terror Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 10:37 Поділитися #76 Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 10:37 Так, на своїй тачці набагато вигідніше та дешевше їхати, ніж автобусом. Залишилось тільки зайти того, хто захоче поїхати)тобто ти пробував та і так? чи так, форумний тєорєтік?Скажу чесно болгарське спиртне та пиво кращої якості ніж українське, за вино не скажу - не вживаю.Пиво, то 100%! Zagorka, Kamenitza, Pirinsko ітд навіть у 2 л бутлях майже не відрізняється від 0.5 у склі. Не те що у нас...автобусом, я платив 55 євро, серпень цього року, це як мені сказали, ще знижка, насправді 80 євро з людинитак шо порахуй, звичайно якщо ти їдеш один чи вдвох, то не вигідно, а якщо 4-5 чєл, то як максимум те саме вийде, але я дуже сумніваюсь, а, наприклад, бусом - 8 людей загрузив, то сверх економія Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
terror Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 10:45 Поділитися #77 Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 10:45 Мені поїздка в Болгарію обійшлася у 175 літрів пального, 2700 км, середній розхід 6,5л/100 км. Сім"я з 5 чоловік, 2 дорослих, 3 дітей (14, 8, 5 років). Туди із ночівлею в Румунії, назад нон-стоп за 19 годин. Автобусом 5 чоловік це 350 євро (70 євро з одного), а так десь 190 євро. Ну і зручність, зупинитись можна коли треба, поїхати куди треба. Хоча до поїздки на авто додаються накладні витрати у вигляді зеленої картки, передпоїздковим ТО автомобіля, ровін"єтка в Румунії і він"єтка в Болгарії, плата за проїзд через міст або паромну переправу, штрафи якщо порушиш і зловлять. Я в минулому році їздив автобусом 2 дорослих, то на автомобілі я легше переніс дорогу незважаючи що був за кермом. Я взагалі слабо уявляю як би мої діти автобусом їхали б, бо вони то граються, то б"ються, то сплять, то спросоння треба в туалет тут і зараз З дітьми на авто значно зручніше як на мене. Румунія-Болгарія (Негру-Вода - Йовково) тут туалет знайти мабудь не реально не митниця а музей заниканої радянської побудови. Туалет там справа за митнецею. Такий самий по радянськи засраний. А взагалі це вантажна митниця. Мені митник зробив з цього приводу зауваження і сказав щоб назад я їхав на Мангалію-Констанцу. Я так і зробив. повністю згідний, в мене поки що дітей немає, але їздив в автобусі пару тижнів назад, це "тихий ужас", при моєму рості в 188 см, сидіти в одній позі більше суток, туди ми їхали рівно 24 години, назад - 27, це не враховуючи ***** кліми, від якої іде шум і гул, точнісінько як в боїнгу 37, яким я літав в турцію того року, і від якої в мене з носа текло як з відра і голова боліла перших 3 дні відпочинку можливо я важко переношу переїзди, але раніше багато подорожував поїздами і все було ок тепер я краще пішком піду (звичайно утрірую ), але в автобус більше ні ногою Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
terror Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 11:00 Поділитися #78 Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 11:00 на рахунок курсу, то краще в гривні не переводити, щоб часом не злякатись я був з 5 по 15 серпня євро - 1,92 лев долар - 1,41 лев короче, хто заробляє в доларах чи євро, тому по барабану а хто в гривнях - то міняти їх на долари чи євро, а потім на лев то не дуже прикольно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
legolas_soi Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 11:38 Поділитися #79 Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 11:38 Був з 5 по 15 вересня. Погодка порадувала.Їхав через Bacau, Buzau, Бухарест, міст Джурджу - Русе (переїзд 2 євро, якщо вірно пам"ятаю), а тоді на Варну.Назад повертався іншою дорогою в Румунії, бо ще заїзджали в замок Дракули в місті Bran - вона значно гірша... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
legolas_soi Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 14:01 Поділитися #80 Опубліковано 17 Вересня, 2014 в 14:01 Ми собі регали ще в березні чи лютому Exelsior Apart Sunny Beach (Room only). Потім нам якимось дивом поміняли його в тур фірмі на Elenite Villas (AI)... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sandro Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 09:04 Поділитися #81 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 09:04 Потім нам якимось дивом поміняли його в тур фірмі на Elenite Villas (AI)...зі столовкою в Royal Bay проблем не було в плані: не вистачає місць, посуди, повільно оновлюють їжу яку вже розібрали? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
legolas_soi Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 09:17 Поділитися #82 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 09:17 А в нас була своя столовка (ресторан) в Villas. Royal Bay в 200-300-500 метрах.Так як це був Вересень, то в ресторані було багато місць, кілька залів перекрито стульчиками - як кінчаються місця відсовуєш собі стульчики і йдеш в наступний пустий зал.З їжею було нормально, впринципі досить швидко оновлювали їжу. Посуду вистачало завжди Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 10:29 Поділитися #83 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 10:29 на рахунок курсу, то краще в гривні не переводити, щоб часом не злякатись я був з 5 по 15 серпня євро - 1,92 лев долар - 1,41 лев короче, хто заробляє в доларах чи євро, тому по барабану а хто в гривнях - то міняти їх на долари чи євро, а потім на лев то не дуже прикольно А зачем менять ... 100 - 200 баксов для подстраховки можно взять. А расплачиваться везде где можно, обычной гривневой приватовской картой Мы так и поступили .... курс получился 1лев - 8,65гр. за 10 дней на Золотых песках в Отеле 3 *** с завтраком на троих вышло где-то 850 - 900 баксов (включая визы,топливо, страховки и все накладные расходы). Чисто отель обошелся 9 ночей = 730 левов = 6300гр. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
terror Опубліковано 16 Березня, 2015 в 00:26 Поділитися #84 Опубліковано 16 Березня, 2015 в 00:26 Цього року Болгарія рулить ! Ціни ставлять такі, щоб бути конкурентами туркам і при цьому непогано заробляти. Дивлюсь на ціни на відпочинок на зимовий період і собі думаю: 1. Чого ми не розвиваєм те, що давало б нам валюту постійно? 2. Все таки бронювання зазделегіть це значна економія, шкода що в нас це не завжди все прогнозовано в країні.((( болгарія на порядок краще турції (імхо), єдине це море, середземне краще ніж чорне, а чорне воно і в одесі, і в болгарії, і в криму однакове Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:45 Поділитися #85 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 08:45 Собственно вопрос! Кто нибудь в августе собирается на отдых в Болгарию?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NoGood Опубліковано 8 Серпня, 2015 в 09:20 Поділитися #86 Опубліковано 8 Серпня, 2015 в 09:20 Собственно вопрос! Кто нибудь в августе собирается на отдых в Болгарию?? Ми їдемо машиною. Хочемо в Стамбул поїхати і тут є багато питань відразу. Можливо хтось був і проконсультує?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 8 Серпня, 2015 в 09:51 Поділитися #87 Опубліковано 8 Серпня, 2015 в 09:51 Собственно вопрос! Кто нибудь в августе собирается на отдых в Болгарию??Ми їдемо машиною. Хочемо в Стамбул поїхати і тут є багато питань відразу. Можливо хтось був і проконсультує??Визы уже сделали? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NoGood Опубліковано 8 Серпня, 2015 в 10:04 Поділитися #88 Опубліковано 8 Серпня, 2015 в 10:04 В мене мультишенген а в кого немає то роблять через агенство туристичну Болгарську. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 13 Серпня, 2015 в 07:52 Автор Поділитися #89 Опубліковано 13 Серпня, 2015 в 07:52 Собственно вопрос! Кто нибудь в августе собирается на отдых в Болгарию??Ми їдемо машиною. Хочемо в Стамбул поїхати і тут є багато питань відразу. Можливо хтось був і проконсультує??Питайте,що знаю-розповім. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 13 Серпня, 2015 в 08:00 Поділитися #90 Опубліковано 13 Серпня, 2015 в 08:00 Собственно вопрос! Кто нибудь в августе собирается на отдых в Болгарию??Ми їдемо машиною. Хочемо в Стамбул поїхати і тут є багато питань відразу. Можливо хтось був і проконсультує??Ти впевнений? Бачив що там зараз робиться? (я про терористичні події) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NoGood Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 04:51 Поділитися #91 Опубліковано 14 Серпня, 2015 в 04:51 Собственно вопрос! Кто нибудь в августе собирается на отдых в Болгарию??Ми їдемо машиною. Хочемо в Стамбул поїхати і тут є багато питань відразу. Можливо хтось був і проконсультує??Ти впевнений? Бачив що там зараз робиться? (я про терористичні події) Дякую за попередження. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kolialutsk Опубліковано 22 Травня, 2016 в 07:04 Поділитися #92 Опубліковано 22 Травня, 2016 в 07:04 А якщо дитині пів року, а машина 2х місна, то прокатить варіант з дитиною на руках? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Marshall Опубліковано 22 Травня, 2016 в 13:34 Поділитися #93 Опубліковано 22 Травня, 2016 в 13:34 6 hours ago, kolialutsk said: А якщо дитині пів року, а машина 2х місна, то прокатить варіант з дитиною на руках? не прокатить. європа...тільки спеціальне крісло. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Liberty7_mv Опубліковано 23 Травня, 2016 в 18:07 Поділитися #94 Опубліковано 23 Травня, 2016 в 18:07 Дійсно наявність крісла обов'язково в країнах Європи і дуже строго з цим. А так в загалі подорожувати автомобілем цікаво, до того ж зараз зручно використовувати веб камери світу в режимі реального часу - http://voweb.net/blog/best_word_webcams_online/1-0-1, в наявності велика кількість країн, все можна продумати заздалегідь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 26 Травня, 2016 в 05:16 Поділитися #95 Опубліковано 26 Травня, 2016 в 05:16 Народ, а скільки бензину можна везти з собою (Румунія, Болгарія) в каністрі щоб не назвали контрабандистом? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zalepok44 Опубліковано 26 Травня, 2016 в 07:02 Поділитися #96 Опубліковано 26 Травня, 2016 в 07:02 1 година тому, Dream сказано: Народ, а скільки бензину можна везти з собою (Румунія, Болгарія) в каністрі щоб не назвали контрабандистом? Поривши інтернет зрозумів, що паливо можна тільки в баку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Marshall Опубліковано 26 Травня, 2016 в 08:56 Поділитися #97 Опубліковано 26 Травня, 2016 в 08:56 3 hours ago, Dream said: Народ, а скільки бензину можна везти з собою (Румунія, Болгарія) в каністрі щоб не назвали контрабандистом? паливо лише в бакові. перед самим кордоном (Сірет) є заправка ВОГ, заправити повний. в румунії пальне дорожче в півтора раза Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 26 Травня, 2016 в 15:42 Поділитися #98 Опубліковано 26 Травня, 2016 в 15:42 @Marshall @Zalepok44 а я тільки шо нагуглив що: Цитувати Румыния разрешит гражданам Украины раз в неделю ввозить 40 сигарет, литр крепких спиртных напитков и 16 литров пива 11.11.2013 Как уже писали «ФАКТЫ», с 15 ноября Румыния изменяет порядок ввоза на свою территорию ряда продуктов питания, табачных изделий, алкоголя и топлива. В соответствии с «Инструкцией об управлении информацией, касающейся определенной категории товаров, ввезенных в Румынию путешественниками в их личном багаже», на пропускном пункте «Сигету Мармацией» уже начали проводить эксперимент, который заключается в том, что каждый гражданин Украины декларирует товар, который он перевозит через государственную границу. Сотрудники таможенной службы Румынии проверяют задекларированную информацию и заносят ее в специальную базу данных. В конце недели эти правила будут действовать повсеместно. Товары, попавшие в ограничительный список, можно перевозить в Румынию не более одного раза в семь дней. Речь идет о сигаретах (40 штук), других табачных изделиях (100 штук), сигарах (50 штук), табаке для курения (250 граммов), спирте, алкогольных и спиртных напитках с содержанием алкоголя более 22 процентов (один литр), алкогольных и спиртных напитках с содержанием алкоголя менее 22 процентов (два литра), вине (4 литра), пиве (16 литров), дизельном топливе, бензине, газе, содержащихся в топливном баке (один бак), бензине или дизтопливе в канистрах (10 литров), подсолнечном масле (один литр), сахаре (один килограмм), муке (15 килограммов), крупах (15 килограммов), фруктах и свежих овощах (один килограмм), цветах или растениях (один букет), семенах в пакетах, кроме картофеля (5 граммов), комнатных растениях (один букет). Але далі поки що не перевіряв. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 26 Травня, 2016 в 16:06 Поділитися #99 Опубліковано 26 Травня, 2016 в 16:06 Мне бака 70 литров соляры (заправленного на ВоГе на границе ) практически хватает до Варны и назад, до ВоГа Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 26 Травня, 2016 в 16:25 Поділитися #100 Опубліковано 26 Травня, 2016 в 16:25 В 23 мая 2016 at 21:07, Liberty7_mv сказал: Дійсно наявність крісла обов'язково в країнах Європи і дуже строго з цим. А так в загалі подорожувати автомобілем цікаво, до того ж зараз зручно використовувати веб камери світу в режимі реального часу - http://voweb.net/blog/best_word_webcams_online/1-0-1, в наявності велика кількість країн, все можна продумати заздалегідь Да уж. По этим камерам точно можно спланировать себе отдых. Там почти нифига нет я думал может хоть по одной камере с каждой страны мира. А там хер да нихера Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.