Перейти до змісту

Помогите найти украденный велосипед!

Marinka_glory

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ребята, помогите найти велосипед. Украли 17 августа на Кравчука. Велосипед женский совсем новый spelly city, колеса 26, очень заметный: белый и белое с малиновыми вставками сидение. В луцке такой один ( см.фото) . Заявление в милицию уже подано. Может его уже и перекрасили((

Если вдруг увидите в городе звоните по телефону 066 1877166, Марина . Буду благодарна за любую помощь... Материально )))

post-26588-0-11573200-1408446688_thumb.j

post-26588-0-11573200-1408446688_thumb.j

Опубліковано

Який ровер хфайний, абисі всрався той хто угнав.

коли знайдуть ту сволоч, то точно, треба так дати - щоб всра...ся і прославився для відома громади.

Опубліковано

бачив такий нещодавно в місті – вживу виглядає дуже файно. як жеж можна таке чудо без нагляду залишати? :dont:

Опубліковано

Хорошей традицией стало искать на Сландо и возле Велозоны.

велозона продає біля себе крадене?

Я цього вже чекала. І боялась. Коли щось згадується в контексті, то мало хто бачить контекст. Будьте трохи оглядніше в висказуваннях. ВЕЛОЗОНА НЕ ПРОДАЄ НІЧОГО З БУВШОГО У ВИКОРИСТАННІ, а тим більш крадене.

На рахунок, що можуть перекрасити Спеллі, в Луцьку є ще один такий точно, але чорний. :) Не чепайте дєвочку, якшо шо ;)

Опубліковано

Почитай.. сусідні теми і не пізди хуйні.

це ж був сарказм

Хорошей традицией стало искать на Сландо и возле Велозоны.

велозона продає біля себе крадене?

Я цього вже чекала. І боялась. Коли щось згадується в контексті, то мало хто бачить контекст. Будьте трохи оглядніше в висказуваннях. ВЕЛОЗОНА НЕ ПРОДАЄ НІЧОГО З БУВШОГО У ВИКОРИСТАННІ, а тим більш крадене.

На рахунок, що можуть перекрасити Спеллі, в Луцьку є ще один такий точно, але чорний. :) Не чепайте дєвочку, якшо шо ;)

Тепер Вам зробили гарну рекламу, от вже люди питають де велозона? Біля точки, де торгують краденим. А з часом і слово "біля" або забудуть або недопишуть...

Опубліковано

Який ровер хфайний, абисі всрався той хто угнав.

в подарок коханій або під заказ.як саме вкрали?

Опубліковано

ага, кохана буде рада, як з-під жопи видернуть та скажуть, що крадене.

яке, блін, під заказ. крадуть просто те, що на виду. крадуть алкаші, нарки, просто люмпени без моралі. бо це є річ, яку можна швидко збагрити, а ризик мінімальний – в 99% випадків протидії крадій просто кине ровера та втіче.

закона, який захищає власників велосипедів (окрім "законних", з чеком та паспортом) в нас нема. а рівень моралі пересічного громадянина стає нижче з кожним днем.

Опубліковано
крадуть алкаші, нарки, просто люмпени без моралі.

Як дивно співпала хвиля крадіжок велосипедів з приїздом переселенців зі Сходу <_<

Опубліковано

Як дивно співпала хвиля крадіжок велосипедів з приїздом переселенців зі Сходу <_<

Нічого не співпало. Вели крали завжди, навіть у мого брата 30 років назад, за часів піонерства і соціалізму, "зайчика" вкрали.

Логіка тут проста: більше велів (а кількість їх росте не по тижнях а по днях) = більше крадіжок.

Опубліковано

ага, кохана буде рада, як з-під жопи видернуть та скажуть, що крадене.

яке, блін, під заказ. крадуть просто те, що на виду. крадуть алкаші, нарки, просто люмпени без моралі. бо це є річ, яку можна швидко збагрити, а ризик мінімальний – в 99% випадків протидії крадій просто кине ровера та втіче.

закона, який захищає власників велосипедів (окрім "законних", з чеком та паспортом) в нас нема. а рівень моралі пересічного громадянина стає нижче з кожним днем.

Цей велосипед не з дорогих. Гарненький, але простенький. Так що, брали, що бачили, не розбираючись особо. Й ще, ці велосипеди випустили зовсім недавно, рама особлива, специфічна, якщо й перекрасять, я наприклад, впізнаю одразу.

А от хоч тут х%йні не треба молоти. Ця тенденція вже не перший рік спостерігається. У вас є особиста образа на східняків?

Опубліковано
Нічого не співпало. Вели крали завжди

Попереднього року в таку пору набагато менше тем було про крадіжки.

А те що крали 30 років тому то зовсім інша історія.

Опубліковано

із підняттям цін на пальне...

Опубліковано

Нічого не співпало. Вели крали завжди, навіть у мого брата 30 років назад, за часів піонерства і соціалізму, "зайчика" вкрали.

Логіка тут проста: більше велів (а кількість їх росте не по тижнях а по днях) = більше крадіжок.

але чомусь крадуть в основном в районі центр-кравчука(40-ий) і думаю люди в темі, бо наприклад такі як я в них не розбираються і вони практично всі на одне ліцо, а крадуть вели які коштують чимало

Опубліковано

Попереднього року в таку пору набагато менше тем було про крадіжки.

А те що крали 30 років тому то зовсім інша історія.

Є точна статистика?

Велів минулого року було менше -> менше "поля для діяльності" всяким пі%:*:сам

стало більше велів -> більше "роззяв" (тут без образ, але я вважаю що вина є і на власнику) -> більше "поля для діяльності" всяким пі%:*:сам

але чомусь крадуть в основном в районі центр-кравчука(40-ий) і думаю люди в темі, бо наприклад такі як я в них не розбираються і вони практично всі на одне ліцо, а крадуть вели які коштують чимало

А будь-який велосипед коштує чимало, навіть якщо за 20 гривень вкрадуть треба по шапці дать, правда ж?

А чому найбільше в центрі і 33-ому?

Думки вголос: спальний район, діловий цетр...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...