Перейти до змісту

"-" Очірідной ВброС

Ніколас

Рекомендовані повідомлення

Дійсно, чому його люди мінусують? :_07:тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь
Шкода, що модера забрали, я б зміг вичислити "чи не клони його часом, плюсують???"

Дик ти ж віпота, глянь чи є 2-3 активних підтримувача. То є вельми популярна практика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бридко ці соплі читати про "обідили, замінусували, добавте карми..."

чи є 2-3 активних підтримувача

Та всі адекватні, одноденок нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти зайди і перечитай уважно і не базарь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чьоткій, дєрзкій, як пуля рєзкій.

Ще 41 день - і хоч тут буде спокій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, не розбазарь те, що вже маєш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене також мінусують в темі "Волинські бронижелети". Не подобається думка, нема що сказати - дитя поставить "-". Хай тішиться, якщо батьківської любові не отримало в дитинстві :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивний ви, Ніколас :_02: . 6 сторінок теми від вас нічого крім хамства , і ви дивуєтесь що вас мінусують :_02: Таке враження, що скоро будите викликати на дуель на м`ясорубках. Останній ваш пост нагадав момент з старого радянського кінофільма

mOTDi.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивний ви, Ніколас :_02: . 6 сторінок теми від вас нічого крім хамства , і ви дивуєтесь що вас мінусують :_02: Таке враження, що скоро будите викликати на дуель на м`ясорубках. Останній ваш пост нагадав момент з старого радянського кінофільма

mOTDi.jpg

А те що мені хамлять то мені це терпіти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не терпи, сходи на горшок, блжад, як ви дістали, ображені на жись, прищаві юні воїни кловіатур...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не терпи, сходи на горшок, блжад, як ви дістали, ображені на жись, прищаві юні воїни кловіатур...

і це сказала людина якій 30 з гаком років.

Да я воїн чекаю повістку не кошу так як половину тут із вас, не хаваюсь х*й зна де, сидять вдома біля кампа, і да так як ви написали прищяві воїни клавіатур , сидить в теплі і ше пздить шось тут на мене, іди проходь медогляд і на Донецьк вали. Сидить мінусить корчить з себе розумного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якийсь такий жалкій кармозавісімий, що навіть мінусувати не хочеться. Зробив карму на "уматних картінках" і відразу її ж просрав, як тільки виліз з "картінок". Невже думав природу Борду на%бать? Коли вже школота зрозуміє, що не карма робить людину, а людина карму?

<ОФФ ТОП> Спочатку зміни щось в собі а потім вказуй іншим </ ОФФ ТОП>

Де це ти вказівку побачив, чоловіче добрий?

Просто після прочитання теми згадались слова бригадира від якого получав за лишній п**дьож на першій роботі в перші дні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і це сказала людина якій 30 з гаком років.

Да я воїн чекаю повістку не кошу так як половину тут із вас, не хаваюсь х*й зна де, сидять вдома біля кампа, і да так як ви написали прищяві воїни клавіатур , сидить в теплі і ше пздить шось тут на мене, іди проходь медогляд і на Донецьк вали. Сидить мінусить корчить з себе розумного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да тут половину із вас старіків ведете себе як діти , реально люди тут говорять, чого я маю паритись за ті мінуса? якщо їх ставить доросла людина ( точніше така дитина як і я) якій за 30 років і тоже скидає тупі картинки і радується) які ви наївні ха...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да тут половину із вас старіків ведете себе як діти , реально люди тут говорять, чого я маю паритись за ті мінуса? якщо їх ставить доросла людина ( точніше така дитина як і я) якій за 30 років і тоже скидає тупі картинки і радується) які ви наївні ха...

Навіть в мене, з моїм ангельським терпінням, вже руки чешуться наставити мінусів під усіма, без винятку, постами ТСра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть в мене, з моїм ангельським терпінням, вже руки чешуться наставити мінусів під усіма, без винятку, постами ТСра.

налякали) всеодно наберу 1200 повідомлень, і навалю вам мінусів, кожен день буду заходити і мінусувати :) тоді поговорим на рівні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді поговорим на рівні
Не вийде)))

Коли писала попередній пост було -4, а вже -33, а я ще й не почала свою "темну справу"))))) І таких бажаючих буде багато. На всіх мінусів не вистачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді поговорим на рівні
Не вийде)))

Коли писала попередній пост було -4, а вже -33, а я ще й не почала свою "темну справу"))))) І таких бажаючих буде багато. На всіх мінусів не вистачить.

нічого страшного не наберу тут наберу в іншому користувачеві і всеодно навалю вам мінусів)

тоді я почну темну справу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

налякали) всеодно наберу 1200 повідомлень, і навалю вам мінусів, кожен день буду заходити і мінусувати :) тоді поговорим на рівні

Впевнений, що набереш? В нас тут на Борді ще є й "усмірітєльна рубашка" - група "Тролі".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ставят минусы потому что тут очень много форумных задротов, если что не так они 70 на 30 что поставят минус. Я знаю в каких темах меня минусуют, ну пару минусов меня не пугают ) пусть немного по бесятся :)

Давай на плюсуем тебе карму?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, набрати 1200 постів, ще треба постаратися. Їх, як і "карму" завжди можна обнулити :)

2) Для таких, як ти, є група "Троллі", у яких 2 поста в день.

3) Почнеш жульнічати, забанять усіх клонів. УСЕ, повір, УСЕ вичисляється. Тут купа адмінів різних провайдерів тусується. Відслідкувати твій ІР і МАС - нєфіг дєлать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так тема ж була закрита,нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так тема ж була закрита,нє?

"Чорний плащ" починає свою темну праву :D Нізя закривати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2) Для таких, як ти, є група "Троллі", у яких 2 поста в день.

Сім сторінок теми про себе коханого - хіба не причина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всеодно наберу 1200 повідомлень, і навалю вам мінусів

Їдуть двоє у львівському трамваї і бачать в кутку забився якийсь хлопчина. Один другому й каже:

- Мабуть москаль, потрібно перевірити. - А що з науки їдеш ?

- У-гу.

- Не колиться. - А що мабудь голодний ?

- У-гу.

- Не колиться. - А скільки тобі років ?

- Ну в сєньтябрє будєт двацать.

- Ой не буде синку, не буде!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...