Перейти до змісту

"-" Очірідной ВброС

Ніколас

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Шкода, що модера забрали, я б зміг вичислити "чи не клони його часом, плюсують???"

Дик ти ж віпота, глянь чи є 2-3 активних підтримувача. То є вельми популярна практика.

Опубліковано

Бридко ці соплі читати про "обідили, замінусували, добавте карми..."

чи є 2-3 активних підтримувача

Та всі адекватні, одноденок нема.

Опубліковано

Мене також мінусують в темі "Волинські бронижелети". Не подобається думка, нема що сказати - дитя поставить "-". Хай тішиться, якщо батьківської любові не отримало в дитинстві :)

Опубліковано

Дійсно, чому його люди мінусують? :_07:тиць

а ти зайди і перечитай уважно і не базарь

Дивний ви, Ніколас :_02: . 6 сторінок теми від вас нічого крім хамства , і ви дивуєтесь що вас мінусують :_02: Таке враження, що скоро будите викликати на дуель на м`ясорубках. Останній ваш пост нагадав момент з старого радянського кінофільма

mOTDi.jpg

Опубліковано

Дійсно, чому його люди мінусують? :_07:тиць

а ти зайди і перечитай уважно і не базарь

Дивний ви, Ніколас :_02: . 6 сторінок теми від вас нічого крім хамства , і ви дивуєтесь що вас мінусують :_02: Таке враження, що скоро будите викликати на дуель на м`ясорубках. Останній ваш пост нагадав момент з старого радянського кінофільма

mOTDi.jpg

А те що мені хамлять то мені це терпіти?

Опубліковано

не терпи, сходи на горшок, блжад, як ви дістали, ображені на жись, прищаві юні воїни кловіатур...

і це сказала людина якій 30 з гаком років.

Да я воїн чекаю повістку не кошу так як половину тут із вас, не хаваюсь х*й зна де, сидять вдома біля кампа, і да так як ви написали прищяві воїни клавіатур , сидить в теплі і ше пздить шось тут на мене, іди проходь медогляд і на Донецьк вали. Сидить мінусить корчить з себе розумного

Опубліковано

Якийсь такий жалкій кармозавісімий, що навіть мінусувати не хочеться. Зробив карму на "уматних картінках" і відразу її ж просрав, як тільки виліз з "картінок". Невже думав природу Борду на%бать? Коли вже школота зрозуміє, що не карма робить людину, а людина карму?

<ОФФ ТОП> Спочатку зміни щось в собі а потім вказуй іншим </ ОФФ ТОП>

Де це ти вказівку побачив, чоловіче добрий?

Просто після прочитання теми згадались слова бригадира від якого получав за лишній п**дьож на першій роботі в перші дні

Опубліковано

не терпи, сходи на горшок, блжад, як ви дістали, ображені на жись, прищаві юні воїни кловіатур...

і це сказала людина якій 30 з гаком років.

Да я воїн чекаю повістку не кошу так як половину тут із вас, не хаваюсь х*й зна де, сидять вдома біля кампа, і да так як ви написали прищяві воїни клавіатур , сидить в теплі і ше пздить шось тут на мене, іди проходь медогляд і на Донецьк вали. Сидить мінусить корчить з себе розумного

Опубліковано

Да тут половину із вас старіків ведете себе як діти , реально люди тут говорять, чого я маю паритись за ті мінуса? якщо їх ставить доросла людина ( точніше така дитина як і я) якій за 30 років і тоже скидає тупі картинки і радується) які ви наївні ха...

Опубліковано

Да тут половину із вас старіків ведете себе як діти , реально люди тут говорять, чого я маю паритись за ті мінуса? якщо їх ставить доросла людина ( точніше така дитина як і я) якій за 30 років і тоже скидає тупі картинки і радується) які ви наївні ха...

Навіть в мене, з моїм ангельським терпінням, вже руки чешуться наставити мінусів під усіма, без винятку, постами ТСра.

Опубліковано

Навіть в мене, з моїм ангельським терпінням, вже руки чешуться наставити мінусів під усіма, без винятку, постами ТСра.

налякали) всеодно наберу 1200 повідомлень, і навалю вам мінусів, кожен день буду заходити і мінусувати :) тоді поговорим на рівні

Опубліковано
тоді поговорим на рівні
Не вийде)))

Коли писала попередній пост було -4, а вже -33, а я ще й не почала свою "темну справу"))))) І таких бажаючих буде багато. На всіх мінусів не вистачить.

Опубліковано
тоді поговорим на рівні
Не вийде)))

Коли писала попередній пост було -4, а вже -33, а я ще й не почала свою "темну справу"))))) І таких бажаючих буде багато. На всіх мінусів не вистачить.

нічого страшного не наберу тут наберу в іншому користувачеві і всеодно навалю вам мінусів)

тоді я почну темну справу

Опубліковано

налякали) всеодно наберу 1200 повідомлень, і навалю вам мінусів, кожен день буду заходити і мінусувати :) тоді поговорим на рівні

Впевнений, що набереш? В нас тут на Борді ще є й "усмірітєльна рубашка" - група "Тролі".

Опубліковано

Ставят минусы потому что тут очень много форумных задротов, если что не так они 70 на 30 что поставят минус. Я знаю в каких темах меня минусуют, ну пару минусов меня не пугают ) пусть немного по бесятся :)

Давай на плюсуем тебе карму?

Опубліковано

Ну, набрати 1200 постів, ще треба постаратися. Їх, як і "карму" завжди можна обнулити :)

2) Для таких, як ти, є група "Троллі", у яких 2 поста в день.

3) Почнеш жульнічати, забанять усіх клонів. УСЕ, повір, УСЕ вичисляється. Тут купа адмінів різних провайдерів тусується. Відслідкувати твій ІР і МАС - нєфіг дєлать.

Опубліковано
2) Для таких, як ти, є група "Троллі", у яких 2 поста в день.

Сім сторінок теми про себе коханого - хіба не причина?

Опубліковано

всеодно наберу 1200 повідомлень, і навалю вам мінусів

Їдуть двоє у львівському трамваї і бачать в кутку забився якийсь хлопчина. Один другому й каже:

- Мабуть москаль, потрібно перевірити. - А що з науки їдеш ?

- У-гу.

- Не колиться. - А що мабудь голодний ?

- У-гу.

- Не колиться. - А скільки тобі років ?

- Ну в сєньтябрє будєт двацать.

- Ой не буде синку, не буде!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...