Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

колись, коли ліньки було самому лазити мацати (а й не все просто вимацаєш без вивішувань), я робив такий "фокус" - їхав на СТО "Сафрон" на Львівській, казав "мені потрібно зробити "розвал/сходження" спереду і ззаду (в мене і ззаду теж робилося сходження), вони заганяли на яму, шарпали все і казали, ЩО мені потрібно замінити :) Я робив "удівльонноє ліцо", казав "зрозумів, заміню, приїду", і їхав робити те все

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робив подібне... Кілька років займався ремонтом авто, зробивби все сам, та через брак часу змоги такої немаю, та і бус - то не легкове авто...От і шукаю когось толкового, щоб не на отє..ісь було зроблено, та і лишнього ненаплюсували:)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти написав 

1 година тому, Серега89 сказано:

Цікавить в першу чергу діагностика ходової + перевірити подушки двигуна

то я тобі й відповів. А про "ремонтувати" мову ж ти не вів, а я не екстрасенс, щоб вгадувати, сам ти хочеш усувати знайдені недоліки, чи і це хочеш чужими руками

так що звиняй

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Zheny@ сказал:

За 9-ку ніхто не візьметься?

Їдьте до Саши в гаражи на тюлькіному флоті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, Sashkajek сказано:

Їдьте до Саши в гаражи на тюлькіному флоті... 

Дуже інформативно.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0997550694 саша,поворот навпроти зупинки центрального края,проїхавши метрів 400 з лівої сторони буде гаражний кооп,заїжаєте в них повертаєте направо і вкінець,потім наліво і теж в тупік,якщо що спитаєте вкось його там всі знають 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий вечір! Підскажіть шо то за така халепа сталась. В мене перестали працювати склопідйомники на Нексії. Запобіжник цілий, але перевіривши напругу на контактах запобіжника побачив там нуль, тобто відвалилився десь плюс... Методом експерименту подав окремо плюс на це гніздо і в мене запрацював бензонасос і перевірка, пікалка перед заводкой авто - я дуже здивувався. Само-собою склопідйомники не запрацювали((( Де копати і що то може бути? Поки що подав напряму плюс на вхід в блок управління склопідйомниками, але хотілось би щоб працювало штатно, як і раніше...

Змінено користувачем ankondrat4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого нині вартує заміна масла в мкпп? пасат б5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хто може зробити подіуми під динаміки?

D зовнішній = 17 см

d внутрішній= 11 см

d за фаскою= 11,5 см

podium.png.837f9e87eab36967504eedff3991c038.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На задньому колесі потрібно нарізати різьбу під болти. Де таке можна зробити?

Болт закручується, але в самому кінці прокручується і не виходить дотягнути

Змінено користувачем Amor
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тормозні барабани як міняв, то з сто подзвонили і сказали, що одна різьба зірвана, типу заводський брак. Може і заводський, а може і вони зірвали, суть не в тому.

Купив метчік на розмір більший і сам нарізав. Болт підібрав відповідний із головкою під той же ключ, що і решта болтів на колесі. Нічо страшного нема, все як на уроці трудового навчання в школі )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто тямить, підкажіть, який з цих проводів найімовірніше є живленням магнітоли?

В магнітоли глюк - сама по собі може вночі включитись.

Спойлер

20190531_090740.thumb.jpg.6e2b9e7053a86fbcb0e8b1efccf51d3d.jpg20190531_090732.thumb.jpg.dfd11273f4981105ef8e88e0e004f71f.jpg20190531_090639.thumb.jpg.a066607da0819acd6cfa8a3d71142012.jpg20190531_090633.thumb.jpg.192907e2527cf0d10a2838968659a5c7.jpg

20190531_090633.jpg

Змінено користувачем SanjaProject
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазвичай червоний і жовтий (оті, шо в тебе чомусь пустили повз білу колодку), бо зазвичай до магнітоли йде два живлення

Тестер береш і визначаєш. Чи ти без тестера збираєшся вияснити причину пропадання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді жовтий і червоний змотані разом і до низ іде постій +.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 минуты назад, jack74 сказал:

Зазвичай червоний і жовтий (оті, шо в тебе чомусь пустили повз білу колодку), бо зазвичай до магнітоли йде два живлення

Тестер береш і визначаєш. Чи ти без тестера збираєшся вияснити причину пропадання?

Магнітола сама по собі працює нормально, питань немає. Але іноді вона якогось милого сама включається. І стається це зазвичай вночі ))

То я просто собі подумав, чи не зробити "фінт ушами", і поставити якийсь тумблер на живленні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, SanjaProject сказано:

То я просто собі подумав, чи не зробити "фінт ушами", і поставити якийсь тумблер на живленні...

:) ну, якщо не заморочуватись з пошуком Барабашки (причини увімкнення), то як варіант така заплатка буде надійною перепоною для включення :) 

Але диви, шоб той Барабашка не розізлився, шо ти йому музон забрав, і не почав іншу шкоду робити :) Ше почне машину заводити, кататись.. :D

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадалась історія, яку колись розповідав батько товариша, котрий все життя водієм на автобазі пропрацював :) Розповідає, що якось після робочого дня в п'ятницю всі поз'їжджалися на базу, ну і вирішили по 100 грам випити. Посідали за імпровізований столик біля машин, розклалися... А тут якраз під'їхав ще один водій, він якраз машину відмивав від болота. Ну от він під'їхав, заглушив ЗІЛа, підсів до них, розлили по чарках, а тут його ЗІЛ буркнув стартером, завівся і зразу заглох... Всі затихли, подивились на машину... тиша... Ну попіднмали чарки випити, а ЗІЛ знов буркнув і заглох... Всі вже на того водія почали дивитись... А в того в самого очі по п'ять копійок... 

Короче, виявилось, що він дуже постарався, коли мив машину, і вода потрапила в замок запалювання. І от цього вистачало, щоб спрацював стартер (вірніше, втягуюче), машина заводилась, але так як ключ все ж не був повернутий, то відразу глохла. Вода від поганого контакту і нагріву відразу висихала, і на якийсь час наставав спокій... Поки нова партія води не стікала знову в замок :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, SanjaProject сказал:

Хто тямить, підкажіть, який з цих проводів найімовірніше є живленням магнітоли?

В магнітоли глюк - сама по собі може вночі включитись.

Жовтий - постій ний + від АКБ

Червоний - контрольний + від замка запалювання (став кнопку "на сюди")

podklyuchenie-kolodki-magnitoly-4-1.jpg

А самовільне вмикання, скоріш за все відбувається, від залипання кнопки вмикання на морді магнітоли, спробуй її продути і прочистити зовні, як мінімум.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, vaz75 сказано:

Жовтий - постій ний + від АКБ

Червоний - контрольний + від замка запалювання (став кнопку "на сюди")

А самовільне вмикання, скоріш за все відбувається, від залипання кнопки вмикання на морді магнітоли, спробуй її продути і прочистити зовні, як мінімум.

У виробників дужу часто рокерується призначення жовтого та червоного. Хз чого так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, EleKtrik сказал:

У виробників дужу часто рокерується призначення жовтого та червоного. Хз чого так.

це легко перевіряється: якщо відключити один з цих дротів і при повторному його підключенні збиваються налаштування магнітоли, то це постійний +

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 годин тому, vaz75 сказано:

це легко перевіряється: якщо відключити один з цих дротів і при повторному його підключенні збиваються налаштування магнітоли, то це постійний +

це ти розумієш...:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, EleKtrik сказал:

це ти розумієш...:D

Гиги. "Я еще и вышивать могу... И на машинке..." (я мовчу, що все звичайним мультиком міряється) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за інформацію і допомогу.

Жовтий з червоним певно мій "папєрєднік" об'єднав.

Придивлюсь спочатку, як воно там змотано, мабуть в тому з'єднанні і причина

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація наступна. Гольф 4, мотор 1,9, 66 кВт, в один момент пропала тяга, в чому причина не відомо, спочатку сказали, що турбіна, оскільки мав іншу - встановив, ситуація не помінялася, але наскільки я розумію турбіна не вмикається, компютер ніяких помилок не показав, хто може глянути і встановити причину?

Змінено користувачем espert
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Шукаю людину-СТО хто замінить компрессор кондиціонера на SMART CITY

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...