Перейти до змісту

Як стати мером міста?

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА

Ага! Я не знав.

Це, власне, не забороняє висуватися в мери! ЧИ я не правий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Не зовсім так. Походу від самооборони і в люстраційному комітеті. натуральний народний обранець.

директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА

мало відразу і скандал...а часу то скільки пройшло..... :_12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в мери не збираюсь йти, тому що не зміг би там в тій банці з пауками варитись, треба теж стикнутись з корупційними схемами, це як гра в шахи, многоходовкі розігрувати - це все треба вміти й мати досвід.

Та й коли почнеш наступати комусь на хвіст, то ще й завалити можуть, наприклад всіх маршрутчиків вигнати з міста, а віддати все перевезення луцькому електротранспорту, це ж скільком можна одразу дорогу перейти.

Почнуть підставляти дескредитувати, і так далі, таке мені не треба взагалі, навіть елементарне Шиба так і не зміг забрати з міста усі черепашки, а це ж проста справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в мери не збираюсь йти, тому що не зміг би там в тій банці з пауками варитись, треба теж стикнутись з корупційними схемами, це як гра в шахи, многоходовкі розігрувати - це все треба вміти й мати досвід.

Тоді навіщо тема? Скучно на роботі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що вже не можна запитати що і як, чи в флеймі це заборонено?

Так скучно на роботі... нехочеться фільм дивтись, вирішив тут "пофлеймити" трохи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що вже не можна запитати що і як, чи в флеймі це заборонено?

Звичайно, що можна запитати. Але ж не тільки тобі можна питання задавати. Мені ж також не заборонено. ;) Нє?

Так скучно на роботі... нехочеться фільм дивтись, вирішив тут "пофлеймити" трохи :)

Не дай боже такого мера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене робота специфічна в моїх інтересах щоб все працювало так як треба, щоб був час пошаритись, а хтось може звик пахати цілими днями то це його справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене робота специфічна в моїх інтересах щоб все працювало так як треба, щоб був час пошаритись, а хтось може звик пахати цілими днями то це його справа.

Ну тоді тобі посада мера тим більше протипоказана.

Ти мені одну знайому нагадав своїм вибором занять на роботі: пофлеймити чи фільм подивитись.

Вона заміжня і має двох коханців. Зайшла якось вона до мене на роботу, сіла на стілець і так мрійливо:

Не знаю що робити... люблю обох [коханців].

Я: А чоловік?

Вона (дратівливо): А при чому тут чоловік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви ж не знаєте ким я працюю і робите свої висновки, ставивши клейма по типу там "не дай Боже", в Бога вірите а пишете єрунду якусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви ж не знаєте ким я працюю і робите свої висновки, ставивши клейма по типу там "не дай Боже", в Бога вірите а пишете єрунду якусь.

Чому такий впевнений? Я Борду уважно читаю, а ти балакаєш багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ким я працюю, раз така вже справа тут пішла? Що хочу те й пишу, і на ти я з вами не пам'ятаю коли ми переходили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас? мером?

купувати народ. палиця б в нас точно став мером.

стільки розумного люду мені каже який палиця хороший... інколи сумніваюсь в їх інтелекті....)

інший приклад прислуга палиці. ось була жіночка яка в депутати лізла. і пролізла) бабло виграє в нас.

інший варіант правильний та малоймовірний в наших реальіях) це починати щось робити для людей і міста. і обовязково так щоб всі про це чули.

Наступним мером стане Ірина Констанкевич, заступник голови правління фонту "Новий Луцьк", Ігора Палиці. 100%, що буде балатуватися, а те що Людина Палиці виграє, хтось сумнівається.

І більшість в міськ раді буде в них.

А як ви думаєте для чого він вкладує десятки млн. грн. в рік в місто через фонд? Правильно, щоб добратися до місцевої кормушки, яка роздає ЗЕМЛЮ направо і на ліво. Паро ТЦ з'явиться в старому місті відразу.

ЗАПОМНІТЬ МОЇ СЛОВА!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ким я працюю, раз така вже справа тут пішла?

Сам сисадмін :)

Що хочу те й пишу, і на ти я з вами не пам'ятаю коли ми переходили.

Та пиши, хто ж заважає? Звичайно що не переходили. Бо якби ми ми почали з "Ви", а потім перейшли на "Ти", то це можна було б назвати переходом. Але я відразу почав на "Ти", як до рівного, Тому на перехід це не тягне аж ніяк. ;)

Ну і якщо мені прийдеться тобі пояснювати, звідки в мене така наглість звертатися в інтернеті на "Ти", то це буде геть пєчаль-біда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то до чого тут прирыкання :) ну спитав я на рахунок мера і що тут такого, в нас мера нормального не буде, тому що життя йому не дадуть всі ті, які звикли працювати "схемами", хоча в груди себе тицяють, хочемо демократії і як в європі, а не думають що тоді частина з них збанкрутує, а інша яка не чесна просто сяде і то надовго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то до чого тут прирыкання :) ну спитав я на рахунок мера і що тут такого, в нас мера нормального не буде, тому що життя йому не дадуть всі ті, які звикли працювати "схемами", хоча в груди себе тицяють, хочемо демократії і як в європі, а не думають що тоді частина з них збанкрутує, а інша яка не чесна просто сяде і то надовго.

Якийсь ти тяжкий в спілкуванні. Хто прирікається? Створив тему в флеймі, сам же ж до цього апелюєш, а потім дивуєшся, коли інші роблять це саме.

Ти питаєш як стати мером, але потім уточнюєш, що ставати ним не збираєшся. Громада має право знати для кого стараєшся, навіщо тоді тему створив. Нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

створив в ынформацыйних цілях спочатку, давно хотів знати процедуру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в рамках дермократії, тяжкувато бо тре створити такі умови щоб більшість стала за ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

створив в ынформацыйних цілях спочатку, давно хотів знати процедуру

найми команду юристів - вони тобі все розкажуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магген, борда за тебе голосувать не буде)))

Якщо потенційнийй, с*ка, кандидат, лінується погуглити законодавство щоб дізнатись що треба, щоб стати мером, то чому ми маємо вірити, що він шуршатиме на посаді мера? Гратиме на форексі на безплатних $15

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN, чесно кажучи, вже чекав на цю тему :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба бути учасником багатьох корупційних схем, бувшим членом компартії, чи партії районів. Щоб з дуже багатьох маленьких але точково впливових джерел тихенько почало звучати " голосуй за Лупана", "лучани обирають Лупана" і т.д. "він управлінець, господарник, місто оживе". Ляшку ж віримо? Порошенку ж віримо? Романюку ж повірили? Багато хто ще дуже довго відсутність реформ і консервацію корупційного стану країни не буде пов'язувати з обранням Петрусика. Та ж в нього немає команди, війна, от ще тільки

60a4210e535d.jpg

Солідарність оберіть і буде всьо чін-чінарьом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магген, борда за тебе голосувать не буде)))

Якщо потенційнийй, с*ка, кандидат, лінується погуглити законодавство щоб дізнатись що треба, щоб стати мером, то чому ми маємо вірити, що він шуршатиме на посаді мера? Гратиме на форексі на безплатних $15

Ви так знаєте що я буду робити, аж страх бере, може розкажете, а то самому цікаво стало. Я ж писав вище що так поцікавився. Щодо пошуку, то тут є люди різних професій, і деяких тут людей слова я не ставлю під сумнів тому вони можуть надати правільнішу інформацію ніж гугле чи там навіть на ліга закон, у вас ще питання є?

Мер це не та посада, яка має вплив, тому ця посада це так, ходити тільки "надувати щоки і ківати грівою", тому може й починання хороші є, але їх можуть "зарубати" проплачені лоббі, тому це не та влада яка дійсно може ефективно правити.

І деякий наш народ скоріше повірить інтернету чим реальним фактам, які є і які видно.

Факт є що зупинка людині завдала шкоди, чому нема покараних людей, про ці імена має знати кожен лучанин. Є корумований ЖЕК, чому про це ніхто не знає, має бути все прозоро, чому в нас будують будівлі де хочуть, чому побудували "Вогнем і Мечем", там мав бути дитсадочок, чи гендель просто більше грошей і користі принесе чим садочок для дітей?

Чому коли сильний дощ досі Луцьк може потонути? А так якщо є влада, загнав всіх начальників які винні нехай закочують рукава і відкачують воду власноруч. В нас сама страшна кара для начальника - це звільнення, більшість яких знають що коли накасячать, то пишуть вже заяву задніми числами, і якби ніхто вже давно не працював в той час.

Ви були хоча б раз на прийомі в мера? Чому я маю в прийомній казати по якому я прийшов питанню, яке кому має бути діло, якщо прийшов значить мені треба, ця людина обрана народом, тому нехай слухає свій народ, а спитають по якому питанню прийшов, і пошлють тебе ще далі, чи скажуть мера немає зараз на місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви були хоча б раз на прийомі в мера? Чому я маю в прийомній казати по якому я прийшов питанню, яке кому має бути діло, якщо прийшов значить мені треба, ця людина обрана народом, тому нехай слухає свій народ, а спитають по якому питанню прийшов, і пошлють тебе ще далі, чи скажуть мера немає зараз на місці.

Не був, Бог милував від таких потреб. а питають правильно, бо хто його знає шо у тебе в голові: запропонувати йому форекс за $15 чи дезодорант без запаху(нахіба він має тратити наш час на це??) чи посперечатись про ділянку під Вогнем і Мечем(садочок біля дороги зі жвавим рухом????ви притомні???), що має якийсь сенс для суспільства

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt вам треба звернутись до психіатра :) завдяки таким людям як ви, в Луцьку виключають гарячу воду :)

Бажаю вам від щирого серця, щоб у вас протікав завжди дах, і у вас та ваших самих рідних вам людей не було гарячої води, і щоб вони таке поняття як гаряча вода, да навіть тепла не знали що це таке, раз ви таке кажете у своїх постах, амінь :) Тоді будете ходити до мера та оббивати пороги, казати кожному охоронцю, чому ви тут, і чому коли є мер вам кажуть що його немає в даний момент. Ви далека людина від мерії, тут пишете якусь ахінею.

Tolik_lt - бачу ви хабарник чи пропалчена людина, вам гендель головніше чим дитсадочок для дітей, про що ще з вами можна говорити, і те що ви тут мені хамите, ми з вами на ти не переходили, чи це вас так виховали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому дурний? - бо бідний. Чому бідний? - бо дурний. Класика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...