Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

по дизелям, не знаю правда куди саме, але всі їздять в Хрінники - кажуть рівних їм майстрів немає...

• +1 1
Опубліковано

по дизелям, не знаю правда куди саме, але всі їздять в Хрінники - кажуть рівних їм майстрів немає...

Володя в основному робить новіші , не знаю , чи візьметься за таку .

В Коршовці є Костя , телефона не знаю , може туди звернутися

Опубліковано

Підкажіть де якісно можна промити форсункі машина СЕНС 1.3і головне щоб якісно і бажанно ціну приблизну

Опубліковано

Підкажіть майстра по топливній системі диз. двигунів. (Двигун 1991р. з турбіною) Підтікає соляра не можу зрозуміти де(

Дякую.

Гаражі ДТСАФ ,Павло 0506775868

Опубліковано

Підскажіть де толком продіагностують рульове управління, а то щось стукає на ямках в районі рейки.

Опубліковано

може хто знає приватників подешевше десь на гаражах що могли б підшаманити зчеплення (в крайньому випадку змінити диск)?

Опубліковано

може хто знає приватників подешевше десь на гаражах що могли б підшаманити зчеплення (в крайньому випадку змінити диск)?

На Зои Космодемьянской, около Вианора в гаражах делают сцепление. В прошлом году мне меняли комплект за 300 грн.

Кстати в гаражах не всегда дешевле. Мне тут недавно за замену передних стоек запросили по 150 грн за штуку, а на Вулкане заменил по 80 грн. Видел, что и сцепление они делали, так что можно узнать и там.

• +1 1
Опубліковано

Кстати в гаражах не всегда дешевле. Мне тут недавно за замену передних стоек запросили по 150 грн за штуку, а на Вулкане заменил по 80 грн. Видел, что и сцепление они делали, так что можно узнать и там.

Просто , часто в гаражі нема необхідного обладнання -- преса , спецключа якого і т.п. І роботу , яка займає 10 хв можуть робити годину підручними засобами .

Чи взяти зняття КПП в передньоприводних авто на ямі і на підйомнику --- на підйомнику набагато швидше , але підйомник штука недешева та не в кожен гараж влізе . От дядьки і дорожче цінять роботу , бо дійсно треба напрацюватися .

З іншой сторони --- вони беруть всі гроші собі , а на фірмі треба дати заробити і майстрам , і фірмі , що теж значно здорожчує роботу

Опубліковано

Володя в основному робить новіші , не знаю , чи візьметься за таку .

А можна номер того Володі з Хрінників в ПП?

Опубліковано (змінено)

цікавить СТО біля спортивного майданчику 14 гімназії(поворот з Потебні на Гречану). контакти? ціни? відгуки?

Змінено користувачем Alegzander
Опубліковано

Ходову класно роблять на Воз’єднання за Будівельником.

А хто? Де саме? Як звати? Контакти людей.

Опубліковано (змінено)

Порадьте діагностику в районі 40 або 33 кварталу (хоча не принципово). Горить ABS на 124 мерседесі.

Також потрібна заміна лобового скла. Де ціна/якість найкращі?

Змінено користувачем firsyura
Опубліковано

Порадьте толкового майстра чи СТО по Opel Omega b (ремонт та обслуговування), бажано в районі ГПЗ, але якщо десь дальше - також пишіть

Опубліковано

Порадьте діагностику в районі 40 або 33 кварталу (хоча не принципово). Горить ABS на 124 мерседесі.

Також потрібна заміна лобового скла. Де ціна/якість найкращі?

ABS можу глянути, скло міняють в районі газороздатки, та біля авторинку.

Порадьте толкового майстра чи СТО по Opel Omega b (ремонт та обслуговування), бажано в районі ГПЗ, але якщо десь дальше - також пишіть

Ремонт та обслуговування яких вузлів мається на увазі?
Опубліковано

Ремонт та обслуговування яких вузлів мається на увазі?

наприклад: глянути ходову, поміняти ролік поліклинового ремня, зіміна масла і розхідних матеріалів, круїз-контроль не завжди вмикається і т.д.

Опубліковано

глянути ходову, поміняти ролік поліклинового ремня, зіміна масла і розхідних матеріалів
До Жені на Мамсурова( Автоцентр+)
круїз-контроль не завжди вмикається
Який мотор, і рік авто?
Опубліковано (змінено)

глянути ходову, поміняти ролік поліклинового ремня, зіміна масла і розхідних матеріалів
До Жені на Мамсурова( Автоцентр+)
круїз-контроль не завжди вмикається
Який мотор, і рік авто?

1) контакти є?

2) Opel Omega B 2.0 16V(X20XEV) МКПП 1999

Змінено користувачем Alegzander
Опубліковано

потрібен автоелектрик ну щоб не дуже дорогий, підкажіть де є такі майстри?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...