Перейти до змісту

Пропонується експеримент. Ви за чи проти?

phantom

79 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Вічна і нескінченна тема "рєпи" :) Хтось за (як правило це ті у кого вона висока), хтось проти (як правило це ті у кого вона низька і кому не вдається підняти її на "належну висоту", або кому вона реально пофіг, хоча таких звичайно мало). Пару днів назад пів-Борди не спало півночі заспокоюючи одного з бордівчан якому вліпили 4 мінуси. Врешті-решт до ранку його стєнанія закінчилися і здається він залишився задоволений після того як його плюсанули разів з 20. Зараз з інтересом спостерігаю як ще один з бордівчан професійно :) ростить собі карму. До речі тема Війна зараз дуже зручне для цього місце. Вибач друже (це так, образно) що здаю тебе :) І все було б нічого, але здається багато постів на Борді (а можливо так було завжди?) висловлюють зараз не думку їх авторів, а спрямовані на те що б заробити якомога плюсів. Кармадрочерство процвітає. А деякі теми (та ж тема Війна) стають відверто не цікавими. Тому, спало на думку запропонувати провести експеримент. Наприклад на тиждень відмовитися від карми. І поспостерігати, що це дасть? Як вам ця пропозиція?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь

phantom,тот кармен не я случайно?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, можливо і ти цим займаєшся :), але я мав на увазі іншу людину :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю він про тих хто в війні постійно робить перепост новини з укр правди або фб тимчука

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це не ти. Але це справді помітно, я знаю про кого це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не будемо тикати пальцями

хоча чому ні?)

думаю він про

Dieselsmart

вгадав?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, можливо і ти цим займаєшся :), але я мав на увазі іншу людину :)

в основном я просто читаю, а когда накипает - пишу. Но сегодня тоже подумал о спекуляции с кармой на чувствах людей )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобі занятись немає чим? чи жаба душить?

фігнею якоюсь маєтесь...то пів ночі за пару мінусів епілептика якогось заспокоюєте, то ще одного бідолаху якого дівчина кинула, то доводите щось один іншому через "кров з носа"...

Якось раціональніше свій час розприділяйте, не діти ж вже )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте, що б нікогоне ображати, не будемо тикати пальцями. Суть в іншому: карма, принаймні в тому вигляді, в якому вона є зараз свого призначення не виконує. тому, як на мене, адміністрація форуму має над чим задуматися, якщо хоче що б Борда наповнювалася реально цікавими та інформативними постами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені особисто пофіг,але я ЗА. цікаво буде глянути, шо воно дасть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спочатку верещать, щоб створили репу, потім верещать, щоб забрали її, цирк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не будемо тикати пальцями

хоча чому ні?)

думаю він про

Dieselsmart

вгадав?)

Ні, я думаю це про того котика, що нахапав мінусів замість плюсів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

: карма, принаймні в тому вигляді, в якому вона є зараз свого призначення не виконує. тому, як на мене

булоб не погано, припустим при наводі курсору мишки на репу, бачти в якому розділі юзер отримав найбілЬШе плюсів І Мінусів

або велася статистика "+" і "-" окремо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не один раз уже проводили такие эксперименты. Ничего не меняется. Поэтому смысла повторять снова не вижу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна було б ще ввести статистику, яка існує на інших форумах - скільки раз подякував сам користувач.

з.і. щодо репутації.

Якось за одну добу отримав десь мінус 10-15.

При цьому, кілька мінусів отримав за велике повідомлення, яке розмістив без спойлера, а всі інші за просте і банальне питання "за що".

На місці старожилів можна було б просто одним реченням пояснити чому - і більше б такого не повторилося. Так ні, почали проявляти "дідівщину" і лупити мінус за мінусом.

Спочатку образився. Потім глянув на це іншими очима.

Зараз з приводу цього вже особливо і не парюсь.

Знайшов в цьому ще й плюс - навчився робити спойлер :)

Прохання до Power users - коли ставите мінуси, поясніть новачкам за що. Впевнений, на форумі стане менше образ і агресії, а стане більше доброти і доброзичливості, що так необхідно зараз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пану Фантому не помішало б видати путівку на тиждень в Бананову республіку, а то він в прямому розумінні живе форумом.

всі ці приколи лише заохочення і нічого більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На місці старожилів можна було б просто одним реченням пояснити чому - і більше б такого не повторилося. Так ні, почали проявляти "дідівщину" і лупити мінус за мінусом.

якщо мінус не допомагає зрозуміти, що шось не так, то речення навряд чи допоможе... потім піде "обсираловка" того речення: мол, ні, то всього лиш твоя думка, а то моя...і тд і тп...

post-7467-0-57841300-1403208849_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді пропозиція до модераторів:

1-ий мінус можна ставити лише з коментарем за що.

Якщо користувач не розуміє, не робить висновків або починає з'ясовувати стосунки - блокування на тиждень з відповідною відміткою в репутації або в профілі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пану Фантому не помішало б видати путівку на тиждень в Бананову республіку, а то він в прямому розумінні живе форумом.

Дякую, посміявся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз з інтересом спостерігаю як ще один з бордівчан професійно ростить собі карму.

поки адмінам то незаважає - руху не буде.

Наприклад на тиждень відмовитися від карми.

а потім отримати тижневу порцію? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому, спало на думку запропонувати провести експеримент. Наприклад на тиждень відмовитися від карми.

Можете мені все це діло обнулити, мені все одно. І зробити так, щоб ніхто не зміг мене підтримати і плюсанути. Я беру від форуму те, що мені потрібно а також висловлюю свою думку - на цьому і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще можна нареэструвати кучу ніків і кожен день плюсувати свої пости, як ідея? :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно было бы увидеть за что давали карму, в каких темах, типа карма-война или карма-юмор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно было бы увидеть за что давали карму, в каких темах, типа карма-война или карма-юмор.

а чим тобі це не підходить Репутація-> Получив ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дитсадок...

Ну обнулили мені карму місяців 2 тому. І шо? Не шкодую ні грама. І Зевсу обнулили ще місяць перед тим. І що?

Подібні експерименти проводилися регулярно.

Перехід з версії Борди 1 на 2. А потім ще разів 2.

Єдине чого не вистачало - то "Поддержал". І то воно називалося "Спасибо" чи якось так. Торік прикрутив для Велотусовки, щоб по кількості "Поддержалов" судити, чи робит гонку чи ні. Якось так воно було .

А взагалі теми про карму на Борді, за останній місяць вже задовбали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...