Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, EleKtrik сказал:

А магнітола rns?

Без монітора для відео, я так розумію rns. Звичайний екранчик,  що видає мінімальну інформацію, 

Опубліковано
15 хвилин тому, Такер сказано:

Без монітора для відео, я так розумію rns. Звичайний екранчик,  що видає мінімальну інформацію, 

Якщо цікаво, прошу в пп.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Ясно. Мене проігнорили.

ВАЗ-и уже не комільфо.

Якщо цей пост до мене, то я справді вітчизняний та кетайський автопром з неохотою обслуговую.

Опубліковано
On 01.03.2018 at 20:46, Zheny@ сказано:

А хто може просто подивитися і підкрутити, підтягнути, замінити, і т.п. (бо мої 2 майстри змилися до Польщі :( )

ВАЗ 2109 інжектор. 1997р

Є кілька моментів, що мені не подобаються, але  я не маю де, крутити, чим крутити  і часу на це.

(Холостий хід, датчик бензину, просіли дверки, замки + електро, фари..., ГРМ-и там всякі подивитися ..)

Діагностику  двигуна, зроблю за просто так... По ременях вкажу до кого звертатись( в себе на сто) , по іншому тра спілкуватись особисто...

Опубліковано
1 година тому, EleKtrik сказано:

Діагностику  двигуна, зроблю за просто так...

є хтось, хто може подивитися інжектора в моїй старушці?

Опубліковано
В 21.02.2018 в 11:30, EleKtrik сказал:

Такі показники можуть бути через низьку компресію.

Ти як зажди правий. Заїхав в Зиіїнець, майстер сказав також що десь її немає, сьогодні поміряли, правда без мене, 2 та 3 циліндри - низька компресія.

Опубліковано
В 21.02.2018 в 11:30, EleKtrik сказал:

Такі показники можуть бути через низьку компресію.

Ти як зажди правий. Заїхав в Зиіїнець, майстер сказав також що десь її немає, сьогодні поміряли, правда без мене, 2 та 3 циліндри - низька компресія.

Опубліковано
В 06.03.2018 в 21:33, soccer сказал:

Прям в точку, прогоріла прокладка. Зараз головку роблять.

Займаєтесь ремонтом авто? Бо Passat b5 1.9tdi в мене на черзі стоїть, щось димить на холодну...

Опубліковано
1 година тому, Серега89 сказано:

Прям в точку, прогоріла прокладка. Зараз головку роблять.

Займаєтесь ремонтом авто? Бо Passat b5 1.9tdi в мене на черзі стоїть, щось димить на холодну...

там форсунки підставляти...

Опубліковано

Хто може порадити майстра по ремонту паливного насоса високого тиску (ТНВД, або дизельна апаратарура) Bosch, до двигуна 1.6 D (Volkswagen Passat B2).? Потрібно поміняти втулки, прокладки, можливо, потрібно шліфувати вал.... 

Опубліковано (змінено)
19 минут назад, omnia0099 сказал:

Де можна поміряти компресію.Опель віваро 1.9.2003.

Мені в Зміїнці міряли, 0501567959

але важковато туди потрапити.

Або до Юри набери 0997399764, моторист, з ним легше звязатися.

Змінено користувачем Серега89
  • +1 1
Опубліковано
16 минут назад, omnia0099 сказал:

Де можна поміряти компресію.Опель віваро 1.9.2003.

Мені в Зміїнці міряли, 0501567959

але важкувато туди потрапити.

Опубліковано
15 годин тому, V()V@n сказано:

Всім привіт, порадьте,  де можна зробити розвал-зходження в неділю? 

Дякую. 

На набережній біля мийки самообслуговування. Рекомендую.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Привіт всім. Підскажіть до кого можна звернутись по ремонту ходової на опель кадет. Хочу задні аморти і пружини замінити для початку (вже замовив, залишиться замінити) Інші моменти поки не тривожать, але діагностику провести тре буде також. Бажано приблизні ціни напишіть...

Змінено користувачем ankondrat4
Опубліковано
8 часов назад, woodwork сказал:

На набережній біля мийки самообслуговування. Рекомендую.

Скористався. Підтверджую, все якісно. Дякую. 

• Дякую! 1
Опубліковано
9 годин тому, ankondrat4 сказано:

Привіт всім. Підскажіть до кого можна звернутись по ремонту ходової на опель кадет. Хочу задні аморти і пружини замінити для початку (вже замовив, залишиться замінити) Інші моменти поки не тривожать, але діагностику провести тре буде також. Бажано приблизні ціни напишіть...

Теж цікавить, розчарувався майже в усіх сто, якість робіт, відношення, та ціни, а ще намахують, сказавши що треба міняти якісь деталі, а їх не замінили, їх продали і здерли гроші за ремонт... 

Меган 3 ремонт ходової треба робити, хто скаже перевірене сто?

Опубліковано
6 часов назад, woodwork сказал:

Теж цікавить, розчарувався майже в усіх сто, якість робіт, відношення, та ціни, а ще намахують, сказавши що треба міняти якісь деталі, а їх не замінили, їх продали і здерли гроші за ремонт... 

Меган 3 ремонт ходової треба робити, хто скаже перевірене сто?

Особисто я передню підвіску замінив у хлопчини одного, хоч і гараж, а не сервіс, він має все необхідне обладнання, навики, гроші не дере і відповідально ставиться до роботи. 

Опубліковано
2 годин тому, V()V@n сказано:

Особисто я передню підвіску замінив у хлопчини одного, хоч і гараж, а не сервіс, він має все необхідне обладнання, навики, гроші не дере і відповідально ставиться до роботи. 

Тел в пп будь-ласка.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...