Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
8 минут назад, Bliksss сказал:

"ложь, пиздежь и провокация"... Кромберг - х*йово люди працюють? Підшипниковий, Кроноспан?

"Ефективний работнік" - наведи приклад, як працювати - краще, що б тут - мати зп як в Чехії, я вже не кажу про бундес...

P.S. Мені - для загального розвитку...

Ні, не "ложь, пиздежь и провокация". По великому рахунку кромберг, підшипниковий, кроноспан і їм подібні це низькокваліфіковані спеціальності з низькими зарплатами. Тому їх і вивели в треті країни. Хочете прогресу - вчиться в тих же китайців і корейців. Вчиться виробляти і вчиться це продавати. Зеленський за вас це робити не буде.

Змінено користувачем weldermaster
  • -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, weldermaster сказано:

По великому рахунку кромберг, підшипниковий, кроноспан і їм подібні це низькокваліфіковані спеціальності з низькими зарплатами. Тому їх і вивели в треті країни. Хочете прогресу - вчиться в тих же китайців і корейців.

мова йшла - про зарплати, а не про кваліфікацію робітників

ти сказав, що 

16 хвилин тому, weldermaster сказано:

Коли будете працювати з такою ефективністю як там, тоді і будете мати їх зарплати.

хочеш сказати, що менша ефективність чи якість?

Опубліковано (змінено)

ти ж сам сказав, ніхто за язик не тягнув

17 хвилин тому, weldermaster сказано:

Коли будете працювати з такою ефективністю як там, тоді і будете мати їх зарплати.

от і питання, хдє дєньгі?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
6 хвилин тому, weldermaster сказано:

По великому рахунку кромберг, підшипниковий, кроноспан і їм подібні це низькокваліфіковані спеціальності

тебе - тапками закидають, за "низькокваліфіковані" спеціальності, особливо - з підшипникового...

Опубліковано
4 минуты назад, Bliksss сказал:

ти ж сам сказав, ніхто за язик не тягнув

от і питання, хдє дєньгі?

Ну да. Уточню. Посил мав бути що працювати треба не тільки тупо фізично, а й мізками. І бажано не на дядю а на себе. 

• +1 1
Опубліковано
5 минут назад, Bliksss сказал:

тебе - тапками закидають, за "низькокваліфіковані" спеціальності, особливо - з підшипникового...

Висококваліфіковані кадри спроектували і виготовили ті станки на яких зараз працюють ті робочі з підшипникового. Тому нехай не ображаються. 

Опубліковано
Только что, Cherman сказал:

"Висококваліфікованому" зварювальнику, який жаліється на малі заробітки, звісно, видніше.

Я не висококваліфікований. Середнячок. І то з натяжкою.

Опубліковано

11 хвилин тому, weldermaster сказано:

Я не висококваліфікований. Середнячок. І то з натяжкою.

але - не проти про високі матерії порозказувати...

Опубліковано (змінено)
20 хвилин тому, weldermaster сказано:

Висококваліфіковані кадри спроектували і виготовили ті станки на яких зараз працюють ті робочі з підшипникового. Тому нехай не ображаються. 

тобто, токар - має ще й станок сам "спроектувати і виготовити"?

Чи, той самий токар - підшипники буде десь робити в підвалі, по кресленню такого самого ***? продавати сам буде...без "дяді"...

• +1 1
Опубліковано
22 хвилин тому, weldermaster сказано:

Тому нехай не ображаються. 

знаю "токаря" з підшипникового... він там вже років 20+ працює, ой не жаліється на зп...

Опубліковано

Запитання до тих, хто проживає в будинках з ОСББ: скільки ви платите за утримання будинку ОСББ за квадратний метр? Якщо можна з назвою ОСББ, хоча не принципово.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Запитання до тих, хто проживає в будинках з ОСББ: скільки ви платите за утримання будинку ОСББ за квадратний метр? Якщо можна з назвою ОСББ, хоча не принципово.

3 грн/м2

• Дякую! 1
Опубліковано
1 минуту назад, sergkots сказал:

3 грн/м2

І як, вистачає цього для утримання будинку? Ми платимо жекові 3,62, а мама осбб 6,5. Багато в вас квартир в будинку?

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

І як, вистачає цього для утримання будинку? Ми платимо жекові 3,62, а мама осбб 6,5. Багато в вас квартир в будинку?

І так і ні. Утримувати вистачає, для капітального ремонту вже мало. Але по нормальному для капітальних робіт треба окремий ремонтний фонд, плюс за ліфти потрібно виставляти окремий рахунок а не включати його в тариф.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
29 хвилин тому, nickel сказано:

1518946794_30-04-2021httpswwwkomunallutskuamanagerphp.png.8ccf30f2220bdc54dee4175ece514cbb.png

5 поверхів, 12 під'їздів, чистота-порядок, навіть вікна у під'їздах вже замінені на металопластик, дах - ніяких проблем. Була мова про утеплення ;) поки - більшість - проти, і я - також, взимку - Африка

P.S. ОСББ - роки 2+, до того - було МЖК, також - жодних нарікань, і таки  було - дешевше, на гривню +/-

P.S.S. Ще в одній квартирі (Гордіюк) 4 грн/м2, гляну що на Волі - давно не дивився, мож вже орендатори в мінуса загнали ))

• Дякую! 1
Опубліковано
42 хвилин тому, sergkots сказано:

Це ж яка довжина будинку? 

не подумав, що літерою "П" може бути? по 3 під'їзди по сторонах, 6 - центр.

• Ха-ха 1
Опубліковано
18 минут назад, Cherman сказал:

6.65грн/м2, ОСББ, де головою є горезвісна Юлія Сабатюк.

А чому славнозвісна? Я, якщо чесно, прізвище чув, але навіть не пам'ятаю в якому контексті.

А що чути про інших, наприклад, Максим Дімов, Володимир Рижук, якась Рая з ОСББ Гордіюк 41, Рідзель з Шота Руставелі 13? @Zevs_Isver ти про Рідзель можеш сказати щось?

В нас знову зайшла мова про створення ОСББ, одні хочуть досвіченого управителя найняти з іншого осбб, а інші хочуть виключно з нашого будинку.

Опубліковано (змінено)
22 хвилин тому, Cherman сказано:

ще забув сказати про ремонтний фонд, це 2.8грн/м2.

також, забув сказати, як тільки створили ОСББ, орієнтовно по 500-800грн скидались - одноразово, більше не напрягали.

в "фонд" і досі - якась частина з утримання йде в "нз"

крім того, написано на стенді (в кожному під'їзді) - скільки будинок заробляє за допуск провайдерів (тб, інтернет), зручно - зразу знаєш до кого можна підключитись.

• +1 3
Опубліковано
9 хвилин тому, Bliksss сказано:

не подумав, що літерою "П" може бути? по 3 під'їзди по сторонах, 6 - центр.

В мене теж 12 під’їздів :)

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, sergkots сказано:

В мене теж 12 під’їздів

Київська чи Грушевського?

Опубліковано
16 годин тому, weldermaster сказано:

Дно? Це до того, що гірше вже не буде. Можливо навіть покажемо непоганий ВВП в цьому році. Потрібно вже рухатися в перед. В 2020р віддихнули і хватить.

"дно" ти шукаєш де?

якщо по тарифах - я б сказав, що ми ближче до піку за останні 20 років, ніж до "дна" :)

якщо по ВВП - то "дно" було ще в далекому 2015-му (ну, це якщо в доларах рахувати, в гривні, звісно, тільки ростемо - крім 2009)

Спойлер

20190401112541-6848.png

тепер саме цікаво - своя ж сорочка ближче до тіла?

середня зарплата ж виросла?

Спойлер
Спойлер

zp-usa-ukraine.png

Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, mykola сказал:

Рижук - це бувший начальник ЖКП 2? 

Я не знаю, просто такий скрін виклали в групі будинку

image.thumb.png.e865e1ea203377289f4d2d308c78258d.png

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

Осбб на пр. Молоді - з нового року 5,20, до того довго було 5. За весь час додатково лише один раз десь по 1,5 тисячі збирали на заміну засувок на водогонах і ще щось.

В мене жек. Більше року тому взяли і підвищили приблизно з 3,00 до 5,50.

• Дякую! 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...