Перейти до змісту

Охорона в Цумі

Myrash

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мені з кавою охорона дозволила в там-там зайти.

ооо, всьо. Де ж Ваш етікЄт?? так повести себе серед людей.....=)

п.с. жартую звичайно))

post-16719-0-15598900-1409734887_thumb.p

post-16719-0-53803500-1409735202_thumb.j

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А на рахунок виражатися нецензурно безпричинно, то такими словами оперує людина, не має більше ніяких аргументів.

а шо, я маю кожного мудака з синдромом вахтера в сраку цілувати?) от ви такі цікаві. перший раз відповім культурно, а будуть загороджувати вхід-некультурно. не треба пред'являти претензії на рівному місці, бо це і є хамство.

а якби в європейській країні-то ще й відсудив би кругленьку сумму за порушення моїх конституційних прав.

ти мабуть в армії небув,чи солдат з автоматом в караулі то теж ніхто?а охоронні структури базуються на тих самих правилах й принципах.

ви ідіот чи прикидаєтесь? нічого, що сторожі з бейджиком (сек'юріті) і солдати в армії, тимбільше на вахті-це зовсім різні речі? це як х з пальцем рівняти.

Опубліковано

а якби в європейській країні-то ще й відсудив би кругленьку сумму за порушення моїх конституційних прав.

Ей, без року тиждень американець, вернись сюди і спробуй відсудити. Нам до європейських норм права як до неба пішки. Тут при 100% доведеній правоті не завжди в суді виграєш. Так що не треба тут приймати бажане за дійсне.

А щодо теми, я б на місці ТС (але в мене і в думках немає з їжею пертися в магазин) після зауваження охоронця доїв би морозиво на вулиці і потім пішов би в ЦУМ, взявши до уваги на майбутнє, що в ЦУМ не варто йти з їжею в руках. Якщо ж охоронець вів себе по-хамські, то можна поскаржитись його керівництву і проконтролювати, чи провели з ним (охоронцем) якусь роботу.

Опубліковано

Ребята, я вам так скажу...я зайшла в Цум до мене підійшов охоронец сказав не можна, я спитала чого...промовчав аргументів ноль, покликав іншого...той сказав не можна йти кажу де знак я йду на 5 поверх поїсти...натомість він сказав ну знака нема але...і всьо...це тривало рівно три хвилини він відступився і я пішла в ліфт...я Вам так скажу якби в нього був вагомий аргумент і він знав, що він дійсно правий він би настояв на свому, при тому, що я не влаштовувала скандал..не кричала..і т.д., як деякі тут думають, що мене чуть лі не зашкібари вивеле..ні такого не було))) я вчьора там була і на першому поверсі бачіла розкідану картоплю фрі перед виходом (цікво що на це охоронці сказали))))))це торговий центр а не музей..я не засранка і прекрасно розумію, що в магазини з одягом не можна заходити з їжею. Якщо в них на на 5 поверсі є кафешкі,то як вони можуть таке говорити, а якщо хтось купить каву з собою і піде бігом на роботу бо поспішає..варіантів безліч, якби я купила морозиво на 5 поверсі і напрклад поспішала на роботу то мене не випустили з цума по їхній логіці, бо я ж з морозивом...бачіла на дверях в порт сіті є таблички не можна заходити з сигаретою, собакою і фотографувати.. нічого на рахунок їжі нема .це і не дивно там скріз і попкорн і кафешкі)))мене би дана ситуація не обурила, якби на днях перед цим вони не дозволили зайти на останній поверх коли ще до закриття було 40 хв. я вам так скажу, вони просто вирішили докулупатись...в мене подруга там працювала і навіть вона коли знаючи охоронців зайшла біля 22:00 то не встигла викликати ліфт як вони її виводили і казала всьо вони закриті хоча ще година як до закриття була...я думаю, що директор цума навіть не догадується, що охоронці так паплюжать репутацію тогвого центру... і вирішують що робити кого пускати кого ні...

Опубліковано

бачіла на дверях в порт сіті є таблички не можна заходити з сигаретою, собакою і фотографувати..

фотографувати можна

ось тут вже писав чого

Опубліковано

Myrash, в тому що ви не змогли отримати адекватної відповіді - ви праві. більшість охоронців - вихідці із силових структур, котрі дуже рідко знають закони і ще рідше виконують їх самі. це видно у різних магазинах, коли просять не заходити із сумками, рюкзаками і т.д., але толком пояснити чому не можна - не можуть. чи коли перевіряються чек після каси - дуже рідко чув пояснення, що це для перевірки касира.

Опубліковано

Myrash, в тому що ви не змогли отримати адекватної відповіді - ви праві. більшість охоронців - вихідці із силових структур, котрі дуже рідко знають закони і ще рідше виконують їх самі. це видно у різних магазинах, коли просять не заходити із сумками, рюкзаками і т.д., але толком пояснити чому не можна - не можуть. чи коли перевіряються чек після каси - дуже рідко чув пояснення, що це для перевірки касира.

Портфелі це окрема тема=)

Як тільки заходжу в Там-Там з портфелем тому, що а велосипеді примчався і одразу завжди, ну маже завжди прибігає один "Уарабєй" і починає "старую песню о главном"................при тому, що повз мене проходять жіночки з "мішками", такі самі велолюбителі як я з портфелями і т.д. напевно карма така=)

Ще пригадую як мого одногрупника Там-Тамі примусили знайти чек в смітнику біля каси тому, що вони хотіли перевірити...ви тільки вдумайтесь і це не вигадки..

В Сільпо, що в ТЦ Слон теж один казав, що як буду я виходити він візьме і передивиться всю мою сумку. В сухом остатке він коли я вже наближався до нього, відходячи від каси, зайшов в торговий зал.......

П.С. Вважаю, що оці їхні дискримінаційні моменти треба притушити. Є куча камер на яких теж сидить охоронець. Є рації по яких все передають про крадіжку чи ще щось.а оце їхнє "Здрастє" тільки із за того, що ти попався його поле зору і не сподобався чи ще щось, но тільки не із-за факту вчинення правопорушення, то вибачте...

Опубліковано

Портфелі це окрема тема=)

Як тільки заходжу в Там-Там з портфелем тому, що а велосипеді примчався і одразу завжди, ну маже завжди прибігає один "Уарабєй" і починає "старую песню о главном"................при тому, що повз мене проходять жіночки з "мішками", такі самі велолюбителі як я з портфелями і т.д. напевно карма така=)

Ще пригадую як мого одногрупника Там-Тамі примусили знайти чек в смітнику біля каси тому, що вони хотіли перевірити...ви тільки вдумайтесь і це не вигадки..

В Сільпо, що в ТЦ Слон теж один казав, що як буду я виходити він візьме і передивиться всю мою сумку. В сухом остатке він коли я вже наближався до нього, відходячи від каси, зайшов в торговий зал.......

П.С. Вважаю, що оці їхні дискримінаційні моменти треба притушити. Є куча камер на яких теж сидить охоронець. Є рації по яких все передають про крадіжку чи ще щось.а оце їхнє "Здрастє" тільки із за того, що ти попався його поле зору і не сподобався чи ще щось, но тільки не із-за факту вчинення правопорушення, то вибачте...

я спокійно йду з великим рюкзаком і пояснюю, що там речі, котрі для мене цінні, а якщо їм не подобається - можуть походити поруч зі мною

Опубліковано

Ага і це при тому, що майже в кожному супермаркете пише біля шкавчіків, що адміністрація не несе відповідальності за речі, які залишають в тих кабінках...тоді питання, як я можу залишити свої речі там, де нема гарантії, що все буде добре і що потім навіть ніхто за це відповідати не буде!!!Да, можна залишити, наприклад продукти, які купив на базарі чи в іншому магазині, ну але на рахунок сумки чи портфеля...то ви мене вибачте...я ж не буду переривати свої речі, виймати саме цінне, нести його в зубах, бо вони не несуть відповідальності)))коли я ще вчилась у школі в моєї класної керівнички стався в там тамі випадок...вона йшла по ряду зі спиртними напоями і ненароком зачіпила сумкою пляшку з алкоголем, вона впала і розбилась..то вона їм доказала, що винна не вона, а винен магазин, який не зробив відповідних полиць і перешкод на полицях при яких би товар не впав...і не платила за розбиту пляшку...також був випадок, коли теж моя знайома купляла в пакко на Київській продукти поки дойшла до вихода десь всунула чек і не змогла знайти показати охороні..коли підійшли до касира вона поморозилась і сказал нічого не знаю і її заставили заплатити ще раз за товар...вона пішла на роботу а вечером був цілий детектив))))коли знімали касу і в чеку що в касовому апараті побачіли пробиті одні й ті самі продукти, що вона купляла два раза тільки з проміжком у декілька хвилин і їй магазин повернув гроші...та випадків багато.. в мене подруга живе у Франції, то каже, що в супермаркетах дітки маленкі які бігають і по магизнах беруть свіжу випічку їсти, то все що дитина взяла і з їла в торговому залі батьки за це не платять))))

Опубліковано

Ну що за народ, одні тупоголові охоронці - хами і невігласи, а інші - якби це щось на халяву, побігати по супермаркету наїстися булочок і не заплатити (мєчта, як у Франції).

Щоб ви сказали, якби це у вас без спросу щось візьмуть (риторично)?

Опубліковано

Чисто риторично не про це тема.

Де тут про халяву написано чи про крадіжки? Клієнту не повинні псувати настрій в магазині наскільки це максимально можлво. І охорону в класичних торгових центрах не видно, без потреби. І це в Європі розуміють. В ЦУМі не розуміють, бо в першу чергу переслідують свої інтереси, щоб менше прибирати, щоб раніше закритись.

Опубліковано

Не читай поміж строк.

Де тут про халяву написано чи про крадіжки?

в мене подруга живе у Франції, то каже, що в супермаркетах дітки маленкі які бігають і по магизнах беруть свіжу випічку їсти, то все що дитина взяла і з їла в торговому залі батьки за це не платять))))

Опубліковано

в мене подруга живе у Франції, то каже, що в супермаркетах дітки маленкі які бігають і по магизнах беруть свіжу випічку їсти, то все що дитина взяла і з їла в торговому залі батьки за це не платять))))

я думаю як їх помітять, то вони змушені будуть заплатити; саме у Франції, якщо взяти і розпакувати товар у супермаркеті і почати його їсти - тобі ніхто нічого не скаже, але на касі ти зобовязаний за нього заплатити ( не зважаючи, чи це їсть твоя дитина чи ти).

Опубліковано
саме у Франції, якщо взяти і розпакувати товар у супермаркеті і почати його їсти - тобі ніхто нічого не скаже, але на касі ти зобовязаний за нього заплатити ( не зважаючи, чи це їсть твоя дитина чи ти).

Саме у Франції, якщо ти розпакував товар в залі і почав його їсти, то тобі ніхто нічого не скаже. Але і ти сам, без нагадування, заплатиш за нього на касі, а не винесеш вничку упаковку.

Опубліковано

Не читай поміж строк.

Де тут про халяву написано чи про крадіжки?

Я це написала просто, як для прикладу, як в інших країнах, в нас такого не можна робити, бо це буде масова обжираловка на халяву...всі кому не лень будуть толпами водити своїх дітей щоб пожрать безкоштовно...я навіть в нашій країні такого уявити не можу))))і це стосується лише випічки а не товару на полицях))) На мою думку вони так роблять, щоб не залишати випічку на наступний день, яка буде вже не свіжа ..хай краще з їсть дитина )))

Опубліковано

в охоронця точно такі самі повноваження, як і у прибиральниці чи у продавчині морозива

все, що він каже, це виключно побажання і прохання

можете сміливо йти далі і не звертати на нього уваги

Опубліковано

я не знаю як там у Франції, але за з'їжене прийнято платити скрізь у цивілізованому світі. не платить хіба бидло.

у США в якомусь супермаркеті ви можете взяти і з'їсти будь-яку випічку чи готове м'ясо, але будьте добрі заплатити на виході по етикетці (коробці) зі штрихкодом, інакше зловлять і здадуть копам.

Звичайно, це не відміняє факту розпиття неграми пива в торговому залі без оплати після цього. Бидло є бидло. Але їх часто ловлять і за таку маленьку фігню можуть дати строк або ДУЖЕ солідний штраф (у кількасот разів більший за те, що вони розпили чи з'їли). Мало того, крім штрафу чи строку можуть дати ще й виправних робіт сотню годин, а це взагалі окремя стезя-збирати собаче лайно і сміття на вулицях безкоштовно. По-перше, соромно, по-друге, безплатно.

Опубліковано

за що охоронців дрючать, за те вони і до людей примахуються. Закон круговорота "пилюлей" в природі :)

Якщо когось обурило що його без "рукоприкладства" чи інших впливів, перепросили бути більш культурним, підіть попрацюйте охоронцем на пару тижнів. Самокритика іноді також корисна.

Будь яка людина повинна мати повагу до іншої будь то директор магазину, охоронець чи прибиральниця!

Звичайно хамство, або не приведи до того рукоприкладство, може бути оскаржене Вами у законний спосіб, скаргу усну чи письмову адміністратору\керівнику охорони!

Опубліковано

Вчора я офігел від тих "охранніків" в цумі.

Сиділи з другом біля перил, тих що на виході , поставили 2 велосипеда. Вийшов охоронець і сказав "-Заберіть велосипеди і встаньте, бо ви тут щось там комусь заважаєте і мало місця, і люди на вас не так дивляться і т.д."...

Опубліковано

Вчора я офігел від тих "охранніків" в цумі.

Сиділи з другом біля перил, тих що на виході , поставили 2 велосипеда. Вийшов охоронець і сказав "-Заберіть велосипеди і встаньте, бо ви тут щось там комусь заважаєте і мало місця, і люди на вас не так дивляться і т.д."...

Ггггг, там мабуть половина борди велікі ставили і нічьо, а тут такоє дєло=)

Опубліковано

а в "старому" ЦУМі сидіти на тих підвіконнях, що були перед входом, взагалі було святе діло

і ховатись під козирком від дошу

Опубліковано

коли теж моя знайома купляла в пакко на Київській продукти поки дойшла до вихода десь всунула чек і не змогла знайти показати охороні..коли підійшли до касира вона поморозилась і сказал нічого не знаю і її заставили заплатити ще раз за товар...

Жаль що мало хто знає що чек, як і товар, після оплати є власністю покупця. А якщо це є власність покупця то він має право розпоряджатись ним на власний розсуд, в тому числі і викинути у смітник чи відмовитись показувати охоронцю (як і вміст сумок-пакетів). А далі це проблеми представників магазину доводити що товар не оплачений. Перешкоджають вийти з приміщення? Шарпають за рукав? Взяли по-мусорськи за лікоть? Це можна розцінювати як спробу обмежити волю, за це можна і судимість отримати. Якщо охороні щось не подобається, нехай викликає міліцію.

З приводу морозива в цумі - а хто такий охоронець щоб пояснювати правила етикету? Може тато? В законі немає заборони на споживання морозива в громадських місцях, порушення правил етикету - на совісті ТС, охоронець іде лісом. А наклейки із заборонами то взагалі лише для тих хто вірить в їх дієвість.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...