Перейти до змісту

На Волині переселенці вимагають від влади й меценатів кращих умов проживання й допомоги

sasha0240

Рекомендовані повідомлення

Майдан стояв за краще життя для людей, а не з проханням до путлєра лізти на нашу землю. Тому майдан винуватити, то тупість

Майдан стояв за Схід, а нині воює за Схід. А де Схід ? Лише скаржиться на владу і ЗСУ, за винятком кількох відсотків нормальних жителів. Маємо те, що маємо.

Будьте милосердними до братьйов наших менших...

Зрештою велика кількість українських націоналістів родом зі Сходу: Донцов, Міхновський. З сучасніших - Олекса Тихий.

А ще поети Стус, Світличний... (та всіх і не пригадаю відразу).

Схід України має бути міссією для сучасних націоналістів - обміни, покази, дискусії і.т.п.

(В свій час (десь 1993-й рік) я возив ансамбль "Лемківщина" в Луганськ - на УРА! сприймали. А ще дітей возили на Різдво з Луганська на Волинь, Львівщину - все! це вже стали наші люди!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь

це вже стали наші люди!)

то нехай і воюють разом з нами, а не ховаються за наші спини

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вже стали наші люди!)

то ж бо й воно, в них там міста мільйонники - а воюють наші земляки .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вже стали наші люди!)

Згоден. Чомусь максимум їхнього патріотизму зводиться до радісної зустрічі наших військ. (Добре хоч не стають Павліками Морозовими (то я про тих, хто хоч і пасивно, але за Україну)).

Отже і я, в свій час, і держава, особливо, не змогли їм привити необхідного патріотизму, який, чомусь (для мене, й багатьох наших земляків це навіть не питання!), на Західній Україні всотується з молоком матері.

Вони схожі на Мауглі - Акєла (Ахмєтов, Єфрємов і т.п.) вожак, і вони вирішують, а нам і думати не варто: Все вирішено без нас, а нам добре, якщо дають роботу і миску їдла, а якщо ще й на "шмурдяк" вистачає - то щастя!

90 % з них не бачили нічого іншого; в Європі, чи, бодай, в Турції були одиниці ( і то ті, хто має більш-менш самостійний бізнес). Згідно деяким соціологічним опитуванням, 78 % ніколи не виїзджали за межі свого регіону (як же нам повезло, волинянам, у нас же кожен другий в Польщі був, як мінімум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене батько з-під Вятки(мин. Кіров) , а мама - з-під Костроми. Центр Росії. Я чистокровний москаль. Я роблю бронежилети чувакам, які ЗАХИЩАЮТЬ СВОЮ КРАЇНУ(ту, де я живу).

Пєрєдавайтє прівєт бєженцям!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗАХИЩАЮТЬ СВОЮ КРАЇНУ(ту, де я живу).

І це - правда, такі - люди гідні поваги. Дасть БОГ, це все скінчиться,в самому кращому смислі слова (для нас усіх)

P.S. Такі - да, "бєженцы" со "звёздами" нам не нужны....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мама каже, що як тільки почався оцей двіж, то різко побільшало бидла у Києві. Його і раніше було доволі багато, але тепер відсоток просто почав зашкалювати. Луганчанам же не дуже хочеться жити у Рожищах, їм же СТАЛІЦУ, Кійов подавай! Як на мене, треба їх виселяти в смт і райцентри, в тому числі в села. Хай піднімають економіку регіону, щось виробляють там, розбудовують. Так як при радянському союзі людей кидали освоювати цілину. Хіба в нас мало землі? Та хоч жопою жуй! У нас міста побудовані стиснуто, якесь Рівне чи Луцьк при населенні в чверть мільйона, по площі просто мізерне. Хай передмістя розвивають, якщо вже так хочеться мегаполісів. А взагалі, краще райони, села і смт хай піднімають. В районах бракує вчителів, лікарів, технарів, блін, та власне в селах і районах бракує ВСІХ без виключення спеціальностей. Як на мене, краще їх десь в Чернігівській області в селах розселити і туди виділити грошей на будівництво житлових будинків, ніж піднімати той Донецьк і Луганськ.

Надто багато з ними граються. Ставити умову-береш або не береш. Починає возмущатись-відповідь "На данний момент, це єдине, чим держава може вам допомогти". І все, до побачення. Взяв-або не взяв. Відмовився більше 2-3 разів від допомоги і офіційно вважаєшся забезпеченим державою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

гасити нах цих підарюг!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічо, "поумарковані" може протверезіють. Хоча, наївности в мене тут нема - це така невиліковна хвороба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вже стали наші люди!)

Згоден. Чомусь максимум їхнього патріотизму зводиться до радісної зустрічі наших військ. (Добре хоч не стають Павліками Морозовими (то я про тих, хто хоч і пасивно, але за Україну)).

Отже і я, в свій час, і держава, особливо, не змогли їм привити необхідного патріотизму, який, чомусь (для мене, й багатьох наших земляків це навіть не питання!), на Західній Україні всотується з молоком матері.

Вони схожі на Мауглі - Акєла (Ахмєтов, Єфрємов і т.п.) вожак, і вони вирішують, а нам і думати не варто: Все вирішено без нас, а нам добре, якщо дають роботу і миску їдла, а якщо ще й на "шмурдяк" вистачає - то щастя!

90 % з них не бачили нічого іншого; в Європі, чи, бодай, в Турції були одиниці ( і то ті, хто має більш-менш самостійний бізнес). Згідно деяким соціологічним опитуванням, 78 % ніколи не виїзджали за межі свого регіону (як же нам повезло, волинянам, у нас же кожен другий в Польщі був, як мінімум.

Навіть ті з них, хто бував у Європі вважає її поганою! Особисто спостерігав таку ситуацію: туристична поїздка у Краків. У групі найшумніші кілька представниць торг-еліти з Даунбасу. Бігають, скуповуються, вихваляються одна одній покупками "класно і дьошиво". Як тільки я запитав одну таку марфу чому вони проти асоціації України та ЄС відповідь була така "Нам Расея ближе по духу". Якого милого тоді їхати відпочивати за 1,5 тис км у Європу коли любіма Раша за 200-300 км?

Одним словом, треба скасовувати потяги з Даунбасу в Київ, Львів. Нехай валять у свою Рашу. Жодної цінності для України така вата немає. Не варто очікувати від них ні патріотичної громадянської позиції ні відповідальності у сплаті податків... просто баласт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kHGKB.jpg

btHRP.jpg

Таке високоінтелектуальне графітті можна спостерігати на території нашого з/д вокзалу.

А мєнтам по-барабану. Підійшов по ППС, відповіли - от якби побачили, що хтось обмальовує - зреагували б, а так - адміністрація з/д вокзалу в допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не може а точно) т ови шугані якісь поставали_

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Venom, може це - с днем рожденья? :)

А чи не задумувався ти, що фраза "Вітаю з днем рождения" звучить по-дурному? Чому не "Паздравляю з Днєм народження"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% підтримую ідею що мабуть це "містецтва" ніякого відношення до народної республіки Домбабве немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі (може тут уже десь було - всю тему не читала), на Львівщині (і на Закарпатті ) , коли хочеш зняти квартиру перше, що запитують "чи ви не зі Сходу"- переважна більшість квартиродавців категорично проти квартирантів з Донецька-Луганська. Це перше про, що питають, ще й кажуть, що будуть прописку в паспорті перевіряти! І Кажу з власного досвіду. Я людина не зла, та мене це потішило - нарешті прозріли трохи наші люди, гроші грішми, а гадити на голову вже собі не дають!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...