Перейти до змісту

отруєння кавунами з Там-Таму

Oxana_mak

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бляха ж ти муха...

Купив сьогодні в ТамТамЕкспресі кавуна... з'їв.

Десь через години дві після того з'їв два бутерброди, запивши їх близько 600-700 мл кефіру.

Через дві години по кефіру цього випив пляшечку "Бердичівського".

Потім прочитав цю тему.

Тепер і не знатиму, що винне буде: кавун, кефір чи пиво... :(

Напевне, Yarchik, два бутерброди :_02:
  • Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

пічєнька

Вчера мы пили водку. Потом водка кончилась, и мы сбегали за пивом. Пили пиво, а после, когда и пиво кончилось, оказалось, что у друга оставался коньяк. И мы стали пить коньяк. А потом, я отравился овсяным печеньем…
Опубліковано

ні, вдповідь під спойлером.

Не хочу образити Міро і його дружину, але співпадіння, зачасту призводять до голослівних звинувачень.

Опубліковано

Співчуваю ТС , харчове отруєння річ не приємна. Але це міг бути кавун і не з Там-Таму, з базару від якогось "хачика" Те , що кавуни і інше нашпиговуть хімією, не для кого вже не є військовою таємницею. Тут ще може бути особливість сприйняття самого організму.

Опубліковано

Ну, в тому році особисто я двічі отруювався кавунами. Брали на старому ринку, кінець липня. Брали в двох різних місцях, і з інтервалом в два тижні.

..........................................

Звісно, нічого спільного з Там-Тамом. Ніяких співпадінь, Женя. "Звичайне" отруєння. І чотири дні життя в нуль.

Опубліковано

Тепер і не знатиму, що винне буде: кавун, кефір чи пиво... :(

Ех, колись, колия був на років 20 молодший. Я міг з'їсти заварне тістечко із молочним коктейлем. Потім дома солоного огірка із оселедцем. Зашліфувати це діло цукерками. І хоч би тобі хни..

Нажаль зараз, я собі подібних делікатесів дозволити не можу. А хочеться.

Так от, я можу точно отруїтися пєчєнькою. Особливо якщо ця пєчєнька - крекер з маком. 2-3 штучки, і частий відвідувач закладу 00. При чому позачерговий.

До чого тут кавун із ТАМ-ТАМ-у, та хто знає. може один із 6-ти тон попався не такий... Карма хренова... ХЗ.

Є сумніви чи підозри - санстанція у поміч.

Ніяких співпадінь, Женя. "Звичайне" отруєння. І чотири дні життя в нуль.

Знаєш, що я знаю про отруєння, то це те, що влітку їх найбільше. Мушка сіла на свіжорозрізаний кавун. Її навіть помітити не встигли. А вона перед тим в смітнику на дохлому пацюку сиділа. (пробачте, кому апетит зіпсував) Чи ще десь. Та бог з ним з кавуном. Могло бути все, що завгодно.

Міро, якщо в тебе є підозра - кавун в санстанцію. Підтвердили сподівання - в суд на Там-Там.

все.

Опубліковано

Ех, колись, колия був на років 20 молодший. Я міг з'їсти заварне тістечко із молочним коктейлем. Потім дома солоного огірка із оселедцем. Зашліфувати це діло цукерками. І хоч би тобі хни..

Нажаль зараз, я собі подібних делікатесів дозволити не можу. А хочеться.

Ти того зараз не можеш подібного утнути, бо 20 років назад їв що не попадя.

Позавчора їли родиною кавуна з Сільпо, все добре, всі живі.

Опубліковано

Позавчора їли родиною кавуна з Сільпо, все добре, всі живі.

поригали, пообсерались, зате всі живі :_07:

перепрошую за сарказм. в темі наче б то ніхто і не писав, що ТС померла. Просто харчове отруєння.

Опубліковано

Хочу дати одну пораду, чим я користуюсь при отуэннi. Ентеросгель, класна штука. Швидко виводить токсини з органiзму. Вчора сама щось скуштувала не те, з 5:00 кабiнет 00 закрiплений за мною. Пiсля ложки гелю до. 8 години вже бiльш-менш. Можна також його i маленьким дiткам. З його допомогою (+таблетки глюкози) за сутки малiй ацитон вимила 4+.

Бажаю всiм здоров`я i смачних кавунiв.

Опубліковано

Вчера съели семьей арбуз с ТамТама, нормально, тьфу тьфу тьфу, но цена там кажись уже 2,60 а не 1.99, да и такие себе арбузы были, почти выбора нет маленькие и подвялые, трудно было выбрать, но попался нормуль

Опубліковано

цена там кажись уже 2,60 а не 1.99, да и такие себе арбузы были, почти выбора нет маленькие и подвялые, трудно было выбрать, но попался нормуль

Теж таку неприємність вчора помітив. Так що практичний висновок, на акцію треба вспівати першим..Ще там продають розрізані навпіл кавуни, але по 4 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...