Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 10.09.2024 в 21:41, charlie сказав:

у всіх за газ виставили рахунок згідно поданих показань ? а то в мене не прийняли за серпень, знову ці ігри з показниками

Побачив цього місяця. Давай виясняти. Ситуація наступна: Нафтогаз приймає покази, подає їх оператору ГРМ (В нас Волинська філіія ТОВ "Газорозподільні системи України"), той їх обробляє і передає назад на Нафтогаз, йде виставлення рахунку. Проблема у оператора ГРМ. В них немає телефону, але диспетчер гарячої лінії Нафтогазу люб'язно перевів мій дзвінок на них. Диспетчер оператора ГРМ пояснив що в них проблеми з серверами, вони їх намагаються вирішити. Ситуація мені дуже нагадує ту, що колись була на "Волиньгаззбут". І не здивуюсь що то те саме :)

Питав їх що надалі: простять оплачувати згідно реальних поданих показників. В принципі, воно є правильним, бо коли буде корекція, можуть бути несподівані рахунки (в мене була розбіжність у 28 кубіків, і вони нарахували у менший бік).  

Опубліковано

Я думаю,що проблема не з серверами,а просто хочуть збільшити плату за транспортування на наступний рік. Оскільки вони рахують транспортування з вересня попереднього року по серпень наступного,то потім виставлять за вересень і жовтень покази збільшені і, відповідно, плата за транспортування зросте. Такий собі спосіб з повітря ( несправні сервери,ага, повірили уродам) зробити гроші.

Легко і елегантно. А те,що ми платимо по реальним показам,то просто буде переплата в нафтогазу,яка потім закриється. Нафтогазу все одно,а волиньгазу збільшене фінансування за аферу (дуже зручно і,що характерно,ніхто не винен))).

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...