все наступне - відшліфоване першопочаткове!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от. А користувачу айфона треба просто підключити апарат до комп’ютера, натиснути одну чи дві кнопки і через півгодинки він матиме апарат в такому ж стані, як було до проблеми, з тими ж налаштуваннями, історією дзвінків, софтом і т. д. По-моєму, це значно важливіше за купу сумнівних функцій, які абияк працюють і невідомо чи хтось ними користуватиметься.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul, а, то тобі ще до комп’ютера треба дійти? З комп’ютером і дурний зможе. А на ходу? В лісі? На полі?

натиснути одну чи дві кнопки і через півгодинки він матиме апарат в такому ж стані, як було до проблеми, з тими ж налаштуваннями, історією дзвінків, софтом і т. д.

В Kies для Samsung є те саме. Питання твоє було не в кого піська більша, а що робити в випадку, якщо те-то і те-то. Нє?

айфон був першим, крапка! він перший придумав сенсорний дисплей,поки всі ходили з Нокія 3250 Мюзік Едішен,а про самсунги вже мовчу, він перший поставив ОС на мобільний.

:0099:

а ще він перший придумав паралелепіпед. сам. айфон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...