Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Smith, поки схоже шо вброси, обично коли вже піпець то наші з РНБО виходять в світ і кажуть шо все добре. Поки судячи по повідомленнях в мордокнизі, заруба там капітальна, але і наші не мовчать. А повідомлення про те що наша арта слабо працює швид за все звязані з тим що йде сильна контрбатарейна боротьба, і нашим потрібно після декількох залпів міняти позиції, щоб не накрили вогнем у відповідь.

Якщо чесно то я не дужн розумію чого наші так тримаються за аеропорт, ну точніше зрозуміло у випадку штурму Донеецька, але враховуючи тенденції і настрої про створення другого "Придністровя", то логіки його тримати нема, так само як і Дебальциве. Скоріш за все не так все просто як нам здається.

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ти щось плутаєш - коли сепари получають по морді конкретно - порох оголошує перемир'я. А нашому командуванню (вищому) більш на голову фуражка тисне, ніж будь-яки дописи в інтернеті.

на командуванні вже немає де клейма ставити - то це правда, але те що вброси "всепропало" працюють кацапи давно просікли чим і користуються. Ситуація, що кіборг сидить в аеропорті на фейсбуці і пише всепропало - виглядає не інакше як диверсія.
Опубліковано

Вже копіпастить повністю, а не виривайте фрази із контекста

Так я і не виривав. І дав лінк, що б можна було прочитати повністю новину. Тим більше, вже були подібгі новини (в тій частині, яку я не копіпастнув)))).

Мене інше цікавить: 1. Чому: "Артилерія, за словами джерела, не надає підтримку і не прикриває бійців.". 2. Що це значить: "... ситуацію вдалося стабілізувати за рахунок підтримки артилерії."

Опубліковано

Ще трохи маразма від кацапів:

РФ возбудила еще одно дело о «геноциде» русскоязычного населения в Украине

вторник, 13 января 2015, 14:59

Следственный комитет России возбудил еще одно уголовное дело по фактам якобы «"геноцида" русскоязычных мирных граждан во время обстрелов городов и населенных пунктов Донбасса». Об этом сообщают в пресс-службе комитета.

«Главным следственным управлением СК России возбуждено уголовное дело по фактам массовых обстрелов в период с 1 декабря 2014 года по 12 января 2015 года из установок залпового огня "Град", "Ураган", самоходных артиллерийских установок "Акация" и "Гвоздика", другого тяжелого вооружения, в том числе с применением зажигательных боеприпасов, городов Донецк, Горловка, Докучаевск и Оленовка, а также других населенных пунктов. В результате этих обстрелов было убито более 40 человек, более 120 получили телесные повреждения различной степени тяжести, в городах Донбасса частично или полностью разрушены жилые дома, а также объекты социальной инфраструктуры и коммуникации»,– говорится в сообщении.

По мнению следственного комитета,у них есть право «привлекать иностранных граждан, совершивших преступление вне пределов Российской Федерации, к уголовной ответственности в случаях, если преступление направлено против гражданина Российской Федерации».

Напомним, в сентябре 2013 года РФ возбуждала дело о «геноциде» русскоязычного населения в Украине.

http://apostrophe.co...v-ukraine/11610

Опубліковано

Smith, поки схоже шо вброси, обично коли вже піпець то наші з РНБО виходять в світ і кажуть шо все добре. Поки судячи по повідомленнях в мордокнизі, заруба там капітальна, але і наші не мовчать. А повідомлення про те що наша арта слабо працює швид за все звязані з тим що йде сильна контрбатарейна боротьба, і нашим потрібно після декількох залпів міняти позиції, щоб не накрили вогнем у відповідь.

Я теж такої думки. Сподіваюсь (ох уж ці бл.дські сподівання), що ввечері РНБО/прес-служба АТО дасть якісь роз'яснення.

Якщо чесно то я не дужн розумію чого наші так тримаються за аеропорт, ну точніше зрозуміло у випадку штурму Донеецька, але враховуючи тенденції і настрої про створення другого "Придністровя", то логіки його тримати нема, так само як і Дебальциве. Скоріш за все не так все просто як нам здається.

Як казали мені знайомі бійці (один: офіцер НГ; інший - з ЗСУ), що там досить потужні комунікації. Наприклад, пірнув в АП, винирнув в місті. Крім того, там і зброї дофіга, в цих комунікаціях. Не знаю, чи правда чи байка. Але люди з різних підрозділів кажуть одне і те саме.

Пи.Си.

Рычкова Татьяна

Началась волна всепропало. Вышку, да, двумя танками повалили. Двух 300-х уже вывезли в больницу. Боеприпасов достаточное количество. Боевой дух 81-ой на высоком уровне. Твари, конечно, штурмуют, не без того. Но это - война! Мы отражаем атаки пехоты и артиллерии. Все под контролем. Нахожусь на постоянной связи с бойцами, комбригом и КП 81-ой. Паника - минус, боевой дух и профессионализм - плюс! Извините за сухость письма, но агентство «Одна баба сказала» и диванные командиры порядком достали. Хотите правды, она есть у меня. Обращайтесь! Мы всех порвем!

Опубліковано

Оце джерело в ОУН вже не перший раз робить вброси що або ДАП або Піски здали, про вже навіть військові які там стоять жалілись, а потім виявляється що все не так катастрофічно там було, як повідомлялось, тому я б особливо в це не вірив.

В мордокнизі сьогодні знов таки зустрічав інфу також з джерла в ОУН, що працюють наші міомети і гради, але якщо Порох не дасть важкого озброєння то все пропало.

Якось не дуже вяжеться, то працює артилерія то не працює.

Опубліковано

Я теж такої думки. Сподіваюсь (ох уж ці бл.дські сподівання), що ввечері РНБО/прес-служба АТО дасть якісь роз'яснення.

РНБО нічого толком не скаже, не залежно від розвитку подій, хіба що якщо наші залишать вже аеропорт.

Як казали мені знайомі бійці (один: офіцер НГ; інший - з ЗСУ), що там досить потужні комунікації. Наприклад, пірнув в АП, винирнув в місті. Крім того, там і зброї дофіга, в цих комунікаціях. Не знаю, чи правда чи байка. Але люди з різних підрозділів кажуть одне і те саме.

Я теж про це чув, що комунікації там серйозні, але зброя там лише та що наші натягали, але натягали кажуть прилічно. Але знов таки це все має сенс з прицілом на штурм Донецька, в іншому випадку це лише лишні проблеми для нас і втрати серед бійців.

Ну і ще одну версію чув, що у випадку відводу важкого озброєння, то сепарам прийдеться залишити половину Донецька, якщо аеропорт буде наш. Але я в це мало вірю.

Опубліковано

Будьте уважні.

Мічені купюри з Донбасу, яких не прийме ні банк, ні магазин

не зрозумів приколу, НА ОСНОВІ ЯКОГО ЗАКОНУ банк відмовить мені в прийомі купюрі з ЧІТКО ЧИТАЄМИМ серійним номером ?

Опубліковано

Будьте уважні.

Мічені купюри з Донбасу, яких не прийме ні банк, ні магазин

не зрозумів приколу, НА ОСНОВІ ЯКОГО ЗАКОНУ банк відмовить мені в прийомі купюрі з ЧІТКО ЧИТАЄМИМ серійним номером ?

+ там можна ножицями відрізати шматок чорнила
Опубліковано

Borys Filatov додав 4 нові світлини

2 год ·

Укропы и Ко вынудили замминистра, получившего статус участника АТО, написать заявление от отказе.

тобто людина з такими моральними якостями і далі буде працювати в уряді?
Опубліковано

Borys Filatov додав 4 нові світлини

2 год ·

Укропы и Ко вынудили замминистра, получившего статус участника АТО, написать заявление от отказе.

тобто людина з такими моральними якостями і далі буде працювати в уряді?

Початок зроблено . Думаю , без статусу його просто люструють

Опубліковано
Доблестные путинские ополченцы убили под Волновахой 10 мирных жителей. Это такая защита от фашизма, наверно. Люди в Донбассе так страшно страдали от украинского языка в школах, что российские добровольцы решили их уничтожить, чтобы не мучились.

Автобус попал под обстрел на украинской территории. Вероятно, посчитали, что в нем едут солдаты или нацгвардейцы.

zSvH2kVe8FU.jpg

pYE-kv-ZolI.jpg

Вброс?? Чи методи вати???

Опубліковано

Походу не вброс, обстрілювали наш блокпост, а автобус оказався не в той час не в тому місці і попав під роздачу.

upd:

10924815_750471268382546_770677053217446466_n.png?oh=c127d0964e86b4cfb10fb57ca810cd9b&oe=556804D9

Опубліковано

Songoku, по багатьом новинам пишуть про цей випадок. Був обстріл українського блок посту, а в цей час недалеко їхав автобус. Біля нього взірвався снаряд...

Lisovic,, вата ці дві новини що на малюнку точно не повяже одну з одною... навіть якщо цей автобус стоїть за 10 метрів від обстріляного блок-посту.

Опубліковано

Донецькі кіборги відбилися: два підрозділи росіян потрапили в м’ясорубку

Захисники донецького аеропорту витримали шалений обстріл росіян і змогли дати гідну відсіч. Ворог поніс значні втрати. У наших є поранені.

donetskiy-aeroport-e1421159149626.jpg

Донецький аеропорт: 13 січня українці відбили чергову потужну атаку російських військ

Раніше сьогодні 13 січня Патріоти України повідомляли, що захисники донецького аеропорту потрапили у скруту. Супротивник висунув ультиматум але донецькі кіборги його відкинули. Радісна звістка прийшла смс. Увага! Ненормативна лексика.

Першу половину дня Україна затаїв дихання слідкувала за повідомленнями з аеропорту імені Прокоф’єва. Нарешті маємо щасливу новину: українці спромоглися дати гідну відсіч російському агресору. Реактивна артилерія нарешті прийшла на допомогу. Дві тактичні групи ворога, (60-70 осіб плюс техніка) що зажали у вогневе кільце новий термінал розгромлені. В оточення потрапила групка чеченських найманців. Поранених українців евакуюють на велику землю. Слава Україні!

sms_kiborgy-e1421158981433.jpg

Донецькі кіборги відбили ще одну потужну атаку на аеропорт

Опубліковано

VaLeRa, наскільки я зрозумів із опису до цього скріну, то спочатку зявилась новина про розгром нашого блокпосту, а потім її прибрали і написали про автобус.

Опубліковано

Lisovic, ну там не змінюється викладання інформації. Спочатку ми тут герої всіх завалалили, а потім як прояснилось кого вбили - ооо це ж все укропи...

Опубліковано

VaLeRa, наскільки я зрозумів із опису до цього скріну, то спочатку зявилась новина про розгром нашого блокпосту, а потім її прибрали і написали про автобус.

Lisovic, ну там не змінюється викладання інформації. Спочатку ми тут герої всіх завалалили, а потім як прояснилось кого вбили - ооо це ж все укропи...

1 в 1 як з літаком

Опубліковано

47172_900.jpg

47508_900.jpg

Опубліковано

терористи ніколи не виправдовувались за свої жертви, а тут раптом заявляють про свою непричетність - так само було коли боїнг збили - то хуйло навіть посеред ночі заяву робив.

Опубліковано

Юрий Бутусов

Оперативная обстановка в Донецком аэропорту, 13 января, 16.00.

По данным источников "Цензор.Нет" среди защитников аэропорта, сегодня, в результате массированного обстрела тяжелыми гаубицами не менее 152 мм, произошло обрушение вышки управления аэропорта. Вышка рухнула не до пятого, как сообщалось ранее, а до третьего этажа. На первом этаже вышки продолжается пожар.

Значительно осложнилась тактическая обстановка. Подразделения террористов заявили об отказе от перемирия. Российские наемники полностью закрыли проезд через прямую дорогу к Пескам. В самом аэропорту интенсивность ведения боевых действий вернулась к тому же уровню, что и до очередного "перемирия". Артиллерийские налеты, снайперский огонь.

Однако сегодня украинским войскам удалось с боем прорваться в аэропорт, доставить снабжение и группу бойцов на ротацию - это было сделано по второй дороге, которая все еще остается открытой.

Самое главное - бойцы 80-й львовской аэромобильной бригады эвакуировали 3 украинских воинов, раненых вчера, и которых террористы не разрешили вывезти, а также 6 раненых бойцов, раненых сегодня при обрушении вышки.

На данный момент подразделения в аэропорту пополнены, обеспечены снабжением и боеприпасами. Пески под нашим надежным контролем, никаких угроз захвата села нет, артиллерия работает по вызовам, резервы есть.

Вероятность наступления крупных сил противника на новый терминал очень невелика. Наша артиллерийская группировка в районе Пески усилена, все ориентиры пристреляны, и любые новые атаки закончатся как в сентябре-октябре - новыми большими потерями террористов.

Не думаю, что наши позиции в аэропорту будут штурмовать - сегодня угроза это максимум поиски разведгрупп и снайперы. Куда более реальной является угроза полного окружения.

Прямой путь из Песок мы уже потеряли - там развернут блок-пост противника. Остается дорога через Опытное.

Если противник перекроет и этот путь - аэропорт удержать не удастся.

В условиях нарушения Российской федерацией и ее отрядами "перемирия" украинское военное командование обязано немедленно предпринять следующие мероприятия:

1. Укрепление единственного пути снабжения в аэропорт через Опытное дополнительными подразделениями, которые должны находиться в огневой связи между собой, и не допустить перехвата последней линии снабжения.

2. Сосредоточить в районе Песок боеспособную группировку, которая способна осуществить деблокаду аэропорта. Нам необходимо полностью открыть дорогу в аэропорт, которую сейчас контролирует банда "Моторолы". Мы не можем ставить в зависимость от противника судьбу защитников аэропорта. Если в ближайшие дни противник не откроет без всяких условий проезд в аэропорт - дорогу надо открывать силой.

Для тех, кто говорит, что нам надо "перемирие" любой ценой, рекомендую съездить в больницу Мечникова, и посмотреть список потерь и тяжелораненых в районе аэропорта.

Враг прекратил атаки в районе аэропорта не потому, что он хочет помочь спасти жизни наших воинов. А потому, что российские подразделения не могут сломить сопротивление "киборгов", и они сами несут еще большие потери. Чтобы в районе аэропорта вообще никто не погибал есть только два варианта: а) признать свое поражение и отступить - тогда мы прекратим терять людей в аэропорту, но люди будут гибнуть в других местах. б) усилить наши позиции и не позволить противнику навязать нам инициативу, противопоставить силе еще большую силу.

Война будет продолжаться, пока мы не научимся бить врага, пока у нас вместо мобилизованного вооруженного Майдана не будет создана настоящая армия. А "перемириями" Путина не умилостивишь.

К сожалению, в настоящий момент в районе Донецкого аэропорта противник создал угрозу по сценарию окружения нашего отряда на 32-м блок-посту.

Вся ответственность за неграмотные решения, за то, что противник перехватил дорогу за время "перемирия", и создал угрожающую ситуацию лежит на начальнике Генштаба Муженко, командующем АТО Пушнякове. То, что обстановка в аэропорту будет осложняться и далее - абсолютно очевидно. Единственным стабилизирующим фактором могут стать решительные и профессиональные действия военного командования.

Зараз друг служить в батальйоні ОУН в Песках, перед цією заворушкою розказував що до цього командування генштабу робило абсолютно все щоб їх там сепари максимально оточили(чи зрада чи некомпетентнісь невідомо) і вони намагались ще тоді підняти галас довкола цієї ситуації але РНБО вещає що все добре і ротації пішли через сепарські пости а бійців звинуватили в панікерстві, а тим часом сепари почали займати всі нейтральні землі й ті позиції де наші військові зумисне виводились, все робилось зумисне по зразку 32 блокпоста, зараз вони напів у котлі були ще минулого тижня, було три дороги сполучення а лишилась одна й дуже небезпечна. Рятує лише те що мають прямий звязок з усіма довколишніми підрозділами й суміжниками які часто в обхід штабів надавали їм вогневу підтримку по першому проханню. Кілька днів тому там їздили волонтери в групі Яринки Українки, поміж обстрілами якось прорвались, наразі звязку з ним нема.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...