Перейти до змісту

У Луцькому замку благодійний джаз: збиратимуть гроші для військових


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

VІІ Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2014», запланований у Луцьку та Рівному, став благодійним - та має на меті допомогти українським військовим та підтримати дух цивільних громадян України.

Фестиваль відбудеться у Луцьку та Рівному 29-31 серпня 2014 р.

Програма:

Цього року учасниками благодійного джазового фестивалю будуть колективи з США, Польщі, Шотландії, Франції та України.

Джаз – дует Олега Баковського та Святослава Гавроля (Україна)

Тарас Баковський секстет (Україна – Польща)

Futurethno (Польща – Україна)

FAT-Suit (Шотландія)

Alex Renart trio (Франція)

Keith Dunn та Train Four Blues Band (США – Україна)

Мета «Art Jazz Cooperation 2014»

Організатори фестивалю – Рівненський джазовий клуб «Джем» та Луцький джазовий клуб з Волинським молодіжним громадським об’єднанням «Єднання» і Благодійним фондом «Співдружність-Волинь», партнери та меценати дійства, а також музиканти з України, Польщі, Франції, Шотландії та США, що представлять своє мистецтво на сценах «Art Jazz Cooperation 2014», об’єднались задля мети збору коштів в підтримку Збройних Сил України та підняття духу громадян.

У Луцьку збір коштів буде спрямований на допомогу військовим із 51-ї ОМБР м. Володимир-Волинський. У Рівному ж благодійний джазовий фестиваль збиратиме кошти на придбання сучасних потужних радіостанцій для рівненських воїнів.

Культура йшла пліч-о-пліч з Революцією в Україні з самісінького її початку і зараз вона не повинна знаходитися на другому плані. Її завдання – не лише підтримати, оживити дух та надати впевненості у майбутньому, адже усе, що стверджує життя, протистоїть війні. Також культура та подібні заходи, направлені на благодійність, збирають необхідні кошти на підтримку української армії.

Благодійний фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку XIV століття, а рівненська частина – у Драматичному театрі міста Рівне.

Вхід на фестиваль – вільний.

У рамках фестивалю також триватимуть благодійні акції, зокрема, благодійний продаж робіт з пленеру «Джаз на полотні» та масштабний збір коштів на допомогу бійцям 51-ї ОУМБР. У рамках фестивалю відбудеться благодійна виставка волинських митців «Джаз на полотні» та музична фотосушка для всіх охочих фотографів.

Під патронатом: Генерального консульства Республіки Польща в м. Луцьку.

Незмінний партнер заходу ― Страхова компанія «PZU Україна».

За сприяння: Волинської облдержадміністрації, Луцької міської ради, Волинської обласної телерадіокомпанії та Радіо «Луцьк 107.3», Французького інституту в Україні, Французького Альянсу та Посольства Франції в Україні, ТОВ «Кромберг & Шуберт» та рекламної компанії «Штрих».

Інформаційні партнери:«ВолиньPost», інформаційне агентство «ZIK», «Газета по-українськи», радіо «FM Галичина», «Радіо з Криївки», Арт-Вертеп, радіо «СІД», журнал «Джаз», «Слово Волині», «Четверта Влада», «Волинський інформаційний портал», «Волинська газета», «Волинські новини», LutskLife, «Нововолинськ діловий», радіо «Полісся» 106,6 FM, «Молоде радіо».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

У зв'язку з трагічними подіями та загибеллю героїв 51-ї ОМБР м. Володимир-Волинський, організатори благодійного джазового фестивалю у Луцьку ARt Jazz Cooperation відмінили захід у Луцькому замку.

"Висловлюємо глибокі та щирі співчуття родинам та друзям загиблих. Вічна та світла пам'ять героям України".

З метою допомогти військовим організатори вирішили провести збір коштів для потреб 51-ї ОМБР на благодійному вечорі у клубі RING Cafe, що відбудеться 31 серпня о 19:00.

Учасники вечора:

Квартет саксофоністів (Луцьк-Нововолинськ)

Джаз-дует Святослав Гавроль і Олег Баковський (Україна)

Taras Bakovski sextet (Україна-Польща)

Вхід вільний

Запрошуємо усіх небайдужих громадян прийти й пожертвувати кошти на потреби наших захисників.

Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ЛУЦЬКИЙ ДЖАЗОВИЙ КЛУБ" запрошує сьогодні о 18.00 год. у клуб "RING DJ Cafe" на благодійній вечір в рамках провеження міжнародного джаз-фіестивалю "Art jazz cooperation" Луцьк - Рівне . Початок музичної частини о 19.00 год.

Учасники вечора в "RING DJ CAFE":

Брати Ленартовичі - «Дайте спокій!»

Taras Bakovski sextet (Польща-Україна)

Вхід вільний

Ведуча - Наталка Войтович.

Телефон для резервування (замовлення) номера столика - 066 358 77 11 ( Кількість місць може бути обмежена !)

Адреса клубу "Ринг" - м. Луцьк, пр. Волі, 49А (http://ring.lutsk.ua/)

Запрошуємо усіх небайдужих громадян прийти й пожертвувати кошти на потреби наших захисників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...