Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)


Рекомендовані повідомлення

Российская военщина продолжает стягивать войска к границе с Украиной

Росія могла застосувати на Донбасі боєприпаси зі збідненим ураном – Данилюк

27.09.2014

На Донбасі могли неодноразово застосовуватися боєприпаси зі збідненим ураном. Про це заявив радник міністра оборони України Олександр Данилюк.

«Оскільки ядерна тема продовжує скривлюватися в ЗМІ, повинен ще раз зазначити: незважаючи на те, що РФ загрожувала Україні застосуванням тактичної ядерної зброї, таких випадків не було. Зате є підстави вважати, що могли неодноразово застосовуватися боєприпаси зі збідненим ураном, які мають підвищену бронебійність, однак не вважаються ядерною зброєю», – написав пан Данилюк у Facebook.

За його словами, випадки застосування Росією подібних боєприпасів фіксувалися зокрема в другій чеченській війні.

Як повідомляв НБН, раніше міністр оборони Валерій Гелетей заявив, що під час штурму луганського аеропорту російські війська застосували самохідний міномет 2С4 «Тюльпан», який окрім фугасних і активно-реактивних мін може вести вогонь надмалими ядерними боєприпасами потужністю менше 1 кт.

Під час штурму аеропорту у Луганську Росія ймовірно використовувала боєприпаси зі збідненим ураном - Міноборони

06.10.2014

Наслідки штурму Луганського аеропорту дають підстави говорити про застосування потужної зброї. Україна буде досліджувати, чи не були при цьому використані боєприпасами із збідненим ураном.Про це поінформував на прес-конференції в Укрінформ начальник ЦНДІ озброєння та військової техніки ЗСУ доктор технічних наук, професор полковник Ігор Чепков, відповідаючи на запитання журналістів."Застосування збідненого урану у засобах ураження - це тема не нова. За часів Радянського Союзу на озброєнні Радянської армії знаходилися засоби, які містили у собі збіднений уран. Ми не маємо доказів, щоб стверджувати можливість його застосування на сьогодні. Але це питання досліджується, бо факти ураження бронетанкової техніки по фотографіях, які знаходяться в мережі інтернет, дуже вагомі», - сказав він.Чепков також додав, що наявні засоби ураження проти танків, які є на озброєнні ЗСУ, не здатні уражати таким чином, щоб наслідки були такі жахливі.За словами радника міністра оборони України Олександра Данилюка, під час штурму Луганського аеропорту "ні про які ядерні удари мова не йшла"."Ми говорили про те, що насправді при штурмі луганського аеропорта російськими військами застосовувались артилерійські снаряди підвищеної бронебійності. Мова йшла, що потрібно міряти радіаційний фон, оскільки найбільш вживаними у боєприпасах підвищеної бронебійності матеріалами є або вольфрам або збіднений уран 238-ий. Ядерні і уранові снаряди - це різні речі. Властивості збідненого урану дозволяють пробивати неймовірні перепони", - сказав Олександр Данилюк.

Це, звичайно, не "новина" (в минулій суперечці мене так і не зрозуміли), але це я до того, що фіг його знає, що там кацапи ще понапритягують сюди, користуючись цим "перемир'ям", для випробувань в реальних бойвих умовах на наших аеропортах, на наших хлопцях. Змінено користувачем Ziggy
  • +1 3
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Донбасс - полигон для испытания новейшего вооружения и запрещенных боеприпасов ВС России

«Украинский Донбасс стал полигоном для испытания Вооруженными силами Российской Федерации новейшего вооружения и запрещенных боеприпасов»,- об этом заявил 5 октября начальник НИИ вооружения и военной техники ВС Украины Игорь Чепков во время брифинга в Украинском национальном информационном агентстве «Укринформ».

Чепков рассказал, что институтом проведена оценка бронепробивной способности патронов 7,62-мм на бронепластинах, используемых в индивидуальной защите военнослужащих. Во всех случаях шар этого патрона пробивала бронепластины.

Так же у Игоря Чепкова оказалось доказательство того, что шары имеют российское происхождение, офицер привел результаты исследования, указанные в информации завода-производителя этого боеприпаса - Центрального проектного института машиностроения РФ.

«Таким образом, Украинский Донбасс, стал полигоном для испытания Вооруженными силами Российской Федерации новейшего вооружения и запрещенных боеприпасов», - подчеркнул он.

А начальник научно-исследовательского отдела НИИ вооружения и военной техники ВС УкраиныСвятослав Сус предположил, что террористы и подразделения ВС РФ в зоне АТО могут использовать крупнокалиберные снаряды повышенной бронебойности, которые находились на вооружении бывшей советской армии и имеют в своем составе обедненный (природный) уран.

«В частности, те которые могут быть использованы во время стрельб из самоходных артиллерийских установок 2С3 "Акация" и 2С19 «Мста-С». Это также касается и самоходной гаубицы 2С7 «Пион» и самоходного миномета 2С4 «Тюльпан», - подчеркнул полковник Святослав Сус.

...але звичайно, це все - "прєдположенія". А тій сцикливій Європі потрібні докази. А наші на рахунок доказів явно відстають. А потрібно знаходити! Навіть якщо їх неможливо знайти, все-одно потрібно знаходити! ;)

Потрібно не тільки ляпати про "інформаційну війну", а й дійсно її вести! А то поки що ми її явно програєм (інформаційну)

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...але звичайно, це все - "прєдположенія". А тій сцикливій Європі потрібні докази. А наші на рахунок доказів явно відстають. А потрібно знаходити! Навіть якщо їх неможливо знайти, все-одно потрібно знаходити! ;)

Потрібно не тільки ляпати про "інформаційну війну", а й дійсно її вести! А то поки що ми її явно програєм (інформаційну)

Європі нічого вже не треба доводити - вже всім все зрозуміло давно. Санкції ж то Європа не на порожньому місці вводила - тобто знає хто винен у цій війні.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайно, якби Європа і США не мали доказів, то б санкції не вводили б. Але коли ж з"являться такі докази, щоб вже кацапні не було як відвертітись, а то усе що їм показуєш як мертвому кадило, ні в що не вірять. Кажуть нема там наших військових і все

от щодня дивлюсь усі ці відео з АТО, де показують наших захисників, і одне в голові - та там добра половина тих, хто говорить російською. І все не покидає думка як це все виглядає з боку москалів - російськомовні люди захищають російськомовних, вбиваючи російськомовних. Блін, їх самих не коробить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

milana, не думаю, що в них є щось святе в голові. є гроші, великі гроші і премії за вбитих...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bloomberg: Россия потратила рекордные $980 млн за день на поддержку рубля

Таких сумм на укрепление национальной валюты Центробанк не тратил с марта этого года.

Сегодня 11:21

В пятницу, 3 октября, центральный банк России потратил $980 млн на стабилизацию рубля. Bloomberg сообщает, что это самая крупная интервенция (воздействие центрального банка страны на валютный рынок путем закупки или продажи большого количества иностранной валюты. – "ГОРДОН") после аннексии Крыма.

По данным агентства, в период с марта по октябрь на валютную интервенцию Россия потратила $40 млрд. В сообщении отмечается, что сегодня цена на нефть марки Brent упала на 0,1% и составила $92,66 за баррель.

С начала 2014 года цены на нефть североморской марки Brent обвалились на 15%, за минувшую неделю – на 5%. Российский рубль продолжает катиться вниз. Вчера, 6 октября, он впервые преодолел психологический барьер в 40 рублей за доллар. Добавляет неприятностей российской экономике и продолжающееся падение цен на нефть.

Россия рискует понести серьезные потери в случае сохранения существующей ныне цены на нефть на международных рынках или внезапного значительного падения цены.

Ранее информационное агентство Reuters сообщило, что Центральный банк России начал разрабатывать комплекс мероприятий на случай падения цены на нефть до уровня в $60 за баррель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юрий Бирюков

Докладываю: жив, здоров, слегка оглох.

Сутки в Донецком Аэропорту - и рядом и в нем. И знаете... Когда их называют Киборгами - люди и не на секунду не представляют НАСКОЛЬКО это похоже на правду. Человек, из плоти и крови... Как выжить в подобных условиях - я не знаю.

Но выживают. И защищают. И воюют. И уничтожают.

А потом ошалевший взгляд на меня, по лицу пробегают волны мучительных раздумываний, вспышка-озарение узнавания...

- Феникс? Тут? Неее, такого не может быть, это бред.

Позже вечером расскажу много, покажу, восславлю (в меру сил).

Им очень нужна помощь, а на это очень нужны деньги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міноборони відновлює САУ "Піон" - найпотужнішу "самохідку" кінця радянської епохи

Об этом на своей странице в Facebook сообщил Тарас Чмут.

"Минообороны восстанавливает САУ 2с7м ПИОН - 203-мм арт систему - самую мощную самоходку конца советской эпохи. Текущий ремонт с элементами капитального ремонта отдельных составных частей (противооткатных устройств, гидравлической системы, механизмов заряжания) 203 мм самоходной пушки 2С7М "Пион" должен выполнить Государственное предприятие "Шепетовский ремонтный завод" за 4 380 000 грн.", - написал он.

"Чтобы вы представляли, это такая хрень которая валит снарядом массой 102 кг на 47.5 км", - отметил Чмут.

http://ukr-online.com/society/10688-mnoboroni-vdnovlyuye-sau-pon-naypotuzhnshu-samohdku-kncya-radyanskoyi-epohi.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lisovic, лише одненьку? а далеко паляє ця штука? - з Києва до Сибіру не дострелить, шоб @уйлу презет доставити іменний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не одну, артилерія по одинці не працює, думаю тут мінімум батарея буде (6 установок), та і небагато їх в нас залишилось. Максимальна дальність звичайним ОФ снарядом до 37км. Так шо до Сибіру недострелить, але то і не її призначення. Її призначення знищення укріпрайонів, таких які були під Іловайськом.

Змінено користувачем Lisovic
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не одну, артилерія по одинці не працює, думаю тут мінімум батарея буде (6 установок), та і небагато їх в нас залишилось. Максимальна дальність звичайним ОФ снарядом до 37км. Так шо до Сибіру недострелить, але то і не її призначення. Її призначення знищення укріпрайонів, таких які були під Іловайськом.

достатньо, щоб 30-ти кілометрову зону могла долати ну і точність при такій відстані потрібна.

Lisovic, лише одненьку? а далеко паляє ця штука? - з Києва до Сибіру не дострелить, шоб @уйлу презет доставити іменний...

для хуйла потрібен інструмент делікатніший - воно ж саме по собі невелике, ну і щоб було що класти у мавзолей потім (бо після такої штуки мабуть не буде що)

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П’ять фур з єврогуманітаркою потрапили у ДТП на Волині

7f51e7104a2248a8ca1f4875235e5e779608a87b.jpg

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. П’ять вантажних автівок, які везли гуманітарну допомогу з Європи в Україну, потрапили в ДТП поблизу Любомля сьогодні, 7 жовтня, передає УНН з посиланням на “Волинські новини”.

Як розповідають очевидці, аварія трапилась за 10 кілометрів від любомльського перехрестя. З їх слів, автомобілі дуже пошкоджені, на щастя, обійшлося без людських жертв.

За інформацією ЗМІ, працівники Волинського управління ДАІ підтвердили факт ДТП. Зі слів правоохоронців, згідно з попередньою інформацією, 5 фур, які замикали колону, врізались одна в одну. Вочевидь, водії не дотрималися безпечної дистанції та не встигли вчасно зреагувати на екстрене гальмування попередніх машин. Проте, у відомстві наголошують, що за станом на 14:30 на місці працюють експерти, які і зроблять офіційні висновки щодо аварії.

Редакція стежитиме за перебігом подій та буде повідомляти про нові факти щодо ДТП.

Нагадаємо, 112 вантажівок з модульними будинками для вимушених переселенців зі Сходу України та промислово-будівельним спорядженням перетнули Ягодинську митницю сьогодні, 7 жовтня. Загалом, гуманітарний вантаж доставляють в Україну більше 200 вантажівок, сьогодні кордон перетнуть перші 112 з них. Далекобійники везуть дизельні генератори, медичне обладнання, теплий одяг, будівельні інструменти, а головне — модулі для побудови будинків. Загальна вартість вантажу становить близько 25 мільйонів євро — 10 з них вартує допоміжне обладнання а 15 — власне будинки.

Змінено користувачем yura2281
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беда, она же не в том, что где-то в стране существуют геи. Беда в том, что страной руководят конченные пидорасы. А вот эта беда посерьёзней. Как бы всем не попасть...

Фил СУЗЕМКА: Я — за прямое вторжение армии РФ на территорию Украины

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так званий «перший віце-прем'єр» самопроголошеної «ДНР» Андрій Пургін вважає, що «ДНР» може сформувати економічну асоціацію з Україною. Про це повідомляє Интерфакс з посиланням на Пургіна.

«Ми хотіли б зберегти економічний і соціокультурний простір з Україною. Можливо, це буде форма свого роду економічної асоціації і навіть, можливо, надання Донбасу статусу офшорної зони. Все буде залежати від подальших домовленостей», - заявив він.

Лідер бойовиків підкреслив, що «не бачить сенсу» в зведенні додаткових захисних споруд на межі територій, контрольованих «днрівцями» та українськими військовими.

«Ми не бачимо сенсу в зведенні будь-яких додаткових споруд – стін та іншого. У сучасному світі це велика дурість. Суверенітет держави визначається не ізольованістю та кордонами, а відповідною політичної волею. Джерелом такого суверенітету служать самі жителі. До того ж, у багатьох залишилися на Україні родичі, і ми не хотіли б створювати людям перешкод для вільного переміщення і спілкування з близькими», - додав Пургін.

Нагадаємо, що раніше в «ДНР» заявили, що не збираються приєднуватися до Росії.

Отакої!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Військовий прокурор України вважає, що першопричиною іловайської трагедії став батальйон "Прикарпаття"

5-й батальйон територіальної оборони "Прикарпаття" скоїв злочин, бо став першопричиною серії подій, які спричинили трагедію під Іловайськом

Про це на брифінгу в Укрінформі заявив головний військовий прокурор - заступник генпрокурора України Анатолій Матіос, передає Еспресо.TV.

"Вони (батальйон "Прикарпаття. - Ред.) вчинили злочин, бо стали першопричиною масового ефекту доміно у зоні Іловайська ", - сказав Матіос, додавши, що вони стояли під Амвросієвкою.

Головний військовий прокурор зазначив, що батальйон "Прикарпаття" з 326 військовослужбовців прибув до місця несення служби у травні.

"Служили-служили і зробили те, що зробили, - залишили місце несення служби, оголили фланг і поїхали через всю Україну зі штатною зброєю на шкільних автобусах", - нагадав Матіос.

Він зауважив, що 5-й батальйон територіальної оборони тричі не виконав наказ командування. Зокрема, констатував Матіос, після першого обстрілу, до якого бійці батальйону не були готові, бо не сподівалися, що по них стрілятимуть з Росії за 40 км, "просто знялися й пішли". Ординарець командувача сектору наздогнав їх і дав письмовий наказ зупинитися або почати виконувати хоча б комендантські функції на цій межі. Однак бійці пішли далі. Так само їх зупиняли і віддавали наказ у Дніпропетровську, однак бійці батальйону його теж не виконали, зазначив він.

"Сідаємо на гелікоптер - командувач Сухопутних військ, я, мій перший заступник - летимо у Кіровоград, Знам'янку. Посадили в полі вертоліт, ідемо до них. Вони перекрили дорогу - мені соромно це говорити, квантунська армія: дехто п'яний, босі, озброєні до зубів, з бойовим комплектом гранат на поясі, направили РПГ на вертоліт, і старший лейтенант Прочук, якому ми оголосили підозру, віддав команду стріляти", - розповів головний військовий прокурор.

За словами Матіоса, командувач Сухопутних військ наказав тоді батальйону "Прикарпаття" прибути до найближчої військової частини, здати зброю, пройти медичне обстеження, помитися, переодягнутися, отримати квитки на потяг і централізовано відбути додому. Однак вони й тут вчинили по-своєму і поїхали додому колоною з шкільних автобусів з вибитими шибками, 17 "Уралів" і семи "віджатих" автомобілів без номерних знаків або із знаками Донецької області, зазначив головний військовий прокурор.

"Можливо, я занадто емоційно говорю. Але органи місцевого самоврядування Івано-Франківської області роблять з них героїв. Я не хочу сказати, що там всі є дезертирами, завжди є поводир і завжди є ті, хто йде за поводирем", - зауважив він.

Матіос констатував, що батальйон мав "великі проблеми" ще під час формування івано-франківським військовим комісаром. Обурення військового прокурора, зокрема, викликав той факт, що для транспортування бійців батальйону військовий комісар використав шкільні автобуси. Окрім того, на переконання Матіоса, при визначенні командира батальйону івано-франківський військовий комісар повинен був "встигнути зрозуміти, що ця людина любить алкоголь" і не може командувати такою кількістю людей.

Нагадаємо, що напередодні тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо розслідування подій в Іловайську вирішила засідати без журналістів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Військовий прокурор України вважає, що першопричиною іловайської трагедії став батальйон "Прикарпаття"

5-й батальйон територіальної оборони "Прикарпаття" скоїв злочин, бо став першопричиною серії подій, які спричинили трагедію під Іловайськом

Про це на брифінгу в Укрінформізаявив головний військовий прокурор - заступник генпрокурора України Анатолій Матіос, передає Еспресо.TV.

"Вони (батальйон "Прикарпаття. - Ред.) вчинили злочин, бо стали першопричиною масового ефекту доміно у зоні Іловайська ", - сказав Матіос, додавши, що вони стояли під Амвросієвкою.

Головний військовий прокурор зазначив, що батальйон "Прикарпаття" з 326 військовослужбовців прибув до місця несення служби у травні.

"Служили-служили і зробили те, що зробили, - залишили місце несення служби, оголили фланг і поїхали через всю Україну зі штатною зброєю на шкільних автобусах", - нагадав Матіос.

Він зауважив, що 5-й батальйон територіальної оборони тричі не виконав наказ командування. Зокрема, констатував Матіос, після першого обстрілу, до якого бійці батальйону не були готові, бо не сподівалися, що по них стрілятимуть з Росії за 40 км, "просто знялися й пішли". Ординарець командувача сектору наздогнав їх і дав письмовий наказ зупинитися або почати виконувати хоча б комендантські функції на цій межі. Однак бійці пішли далі. Так само їх зупиняли і віддавали наказ у Дніпропетровську, однак бійці батальйону його теж не виконали, зазначив він.

"Сідаємо на гелікоптер - командувач Сухопутних військ, я, мій перший заступник - летимо у Кіровоград, Знам'янку. Посадили в полі вертоліт, ідемо до них. Вони перекрили дорогу - мені соромно це говорити, квантунська армія: дехто п'яний, босі, озброєні до зубів, з бойовим комплектом гранат на поясі, направили РПГ на вертоліт, і старший лейтенант Прочук, якому ми оголосили підозру, віддав команду стріляти", - розповів головний військовий прокурор.

За словами Матіоса, командувач Сухопутних військ наказав тоді батальйону "Прикарпаття" прибути до найближчої військової частини, здати зброю, пройти медичне обстеження, помитися, переодягнутися, отримати квитки на потяг і централізовано відбути додому. Однак вони й тут вчинили по-своєму і поїхали додому колоною з шкільних автобусів з вибитими шибками, 17 "Уралів" і семи "віджатих" автомобілів без номерних знаків або із знаками Донецької області, зазначив головний військовий прокурор.

"Можливо, я занадто емоційно говорю. Але органи місцевого самоврядування Івано-Франківської області роблять з них героїв. Я не хочу сказати, що там всі є дезертирами, завжди є поводир і завжди є ті, хто йде за поводирем", - зауважив він.

Матіос констатував, що батальйон мав "великі проблеми" ще під час формування івано-франківським військовим комісаром. Обурення військового прокурора, зокрема, викликав той факт, що для транспортування бійців батальйону військовий комісар використав шкільні автобуси. Окрім того, на переконання Матіоса, при визначенні командира батальйону івано-франківський військовий комісар повинен був "встигнути зрозуміти, що ця людина любить алкоголь" і не може командувати такою кількістю людей.

Нагадаємо, що напередодні тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо розслідування подій в Іловайську вирішила засідати без журналістів.

Я так і знав, що це чуваки на шкільних автобусах винні, а ніразу не керівництво/командування, шкода що на них здачу Криму не можна повісити.

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Військовий прокурор України вважає, що першопричиною іловайської трагедії став батальйон "Прикарпаття"

5-й батальйон територіальної оборони "Прикарпаття" скоїв злочин, бо став першопричиною серії подій, які спричинили трагедію під Іловайськом

Про це на брифінгу в Укрінформізаявив головний військовий прокурор - заступник генпрокурора України Анатолій Матіос, передає Еспресо.TV.

"Вони (батальйон "Прикарпаття. - Ред.) вчинили злочин, бо стали першопричиною масового ефекту доміно у зоні Іловайська ", - сказав Матіос, додавши, що вони стояли під Амвросієвкою.

Головний військовий прокурор зазначив, що батальйон "Прикарпаття" з 326 військовослужбовців прибув до місця несення служби у травні.

"Служили-служили і зробили те, що зробили, - залишили місце несення служби, оголили фланг і поїхали через всю Україну зі штатною зброєю на шкільних автобусах", - нагадав Матіос.

Він зауважив, що 5-й батальйон територіальної оборони тричі не виконав наказ командування. Зокрема, констатував Матіос, після першого обстрілу, до якого бійці батальйону не були готові, бо не сподівалися, що по них стрілятимуть з Росії за 40 км, "просто знялися й пішли". Ординарець командувача сектору наздогнав їх і дав письмовий наказ зупинитися або почати виконувати хоча б комендантські функції на цій межі. Однак бійці пішли далі. Так само їх зупиняли і віддавали наказ у Дніпропетровську, однак бійці батальйону його теж не виконали, зазначив він.

"Сідаємо на гелікоптер - командувач Сухопутних військ, я, мій перший заступник - летимо у Кіровоград, Знам'янку. Посадили в полі вертоліт, ідемо до них. Вони перекрили дорогу - мені соромно це говорити, квантунська армія: дехто п'яний, босі, озброєні до зубів, з бойовим комплектом гранат на поясі, направили РПГ на вертоліт, і старший лейтенант Прочук, якому ми оголосили підозру, віддав команду стріляти", - розповів головний військовий прокурор.

За словами Матіоса, командувач Сухопутних військ наказав тоді батальйону "Прикарпаття" прибути до найближчої військової частини, здати зброю, пройти медичне обстеження, помитися, переодягнутися, отримати квитки на потяг і централізовано відбути додому. Однак вони й тут вчинили по-своєму і поїхали додому колоною з шкільних автобусів з вибитими шибками, 17 "Уралів" і семи "віджатих" автомобілів без номерних знаків або із знаками Донецької області, зазначив головний військовий прокурор.

"Можливо, я занадто емоційно говорю. Але органи місцевого самоврядування Івано-Франківської області роблять з них героїв. Я не хочу сказати, що там всі є дезертирами, завжди є поводир і завжди є ті, хто йде за поводирем", - зауважив він.

Матіос констатував, що батальйон мав "великі проблеми" ще під час формування івано-франківським військовим комісаром. Обурення військового прокурора, зокрема, викликав той факт, що для транспортування бійців батальйону військовий комісар використав шкільні автобуси. Окрім того, на переконання Матіоса, при визначенні командира батальйону івано-франківський військовий комісар повинен був "встигнути зрозуміти, що ця людина любить алкоголь" і не може командувати такою кількістю людей.

Нагадаємо, що напередодні тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо розслідування подій в Іловайську вирішила засідати без журналістів.

Я так і знав, що це чуваки на шкільних автобусах винні, а ніразу не керівництво, шкода що на них здачу Криму не можна повісити.

з однієї сторони то так, але з іншої, якщо хоч половина з того, що про них написано - правда, то це теж триндєц повний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все правда, тоді ще Семенченко, здається, жалкувався, що ті хто мав прикривати тил, тупо повтікали.

Змінено користувачем Lisovic
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так званий «перший віце-прем'єр» самопроголошеної «ДНР» Андрій Пургін вважає, що «ДНР» може сформувати економічну асоціацію з Україною. Про це повідомляє Интерфакс з посиланням на Пургіна.

«Ми хотіли б зберегти економічний і соціокультурний простір з Україною. Можливо, це буде форма свого роду економічної асоціації і навіть, можливо, надання Донбасу статусу офшорної зони. Все буде залежати від подальших домовленостей», - заявив він.

Лідер бойовиків підкреслив, що «не бачить сенсу» в зведенні додаткових захисних споруд на межі територій, контрольованих «днрівцями» та українськими військовими.

«Ми не бачимо сенсу в зведенні будь-яких додаткових споруд – стін та іншого. У сучасному світі це велика дурість. Суверенітет держави визначається не ізольованістю та кордонами, а відповідною політичної волею. Джерелом такого суверенітету служать самі жителі. До того ж, у багатьох залишилися на Україні родичі, і ми не хотіли б створювати людям перешкод для вільного переміщення і спілкування з близькими», - додав Пургін.

Нагадаємо, що раніше в «ДНР» заявили, що не збираються приєднуватися до Росії.

Отакої!

Голод не тітка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...