Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, sobchuk30k сказал:

Майстри по дизелях: 0997548643 Володя с.Хріники   і  0660800286 с.Коршовець.

В Коршовці був - сказали що все норм. Поїздив я тиждень - знову той самий прикол. Майстер цей ніколи не бере трубку, казав мені що тільки на смс відповідає. З власного досвіду - не відповідає на смс. Сьогодні примусово поїду і залишу йому ще раз машину, якщо не справиться то буду вже на хріники збиратись

То ж то ще проблема така, машину на ремонт завіз, а потім пішки пєтляєш по полю до зупинки

Опубліковано
2 годин тому, Amor сказано:

Майстер цей ніколи не бере трубку, казав мені що тільки на смс відповідає. З власного досвіду - не відповідає на смс. Сьогодні примусово поїду і залишу йому ще раз машину, якщо не справиться то буду вже на хріники збиратись

Якщо це про Костянтина, то можна півгодини чекати, поки він звільниться, щоб з тобою поговорити прямо там,  вживу. А якщо він при цьому ще й трубку брати буде - не уявляю, що то буде. Як майстер він один з найкращих не тільки на Волині. Я ремонтував в нього два дизеля з передової, бо навіть в Бахмуті знають про Костю з Волині. (за ремонт він не взяв, до речі і зробили поза чергою)

Опубліковано
3 минуты назад, difoto сказал:

Якщо це про Костянтина, то можна півгодини чекати, поки він звільниться, щоб з тобою поговорити прямо там,  вживу. А якщо він при цьому ще й трубку брати буде - не уявляю, що то буде. Як майстер він один з найкращих не тільки на Волині. Я ремонтував в нього два дизеля з передової, бо навіть в Бахмуті знають про Костю з Волині. (за ремонт він не взяв, до речі і зробили поза чергою)

З Констянтином я спілкувався в живу і навіть по телефону в серпні. Дзвонив разів з 50 напевне :)

Сам Констянтин направив мене до майстра Андрія (номер скидали вище). Майстрі дійсно толкові, просто ситуація була "дибільна". Я приїхав і лишив машину з діагнозом - не заводиться зранку. В руках майстра вона заводилась, тільки замінили одну свічу накалу. Потім тиждень ще я поїздив і вона заводилась, а тепер знову не заводиться. 

Опубліковано
12 хвилин тому, Amor сказано:

З Констянтином я спілкувався в живу і навіть по телефону в серпні. Дзвонив разів з 50 напевне :)

Сам Констянтин направив мене до майстра Андрія (номер скидали вище). Майстрі дійсно толкові, просто ситуація була "дибільна". Я приїхав і лишив машину з діагнозом - не заводиться зранку. В руках майстра вона заводилась, тільки замінили одну свічу накалу. Потім тиждень ще я поїздив і вона заводилась, а тепер знову не заводиться. 

А що за авто?

Опубліковано
54 минуты назад, Koly4ui сказал:

Помилки зчитувати пробували?

Проблема з підсосом повітря. Паливо втікає в бак і усьо

Треба щоб хтось один ключа повернув, а другий підкачував під капотом солярку - тоді заводиться

Опубліковано

Сталась прикра фігня... по теремнівський є люк який виступає, взяв його між колесами, і певно черкнув піддоном... поставив авто на стоянку, через дві години прийшов, а там масляна калюжа..

Здається пробив піддон, витікло все мастило, підкажіть СТО і бажано контакти, куди можна присунути, щоб оглянули, і при потребі зняли піддон та заварили дзюрку ...

Опель Омега Б, 2,5 TD. :(

Опубліковано
1 година тому, Саша Иванов сказано:

Може, є в когось в користуванні компресометр? Треба перевірити на 2 л / бензин. Кому не тяжко, маякніть 09515один949сім

Заїдь - дам в користування:D

Опубліковано
23 часа назад, EleKtrik сказал:

Заїдь - дам в користування:D

Та я би з радістю, тільки антифриз жене сучка в районі термостата, тому й питаю мо хто підтянеться.

Якщо завтра прокладку поміняю то заїду. Тільки скажи куди)

Опубліковано
13 годин тому, Саша Иванов сказано:

Та я би з радістю, тільки антифриз жене сучка в районі термостата, тому й питаю мо хто підтянеться.

Якщо завтра прокладку поміняю то заїду. Тільки скажи куди)

В пп

Опубліковано
В 31.10.2017 в 16:16, Fantom сказал:

Сталась прикра фігня... по теремнівський є люк який виступає, взяв його між колесами, і певно черкнув піддоном... поставив авто на стоянку, через дві години прийшов, а там масляна калюжа..

Здається пробив піддон, витікло все мастило, підкажіть СТО і бажано контакти, куди можна присунути, щоб оглянули, і при потребі зняли піддон та заварили дзюрку ...

Опель Омега Б, 2,5 TD. :(

То що, ніхто не знає таких точок ? :(

Опубліковано

Треба клапан управління турбіною, такий як на фото. Може в кого є на продаж (хто торгує запчастинами), чи хто знає де купити? В пітстопі був, є в продажі, але 10 днів чекати... Бажано новий.

IMG_20171108_185639.jpg

Опубліковано
8 минут назад, St@S_ сказал:

потрібно зробити розвал-сходження на Авео, бажано в суботу.

Куди порекомендуєте записатися?

Вчора їздив на набережну, заплатив 200грн. На місці можна попросити роздруковку

Казали що записують тільки саму першу машину (зранку) а дальше жива черга - 066 210 4646

• Дякую! 1
Опубліковано
Цитата

В пітстопі був, є в продажі, але 10 днів чекати... Бажано новий.

На екзісті запитай 0991701888. Поки шукатимеш то може пройти значно більше часу. Замов і не парся.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Саша Иванов сказал:

На екзісті запитай 0991701888. Поки шукатимеш то може пройти значно більше часу. Замов і не парся.

Дякую, сьогодні вже замовив, в ПітСтопі, 800 грн, сказали до понеділка може приїде.

Змінено користувачем Юріч
Опубліковано (змінено)

Хто що чув за СТО "ГЛУШАК"? Треба підварити штани, в ідеалі взагалі замінити. Або підкажіть когось толкового.

На повороті на Декабристів не схотів, каже що сварка в нього сильна, попалить. А перед тим варив і нічого) Ще гайку приварив щоб болта з піддона викрутити бо злизав. Коли поміняв масло і закручував то та гайка просто скрутилась і відпала, таки спалив. Не думаю що спеціально, але їхати до нього більш не хочу.

Вибачаюсь, та гайка просто не приварена була, присопливив і все

Змінено користувачем Саша Иванов
Опубліковано (змінено)
20 годин тому, Юріч сказано:

Хто знає телефон до електрика Саши з РеноСервіса на Дубенській?

Він вже давно там не працює, знайти зможеш його тут.

Змінено користувачем romarker
Опубліковано
2 часа назад, romarker сказал:

Він вже давно там не працює, знайти зможеш його тут.

Що значить - давно там не працює? Я в нього обслуговувався і 10 днів назад був в нього, тільки номер телефону не взяв, на жаль...

Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

Що значить - давно там не працює? Я в нього обслуговувався і 10 днів назад був в нього, тільки номер телефону не взяв, на жаль...

Можливо ми говоримо про різних електриків. Я знаю Сашу Терещука, він довгий час працював на РеноСервісі, зараз на іншому СТО. Тиждень назад в нього був.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...