Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, weldermaster said:

Потрібно вже рухатися в перед.

Як заповідала Наталія Королевська - Україна вперде!)) 

Про який ріст мова? Це типу як північні сусіди називають падіння «від’ємним зростанням»?))

Змінено користувачем yu2007
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, weldermaster сказал:

Що тут не зрозуміло? Ціни, тарифи є ринковими. До цього ми йшли багато років. І нарешті це стало.

Коли був в Угорщині (2,5 роки назад) спитав скільки в них коштувало опалення за 1кв.м. Відповідь 1 євро. У Польщі тоді було приблизно 1 долар. В нас на той час був сплеск майже до 50грн. за кв.м.

Зараз не знаю, але було б цікаво знати скільки цією зимою платили у Польщі, Німеччині, рф, Білорусі, Чехії, та в інших країнах. 

Бо немає нічого огиднішого ніж чути причитання наших політиків на тему що ми мало платимо, не ринкові ціни, інше  блаблабла. Все це брехня. 

Ми вже давно за все платимо дорожче.

P.S. Почитав про комуналку у різних країнах ЄС. Так, вона там дорожча (поки що). Тому я неправий, коли писав що за все платимо дорожче.  Але у пропорціях до рівня їх зарплат, платити їх комуналку можливо. Якщо у Німеччині квартплата 300 євро то при зарплаті у 2000 євро та вище це можна спокійно оплатити. І якість тих послуг набагато вища ніж в нас.

В нас все йде до цих цін, але при африканських зарплатах...

Змінено користувачем Electronshik
Опубліковано

Ну раді цікавості почитав про Польщу  Ось тут ще інформація. Щось дорожче щось дешевше. Щось значно дорожче. Якщо вірити статті: опалення близько 2 злотих за метр. Але у кінці статті резюме що за квартиру у 40 м² плата складає близько 500 злотих. При середній зарплаті у 2,6 тисяч злотих. Тобто не більше ніж 25%. Цікаво, скільки ж тратите ви?

Вода і електрика в них дорожче. Вода то взагалі ппц., якщо вірити статті. 

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Electronshik сказано:

Вода і електрика в них дорожче. Вода то взагалі ппц., якщо вірити статті. 

накуя далеко ходити? за "поребріком" - електрика так само, наприклад, в мацквабаді - 5,6 (2 грн. і пару копійок) або - ще дорожче, в них - по регіонам, але, в тому регіоні - "де дешевше" х*й хто хоче жити.

P.S. Це я про те, що дуже докуя  багато пропаганди, типу - от, у них там - дешевше, да ніфіга!!! Хіба, як я вже казав - там ,де люди - тікають на куда-нібудь.

Поправте - якщо не правий.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

Та причому тут європейські зарплати? Коли будете працювати з такою ефективністю як там, тоді і будете мати їх зарплати.

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, weldermaster сказано:

Коли будете працювати з такою ефективністю як там, тоді і будете мати їх зарплати.

"ложь, пиздежь и провокация"... Кромберг - х*йово люди працюють? Підшипниковий, Кроноспан?

"Ефективний работнік" - наведи приклад, як працювати - краще, що б тут - мати зп як в Чехії, я вже не кажу про бундес...

P.S. Мені - для загального розвитку...

• +1 2
Опубліковано (змінено)
8 минут назад, Bliksss сказал:

"ложь, пиздежь и провокация"... Кромберг - х*йово люди працюють? Підшипниковий, Кроноспан?

"Ефективний работнік" - наведи приклад, як працювати - краще, що б тут - мати зп як в Чехії, я вже не кажу про бундес...

P.S. Мені - для загального розвитку...

Ні, не "ложь, пиздежь и провокация". По великому рахунку кромберг, підшипниковий, кроноспан і їм подібні це низькокваліфіковані спеціальності з низькими зарплатами. Тому їх і вивели в треті країни. Хочете прогресу - вчиться в тих же китайців і корейців. Вчиться виробляти і вчиться це продавати. Зеленський за вас це робити не буде.

Змінено користувачем weldermaster
  • -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, weldermaster сказано:

По великому рахунку кромберг, підшипниковий, кроноспан і їм подібні це низькокваліфіковані спеціальності з низькими зарплатами. Тому їх і вивели в треті країни. Хочете прогресу - вчиться в тих же китайців і корейців.

мова йшла - про зарплати, а не про кваліфікацію робітників

ти сказав, що 

16 хвилин тому, weldermaster сказано:

Коли будете працювати з такою ефективністю як там, тоді і будете мати їх зарплати.

хочеш сказати, що менша ефективність чи якість?

Опубліковано (змінено)

ти ж сам сказав, ніхто за язик не тягнув

17 хвилин тому, weldermaster сказано:

от і питання, хдє дєньгі?

Опубліковано
6 хвилин тому, weldermaster сказано:

По великому рахунку кромберг, підшипниковий, кроноспан і їм подібні це низькокваліфіковані спеціальності

тебе - тапками закидають, за "низькокваліфіковані" спеціальності, особливо - з підшипникового...

Опубліковано
4 минуты назад, Bliksss сказал:

ти ж сам сказав, ніхто за язик не тягнув

от і питання, хдє дєньгі?

Ну да. Уточню. Посил мав бути що працювати треба не тільки тупо фізично, а й мізками. І бажано не на дядю а на себе. 

• +1 1
Опубліковано
5 минут назад, Bliksss сказал:

тебе - тапками закидають, за "низькокваліфіковані" спеціальності, особливо - з підшипникового...

Висококваліфіковані кадри спроектували і виготовили ті станки на яких зараз працюють ті робочі з підшипникового. Тому нехай не ображаються. 

Опубліковано
Только что, Cherman сказал:

"Висококваліфікованому" зварювальнику, який жаліється на малі заробітки, звісно, видніше.

Я не висококваліфікований. Середнячок. І то з натяжкою.

Опубліковано

11 хвилин тому, weldermaster сказано:

Я не висококваліфікований. Середнячок. І то з натяжкою.

але - не проти про високі матерії порозказувати...

Опубліковано (змінено)
20 хвилин тому, weldermaster сказано:

Висококваліфіковані кадри спроектували і виготовили ті станки на яких зараз працюють ті робочі з підшипникового. Тому нехай не ображаються. 

тобто, токар - має ще й станок сам "спроектувати і виготовити"?

Чи, той самий токар - підшипники буде десь робити в підвалі, по кресленню такого самого ***? продавати сам буде...без "дяді"...

• +1 1
Опубліковано
22 хвилин тому, weldermaster сказано:

Тому нехай не ображаються. 

знаю "токаря" з підшипникового... він там вже років 20+ працює, ой не жаліється на зп...

Опубліковано

Запитання до тих, хто проживає в будинках з ОСББ: скільки ви платите за утримання будинку ОСББ за квадратний метр? Якщо можна з назвою ОСББ, хоча не принципово.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Запитання до тих, хто проживає в будинках з ОСББ: скільки ви платите за утримання будинку ОСББ за квадратний метр? Якщо можна з назвою ОСББ, хоча не принципово.

3 грн/м2

• Дякую! 1
Опубліковано
1 минуту назад, sergkots сказал:

3 грн/м2

І як, вистачає цього для утримання будинку? Ми платимо жекові 3,62, а мама осбб 6,5. Багато в вас квартир в будинку?

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

І як, вистачає цього для утримання будинку? Ми платимо жекові 3,62, а мама осбб 6,5. Багато в вас квартир в будинку?

І так і ні. Утримувати вистачає, для капітального ремонту вже мало. Але по нормальному для капітальних робіт треба окремий ремонтний фонд, плюс за ліфти потрібно виставляти окремий рахунок а не включати його в тариф.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
29 хвилин тому, nickel сказано:

1518946794_30-04-2021httpswwwkomunallutskuamanagerphp.png.8ccf30f2220bdc54dee4175ece514cbb.png

5 поверхів, 12 під'їздів, чистота-порядок, навіть вікна у під'їздах вже замінені на металопластик, дах - ніяких проблем. Була мова про утеплення ;) поки - більшість - проти, і я - також, взимку - Африка

P.S. ОСББ - роки 2+, до того - було МЖК, також - жодних нарікань, і таки  було - дешевше, на гривню +/-

P.S.S. Ще в одній квартирі (Гордіюк) 4 грн/м2, гляну що на Волі - давно не дивився, мож вже орендатори в мінуса загнали ))

• Дякую! 1
Опубліковано
42 хвилин тому, sergkots сказано:

Це ж яка довжина будинку? 

не подумав, що літерою "П" може бути? по 3 під'їзди по сторонах, 6 - центр.

• Ха-ха 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...