Перейти до змісту

Привіт

Alenka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А давайте тепер кожен новий юзер буде в свою честь створювати окреме темко з назвою "Привіт я ....".

Не розумію, невже не можна просто прийти, почитати форум, якшо хочеться з кимось поспілкуватись, то написати йому в ПМ...

А хоча... то ж жіночий клЮб... вам мона :D

Опубліковано

Не зважай, Альонка, жінок мало, але ми в тєльняжках :). То ти приєднуйся. Читай, що тобі подобається, коментуй, знайомся, почувайся, карочі, як дома :).

А можна нам всьо і любі теми в жіночому клубі піднімати тож (тільки матюкатись і ображати інших не можна).

Бач, навіть рецепти і ті можна :).

Коротше, приємно познайомитись!

Опубліковано

а! привіт)))

не встигла з*явитися,я к ті вредні мужчини у більшості відразу зачмирити постарались?))))

ога. так само було. в перший же день на БОрді отримала зауваження не пам*ятаю від кого. за те, що якусь там статтю не в тій темі розмістила ггг

Опубліковано
Привіт! Я новенька тут. А чи багато тут, на борді, жінок.

С твоим приходом стало больше)Добро пожаловать)И раз тут на тебя попытались немножко "наехать" дай им достойный отпор)Тем достаточно, дерзай!)

Опубліковано
"Наехать" никто и не собирался... просто есть элементарные правила общения в сети...

Крім елементарних правил спілкування в мережі, є ще елементарні правила ввічливості. :smile3:

Опубліковано

Самые активные мужчины выразились,но ты их не боись.На самом деле они добрые и пушистые...это они так...для порядка возмущаются...На самом деле они тут нас любят,холят и лелеют :naezd:

Опубліковано

(без будь-якого натяку на образу жіночої статі) - А може Алёнка БлондинкО? Ги...судячи із байку.. (тим паче безграмотного.. бо - Moulinex)..

Хоча в будь якому випадку- раді вітати..

Опубліковано

Цікаво виходить, привіталася і пропала :)

Модератори гляньте чи новоявлену дівчину не забанили, а то всяке трапляється в наш час :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...