Перейти до змісту

Вітаємо Президента України

Jack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Яких в опу 100 днів, тут дехто розпинався що перемога Пєті в першому турі чуть лі не в мамєнті забезпечить мир на Сході і процвітання по всій території, шо навіть 2 тижні між турами це дуже багато часу для ватніків, і шо наверняка ми всі швидко відчуємо пріятне шуршання 1/45 000 000 від тих 500 000 000 грн (а це аж 11,11 грн!!!) які не були витрачені з бюджету на 2й тур.

Ну що ж, даю Пєті час до понеділка :-D

Опубліковано

за 100 днів не видно чи дитина зачата, а ви шановний говорите про зміни 40+ млн. українців

Ваш глаз, шановний, зовсім не алмаз, а фіанітік, якщо Вам 100 днів мало, після 23-ьох років інтенсивного тренінгу. Стосовно дитини, невдала метафора.

Опубліковано
Пан президент ще може по 50-ть не встиг випити з Лукашенкам (бацька в інтерв"ю хвалився),а вже все не так і все не то

Та я не це хотів сказати. Просто не вірю що бізнесмен буде переживати за державу. Я також хочу жити в Україні. Мені подобається тут. І я хочу жити, а не виживати. Розумію, що покращити ситуацію за день неможливо. Хотілося б вірити в краще, але цієї віри в мене уже немає (.

Бізнесмен (справжній виробничник, а не казнокрад типу Яника з синком)буде переживати за державу обовязково

1 -тому, що чим краще житимуть люди- тим більше вони куплять цукерок

2-чим краще житимуть люди, тим краще і спокійніше житиметься дітям самого президента.

3-переживати за державу важливо і це є безумовно, але ще треба вміти і могти щось зробити для держави, а оце вже данодалеко далеко не кожному.

Ну і на рахунок віри, якої в тебе вже нема. Віра вона не ззовні , не в комусь , а в тобі самому.

Не віритимеш в свої сили, в себе самого -сам бог тобі не допоможе жити, а не виживати.

Опубліковано

Читаючи вашу дискусію,я ще раз переконуюсь що привітати Президента ми повинні але й вимагаємо від нього рішучих дій для дотримання державності,бо держава без керівника що риба без голови, ми вже навчені 20 річним досвідом і як результат маємо анексований Крим та війну на сході , бо держава лишилась без керівника який втік і лишив народ та зрадив армію він (Янукович) - виродок.

Ми Украінський народ як вибрали пре

зидента так і можемо скинути, якщо від нього не буде толку - Президент на службі у народу!

3 майдан можемо в разі необхідності організувати швидко.

Слава Украіні - Героям слава.

Слава націі - смерть ворогам.

Украіна понад усе.

Опубліковано

Ми можемо його вітати багато а толку? А майдан це не партія в карти щоб його кожен раз організвувати. Поки не будуть проводити реформи толку не буде ніякого хтоб тим президентом не був би. А реакція та дискусія людей очікувана. Олігарх став президентом який при владі був і до того тому хвилювання людей є і буде і тут нічого дивного. Притому що він ще не зробив нічого а базу фанатів уже набрав.

Опубліковано

Фанатизм прошу вгамувати взявши до рук зброю у лавах Украінськоі арміі та я побачу на скільки Вас хватить..

Там прошу вгамовувати Ваші емоціі, знищіть загарбників та звільніть нашу Украіну від ворога та зухвалих найманців.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...