Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)


Рекомендовані повідомлення

Smith, все правильно . Якщо райцентр під сепарами --- люди ні пенсії не отримають , ні соціалки , ні довідки , бо все на район зав"язано .

Я би взагалі звільнені райони Луганської та Донецької області розкинув би між Харківською , Запорізькою та Дніпропетровською областями .

Луганську область відмінити і те , що залишилося віднести до Донецької області .

Змінено користувачем Mykola81
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Контрразведка Службы безопасности Украины разоблачила завербованного спецслужбами РФ гражданина Украины, бывшего пограничника-контрактника спецподразделения (до ноября 2013 г.), которому российские кураторы поручили сбор разведданных и совершение террористических актов на объектах инфраструктуры Сумской области для дестабилизации ситуации в регионе.

Как сообщили в пресс-центре СБУ, установлено, что 26-летний гражданин Украины «С» в июне с.г., находясь в Москве, был завербован сотрудником ФСБ по имени «Юрий». В обмен на вид на жительство в России злоумышленник согласился на негласное сотрудничество с российскими спецслужбами. Завербованному гражданину был присвоен псевдоним «Святослав», определено задание.

«По замыслу ФСБ злоумышленник должен был получить через главаря одного из бандформирований т.н. «ДНР» по кличке «Тереза» взрывчатку для совершения террористических актов на железной дороге, а также огнестрельное оружие для организации вооруженных нападений на админздания Сумской области», - говорится в сообщении.

По данным СБУ, он получил инструкции по поиску сообщников для организации антиукраинских акций, 40 тыс. рублей и железнодорожный билет до г. Сумы. Вернувшись из Москвы, «С», используя полученные во время службы в спецназе ГПС навыки, по заданию иностранной спецслужбы собирал сведения об украинских воинских подразделениях, дислоцированных в Сумской области, их численности и вооружении, готовил совершение терактов. Контрразведка СБУ разоблачила противоправную деятельность предателя и задержала его 2 октября с.г.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитро Різниченко

10 год ·

Командир батальйону ОУН Микола Коханівський з новою надсекретною зброєю, переданою американськими жидомасонами для знищення Русского Міра прямо з НАТОвської бази.

10150712_1487118748209498_3994843197499570480_n.jpg?oh=bb8c2aec13b6be65b683257ee5b0e19b&oe=54B348F8&__gda__=1421814983_e4f465aa9d3346566bcfc2a2c6aeb2bb

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дебальцево

Змінено користувачем Dieselsmart
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Дзиндзя

1 ч. ·

У терористів у Донецьку почалась паніка у морзі нарахували 427 терористів,яких привезли з аеропорта і це тільки за вихідні дні. Бійці Мотороли які поранені лежать у лікарні кажуть, що іх зливають і сьогодні буде іх останній бій .Також бійці розказують що іх командир зрадив залишив у аеропорту а сам втік роздавати автографи в честь 6 місяців ДНР. Якщо дальше піде то у ДНР не залишиться кому воювати

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну хоч попередню сторінку читайте... чи релігія не дозволяє?

Андрій Дзиндзя

1 ч. ·

Якщо дальше піде то у ДНР не залишиться кому воювати

дав би Бог...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, я ж і кажу - ніби і правильне рішення. Але як це співвідноситься з деклараціями ПОПа, що він буде виконувати Мінські домовленості (в частині визначення буферної зони) та законом про особливі території?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А там не сказано , що вони не можуть міняти адміністративний устрій

Змінено користувачем Mykola81
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зміна меж районів - це є зміна адміністративно-територіальних одиниць, межі яких встановлює ВР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зміна меж районів - це є зміна адміністративно-територіальних одиниць, межі яких встановлює ВР.

Ну от , приготував покет змін , хай ВР голосує .

Не ця , так слідуюча затвердить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось такі вони, наші кіборги

Nata Tolmachova

33 хв · Відредаговане ·

Ранок понеділка почався в 6.20 з дзвінка Andrew Ohremchuk: їдеш? ну ок)

цим словам передувало два дні дзвінків, коли хлопці шукали машину соляру, лікарів і ще купу того, чого я не в курсі.. командир госпіталю Хоменко був готовий прийняти бійця відразу, аби тільки той доїхав..і не має значення, яка то година.. прийняли) погодували всіх)))

ранок днюхи Андрюхи) з чим його й вітаю)) ранкова кава на заправці в очікуванні хлопців, купа неймовірно прикольних історій - чудовий початок тижня)) аби не щодня в шостій ранку))

ранок приїзду кіборга) не знаю, кого чекала) приїхав Паша))) невисокий хлопчик.. скромний - навіть не знаю, як описати))) швиденько зібрала йому речі з нашого складу, благо, є що збирати вашими молитвами)) замотала ногу, відправила в душ, поселила в палату)))

смішно: захожу в палату: ти такий-то?-да. -тебе виписали! - та я не в курсі! - ай, вставай, нам ліжко треба)) Добре, що в Дімки все гуд з почуттям гумору)))

постелили свіжу постіль, розклала речі, дали нормальний телефон.. сидить тихий-тихий..принесли їжу, схопив миску і почав їсти... руки трусяться...відвернулась, не можу дивитись.. але дивний рух заставив повернутись до нього.. зранку давали варене яєчко, а він крутить його, перевіряє, чи варене... якось так стало не по собі.. а Пашка почав його чистити....отими руками, які трусяться.. в молоденького хлопчика руки трусяться так, що він ледве те яйце чистить... сльози навернулись на очі, ледве стрималась.. хотілось забрати і самій почистити.. та ну, куди! він кіборг, він тримав донецький аеропорт, він що, тут не справиться?? справився.. і я з сльозами справилась..

ще раз перевірила, чи все ок, попросила хлопців наглядати.. а він, сердешний, соромиться обезболююче попросити...такий скромний...

на ніч знов просила хлопців приглянути за ним... приглянуть.. вони в нас молодці)))

живе з мамою.. статків ніяких.. тиха хороша дитина... з того поспіху навіть не сфоткала його...

і мені страшно від того, що він такий тихий-тихий.... ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчасно здріснув

"Новороссия" обречена на нищету - Гиркин

06 октября 2014, 09:43

"Экс-министр обороны" террористической организации "ДНР" Игорь Гиркин (Стрелков) заявил, что население Донецкой области должно готовиться к выживанию, поскольку здесь реализуется сценарий Южной Осетии.

В частности, в интервью, размещенном на ЖЖ, Гиркин в ответ на вопрос, как сейчас следовало бы действовать гражданскому населению Донбасса, чтобы двигаться в максимально правильном направлении в сложившейся ситуации, ответил, что население должно готовиться к выживанию.

"К сожалению, те люди, которые сейчас занимаются вопросами Новороссии на территории России, которые уполномочены это делать, в частности, пресловутый Владислав Юрьевич Сурков, это люди, которые нацелены только на разрушение, которые никакой реальной и действенной помощи не окажут. Конкретно В.Ю. блестяще проявил себя в этом отношении в Южной Осетии, в других регионах, везде, где он находился, мы имели дело с "распилами" и разграблением вместо реальной помощи", - заявил террорист.

По его словам на оккупированные территории Донбасса пришла команда, которая нацелена на то, чтобы все слить и крупно на этом заработать. Обещать они будут очень много.

"Деньги действительно будут выделены, но, подчеркиваю, эти деньги, по большей части, при таком руководителе и таких исполнителях – до народа не дойдут, в лучшем случае, они частично будут переданы тем людям, которым доверяет Сурков, которых он расставляет на всех ключевых местах, и при этом будет обеспечена такая система, которая сделает невозможным контроль над освоением этих средств. Будет просто их "распил", как говорят в России, разграбление на всех уровнях…", - отметил Стрелок.

Также он спрогнозировал, что половина этих средств останется на счетах в России, остальная половина по большей части осядет в карманах "тех людей, которых расставил наш великий руководитель".

Как сообщал "Обозреватель", в августе Игорь Стрелков-Гиркин был отправлен в отставку и покинул Донецкую область, вернувшись в Россию. Также сообщалось, что во время разборок с боевиками "ДНР" он был ранен и проходил лечение в Ростовской области. 4 сентября стало известно, что российский диверсант Игорь Гиркин (Стрелков) жив и замечен в Карелии в Валаамском мужском монастыре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правозащитница оценила потери российских войск в битве за Донецкий аэропорт

Российская правозащитница, основательница группы «Груз-200» Елена Васильева, основываясь на своих данных, подсчитала количество погибших российских солдат в боях за Донецкий аэропорт.

«Считайте, сколько российских погибло за последние сутки в битве за донецкий аэропорт: 40 человек – это расчеты тюльпанов (бомбы такие), 39 человек это мертвые+пропавшие без вести из 50 человек спецназа. 12-й горный батальон спецназа (название не точное бывшие ГРУ ПУРВО и разведка 34 МСД), 116 человек – это результат второй атаки, было подбито и уничтожено 23 танка из 30, экипаж 4 человека значит примерные потери человек 65-70, было 50 КамАЗов с пехотой из Каменки и разными десантниками в КамАЗе 30 человек, вышла только половина. Считайте еще человек 350-400 убитых и пропавших без вести», – написала г-жа Васильева на Facebook.

«ГРУ ПУРВО – это спецназ главного разведывательного управления Приволжско – уральского военного округа+34 мотострелковая дивизия.

И те, и другие находились в Екатеринбурге, расформировали и округ, и дивизию и на базе спецназа и разведки сделали горный спецназ. Они относятся к ССО – сил специальных операций… Ничего себе жертвоприношение ко дню рождения Пуйла… Когда же он крови напьется?», – добавила правозащитница.

http://hvylya.net/ne...y-aeroport.html

  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дебальцево

Послухав цих людей. І таке чую не вперше. Дуже схоже кажуть мої родичі з Луганська. Сцуко, але вони не бачать причинно-наслідкових зв'язків: чого війна, чого обстріли. В них з водою до війни були проблеми, з газом... Коли одна баба кидалась на хлопця-солдата (по говору чути, що він з Зах.України), то в неї дика ненависть. Що вона бачила в житті? Гадаю, що за межі області і не виїжджала. Можна і пожаліти цих людей. Я можу пожаліти тіко в одному - що вони живуть в зоні бойових дій. Що в них не вистачає розуму втекти і зберегти своє життя. Вони можуть казати, що їх не чекають ніде. Так Расєя поруч. Звичайно, ліпше померти на своїй землі під обстрілом. У всьому світі люди біжать від війни. А ці.... Можливо трохи сумбурно написав, але заїпали вже...
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1653733_988155561195518_1031560242187080664_n.jpg?oh=8fd8f30c15183bb6bb79b8de72c5b074&oe=54ABAF94&__gda__=1421520809_66132384c9a5a9c6dffa476687065b88

Diana Poian

2 October · Edited ·

Дорогі лучани та гості міста! Хочу привернути Вашу увагу до цього чоловіка, якого більшість з Вас неодноразово бачили або звертали увагу. Він постійно стоіть на зупинці "Варшавський ринок" з коробочкою "Кошти бійцям на Схід".

Чуючи різні відгуки та перемовини людей в маршрутці, нібито "якийсь дивний", я вирішила з ним познайомитися.

Незнайомим волонтером виявився активіст місцевоі самооборони Дмитро Шума. Він стоіть на одному й тому ж місці, день в день, з 22 травня, від початку АТО і до сьогодні, збираючи хлопцям гроші на допомогу. На моі зауваження щодо обгорілоі шкіри обличчя та втомленого вигляду, відповів: "Комусь треба це робити."

Будь яку пропозицію допомоги (встановлення палатки, чергування погодинно інших людей, моє особисте стояння разом з ним )категорично, але вдячно відхилив. Сказав, що це його особиста ініціатива.

Не бійтеся і не вагайтеся до нього підходити. Він робить важку і необхідну роботу з дня в день. Будь яке Ваше слово вдячності та розуміння "зробить" його день. А ще, Діма дуже цікавий і веселий співрозмовник. Кожного разу, коли я приходжу до нього в "гості", він з гарним настроєм розповідає нові історіі.

Каже, що буде стояти поки війна не закінчиться.

Серце болить і водночас радіє за таких украінців! Це люди Майдану, люди Революціі Гідності, які ніколи не опускають руки і боряться до кінця.

П.С. Дівчатам на замітку: в нього чарівна посмішка , хоча з першого погляду сумна.

Репост вітається!

https://www.facebook...oian?fref=photo

  • +1 9
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора 23:34 Версія для друку

Румунія заарештувала майно російського "Лукойлу"

Компанії інкримінується ухилення від сплати податків.

Прокуратура Румунії наклала арешт на власність російського нафтопереробного заводу Petrotel, що є дочірнім підприємством "Лукойл". Сума арештованого майна оцінюється в 235 мільйонів євро, повідомляє Romania-Insider.

Відзначимо, 2 жовтня в 23 офісах НПЗ Petrotel пройшли масові обшуки за ордером румунської прокуратури. Російській компанії інкримінується ухилення від сплати податків і відмивання грошей.

"У результаті арешту, накладеного на нафту і нафтопродукти органами прокуратури, "Петротел-ЛУКОЙЛ" припинило виробничу і комерційну діяльність", - сказав представник компанії.

Також у компанії заявили, що мають намір оскаржити відповідне рішення прокуратури Румунії.

У той же час, посол Росії в Румунії Олег Мальгинов заявив, що "стурбований" рішенням правоохоронних органів Румунії.

Нагадаємо, раніше США ввели санкції проти " Газпрому", " Лукойлу " і Ощадбанку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Мы ваши братья и мы поможем украинцам", - патриоты Чечни воюют против российских оккупантов в Донбасс'е.

Выходцы из Чечни объединились в батальон имени Джохара Дудаев'а и помогают украинской армии и Нацгвардии противостоять российским оккупантам.

Как сообщает Цензор.НЕТ, видео интервью с командиром отряда Исой Мунаевым появилось в сети. По его мнению, чеченцы должны отдать свой долг перед украинцами, которые помогали во время все чеченских воен с Россией.

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.Порошенко звільнив М.Литвина з посади голови Держприкордонслужби

КИЇВ. 6 жовтня. УНН.

Президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення Миколи Литвина з посади голови державної прикордонної служби України, передає УНН з посиланням на прес-службу глави держави.

"Звільнити Литвина Миколу Михайловича з посади Голови Державної прикордонної служби України", - йдеться в указі.

Президент України Петро Порошенко заявив про звільнення голови ДПСУ М.Литвина ще під час робочого візиту у Львові 3 жовтня.

Також Петро Порошенко заявив про зміни у структурі ДПСУ.

Нагадаємо, інформація про те, що Литвин подав у відставку, з'явилися ще в середині червня. Однак тоді Литвин залишився на своїй посаді.

Зазначимо, Литвина неодноразово звинувачували в проблемах сил АТО на кордоні, що нібито прикордонники не змогли забезпечити охорону кордону і допустили бойовиків на територію України з-за позиції керівництва Держприкордонслужби.

Довідка УНН: 31 липня 2003 року була створена Адміністрація Державної прикордонної служби України, Головою служби був призначений М.Литвин. Перебував на посаді при п'яти Президентах України — Л. Д. Кучмі, В. А. Ющенко, В. Ф. Януковичі, в.о. Президента О. В. Турчинові, П. О. Порошенко.

Президент України Петро Порошенко звільнив з посади першого заступника голови Держприкордонслужби України, директора Департаменту охорони кордону Павла Шишоліна

На його місце призначений Віктор Назаренко. Про це йдеться в указі Президента, передає Еспресо.TV.

"Призначити генерал-лейтенанта Назаренка Віктора Олександровича першим заступником Голови Державної прикордонної служби України – директором Департаменту охорони державного кордону".

Зважаючи на те, що напередодні Президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення Миколи Литвина з посади голови державної прикордонної служби України, обов'язки керівника відомства має виконувати перший заступник.

Таким чином функції глави ДПСУ буде виконувати Віктор Назаренко.

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Российская военщина продолжает стягивать войска к границе с Украиной

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правозащитница оценила потери российских войск в битве за Донецкий аэропорт Российская правозащитница, основательница группы «Груз-200» Елена Васильева, основываясь на своих данных, подсчитала количество погибших российских солдат в боях за Донецкий аэропорт. «Считайте, сколько российских погибло за последние сутки в битве за донецкий аэропорт: 40 человек – это расчеты тюльпанов (бомбы такие), 39 человек это мертвые+пропавшие без вести из 50 человек спецназа. 12-й горный батальон спецназа (название не точное бывшие ГРУ ПУРВО и разведка 34 МСД), 116 человек – это результат второй атаки, было подбито и уничтожено 23 танка из 30, экипаж 4 человека значит примерные потери человек 65-70, было 50 КамАЗов с пехотой из Каменки и разными десантниками в КамАЗе 30 человек, вышла только половина. Считайте еще человек 350-400 убитых и пропавших без вести», – написала г-жа Васильева на Facebook. «ГРУ ПУРВО – это спецназ главного разведывательного управления Приволжско – уральского военного округа+34 мотострелковая дивизия. И те, и другие находились в Екатеринбурге, расформировали и округ, и дивизию и на базе спецназа и разведки сделали горный спецназ. Они относятся к ССО – сил специальных операций… Ничего себе жертвоприношение ко дню рождения Пуйла… Когда же он крови напьется?», – добавила правозащитница.

Шото не викликає довіри цей підрахунок. Екіпаж танка не 4 а 3 людини. Розрахунок Тюльпана 5 чоловік, в повідомленнях було про знищення двох установок, 40 чоловік там і з натяжкою не могло бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото не викликає довіри цей підрахунок. Екіпаж танка не 4 а 3 людини. Розрахунок Тюльпана 5 чоловік, в повідомленнях було про знищення двох установок, 40 чоловік там і з натяжкою не могло бути.

так і повідомлення можуть не відображати реальної картини, й цей підрахунок теж, тому, що воно є там насправді, можна дізнатись лише від очевидців та учасників цих подій. Наразі можемо більш меньш достовірно опеллювати лише моментом, чи взяли чи не взяли донеццький аеропорт вороги, бо навіть наші втрати, як показує практика, ніхто правдиві цифри не говорить, що вже там казати про ворогів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...