Перейти до змісту

Єврокубки. Сезон 2014-2015

justice777

Рекомендовані повідомлення

А я радий коли попадається дуже сильний суперник нашим клубам.

Наприклад згадайте себе в дитинстві, коли у дворі м"яча ганяли,як хотілося сильно і гарно зіграти проти старшачків які явно сильніші, а ще коли ми малі гавнюки вигравали!! )) скільки це давало сил моральних, потім зі своїми однолітками граєш на одному подиху.Ось я до чого, якщо хочеш щось конкретно, рано чи пізно всерівно потрібно вигравати у суперклубів, ну да попадеться слабша ну пройдеш її в1/8 ну а далі??(я не забув про рейтинг і таке сяке)але... Завжди треба грати і не дивитися яка це стадія 1/8 , 1/4 чи груповий етап, чим сильніші команди тим цікавіше, моя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 459
  • Створено
  • Остання відповідь

Шахті нема що втрачати і ніхто не дорікне за програш Баварії. Тому можуть зіграти розкуто і виграти в результаті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шахті нема що втрачати і ніхто не дорікне за програш Баварії. Тому можуть зіграти розкуто і виграти в результаті.

І я так думаю! головне не переживати(аж так сильно) за результат, но і не піжонити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я так думаю! головне не переживати(аж так сильно) за результат, но і не піжонити!

"І я того же мнєнія"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"І я того же мнєнія"

Ооо! вже якась банда, :_07: головне щоб достойно грали!!Хоча Ахмєтов і ......але Шахта пердставляє "UA" так що будемо вболівати за супер футбік! і нам потрібно бали у рейтингу..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Дніпро звісно молодці! Трохи дається взнаки незіграність, але це нічого. З двох голів ржу не можу :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приємно здивований результатом. Нарешті фарт на стороні наших команд!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дніпро звісно молодці! Трохи дається взнаки незіграність, але це нічого. З двох голів ржу не можу :D

Головне не пропустити, бо щось .ять назріває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне не пропустити, бо щось .ять назріває.

Вірю, що заб'ють ще!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вухх. Усе добре, з такою грою 2-0 це супер. А чому Дніпру не зарахували я так і незрозумів.

Надіюся що Київ видасть! може :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене лише одне питання: хто судді в вечерю насрав в футболці ДК?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<p>

<br />Надіюся що Київ видасть! може <br />
<br /></p>

А динамо таки поки... Тьфу тьфу щоб...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2-1 Динамо програє вже :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже 2-1. Але ж потрібно так французам підсужувати, Ярмоленка вилучили, цей епізод ледь тягнув на жовту, француз красиво впав. І Беланда заробил жовту, а йому зразу червону. Гра вже програна, але дома французам покажемо "де раки зимують"

Абсолютно не згоден з вами. Динамо отримало 2 заслужених червоних. Ярмоленко нагло ввалив по ногах француза, без найменшого умислу забрати м'яч. Беланда зробив шось схоже. Футбол є футбол, так грати не можна. Це не дворова команда

Ярмоленка вилучили, цей епізод ледь тягнув на жовту, француз красиво впав

http://vk.com/video-28639294_171264721 - ну якшо це не червона, то що тоді червона? Ледь тягнув на жовту? лол :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У будь- якому випадку Ярмоленко придурок! (у цій ситуації)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загалом краще ніж очікувалось. Коли починався другий тайм думав, що і 1-3 буде нормально...

Генгам не та команда, яка повинна створювати проблеми для Динамо, але... У ДК вже "-4" з основи перед наступною грою... Ким грати?... Молодь випускати?

Може Мбокані хоч підтягнеться...

ЗІ. раніше Хачіка треба було випускати, вже з початку тайму було видно, що вони лише навісами грають і наші не встигають...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також рахую, що червоні - по ділу...

Але нічого, вдома 1-0 по-любому зробимо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Генгам не та команда, яка повинна створювати проблеми для Динамо

Не забувайте, що в нас була довга перерва. Та і Генгам непогано грає, вони он в меншості були Монако взули. Якщо чесно, то перед початком думав, шо буде нічия, але дуже добре, що так все закінчилося. Французи чули шо пахне смаженим (я про можливий результат 1-0 в Києві ) і побігли забивати 3й гол. Дтбре що не вийшло :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Генгам непогано грає

пфф, непогано грає? мінус два в Динамо а вони тупо пас на фланг і навіс. Та це просто суперклуб колхозників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Генгам непогано грає

пфф, непогано грає? мінус два в Динамо а вони тупо пас на фланг і навіс. Та це просто суперклуб колхозників

Результат на лице :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Кароче" судья *амно, бо спортив гру, щоб побачити якусь інтригу, переживав щоб ненасунули мячів..

судью на мило ! а лягушатнікі провокатори !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результат на лице :)

в тому вся справа, як би вони непогано грали, було б 5-1 мінімум, а так, три з половиною моменти за тайм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Динамо саме винувате, просрали гру, і блін не із-за того що лягушатники класно грали, а б.ять якісь недисципліновані, слабонєрвні, кароче французи провокували,а Київ лохи повелися. Шкода,гарний гол забили, і гра спочатку йшла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...