Перейти до змісту

Обідрали накладки Трафіка

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вечір добрий, але не длля мене, здерли накладки з мого коника Трафіка (довга база), саме неприємне що скотини котрі бігають повечорах та поночах видираючи з "корінням" бічні накладки котрі потім барижнічають до 200 у.є. за комплект.

знайшов накладки на шроті по 350-500грн/шт, в гопніків за 300-250 зторгуватись можна.

У мене були крашені в темний (ближче до чорного) колір, кому попадеться накладка з довгої бази, дайте знати, я під'їду та поговорю з хлопаками, буду дуже вдячний.

Спілкувався із власниками Трафіків, Вівариків та Прімастарів, у всіх були або випадки, або ж вони такі знають і жаліються що ублюдків розвелося ппц.

Буду вдячний за будь-яку допомогу у наводці на таких рубят-гопят.

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Була така ідея, зробити термо-тавро скажімо з номером свого авто.

Зняти всю ліству і помітити з середини в декількох місцях кожен елемент.

Це як а-ля колись маркували авто.

Потім таке подіти - велике паліво буде, а сидіти шкурити той дурний нарік не буде...

Опубліковано

Прив*язати б придурка до форкопа руками і ногами і протянути метрів зо сто голою жопою, щоб місяців зо три не міг сісти.

Оце так фантазія )

тс. сам шукаю їх, якщо що - наберу, або ж ти - 096 914 55 49.

і залиш свій.

Опубліковано

Вечір добрий, але не длля мене, здерли накладки з мого коника Трафіка (довга база), саме неприємне що скотини котрі бігають повечорах та поночах видираючи з "корінням" бічні накладки котрі потім барижнічають до 200 у.є. за комплект.

знайшов накладки на шроті по 350-500грн/шт, в гопніків за 300-250 зторгуватись можна.

У мене були крашені в темний (ближче до чорного) колір, кому попадеться накладка з довгої бази, дайте знати, я під'їду та поговорю з хлопаками, буду дуже вдячний.

Спілкувався із власниками Трафіків, Вівариків та Прімастарів, у всіх були або випадки, або ж вони такі знають і жаліються що ублюдків розвелося ппц.

В каком районе случилось?

Опубліковано

коли шукаете шукайте не тих хто тики продае.а ті обяви хто купуе.на це багато малолеток готові

Опубліковано

В каком районе случилось?

Район гуртожитку біля сітіпарку (сапалаївки).

Опубліковано

Біля будинку стоїть віваро і трафік в вдвох поздирали листву.

Є два т-4 в обох в один день злили соляру. Ще й суки кришку в одного течика забрали а там специфічна кришка не на різбі, на на 3-х зубцях чи як там правильно.

Орудують всякі підари

Опубліковано

ліству крали і крадуть

особливо з віваро/трафік/прімастар

її зняти це 5сек

думаєте не ловили тих памороків шо її знімають? звичайно ловили, і чемно пояснювали шо так робити не можна.

але на їхнє місце завжди знайдуться інші, і вже на наступний день...

колись на 33-му за ніч біля 13-ти машин обчистили

були випадки шо ліству, навіть прикручену шурупами, здирали з мясом

один вихід - ставити на стоянку

Опубліковано

Прив*язати б придурка до форкопа руками і ногами і протянути метрів зо сто голою жопою, щоб місяців зо три не міг сісти.

Оце так фантазія )

тс. сам шукаю їх, якщо що - наберу, або ж ти - 096 914 55 49.

і залиш свій.

050 183 24 66, жопой по асфальту то лишнє, от асфальтом поморді то да!

Бл...дь, ху...риш цілий місяць щоб не дружині квіточку чи пряника додому, в уєб....анам на пятку чи адікі. Воно ж все вертається, невже вони це не розуміють?

Опубліковано

Шишку в задницу и пусть думают, что лучше 200 баксов или шишка :)

може не культурно скажу.якшо педик и шишу в зад то від удовольствіе получить.

стригти треба стригли на лисо шоб бачили.

Опубліковано

Знайомі,знайомих виливають ліству на Трафік,Віваро,Прімастар.Кривувато трохи,але пошпаклювати,загрунтувати...Толком не цікавився,був на гаражі.Подивився,запитав і по всьому.Цін не знаю.В Підгайцях десь.Якщо треба,спробую пробити номер тел..Можливо дешевше буде ніж на авторинку "луплену" купувати.

Опубліковано

Я певен, що мій погляд нікому не сподобається, але послухайте думку не зі сторони ображеного автовласника, котрий хоче у відповідь на одну незаконну дію вчинити іншу, таким чином продовжуючи собі можливість жити в бідній країні, населеній бидлом.

От у вас є автомобіль, котрий коштує доволі багато грошей, доволі багато грошей іде на його обслуговування, на ремонт, на поїздки. Я сподіваюсь, усі усвідомлюють, про які сумки іде мова. Але от грошей на парковку чи гараж у вас немає. А немає їх через банальне жлобство чи лінощі, чи одне і інше. Тому ви ставите авто там, де платити не треба: на безкоштовних стоянках, на узбіччях, на тротуарах, заважаючи пішоходам, у дворах, заважаючи (при певній кількості) усім навкого, у тому числі і собі, на газонах, і так далі. Одним людям на це начхати, інших це дратує, ще комусь заважає, ще хтось через це злиться, ще для когось це спосіб легкої наживи. Результат - усі невдоволені, окрім однієї особи - власника авто. Далі якесь чмо іде і краде у вас ті накладки. Ви несете фінансові втрати, портите собі нерви. Можливо, знайдете його, можливо, зробите з ним те, що хочеться, він потім накатає на вас заяву, матимете обоє проблеми, він теж, ну і т. д.

А уявімо собі інший варіант. Ви давите в собі ту жабу, яка не дає вам потратити кількасот гривень на місяць на парковку, людям є де ходити, авто в безпеці, бидланам, які схильні красти чуже доводиться видумувати щось інше, власник парковки заробляє гроші і потім, можливо, купляє у вас продукт чи послугу, яку ви надаєте завдяки своєму авто і всі щасливі.

Тільки не треба сприймати будь що із вищенаписаного на свою адресу. Я не мав на увазі нікого конкретно. Просто загальна концепція кругообігу гівна в природі.

Опубліковано

Yuraul, я б може з тобою і погодився, але все не так однозначно. Я можу погодитись з тим, що машину варто ставити в гаражі чи на стоянці, що не можна ставити її в себе в дворі, хоча прибудинкова територія приватизована і за неї справно сплачені гроші... Не можна заважати іншим людям і т.п. То все правильно, але це не рятує.

В мене був випадок. Приїхав в Рожище до лікарні провідати бабцю. Машина стояла там на площадці хвилин 25-30. Виходжу - немає штерна Mercedes. Вар'яти тупо його видерли і зп...здили. Навіть якби він лежав поряд з машиною, то поставити його назад було б не можливо. При такому способі "демонтажу" значок ламається, вириваються кріплення, рвуться пружини.

Вроді й дрібниця, подумаєш "зірочку" вкрали, але це було на стільки неприємно... Таким руки-ноги ламати - це надто м'яке покарання. Тут бабця лежить присметрі, а виходиш - і дірка замістит штерна. І платна стоянка на ніч не рятує від таких випадків. Виходиш і просто відчуваєш своє безсилля. Звертатися в "правоохоронні органи" толку ніякого. Більше нервів і часу стратиш.

Опубліковано

Я певен, що мій погляд нікому не сподобається, але послухайте думку не зі сторони ображеного автовласника, котрий хоче у відповідь на одну незаконну дію вчинити іншу, таким чином продовжуючи собі можливість жити в бідній країні, населеній бидлом.

От у вас є автомобіль, котрий коштує доволі багато грошей, доволі багато грошей іде на його обслуговування, на ремонт, на поїздки. Я сподіваюсь, усі усвідомлюють, про які сумки іде мова. Але от грошей на парковку чи гараж у вас немає. А немає їх через банальне жлобство чи лінощі, чи одне і інше. Тому ви ставите авто там, де платити не треба: на безкоштовних стоянках, на узбіччях, на тротуарах, заважаючи пішоходам, у дворах, заважаючи (при певній кількості) усім навкого, у тому числі і собі, на газонах, і так далі. Одним людям на це начхати, інших це дратує, ще комусь заважає, ще хтось через це злиться, ще для когось це спосіб легкої наживи. Результат - усі невдоволені, окрім однієї особи - власника авто. Далі якесь чмо іде і краде у вас ті накладки. Ви несете фінансові втрати, портите собі нерви. Можливо, знайдете його, можливо, зробите з ним те, що хочеться, він потім накатає на вас заяву, матимете обоє проблеми, він теж, ну і т. д.

А уявімо собі інший варіант. Ви давите в собі ту жабу, яка не дає вам потратити кількасот гривень на місяць на парковку, людям є де ходити, авто в безпеці, бидланам, які схильні красти чуже доводиться видумувати щось інше, власник парковки заробляє гроші і потім, можливо, купляє у вас продукт чи послугу, яку ви надаєте завдяки своєму авто і всі щасливі.

Тільки не треба сприймати будь що із вищенаписаного на свою адресу. Я не мав на увазі нікого конкретно. Просто загальна концепція кругообігу гівна в природі.

Моє авто стояло біля мого гаражу в кооперативі який під охороною.

Кінцевий результат...шо в дворі стояла...

Опубліковано

Хлопаки...На живця - і ніяк не інакше. Терпіння в очікуванні і розуму в "донесенні" неправильності діянь "фахівцям" (аби не вигребти собі проблем)

Опубліковано

Та я розумію, що буває різне, можуть і гараж пограбувати (а на рахунок кооператива, то сумніваюсь, що то охороною назвати можна) власне, але думка трохи не про те. Все ж таки, ймовірність злочину зовсім інша.

Опубліковано

Та я розумію, що буває різне, можуть і гараж пограбувати (а на рахунок кооператива, то сумніваюсь, що то охороною назвати можна) власне, але думка трохи не про те. Все ж таки, ймовірність злочину зовсім інша.

Але є одне але, кількість авто у нашому місті в кілька разів перевищує кілкість гаражів, стосовно платних стоянок то це хіба щоб саме авто не вкрали, залізти до такої стоянки що два пальці ... а власникам стоянки на хвіст солі насиплете.

Опубліковано

Але є одне але, кількість авто у нашому місті в кілька разів перевищує кілкість гаражів, стосовно платних стоянок то це хіба щоб саме авто не вкрали, залізти до такої стоянки що два пальці ... а власникам стоянки на хвіст солі насиплете.

Підтримую. Я 3 місяці ставив авто на стоянку, не дешеву. Але коли одного ранку побачив що дверка мого авто подерта - стоянку змінив на гараж. На стоянці як не намагався - але нікому нічого не докажеш і ніякої відповідальності вони не несуть. А зараз вже майже рік авто стоїть у гаражі, в якому є і сторожи і собаки і ворота в кооператив зачиняються після 23,00 год.

Хоч до стоянки у 2 рази довше йти, але мені не важко пройтись.

Тому, як вже було сказано вище, не жлобіться на нормальну стоянку чи гараж.

Опубліковано

2Вова, співчуваю! Самому неприємність робили - стукнули дверку, царапнули.

Тому, як вже було сказано вище, не жлобіться на нормальну стоянку чи гараж.

Але от грошей на парковку чи гараж у вас немає. А немає їх через банальне жлобство чи лінощі, чи одне і інше.

А от саме за гараж хотів би запитати в дописувачів - а чому це відсутність коштів на гараж Ви називаєте жлобством чи лінощами, чи одне і інше??? Ви ціни на гаражі бачили/цікавились зараз??? Це швидше можна назвати неможливістю придбати гараж. ;)

Ситий голодному не товариш, так кажуть? А хто де в цій темі - "на ліцо")))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...