Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 minutes ago, Electronshik said:

@nickel А як швидко оновлюється інформація на МОЦ, після проплати через монобанк? Бо оплатив два тижні назад, але оплату на МОЦ не бачу.

Точно так само, як і з проплатами через інші банки (ібо проблема зі сторони МОЦ)

Опубліковано (змінено)
11 минут назад, Electronshik сказал:

@nickel А як швидко оновлюється інформація на МОЦ, після проплати через монобанк? Бо оплатив два тижні назад, але оплату на МОЦ не бачу.

Зазвичай за цей час мала би вже оновитися. Я заплатив 22 числа, за дві квартири, то МОЦ також не бачить, але сам монобанк бачить. Я підозрюю, що тут справа не в монобанку, а в тому, що "якісь" темні сили намагаються зайняти місце біля корита, тому Місцевий Обчислювальний Центр відсовують від корита, а підсовують свій Муніципальний сервісний центр. Я вже вчора отримав листа на свою адресу і зареєструвався в ньому.

Змінено користувачем nickel
  • +1 2
Опубліковано

Та плюньте на той МОЦ. Заплатили через банк, квитанція є. І цього хватить. А вони собі нехай рахують що хочуть. Це вже не важливо.

Опубліковано
4 минуты назад, nickel сказал:

Зазвичай за цей час мала би вже оновитися. Я заплатив 22 числа, за дві квартири, то МОЦ також не бачить, але сам монобанк бачить. Я підозрюю, що тут справа не в монобанку, а в тому, що "якісь" темні сили намагаються зайняти місце біля корита, тому Місцевий Обчислювальний Центр відсовують від корита, а підсовують свій Муніципальний сервісний центр. Я вже вчора отримав листа на свою адресу і зареєструвався в ньому.

і як у них кабінет і тд?... зручно? цікаво як реалізують.... вцілому якщо це буде зручно і зможуть підтягнути усі платежі то можна буде і втікти від МОЦу.... якщо не вломають потім комісію ще більше ніж "поганий" МОЦ )))

Опубліковано
16 минут назад, nickel сказал:

А там у кабінеті всі платежі? Бо я теж отримав листа, але всіх платежів не побачив

Опубліковано
1 минуту назад, Pavelix сказал:

і як у них кабінет і тд?... зручно? цікаво як реалізують.... вцілому якщо це буде зручно і зможуть підтягнути усі платежі то можна буде і втікти від МОЦу.... якщо не вломають потім комісію ще більше ніж "поганий" МОЦ )))

Нікуя нє понял... но інтєрєсно

image.thumb.png.5ecf901cad2b7deb2b3c94bbf23f9b48.png

• Дякую! 1
  • Збентежений 1
Опубліковано
2 минуты назад, Electronshik сказал:

А там у кабінеті всі платежі? Бо я теж отримав листа, але всіх платежів не побачив

Ні, то ж в листі пише, що поки що лише три постачальника: Водоканал, Луцьктепло і Спецкомунтранс. Але в перспективі... бла-бла-бла.

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 hour ago, Pavelix said:

оскільки з "Моно" я не здружився... а приват переваг не дає.

Аж цікаво, що стало на заваді вашої з Моно дружби?)

приват, до моно, мені давав перевагу в грошах (наприклад, за січень опалення 3000 грн, 1% в МОЦ - це 30 грн, в привата - 1 грн)

Опубліковано

@nickel Це в них така інфа? Чисто поржать? Окуєнно...

Чимось нагадує якусь муйню яку школяри запиляли. 

Нехай зроблять щось типу МОЦ (по наповненості інфою: за що плата, покази лічильників і т.д), тоді це буде вже цікаво

• +1 1
Опубліковано (змінено)
22 минуты назад, Electronshik сказал:

@nickel Це в них така інфа? Чисто поржать? Окуєнно...

Чимось нагадує якусь муйню яку школяри запиляли. 

Нехай зроблять щось типу МОЦ (по наповненості інфою: за що плата, покази лічильників і т.д), тоді це буде вже цікаво

Та там все це є, але я скрін виклав, щоб побачили наскільки це зручно, коли шапка таблиці повторюється на екрані 6 разів, тому місця на решту інформації не залишається і вони її роблять в іншій вкладці. Та навіть всі постачальники/послуги в один екран не влазять, тому приходиться багато скролити, а їх же всього три: вода, тепло і сміття. А робили дійсно школярі, бо є елементарні помилки в тексті типу "квітанція" замість "квитанція".

Змінено користувачем nickel
  • +1 2
Опубліковано
23 минуты назад, yu2007 сказал:

Аж цікаво, що стало на заваді вашої з Моно дружби?)

приват, до моно, мені давав перевагу в грошах (наприклад, за січень опалення 3000 грн, 1% в МОЦ - це 30 грн, в привата - 1 грн)

згідний що коли сумма велика то в МОЦ комісія більша і тд.... тут вже швидше рішає звичка і зручніть мені...

на рах моно. якось не зійшовся я з ними... )) за пів року насиченого користування карткою не одобрили НІЯКОГО кред ліміту.... тобто щоб ви зрозуміли.... навіть умовноі 1000грн....навіть 100 грн )))) 

ніякоі внятноі відповіді чому так ніхто з підтримки надати не зміг, оскільки "це все автоматично". Короч схоже на банальний БАГ системи, оскільки інших причин адекватних нема, ніяких боргів чи чогось такого.... в інших банках все чудово..

і я принципово відмовився від їх послуг.

Опубліковано
Только что, Pavelix сказал:

згідний що коли сумма велика то в МОЦ комісія більша і тд.... тут вже швидше рішає звичка і зручніть мені...

на рах моно. якось не зійшовся я з ними... )) за пів року насиченого користування карткою не одобрили НІЯКОГО кред ліміту.... тобто щоб ви зрозуміли.... навіть умовноі 1000грн....навіть 100 грн )))) 

ніякоі внятноі відповіді чому так ніхто з підтримки надати не зміг, оскільки "це все автоматично". Короч схоже на банальний БАГ системи, оскільки інших причин адекватних нема, ніяких боргів чи чогось такого.... в інших банках все чудово..

Тобі варто заморочитися і глянути, що в твоїй кредитній історії не так. Раз в рік можна безкоштовно подивитися свою кредитну історію на УБКІ (Українське бюро кредитних історій). В мене зі старту було здається 50 000 кредитного ліміту, зараз монобанк з власної ініціативи підняв до 80 000. В Приваті здається було 150 000.

• +1 1
Опубліковано
9 минут назад, nickel сказал:

Тобі варто заморочитися і глянути, що в твоїй кредитній історії не так. Раз в рік можна безкоштовно подивитися свою кредитну історію на УБКІ (Українське бюро кредитних історій). В мене зі старту було здається 50 000 кредитного ліміту, зараз монобанк з власної ініціативи підняв до 80 000. В Приваті здається було 150 000.

В тому й пррблема що я знаю свою кред історію. І там 200% все ідеально. Норм кред ліміт в Приваті сча є. Ніколи ніякх боргів і тд. Короч тут нема про що говорити. Якби була можливість обговорити це з живою людиною зі служби безбеки монобанку чи щось таке то ситуація вирішилась би, але у них немає такоі опціі. Я дійшов висновку що це банальна помилка якась. Як інакше пояснити 0 кред ліміт. Типу ок якби він був 1000грн і більше не підіймали, тут хоть логіка є. А коли він не надається навіть в розмірі 100грн -- ну маячня ж ))

Опубліковано
2 минуты назад, Pavelix сказал:

В тому й пррблема що я знаю свою кред історію. І там 200% все ідеально. Норм кред ліміт в Приваті сча є. Ніколи ніякх боргів і тд. Короч тут нема про що говорити. Якби була можливість обговорити це з живою людиною зі служби безбеки монобанку чи щось таке то ситуація вирішилась би, але у них немає такоі опціі. Я дійшов висновку що це банальна помилка якась. Як інакше пояснити 0 кред ліміт. Типу ок якби він був 1000грн і більше не підіймали, тут хоть логіка є. А коли він не надається навіть в розмірі 100грн -- ну маячня ж ))

В моно в підтримці виключно живі люди, немає чат-бота як в Приваті. Ти точно про моно говориш? :) Ну і я вже переконався не раз, якщо моно не дає кредитний ліміт, то проблема в клієнтові, просто він або не хоче її озвучувати або навіть не розуміє, що це проблема.

Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

В моно в підтримці виключно живі люди, немає чат-бота як в Приваті. Ти точно про моно говориш? :) Ну і я вже переконався не раз, якщо моно не дає кредитний ліміт, то проблема в клієнтові, просто він або не хоче її озвучувати або навіть не розуміє, що це проблема.

Ні, ви не так зрозуміли. Звісно я з живими людьми спілкувався. Я маю на увазі що саме зі службою безпеки хотілось би. А так я на протязі 7-8 місяців я спілкувався з ними ну разів 6 щоб не збрехати. Досі історія уся навіть є в телеграмі)

Там вони безсилі.... 

"Ми використовуємо індивідуальний підхід у встановленні кредитного ліміту для кожного Клієнта. Розрахунок проводиться за допомогою скорингової моделі, яка враховує більше 1000 параметрів по кожному з клієнтів і формує його профіль. Ми пропонуємо активно користуватися картою і оцінити всі переваги її і нашого крутого додатку.

Павло , дане рішення не остаточне , і може бути переглянуте банком"

Така відповідь у них заготовлена постійно..

По телефону теж розмовляв. Те саме.

короч я вже давно забив на це діло...

• +1 1
Опубліковано

@Pavelix я собі навпаки сам кредитний ліміт відазу ж виставив на 0. Щоб не було дурного соблазну. Для мене кредити у банку то є саме останнє що можна зробити. Бо позичаєш чужі а віддаєш свої

Ще думаю над тим як самому собі зробити так, щоб жоден банк, жодна говноорганізація не видала кредит, без мого відома і моєї присутності. Звичайно без вгроблення кредитної історії.

Опубліковано
1 минуту назад, Electronshik сказал:

@Pavelix я собі навпаки сам кредитний ліміт відазу ж виставив на 0. Щоб не було дурного соблазну. Для мене кредити у банку то є саме останнє що можна зробити. Бо позичаєш чужі а віддаєш свої

Ще думаю над тим як самому собі зробити так, щоб жоден банк, жодна говноорганізація не видала кредит, без мого відома і моєї присутності. Звичайно без вгроблення кредитної історії.

Ну тут кожному своє) У мене в цьому плані дисципліна є. І як користуюсь то в основному пільговим періодом, що зручно. А повноцінні кредити це зло, так. І вцілому це зло- згідний )

• +1 1
Опубліковано (змінено)
5 минут назад, Electronshik сказал:

Ще думаю над тим як самому собі зробити так, щоб жоден банк, жодна говноорганізація не видала кредит, без мого відома і моєї присутності

А це хіба реально зараз? щоб зовсім без вашого відома щось видали..... ну хіба розводняки усякі 

Змінено користувачем Pavelix
  • Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, Electronshik сказано:

багато хто шукає )) теоретично, має бути якась можливість... я от встановив смс-контроль запиту кредитної історії, вже 2 смс прилітало (протягом року) що цікавились моєю кредитною історією... хоча, в мене ні кредитів, ні навіть карток українських банків - нема вже кілька років, є тільки рахунок підприємця в пб (з нулями), але - нема дод. договору на ліміт - не підписував ))

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
57 минут назад, Pavelix сказал:

можуть вагалі не підвищувати кредитний ліміт, якщо ти хоча б раз взяв кредит в мікрокредитах по типу там "манівео, алекса і прочіх"

Опубліковано
5 хвилин тому, Pavelix сказано:

А це хіба реально зараз? щоб зовсім без вашого відома щось видали..... ну хіба розводняки усякі

що мається на увазі - розводняки? типу - коли телефонують і ви - самі переводите гроші? 

в онлайн говноконторі - можна взяти на вас кредит, маючи ваші персональні дані - більше нічого не треба, ні картки, нічого.

• Дякую! 1
Опубліковано
Только что, MACCEN сказал:

можуть вагалі не підвищувати кредитний ліміт, якщо ти хоча б раз взяв кредит в мікрокредитах по типу там "манівео, алекса і прочіх"

ніколи нічого такого. 

І чомусь нема проблем з лімітом в приваті.

Опубліковано
46 minutes ago, Electronshik said:

Тема всеодно скотилась, тому відповім, що оплата частинами (не розстрочка) в банків - дуже зручний інструмент (звісно, якщо не купувати всяку єресь типу телефонів). Всеодно відсотки вже закладені в ціну - то чому б не скористатись.

Spoiler

Так, багато техніки можна купити і поза "офіційним" магазином за кеш - але я з тих диваків, які вболівають за чесну техніку.

Опубліковано
13 минут назад, Bliksss сказал:

в онлайн говноконторі - можна взяти на вас кредит, маючи ваші персональні дані - більше нічого не треба, ні картки, нічого.

Ось це і є хєрово. Потім навіть не підозрюєш що в тебе проблеми.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...