Перейти до змісту

Рибалка в Хрінниках

Тарас23

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора шановні колеги.Трохи пізній звіт за суботу випливли з малим десь 7.00 а назад в 19.00 цілий день на воді дупа дерев!яна!:lol:Тепер по рибі, пливли від церкви в сторону бази до каряг і назад привезли додому 18 штук окунів  100-120грам і одну плотву грам 200більша була ніж окуні, більшої риби ми не бачили, правда спортивного окуня дуже багато викинули , в основному всі покльовки силікон. вертушки і воблери мовчали.Грішу на погоду зранку малий змерз , а після обіду навіть був такий час що футболки скидали, вітер поривами..

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 151
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Привіт рибацюгам. Планую на кілька днів поїхати на базу перед дамбою на відпочинок. Скажіть чи реально і де там можна взяти човна ? І якщо без човна, то чи в тому районі з берега на вудочку щось ловиться нині, на простий поплавок чи на донку ? Якась плотва, червонопірка. Якщо так, то де і на що краще ?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Егеж, аналогічна хрень біля дамби брала 2 тижні тому. Рівень води капец низький, здавалось би ловиш за 70-100м перед шлюзами, кидаєш якнайдалі, а там глибина до трави 50 см :ohmy:

Плотвичка клює справно, але скоріше годна для живця гарного, а не для улову...  Була б під рукою вудка на живця - обов"язково закинув би. А так довелось лише вздихати важко і відпускати кожну другу назад :)

Опубліковано

Не знаю що буде, рибу залишив батькам.

А насправді печалька, води мало, практично лишилась лише на руслі, тому без човна нічого робити. Це село Липа. Але і більшу рибу я бачив. Декілька фото. Риба також дохне... Стріляють, як на сході, дроби падають поряд...IMG_20160828_141209.jpgIMG_20160828_172508.jpgIMG_20160828_082904.jpgIMG_20160828_095614.jpg

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Де ті трофеї харчуються...??? А ті які хочуть їсти вже на фотоIMG_20160921_084036.jpg. І як то кажуть:"кльову не било, кльова било вчера". Вибачаюсь за ламаний російський. Але маг свою справу знає, вже 3-тю рибалку поспіль не лишає без покльовок, при чому всі імениті конкуренти тихенько курять в сторонці. До речі проплавав без покльовок цілий день, але коли налетіла хмарка дощова- 5 забросів 3 щучки!!! Сам шокований, про колегу який це все бачив вже мовчу. IMG_20160921_145207.jpgIMG_20160921_151611.jpg

Опубліковано

випили кави, я прилыг на човнику і тут він видав. пісєц як говорить юра. красавчег. а ми вже думали куди переміститись на вечірній кл

ьов

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

відвідав сьогодні водойму, ключове слово відвідав)))

народу багато, і була сходка підводників, плавали кругом в районі мотору.

зловив 5 окунців лодошечних, фоток не робив, не було настрою,

всі в одному районі надибаві всі на рідж 70

вода все прибуває і така чистюча що ппц. риби ніде не видно, сидить в зіляччі і ближче 20м не підійдеш, шугається.

бля погода шептала, а кльову не було, принаймі в мене.

одні на тролінг привезли одну десь на 1,3кг і більше нівкого нічого не бачив.

ще потрібно буде вибратись до закриття навігації.

Опубліковано

Пічалька. А що в Млинів не їдеш? Я навіть не пам*ятаю коли без риби приїжав звідти.

А це сьогодні влупили, з твоїми вобами там явно цікавіше половиш як в хрінах.

2bE6BNPx_B8.jpg

Опубліковано

в мене "воби-млинів" не виходить подружитись, а джигової палки зараз немає.

ну але ще може на тижні з’їжджу, як то кажуть ще раз переконатись)

Опубліковано

Паша ті підводники плавають там що вихідних. Прочісують таку території що я на веслах за пів сезону проплаваю! Мєсні кажуть що вийдеш вночі на бережок- а там під водою світлове шоу. Рибі ПІ....Ц!!!!!!

Опубліковано

по одному приїжджають часто, а це був з’їзд, дохера кароче, вони кожного року на моторі збираються.

до речі можна було б і бордівські з’їзди організовувати  раз в рік, десь на вихідні, ну так щоб з вечерею:) 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хлопці, що там зараз у Хрінниках покльовує? Що в перевазі, щучка чи окунь, бо нема можливості перти всі снасті?

Наперед дякую!

Опубліковано

@siv.lutsk сьогодні був, набережне, гес, ловив з берега, додому приїхав з нулем. В кого з рибаків питав то переважно такий самий результат, пара чоловік ходили з пакетами, в них на око 2-4 окуня грам 50-70. Хлопчина на шось дуже маленьке з легкістю видрочував окунців грам по 20-30 і випускав. На човнах трохи плавали люди, але шо там то не знаю

• 4 місяця потому...
Опубліковано

чули чи не чули , а я сьогодні чув,

знайомий з Рівного розповів,що по радіо навіть передавали, що дамба на хрінах по швам тріщить, не витримує напору від старості

з двох областей не можуть виділити гроші на ремонт, 

і тому напевно і води не було ціле літо, якщо так піде то навіть не знаю що буде.

Опубліковано

Розмовляв з людиною, яка працює в МЧС в Димидивці. Поки склали кошторис ремонту, поки затердили, то ціна на ремонт виросла в три рази - тепер навіть не знають коли ремонтувати почнуть і чи почнуть взагалі.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Привіт рицарям палки і катухи! :)

У вайбері в групі рибаків - хз вже в якій по ліку :) дяько відзвітувався про рибалку в Хрінниках в районі гесу-заліву. З фотками: там і линок, і карась, і вокунь, і плотва. Зачот одним словом. Так вот, вніманіє - вапрос: де той гес-залів? не був там ніколи, тицьніть пальцем. На вдсх був багато разів, але того місця не знаю.

Опубліковано
3 годин тому, Slavco сказано:

Привіт рицарям палки і катухи! :)

У вайбері в групі рибаків - хз вже в якій по ліку :) дяько відзвітувався про рибалку в Хрінниках в районі гесу-заліву. З фотками: там і линок, і карась, і вокунь, і плотва. Зачот одним словом. Так вот, вніманіє - вапрос: де той гес-залів? не був там ніколи, тицьніть пальцем. На вдсх був багато разів, але того місця не знаю.

зліва від ГЕС заплавка

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...