zaHARE Опубліковано 13 Липня, 2014 в 08:38 #1 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 08:38 Сьогодні до тестя біля Колібриса підвалив чудак і запропонував за смішні гроші купити нові мобільні телефони ,наприклад Сасунг галаксі-3 за 800грн.ХТС за 700грн.Айфони 5 і т.д.Вдягнений дорого,на дорогому Ніссані і повний багажнік телефонів в упаковках.Тесть мене набрав і каже підкатуй,бо тре на подарунок гарний телефон.Але чувак каже спішу дуже.Мене вже одне це насторожило. Сказав,що їде до там-таму там клієнт чекає.Я сказав шо візьму 3 телефони і живу поряд.Кажу тестю,шо мені шось муткою смердить,а він каже,шо чувак каже шо віруючий пятидесятник.Батько працює на митниці і має доступ до конфіскату.А він продає.Мені стало ще підозріліше,але ладно,стало ще й цікаво. Підходжу я до стоянки там-таму стоїть чувак азерської(ну не українець точно) зовнішності,шикарна тачка з панорамним дахом номер вроді АН9933ІС.Відкриває багажник,я очима шукаю галаксі(вже настроївся купить),не знаходжу.Питаю - а де галаксі?Бере якусь кооробку з написом тіпа "Фенунь" і дістає білий телефон на якому написано "самсунг".Питаю--Що це?- Галаксі С3!-А чого коробка інша?-Це ж конфіскат!(це тіпа для мене мало бути залізною логікою)))Каже-Дивись сам.Включив,на екрані кульбабка.Єкран ніякий,відсвічує,хоча й сонця нема.Думаю довго гратись не буду.Пішов в настройки,щоб включити ЖПС,а його нема в настройках і навіть місця в ярликах функцій немає.Питаю-А де ЖПС?-Я не розбираюсь,сам дивись.Кажу -Це не самсунг!Він дістає коробочку на якій написано айфон 5 і каже-Ще скажи,щор це не айфон.Я дістав з коробки,глянув,кажу тестю - "Добре,що покликали,а то мали б калькулятора за 800грн." Я так зрозумів,що чувак виловлює жертв під магазинами,так що не ведіться.Особливо попередьте своїх старших в сім'ї,бо він на таких і розраховує.
MACCEN Опубліковано 13 Липня, 2014 в 08:45 #2 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 08:45 чебурєкі обнагліли нанєт...і зразу всю кантору здав "батько на мтниці, конфісковує, я продаю..." смішно реально...
Smith Опубліковано 13 Липня, 2014 в 08:58 #3 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 08:58 номер вроді АН9933ІСДонецьк. Біженці, мля.
Volyniaka Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:03 #4 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:03 номер вроді АН9933ІСДонецьк. Біженці, мля.развєдчікі...
popskiller Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:14 #5 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:14 Мобильные сепаратисты !
Ніколас Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:17 #6 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:17 Він дістає коробочку на якій написано айфон 5 і каже-Ще скажи,щор це не айфон.Я дістав з коробки,глянувЦікаво було читати як "детектив", а що було дальше? Дістав коробку з айфоном глянув і ...????
zaHARE Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:25 Автор #7 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:25 Він дістає коробочку на якій написано айфон 5 і каже-Ще скажи,щор це не айфон.Я дістав з коробки,глянувЦікаво було читати як "детектив", а що було дальше? Дістав коробку з айфоном глянув і ...???? Я ж написав про калькулятор.Таких айфонів на чайнасайтах по 30 долярів хоч греблю гати.Ще була мисля в ментуру дзенькнути,але наші "доблесні" таким не займаються-війна ж бо.
Dima4s Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:41 #8 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:41 колись до мене на офіс приперлася така гнида. морда циганска...нокію N9 кажись втюхати хотів. починав з 1500грн а в кінці готовий був за 500 віддати. і схема знову ж стандартна, пара старих психологічних уловок типу "а ось в мене було два і один вже забрали в офісі біля вас"...в центрі і біля гостинця часто ходять "парфумери" пристають до людей) одну дівчину парфумершу так потролив що вона від мене втікала та на слова " дівчино ви куди, я ж парфуми ще не купив в вас" пришвидшила крок)))з стартовими на мості до каравана така ж фігня)
espert Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:50 #9 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:50 В мене один далекий знайомий купив Нокію N8за 1000 грн))) Потім над ним дружно всім колективом лахали! А лахали тому, що працював він в магазині техніки, правда охоронцем! А розвели його як дитину!
oleroy Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:51 #10 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 09:51 Колись і мені один "делекобійник" смуглої народності хотів втюхати 5 айфон на стоянці біля "Епіцентру". Історія відрізнялась, але наміри такі ж. Типу він приїхав здалеку, на фурі злили всю соляру і не має чим заправитись, тож продає свій новий айфон ( весь комплект таскає з собою, коробка, документи і т.д. ) Подумав, нічого не втрачаю, можна подивитись 5 епла за 1000 грн. Мені вистачило тільки включити це чудо китайських інженерів, чітко виділені пікселі та засвіти по екрану... Зі словами "ти редіска і нехароший человек" віддав зламок, а воно полізло шукати нових жертв. Ось така шара
vaz75 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 12:08 #11 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 12:08 Є лох, є й пропозиція! Закон торгівлі.
LSD Опубліковано 13 Липня, 2014 в 12:26 #12 Опубліковано 13 Липня, 2014 в 12:26 Ну просто потрібно позбавлятися цієї логіки: "Тільки сьогодні і тільки для Вас, мерседес по ціні ланоса" Люди такого не буває. Якщо хтось до Вас прийшов і щось пропонує він вже наварив 30-150%.Якщо у когось дійсно є пропозиція з низькою ринковою ціною наврядчи він буде Вас тормошити по термінам. Ідеальна позиція: купувати лише те що необхідно. Але наскільки відомо таке наврядчи можливо...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.