Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

alexvvv, причому ще від учора були повідомлення від різних людей що наша артилерія працює, і що іде сильна контрбатарейна бородьба в обидві сторони.

Опубліковано

Час покаже, але з огляду на минулі події, такі дописи схожі на черговий писець.

Вже давно все пропало - залишається тільки воювати.
Опубліковано (змінено)

Такі дописи зявляються тоді коли терики черговий раз обісрались і не можуть взяти обєкт штурмом, в надії шо наші зялкаються і самі виведуть звідти війська, а також для того шоб викликати чергову хвилю в інтернеті, для тиску на командування.

Всі випадки піздеця робились тихо і без гучних заяв зі сторони сепарів. А як тільки чергова спроба штурму провалювались і вони получали по зубам, так відразу зявляась заява тіпа або ви відступаєте, або ми зрівняєм вас із землею.

Змінено користувачем Lisovic
Опубліковано

Такі дописи зявляються тоді коли терики черговий раз обісрались і не можуть взяти обєкт штурмом, в надії шо наші зялкаються і самі виведуть звідти війська, а також для того шоб викликати чергову хвилю в інтернеті, для тиску на командування.

Всі випадки піздеця робились тихо і без гучних заяв зі сторони сепарів. А як тільки чергова спроба штурму провалювались і вони получали по зубам, так відразу зявляась заява тіпа або ви відступаєте, або ми зрівняєм вас із землею.

Ти щось плутаєш - коли сепари получають по морді конкретно - порох оголошує перемир'я. А нашому командуванню (вищому) більш на голову фуражка тисне, ніж будь-яки дописи в інтернеті.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Ось що каже речник РНБО (з фото):

Вышка донецкого аэропорта разрушена до 5 этажа, - СНБО

Вышка международного аэропорта "Донецк" в результате обстрелов разрушена до уровня 5 этажа. Об этом в ходе брифинга заявил спикер АТО Андрей Лысенко, передает корреспондент РБК-Украина.

"На 9-й месяц противостояний в донецком аэропорту боевикам наконец-то удалось попасть хотя бы в вышку. Вышка разрушена частично, до 5-го этажа", - заявил Лысенко.

По его словам, в результате разрушения вышки пострадавших нет.

wwwrbcuast_2675776_15564527.jpg

Опубліковано

Ти щось плутаєш - коли сепари получають по морді конкретно - порох оголошує перемир'я. А нашому командуванню (вищому) більш на голову фуражка тисне, ніж будь-яки дописи в інтернеті.

Може вже пора трохи мозок включати і аналізувати інформацію яку читаєш а не тупо "всйо пропало"?

Smith, фото походу "лєве", він же сам пише шо зруйнована до рівня 5 поверху. А в такому стані як на фото то вона ще з осені, ще тоді писали, що вона вже хитається і має завалитись.

Опубліковано

Якась незрозуміла ситуація з ДАПом, тобто, з інформацією по ньому. То те, то се... Зливають, не зливають... Відбили, не відбили... Дуже схоже на інформаційні вброси.

14:30 UPD: За інформацією прес-центру АТО, ситуацію вдалося стабілізувати за рахунок підтримки артилерії.
тут

Lisovic, і я про те.

Опубліковано

Вже копіпастить повністю, а не виривайте фрази із контекста:

В ці хвилини в донецькому аеропорту триває сильний бій. Сил бойовиків, за підрахунками українських військових, вдвічі більше. Про це Громадському повідомило джерело в аеропорту.

Сепаратистам вдалося відбити старий термінал аеропорту, раніше контрольований українськими силами.

Українські військові продовжують тримати оборону і відстрілюються з нового терміналу. Артилерія, за словами джерела, не надає підтримку і не прикриває бійців.

Раніше сьогодні ми вже повідомляли, що бойовики частково зруйнували диспетчерську вишку. За інформацією батальйону ОУН, звідти вивезли трьох або чотирьох поранених українських бійців.

14:30 UPD: За інформацією прес-центру АТО, ситуацію вдалося стабілізувати за рахунок підтримки артилерії.

Питання тільки одне - яке "джерело" інформації, а прес-центру АТО можуть вірити тільки такі оптімисти як Lisovic i Alexvvv.

Опубліковано

Smith, поки схоже шо вброси, обично коли вже піпець то наші з РНБО виходять в світ і кажуть шо все добре. Поки судячи по повідомленнях в мордокнизі, заруба там капітальна, але і наші не мовчать. А повідомлення про те що наша арта слабо працює швид за все звязані з тим що йде сильна контрбатарейна боротьба, і нашим потрібно після декількох залпів міняти позиції, щоб не накрили вогнем у відповідь.

Якщо чесно то я не дужн розумію чого наші так тримаються за аеропорт, ну точніше зрозуміло у випадку штурму Донеецька, але враховуючи тенденції і настрої про створення другого "Придністровя", то логіки його тримати нема, так само як і Дебальциве. Скоріш за все не так все просто як нам здається.

Опубліковано

на командуванні вже немає де клейма ставити - то це правда, але те що вброси "всепропало" працюють кацапи давно просікли чим і користуються. Ситуація, що кіборг сидить в аеропорті на фейсбуці і пише всепропало - виглядає не інакше як диверсія.
Опубліковано

Вже копіпастить повністю, а не виривайте фрази із контекста

Так я і не виривав. І дав лінк, що б можна було прочитати повністю новину. Тим більше, вже були подібгі новини (в тій частині, яку я не копіпастнув)))).

Мене інше цікавить: 1. Чому: "Артилерія, за словами джерела, не надає підтримку і не прикриває бійців.". 2. Що це значить: "... ситуацію вдалося стабілізувати за рахунок підтримки артилерії."

Опубліковано

Ще трохи маразма від кацапів:

РФ возбудила еще одно дело о «геноциде» русскоязычного населения в Украине

вторник, 13 января 2015, 14:59

Следственный комитет России возбудил еще одно уголовное дело по фактам якобы «"геноцида" русскоязычных мирных граждан во время обстрелов городов и населенных пунктов Донбасса». Об этом сообщают в пресс-службе комитета.

«Главным следственным управлением СК России возбуждено уголовное дело по фактам массовых обстрелов в период с 1 декабря 2014 года по 12 января 2015 года из установок залпового огня "Град", "Ураган", самоходных артиллерийских установок "Акация" и "Гвоздика", другого тяжелого вооружения, в том числе с применением зажигательных боеприпасов, городов Донецк, Горловка, Докучаевск и Оленовка, а также других населенных пунктов. В результате этих обстрелов было убито более 40 человек, более 120 получили телесные повреждения различной степени тяжести, в городах Донбасса частично или полностью разрушены жилые дома, а также объекты социальной инфраструктуры и коммуникации»,– говорится в сообщении.

По мнению следственного комитета,у них есть право «привлекать иностранных граждан, совершивших преступление вне пределов Российской Федерации, к уголовной ответственности в случаях, если преступление направлено против гражданина Российской Федерации».

Напомним, в сентябре 2013 года РФ возбуждала дело о «геноциде» русскоязычного населения в Украине.

http://apostrophe.co...v-ukraine/11610

Опубліковано (змінено)

Smith, поки схоже шо вброси, обично коли вже піпець то наші з РНБО виходять в світ і кажуть шо все добре. Поки судячи по повідомленнях в мордокнизі, заруба там капітальна, але і наші не мовчать. А повідомлення про те що наша арта слабо працює швид за все звязані з тим що йде сильна контрбатарейна боротьба, і нашим потрібно після декількох залпів міняти позиції, щоб не накрили вогнем у відповідь.

Я теж такої думки. Сподіваюсь (ох уж ці бл.дські сподівання), що ввечері РНБО/прес-служба АТО дасть якісь роз'яснення.

Якщо чесно то я не дужн розумію чого наші так тримаються за аеропорт, ну точніше зрозуміло у випадку штурму Донеецька, але враховуючи тенденції і настрої про створення другого "Придністровя", то логіки його тримати нема, так само як і Дебальциве. Скоріш за все не так все просто як нам здається.

Як казали мені знайомі бійці (один: офіцер НГ; інший - з ЗСУ), що там досить потужні комунікації. Наприклад, пірнув в АП, винирнув в місті. Крім того, там і зброї дофіга, в цих комунікаціях. Не знаю, чи правда чи байка. Але люди з різних підрозділів кажуть одне і те саме.

Пи.Си.

Рычкова Татьяна

Началась волна всепропало. Вышку, да, двумя танками повалили. Двух 300-х уже вывезли в больницу. Боеприпасов достаточное количество. Боевой дух 81-ой на высоком уровне. Твари, конечно, штурмуют, не без того. Но это - война! Мы отражаем атаки пехоты и артиллерии. Все под контролем. Нахожусь на постоянной связи с бойцами, комбригом и КП 81-ой. Паника - минус, боевой дух и профессионализм - плюс! Извините за сухость письма, но агентство «Одна баба сказала» и диванные командиры порядком достали. Хотите правды, она есть у меня. Обращайтесь! Мы всех порвем!

Змінено користувачем Smith
Опубліковано (змінено)

Оце джерело в ОУН вже не перший раз робить вброси що або ДАП або Піски здали, про вже навіть військові які там стоять жалілись, а потім виявляється що все не так катастрофічно там було, як повідомлялось, тому я б особливо в це не вірив.

В мордокнизі сьогодні знов таки зустрічав інфу також з джерла в ОУН, що працюють наші міомети і гради, але якщо Порох не дасть важкого озброєння то все пропало.

Якось не дуже вяжеться, то працює артилерія то не працює.

Змінено користувачем Lisovic
Опубліковано

Я теж такої думки. Сподіваюсь (ох уж ці бл.дські сподівання), що ввечері РНБО/прес-служба АТО дасть якісь роз'яснення.

РНБО нічого толком не скаже, не залежно від розвитку подій, хіба що якщо наші залишать вже аеропорт.

Як казали мені знайомі бійці (один: офіцер НГ; інший - з ЗСУ), що там досить потужні комунікації. Наприклад, пірнув в АП, винирнув в місті. Крім того, там і зброї дофіга, в цих комунікаціях. Не знаю, чи правда чи байка. Але люди з різних підрозділів кажуть одне і те саме.

Я теж про це чув, що комунікації там серйозні, але зброя там лише та що наші натягали, але натягали кажуть прилічно. Але знов таки це все має сенс з прицілом на штурм Донецька, в іншому випадку це лише лишні проблеми для нас і втрати серед бійців.

Ну і ще одну версію чув, що у випадку відводу важкого озброєння, то сепарам прийдеться залишити половину Донецька, якщо аеропорт буде наш. Але я в це мало вірю.

• +1 1
Опубліковано

Будьте уважні.

Мічені купюри з Донбасу, яких не прийме ні банк, ні магазин

не зрозумів приколу, НА ОСНОВІ ЯКОГО ЗАКОНУ банк відмовить мені в прийомі купюрі з ЧІТКО ЧИТАЄМИМ серійним номером ?

Опубліковано

Будьте уважні.

Мічені купюри з Донбасу, яких не прийме ні банк, ні магазин

не зрозумів приколу, НА ОСНОВІ ЯКОГО ЗАКОНУ банк відмовить мені в прийомі купюрі з ЧІТКО ЧИТАЄМИМ серійним номером ?

+ там можна ножицями відрізати шматок чорнила
Опубліковано

Borys Filatov додав 4 нові світлини

2 год ·

Укропы и Ко вынудили замминистра, получившего статус участника АТО, написать заявление от отказе.

тобто людина з такими моральними якостями і далі буде працювати в уряді?
Опубліковано

Borys Filatov додав 4 нові світлини

2 год ·

Укропы и Ко вынудили замминистра, получившего статус участника АТО, написать заявление от отказе.

тобто людина з такими моральними якостями і далі буде працювати в уряді?

Початок зроблено . Думаю , без статусу його просто люструють

Опубліковано
Доблестные путинские ополченцы убили под Волновахой 10 мирных жителей. Это такая защита от фашизма, наверно. Люди в Донбассе так страшно страдали от украинского языка в школах, что российские добровольцы решили их уничтожить, чтобы не мучились.

Автобус попал под обстрел на украинской территории. Вероятно, посчитали, что в нем едут солдаты или нацгвардейцы.

zSvH2kVe8FU.jpg

pYE-kv-ZolI.jpg

Вброс?? Чи методи вати???

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...