Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Який такий експерт? Не знаю як кому, а мені не тільки звучить, але й виглядає це все по дурному. Ну бомбануть вони ці 4 міста, а що далі? Тьху, тьху, але це аж ніяк не тягне на бліцкриг.

Hy0U3.png

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ЦІ СЛОВА НАПИСАВ БОЄЦЬ З АЕРОПОРТУ.. .

ie4qjk6xqg4.jpg

Я прийду з війни і гляну в очі

Тому, хто каже, що жити не хоче.

Кому набридла робота, нудне телебачення,

Розповім трішки, що бачив я...

Кому надто зимно вночі, сильна спека днем,

Чекали задовго таксі, змокли під дощем,

Як ми боялись заснути, навіть на мить,

Від пострілів "градів", ще й гроза гримить.

Та ми звикли спати під шум мінометів,

Чергували, щоб інші "дрімнули"... не в наметі...

Ми спали, там, брате, у ямах холодних,

Де гріють лиш мрії і туга за домом.

Бувало, що пили воду з калюж,

Вечеря для десятка - один підсмажений вуж.

В нас не було простуд, а може й були.

Ніхто і ніколи про це не говорив.

Найстрашніше, до чого там звикаєш,

Це, що кожного дня когось втрачаєш..

І не знаєш... може завтра ТИ...

Але ми вже звикли... Змогли... Змогли...

Ми не герої, як ви говорите...

Тут люди дуріють, стають душевно - хворими...

Це все від війни... від великого горя,

Але більшість - сильна. Сильніша крові і болю...

Ми тут, бо ВИ там маєте жити у спокої,

Ми тут, бо так само хочемо миру...

І навіть, коли я лежу в окопі,

Ніколи не думаю про могилу...

Я мрію про дім, про роботу, сім'ю,

Як же хочу скинути з себе броню...

Допоможи, полюби життя,

Там де мир, там - щастя.

Не шукай собі зла.

Dreams

Опубліковано

Донецкое областное клиническое территориальное медобъединение выдает справки по инвалидности раненым боевикам «ДНР». Документ дают инвалиду право на постановку на учет в отделении Пенсионного фонда Украины в любом городе и начисление пенсии.

Об этом со ссылкой на информацию читатели сайта «Донецкие вести», сообщает 62.ua.

«Донецкое областное клиническое территориальное медобъединение «Доктмо» выдает справки по инвалидности раненым выжившим боевикам. Теперь они не террористы, а граждане Украины с инвалидностью. Которые уже сейчас могут выехать для оформления пенсии в Славянск или Мариуполь. А могут и не выезжать - справки переселенца уже продают открыто. Или встанут на учет после окончания АТО. Украинцы будут кормить террористов через пенсии - вот такая новость», - пишет один из читателей.

Опубліковано

Може хоч хтось наведе вже порядок з постачанням окупованих територій

Семен Семенченко

Необходимо перестать жевать сопли и жить в виртуальной реальности. В стране война и закончились деньги. Перенести всю тяжесть бюджета на социалку и простых людей, проиграть войну и вернуться к системе януковича мы не дадим. Коррупционные дыры, преступные схемы и сверхприбыли олигархов- те заповедные места откуда пойдут деньги в бюджет. Вечером выезжаем на границу с Крымом. По результатам поездки на фронт:

Депутати пропонують заборонити торгівлю з окупованими територіями

Опубліковано

Це не аргумент, бо у ДТП втрати значно більші за добу.

це у тебе не аргумент...

А Ви думали що не існує нещасних випадків у армії? Та у всіх арміях світу вони є і навіть у мирний час.

Опубліковано

Можливо я помиляюсь, але війна дійсно потрібна. І потрібна не лише на території донбасу та луганщини, а й в усій Укаїні. Тільки не сильно бийте а дочитайте докінця:

1. Незважаючи на війну на сході України нам всім потрібно працювати, і виконувати свою роботу як найкраще незважаючи на кризу та інші обмеження. від нашої роботи залежить постачання армії (через податки та добровільні внески). Дуже обурює ставлення людей, які ще рік тому ходили до прокуратури та держадміністрацій, а сьогодні готові виходити на страйк через зняття доплат. Це стосується працівників освіти, які вважають свою роботу надважливою, а себе недоторканими. Ще рік тому я таких людей вважав побратимами, а зараз, коли слід затягнути пояси, бо в Україні війна - вони не готові працювати без надбавок і доплат. Просто в скрутний час відкривається істинне лице людини і видно хто "вишиватник", а хто українець.

2. В нас їде війна, але люди, яких вона особисто не зачепила живуть своїм життям, життям в якому все обмежується старими моральними принципами: як би то так хитріше зробити, щоб нічого не робити і все було. Війна потрібна для виявлення таких пристосуванців. Є знайомі, які працюють в мідіції та внутрішніх військах, їх родичі були на майдані і хотіли нового життя. Тепер, коли настає черга їхати "працювати" в зону АТО вони обурюються, що для відмазування потрібно знайти певну суму доларів, мовляв: дорого. Постає питання: а для чого було йти працювати в міліцію та внутрішні війська, якщо знали, що такий час може настати? Таких "захисників" може виявити лише війна.

3. Студенти, які були рушійною силою євромайдану починають шукати "на кого то вийти, щоб не здавати сесію". Знаходять вихід, і коли прямо кажеш, що оцінки за просто так не буде - ще й ображаються.

Війна вже йде, і як було описано кількома сторінками раніше: на передовій відомо, хто свій, а хто ворог, а тут в мирній ситуації одні мудаки, які на словах роблять одне, а на ділі, коли ситуація зачіпає особисті інтереси - зовсім інше.

Людям потрібна війна не лише для "випускання пари", але й для самоідентифікації.

на додачу мультфільм, який дуже точно описує 60-80% населення України:

Якщо було, то вибачте.

Опубліковано

упс

Borislav Bereza

19 хв · Змінено ·

Куба и США начали переговоры о нормализации отношений. Против кого дружить собираетесь, девочки? Подозреваю, что русские корни выкорчуют с Кариб. Хорошая тенденция.

UPD США и Куба только что полностью восстановили дипломатические отношения.

Опубліковано

Bato Bulkhanov

2 год. ·

Барак Хуссейн Обама младший - действующий 44-й президент Соединённых Штатов Америки, подписал Закон о санкциях в отношении России и военной помощи Украине. С чем свободолюбивую Украину и поздравляю!!! Сограждане, дорогие россияне ©, а нас я поздравляю с Днем Ракетных Войск Стратегического Назначения и началом финансового коллапса! Ура товарищи!

Опубліковано

упс

Borislav Bereza

19 хв · Змінено ·

Куба и США начали переговоры о нормализации отношений. Против кого дружить собираетесь, девочки? Подозреваю, что русские корни выкорчуют с Кариб. Хорошая тенденция.

Тобто , Хуйлу залишається для втечі Пн. Корея , Венесуелла і Зімбабве

Опубліковано

Обама, выступая в Белом доме, уже сообщил том, что в Гаване будет восстановлено посольство США и начнется обсуждение шагов по отмене длительного торгового эмбарго в отношении Кубы.

На Кубе президент Рауль Кастро, выступая одновременно с Бараком Обамой, подтвердил, что его страна согласилась восстановить дипломатические отношения с США.

Итак, дамы и господа, в то время как в России все в панике носятся по магазинам в попытке купит еще по дешевке iPhone S6, а Путин заперся в кабинете и не впускает Сечина с Миллером, США неспешно отжало у высокодуховной остров свободы, то небольшое влияние в регионе, которое имела 1/6-я и всячески боронила. Но, что больше всего меня повергает в состояние неописуемой эйфории, так это то, что Россия, блокирующая пенсионные накопления дабы поддержать свои монополии в состоянии пациента реанимационного отделения, простила в этом году Кубе $32 млрд. долгов!

В итоге - сектор влияния потерян. Внедрение США в закрытую зону, на которую заокеанские ватники молились и неистово агонизировали в параноидальном экстазе при одном только упоминании. Потеря $32 млрд. - просто в никуда!

Опубліковано

Щось останнім часом виникає стійке враження що в країні відбуваються дуже диві речі яких не повинно було бути.

Яринка Украинка

Объясните мне что сейчас происходит.

АТО идёт.Я понимаю как бы перимирие или день тишины ,как бы тоже растянувшийся во времени.

Раненые у нас есть.

Но в последнее время из больниц Дзержинска и Артемовска их не забирают в Харьковский госпиталь.У нас как бы самовывоз.

Раненые сами должны позаботиться о своей транспортировке в госпиталь или вызванивать волонтеров.

Мало того, так раненым дают отпуск чтобы они обращались в лечебные учреждения у себя в городах только чтобы их не регистрировать в зоне АТО.

Что это за херня?

Кто мне сможет объяснить эту ситуацию?

Сегодня спасли бойцу руку.

А если бы упустили момент?

Кто даёт такие инструкции?

Опубліковано

10372125_807707212632566_3229261443744212784_n.jpg?oh=63d29fc7629cd8e2c9a97bd39d998c98&oe=553AB08D

10418487_807707355965885_1959106042766781290_n.jpg?oh=a4c36b062c4a62677b183e90d0b393c2&oe=550B734F

Maidan Press Center

Жінка на першому фото - Литвин Анна Олександрівна. Останнім часом СБУ Житомирської області дуже цікавиться її особою. Чому, спитаєте ви? Може, тому що вона шпигунка чи сепаратистка? Ні. Все просто. Вона подала заяву, щодо того, що в Бердичевській виправній колонії 70 з серпня 2014р. роздають газету "Новороссия". Про це їй, як своєму адвокату, розповіли клієнти, які відбувають покарання у цій колонії. Заява була подана, кримінальне впровадження за статею 110 ККУ "Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України" відкрите, в Інтерфаксі проведена прес-конференція з цього питання. Але... віз і досі там. Газету роздають, нікого в колонії не просто не покарали, а не допитали, Анну намагаються усунути від справи, а на її питання, чому нічого не робиться, відповідають: А газета Новоросія не заборонена.

Опубліковано

Так хуйло не так давно Кубі багатомільярдний борг простив...вони до рашкі всерівно будуть блищі

Опубліковано

Яринка Украинка

У мужа есть друг.Живёт в Сибири.Все время нахваливал Путина.Со мной он общаться не желал потому как я его нещадно тролила.А зная то, что ФэСэБэ не спит он старался звонить когда меня дома не было.И вот сегодня свершилось чудо.Звонок друга и- Все очень плохо и просвета не видно .Минимальная зарплата в России равна 50$ и это не предел.Нам 3,14здец.Впереди беспросветный тупик.В конце тоннеля света нет, одна стена. Сплошная безнадега. И вот его мне не жалко за крымнаш, за молчаливую поддержку Путина, за зомбоящик.

Теперь думаю отправить ему картинку 3,14здеца или чуточку подождать. И это у них ещё не началось.Это так себе репетиция и даже не генеральная.

Опубліковано

Так хуйло не так давно Кубі багатомільярдний борг простив...вони до рашкі всерівно будуть блищі

не факт, цілком можливо, що параша Кубу тим боргом й держала *за яйця*, а необачно простила (мабуть під якісь преференції в майбутньому), чим й розвязала руки владі Куби, а ті й раді *чухнути*, бо параша далеко й бідна, а США близько й багате

Опубліковано

не факт, цілком можливо, що параша Кубу тим боргом й держала *за яйця*, а необачно простила (мабуть під якісь преференції в майбутньому), чим й розвязала руки владі Куби, а ті й раді *чухнути*, бо параша далеко й бідна, а США близько й багате

ні про які преференції від Куби для рашки й бути не може, думаю хуйло списав той борг Кубі за банальний відкат для себе в 30% наприклад таким чином вкравши в рашки ще грошей а кубинці й раді зекономити ще й з америкою помиритись.

Volodymyr Ariev

А оце вже дуже цікаво. Перемовини США та Куби про відновлення відносин були секретними і тривали 18 місяців. Місцем зустрічей була Канада, фінал - у Ватикані за сприяння Папи. Тобто, РФ переграли всуху. Очевидно, це початок переорієнтації Центральної та Латинської Америки на Вашингтон. Росіяни пропустили геополітичний удар, який може стати вирішальним. Проте, помститися можуть на Європі. В Брюсселі ще на початку тижня знали про можливість угоди Вашингтона і Гавани. В Євросоюзі відчувають суттєве посилення США та оскаженілість РФ від нищівної поразки, тому хитаються і не можуть швидко зібрати позицію ЄС докупи. Тому і скасували візит Порошенка, щоб не дратувати зайве Путіна та спочатку розібратися всередині себе - як жити в нових реаліях. А вони сьогодні дедалі ясніше вимальовуються.

висновки самі зробите.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...