Перейти до змісту

Дійшли слухи

Taurus

Рекомендовані повідомлення

да, бабульки зараз покруче КГБ, НКВД, ЦРУ і ФБР разом взятих. Є навіть дві версії:

а) маніяк ховається серед бабульок, тобто одна з бабульок може цілий день сидіти перед входом в підїзд і вичікувати жертву, а вночі грає роль Раскольнікова.

б) бабульки уже ліквдували маніяка самі, міліція мовчить, бо соромно буде коли всі взнають справжніх героїв.

вот 2 імхо найбільш ймовірні і підходящі версії для даної теми. обговорюємо.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 191
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Есть еще и в) бабульки сами другу другу отризают уши и выкалывают глаза)))))))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одні тільки і розмови про нього. Надоїло....

Ось вже який вечір розвожу бухгалтерш з роботи додому, і тільки чути: маньяк, маньяк, маньяк... Тільки ця фраза, мене просто вбиває: "Я маньяка небоюсь, але ти завези мене під самий під"їзд"... :)

Після сьогоднішнього "маршуту" я зрозумів одну річ, звідки взявся цей маньяк. Це придумала якась "бухгалтерша", щоб водій її завозив додому кожного вечора.

Знаю мої бухгалтерши читають цей форум, (в часності цю тему) хочу скористатись моментом. :)

Дєфкі, ну майте совість!!! Я дамой тоже пораньше хочу приходити, нема маньяк, ну нема його!!!

Ох і обідяться, але раніше додом приходити буду :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки ви не потрапили в міліцейські зведення - спіть спокійно :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цілком таємна інфа получена від друга що працює в Луцьку в ОМОНі :

- майже весь особовий склад кожний вечір патрулює в цивільному темні вулиці та закаулки Луцька;

- маньяк - орієнтовно колишній їній співробітник, працював в Київському окрузі, відсидів,

як тільки відкинувся - повернувся в м.Луцьк, почав мстити ( в тюрьмі поїхала психіка)

- зараз в Луцьк їдуть їм на допомогу співробітники МВС із Києва

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BARAKUDA

Ну як ти можеш розголошувати ТАЄМНУ інформацію. Людина тобі довірилась, а ти ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BARAKUDA

Ну як ти можеш розголошувати ТАЄМНУ інформацію. Людина тобі довірилась, а ти ....

Краще щоб всі знали що в нас не все в порядку - тоді і всі стануть набагато безпечнішими, ніж просто будуть надіятись, що в нас все добре...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BARAKUDA

LOL. Так інформація ж ТАЄМНА.

з.і. В нас не все в порядку вже давно і від ніяких маньяків це не залежить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ,то давайте ми передінемось в форму ОМОНу,щоб збити маньяка з толку.

То BARAKUDA:А друга тепер мабуть звільнять :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все... я прочитал ЭТО! Теперь буду охотиться днем в местах наибольшего скопления ОМОНА в форме.

BARAKUDA , спасибо за инфу! Тебя я зарэжу паследним. И глаза выковыривать не буду. Только яички.

Ваш любящий Маньяк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приколи приколами, але в п"ятницю дуже пізно вернувся з відрядження. Іду до себе додому, і в дворі зустрічаю двох омоновців. Випадковість? Незнаю. Але в дворі їх бачив в перший раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Шопена теж почали ходити, але по троє і не в омонівській формі. Але бобік в дворах по ночах ще з весни стоїть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все... я прочитал ЭТО! Теперь буду охотиться днем в местах наибольшего скопления ОМОНА в форме.

BARAKUDA , спасибо за инфу! Тебя я зарэжу паследним. И глаза выковыривать не буду. Только яички.

Ваш любящий Маньяк.

Найближчим часом чекаєм слухів про маніака, який мочить жертв кевларовим велосипедним сідлом чи душить цепом фірми SRAM.  :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маняк :( це все БРЕД ;) !!!!!!! Якби маньяк існував його б вже зловили.!!!!! Маньяк це все МАЯЧНЯ!!!!!!

Закрийте цю тему!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

закройте тему!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(еще триста!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваш любящий Маньяк.

Я давно знав, що в маніакальних людей мозгів особливо не має, еле ж не до такої степені ... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BARAKUDA

Навпаки в маніакальних людей з мозгами все ок. ))))

А взагалі нема психічно здорових людей є недообстежені (професійна шутка психоаналітиків)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю правду - маньяка видумали таксисти :( щоб люди частіше стали користуватись їхніми послугами :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знакомая журналистка (жена друга) поделилась информацией, из которой следует, что никакого маньяка действительно не существует. Рассказала подробно, что, где и как, и вообще откуда вся эта деза про маньяка взялась. Долго рассказывать, да и влом ;) Но лично я теперь в маньяка в Луцке не верю, чего и вам желаю :)

Хотя совещания за закрытыми дверьми в последнее время в ментуре все же были (но это не значит что их никогда не было до этого :P)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю правду - маньяка видумали таксисти :D щоб люди частіше стали користуватись їхніми послугами :ok2:

точно "кучери" ..пілять козли придумали ))

радує що хвойди по домівках трошки поседіли ..спіду меньше ...

...

Україна друга після Африкі по спідоносних і невалнуит ))

Хвойдам капать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас СПИДа нет!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще дуже таємна інформація що зявився маньяк який по пятницях ходить біля оболоні і спускає колеса маньякам велосипедистам, а в московському метро бігають двох, не трьох метрові щурі і гризуть рельси, коли рельси закінчуються вони жруть електропоїзди (теж дуже таємна інформація).

питання що ви маєте на увазі під омоном? і як ви їх відрізняєтк від ДСО, ягаара, пуми, сокола і панд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ггг... без поп корна этот топик читать низзя!

Такие увлекательные истории... прям фильм ужасов!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема маньяка( такі великі а в казки вірите). Один знайоми сказав що це таксисти розпустили слух, щоб напевно на таксі всі їздили. В мене знайома працює у вінках казала що не купували вінків скільки. А це що вбили людину біля північного це другий зовсім випадок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а что, похороны уже венками меряют?

оно как бы не один магазин венки продает

да и нормы венков на одни похороны еще не придуманы...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...