Перейти до змісту

Санкції проти Росії

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 826
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

анука напомніть мені куди Українців не угодних советскій власті виселяли??? правильно на Сибір! тому нічього дивного шо у внуках-правнуках забурлила кров!!!

Рашка віджала Крим, а ми відіжмем Сибір))) АР Сибір хДДД

Враховуючи , що українців в Сібіру більше ніж пів мільйона, а по всій рашці біля 2 - ефект може бути дуже цікавим :_02:
Опубліковано

Враховуючи , що українців в Сібіру більше ніж пів мільйона, а по всій рашці біля 2 - ефект може бути дуже цікавим :_02:

Якщо резонанс піде - то вже й росіяни не будуть мовчати. Про українців вже й мова не йде.

Опубліковано

Так він в расєї впав до 50р (а був 35), у нас в пав до 16 (був 8 і це в два рази!!!) то цього ви не бачите! Я в шоці з вас!

яка ти нехороша людина. Люди вже більше року живуть не відриваючись від новин під постійним стресом. Скрізь неприємні новини, інформаційна війна рф, війсковий конфлікт з рф, аннексія Криму рф. А ти не даєш отримати позитивних емоцій навіть від такої новини. Та чи гірше буде в рф тим меньше вони будуть лісти з своїм "руським миром".

Опубліковано
Так він в расєї впав до 50р (а був 35), у нас в пав до 16 (був 8 і це в два рази!!!) то цього ви не бачите! Я в шоці з вас!

У Росії на 140 млн амбіцій більше чим у Китаю з 1.2 млрд (і незрівнянно сильнішою економікою).

Росіяни - найбільш "нагружений" народ в в світі в плані амбіцій на одиницю громадянина.

Так що одне з двох, або росіяни це надлюди (по ніцше), або вони просто надірвуться - третєго не дано.

Опубліковано

Якщо резонанс піде - то вже й росіяни не будуть мовчати. Про українців вже й мова не йде.

У Росії чекають страшного моменту, коли люди запитають: « Навіщо Кримнаш » ?

Опубліковано

расєя дефолт пережила і не розвалилась і зараз з нею нічого не зробиться.

Коли був дефолт, весь світ нічого такого проти Росії не мав.

І взагалі, "Куме, я щось не розумію, ви за мене, чи за ведмедя?!!!"

Зустрічаються два кума. Два старих завзятих мисливця.

Один запитує іншого :- А уяви собі пішов ти на полювання, на ведмедя. І ось ліс , ти і прямо на тебе виходить ведмідь . Що робитимеш?Другий йому відповідає:- Я з свій двостволки , - бах , бах! Готовий ведмідь !перший :- А немає у тебе твоєю двостволки , вдома забув ! Що робитимеш?другий:- А ! Ну тоді, дістану свій мисливський кинджал і заріжу ведмедя!Перший не вгамовується:- А немає у тебе кинджала , дружина забула покласти ! Що робитимеш?другий:- Візьму перше-ліпше колоду і все - таки вб'ю ведмедя!перший :- А немає у тебе колоди ...другий:- Слухай куме, я чогось не розумію ? Ти за мене чи за ведмедя ?

Опубліковано

Сьогодні по твітері писали що росія просить ЄС скасувати санкції в обмін на скасування обмежень ввозу товарів до РФ

Опубліковано

Сьогодні по твітері писали що росія просить ЄС скасувати санкції в обмін на скасування обмежень ввозу товарів до РФ

Jt5eU.jpg

І один з коментарів до цього посту:

Taras Berezovets

Минутка утреннего позитива Вот мы и дождались. Понимание того, что договорняка с Западом не предвидится и санкции всерьез и надолго, наконец достигло той самой извилины любимчика Путина - Сергея Маркова. Так что, смею вас заверить, если Марков об этом говорит, в окружении Путина уже начинается тихая истерика. Все меньше угроз, все больше неудобных вопросов: а не велика ли цена для самых богатых людей России за авантюризм Кремля? Более того, Марков уже даже и сценарий прописал для тех, кому нужно, как закончить весь этот ужас: смена Путина, марионеточный президент, отказ от ядерного оружия, раздел России. С такими новостями утро точно доброе

P.S. И заметьте, план свержения Путина тоже нравится Олегу Цареву.

HcwgK.jpg
Опубліковано

МИД России призвал ЕС отменить санкции в обмен на отказ от контрмер со стороны Москвы.

Об этом заявил заместитель министра иностранных дел России Алексей Мешков в интервью "Интерфаксу".

"Мы от наших европейских партнеров ничего не ожидаем. Единственное, на что мы рассчитываем, чтобы они вышли из бессмысленной санкционной спирали и пошли по пути отмены санкций и "черных списков", что, в свою очередь, позволит нам отказаться от наших списков, - отметил он. - Это будет способствовать и отказу от принятых нами контрмер".

Замглавы МИД РФтакже отметил разрушительные последствия санкций. В частности, по его словам, падение товарооборота между Россией и ЕС за девять месяцев 2014 года, "по отдельным оценкам - от 2 до 3%, а с некоторыми странами эти цифры идут уже на десятки процентов".

==

Таки припікає москаликам, а як пінились.

Опубліковано

Та мені головніше що робиться в нас, а не десь там в расєї!

в нас робиться війна. І робить цю війну росія. Спочатку анексувала Крим, а потім закинула диверсійні групи і війська в Донбас. Чи в тебе інша думка?

Опубліковано

Така ж в мене думка, така ж, але на ситуацію по долару треба дивитись тверезо і радіти потрібно тоді коли наш курс буде 16, а їхній перевалить за 70 тоді це буде весело бо їхній курс впаде нижче нашого!

Опубліковано

Тут є ще такий маленький нюансик що в нас гривня до цього значення падала майже рік, хоча проблеми почались ще, здається, на початку минулої осені, принаймні купувати валюту стало значно важче і не завжди вона була в банках. А в москалів це сталось менше ніж за півроку, і динаміка останніх днів показує що саме "веселе" їх ще чекає попереду.

Опубліковано

Ціна на нафту упала до п'ятирічного мінімуму і послала у черговий "нокаут" російський рубль

Зокрема, ціна на нафту європейського сорту Brent уже впала нижче за психологічні 70 доларів і станом на сьогоднішній ранок складає 68,40 долара за барель.

А курс рубля впав до позначки 51,7 рубля за долар.

"Вміли жити при ціні 110 доларів за барель. Маєте навчитися і при 60-ти" - заявила Саудівська Аравія, яка є розпорядником 40% світового ринку нафти.

Опубліковано
У Роскосмосі заявляють, що в умовах, коли вартість імпортних деталей і їх поставки не піддаються прогнозуванню, неможливо затверджувати навіть ескізні проекти.

Роскосмос почав відкладати проекти через коливання курсу валют і невизначеність з поставками комплектуючих для космічних апаратів.

Значна частина деталей для російських супутників імпортується і оплачується валютою.

В листопаді через повну невизначеність з цінами і поставками не змогла нічого вирішити науково-технічна рада стосовно орбітальної системи зв'язку "Гонець", — розповіло джерело в управлінні стратегічного планування Роскосмосу.

Обидва представлені варіанти передбачали приблизно 90% імпортних комплектуючих, в той же час проектанти не могли гарантувати постачання всіх комплектуючих, тому проект наразі заморозили.

Залежність російських виробників від західних постачальників мікроелектроніки — не новина, зазначають ЗМІ. І в цьому плані поки нічого не змінюється. У Росії поки не вдається реалізувати проекти з виробництва сучасної компонентної бази навіть в тих випадках, коли гроші на ці проекти виділяються з бюджету

Опубліковано

Все в динаміці: бренд вже 67,7 долара за барель, а рубль - 52,2 за долар.

Я тут споглядаю на ціну нафти, долара і євро в Росії.

Наразі нафта повертається до 70 у.о., а курс рубля всерівно падає.

Опубліковано

02.12.14 13:54

Путин заморозил зарплаты чиновников до 2016 года

В России введен мораторий на индексацию зарплат сотрудников администрации президента, аппаратов правительства, Счетной палаты и МИД. Соответствующий закон подписал президент РФ Владимир Путин.

Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Lenta.ru.

Документ приостанавливает ежегодную индексацию окладов госслужащих с учетом уровня инфляции до 1 января 2016 года.

Ранее первый зампред Центробанка Ксения Юдаева заявила, что пик инфляции в России еще не пройден. По ее оценкам, рост цен может достигнуть максимума в первом квартале 2015 года, когда инфляция в годовом выражении приблизится к 10 процентам.

По данным Росстата, среднемесячная начисленная зарплата гражданских служащих федеральных государственных органов за девять месяцев 2014 года составила 96,5 тысячи рублей. Это на 18,3 процента больше, чем годом ранее.

С января по сентябрь самую большую среднюю зарплату получали сотрудники администрации президента - 216,411 тысячи рублей. Их оклады выросли на 13,8 процента в годовом выражении. Средняя зарплата в аппарате правительства увеличилась на 8,5 процента и составила 200,434 тысячи рублей. В Совете Федерации средняя оплата труда сотрудников достигла 120,035 тысячи рублей (рост на 24,4 процента). Источник: http://censor.net.ua/n314493

Опубліковано
Странно, что президент России пошел на этот шаг именно сейчас, ведь курс доллара растет, а следовательно бюджет России наполняется по мере роста курса все больше и больше. Да и мировая экономика вот-вот рухнет, как и обещал Путин, если цена на нефть упадет ниже $80 за баррель.

Удивительные и я даже сказал бы парадоксальные события происходят в России. Ведь при таком стремительном росте экономического потенциала, с падением индексов РТС до 925, а это тоже хорошо - дешевые акции лучше продаются, замораживать пенсии и выделять из фондов накоплений средства на монополии - дело весьма сомнительное. Да и повышать налоги простым предпринимателям, на фоне освобождения от налогов гигантов тоже не совсем вяжется с общим благоденствием и процветанием.

Или и в правду, не все так гладко в королевстве Датском?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...