Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

11 минут назад, sergkots сказал:

Та якби більше турбують суди, прокурори, менти, податківці.

Що заважає реформи провести?

Чувак,якщо в тебе голка загнана у вену і підключена до системи яка качає тобі наркоту,то що тобі заважає піти на турнік? Правильно вона й заважає,спочатку треба її висмикнути і припинити подачу наркоти.  Томос,безвіз,НАТО, ПАРЕ,закон про мову,"Слава Україні! " в армії  і т.д. це і є від'єднання від голки,від того дурману,який нас труїв,труїв настільки,що ми зненавиділи власний народі власну країну. Що ми чорне сприймали за біле і навпаки. Коли висмикнули голку ми побачили які нарікі кацапи.Так ми були такі самі.
   Коли свідомість наша,мозгі наші очистяться,тоді й реформи можна проводити. А поки ми не навчились критично мислити ми будемо наступати на граблі вибирати популістів, не напружуватись щоб розібратись в деталях гучних заяв,справ,скандалів,вбросів і т.д.
Те,що за 1 день зібрали 25 тис голосів під петицією заборони  ворожих112 і ньсван- це вже маркер. Нація міняється і наскільки швидко зміниться нація-настільки видко пройдуть реформи.Дядя за нас не зробить.

• Ха-ха 2
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, zaHARE сказано:

це і є від'єднання від голки,від того дурману,який нас труїв,труїв настільки,що ми зненавиділи власний народі власну країну

Коли то ми ненавиділи власний народ та власну країну? Покажи такі дописи.

8 хвилин тому, zaHARE сказано:

Коли свідомість наша,мозгі наші очистяться,тоді й реформи можна проводити.

Поки ще можуть красти? Це тіпа нам покарання таке?

9 хвилин тому, zaHARE сказано:

А поки ми не навчились критично мислити ми будемо наступати на граблі вибирати популістів

Таки так - долар по 10, АТО за кілька годин, воякам 1000 грн в день. 

11 хвилин тому, zaHARE сказано:

не напружуватись щоб розібратись в деталях гучних заяв,справ,скандалів,вбросів і т.д.

Та як би хочеться читати, що посадили когось. Бо купа гучних затримань, але всі на свободі. Тому коли не працює правоохоронна система доводиться нам хоч для себе розбиратись.

13 хвилин тому, zaHARE сказано:

Дядя за нас не зробить.

І не посадить за корупцію нікого, хоч і поставив кума генпрокурором. 

• +1 7
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, sergkots сказано:

Про те, що вони свого часу системно поливали лайном опонентів промовчимо? 

В тебе знову виходять подвійні стандарти. А їх опоненти не поливали лайном? А тепер порохоботів не поливають лайном?

Ти не бачиш скільки раз мене, для прикладу, полили лайном за останній місяць?

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, sergkots сказано:

Коли то ми ненавиділи власний народ та власну країну? Покажи такі дописи.

Нажаль я не чувак із Гройсманом на аві, тому таких постів не покажу, але вони проскакують на борді, а у фейсбуці масово.

З іншою частиною твого посту згідний, але винен у тому не лише Порошенко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про те, що вони свого часу системно поливали лайном опонентів промовчимо? 

так ти є сам теж таким грішив? ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, volks сказано:

Для мене, взагалі, стала показовою ситуація із Саакашвілі. Як його призначили його губером, так сюди перепощували всі досягнення і хвалебні оди. 

Перепощували те, що транслювали ЗМІ.

1 година тому, volks сказано:

А де ж вони були з цими відосіками, коли його Порошенко призначав і громадянство давав? Команди зверху не було?

А де всі були, коли Порошенка в один тур вибирали? Ніхто не знав, що він олігарх, чи ніхто не знав, що він працював в уряді Азарова, чи створював партію регіонів?

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, Віталій СК сказал:

А де всі були, коли Порошенка в один тур вибирали? Ніхто не знав, що він олігарх, чи ніхто не знав, що він працював в уряді Азарова, чи створював партію регіонів?

Особисто я навіть з мамою посварився, наводячи такі аргументи, точніше вона зі мною, бо я був проти Порошенка, а вона хотіла сина повернути з АТО (мого брата).  АТО ж мало тривати години. Тепер вже сама мама говорить, що цей ще гірше за того.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, nickel сказано:

Особисто я навіть з мамою посварився, наводячи такі аргументи, точніше вона зі мною, бо я був проти Порошенка, а вона хотіла сина повернути з АТО (мого брата).  АТО ж мало тривати години. Тепер мама визнала, що цей ще гірше за того.

Чим саме гірший за того?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Віталій СК сказал:

Чим саме гірший за того?

Дати номер мами?

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні. Припиняємо флудити, інакше застосую санкції.

П.С. @volks  - усне попередження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, nickel сказано:

Дати номер мами?

Не треба. Ти теж вважаєш, що Порошенко гірший за Януковича?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, fedot сказано:

Шановні. Припиняємо флудити, інакше застосую санкції.

Знаю, що нариваюсь, але коли на борді будуть застосовуватись санкції за зловживання репутацією?

• Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Віталій СК сказал:

Не треба. Ти теж вважаєш, що Порошенко гірший за Януковича?

Багато в чому - так. Тільки не гірший, а такий самий. Повторюся, вони карти однієї колоди.

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Віталій СК це як? Можна в приват, бо ніяк не по темі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та як би хочеться читати, що посадили когось. Бо купа гучних затримань, але всі на свободі. Тому коли не працює правоохоронна система доводиться нам хоч для себе розбиратись.

І не посадить за корупцію нікого, хоч і поставив кума генпрокурором. 

Цитувати

Поэтому фактически есть две системы: ГПУ с коллегами и САП-НАБУ. Эти две группы имеют установленное законом разграничение полномочий в борьбе с коррупцией. ГПУ отвечает за расследование дел категории "А" старого периода и категории "Б" нового периода.

- Расшифруйте для читателей "содержание" этих категорий.

- Грубо говоря, категория "А" - это от губернаторов и выше. Категория "Б" - от председателя сельсовета до замгубернатора. То есть я, Аваков, Грицак и Белан фактически отвечаем за противодействие коррупции от села до замгубернатора. А Холодницкий и Сытник – от губернаторов и выше. Это жесткое требование закона.

- Хотите сказать, что посадки "крупных людей", об отсутствии которых так переживают в обществе, - задача НАБУ и САП?

- Хочу сказать, что Генеральный прокурор Украины не имеет права подписать подозрение губернатору, министру, депутату, вице-премьеру, руководителю крупного государственного предприятия. Иногда – даже председателю сельсовета, если он взял взятку больше определенного уровня.

Таков закон, и формально я, конечно, мог бы сказать: "Граждане, у меня 2100 приговоров по коррупции категории "Б". Я свою зарплату отработал, мелкой и средней рыбы наловил. 2100 за срок в чуть более полтора года – это небывалый результат". А за большой рыбой – извините, идите в САП и НАБУ".Джерело: https://ua.censor.net.ua/r3085528

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Віталій СК сказал:

А де всі були, коли Порошенка в один тур вибирали?

Я тобі більше скажу. Я також за нього голосував. Бо бачив, що робиться в Рошені. Як там дибають за форму одягу, за викладку на торгових точках. Так от, думалось, що і в державі наведе порядок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, rl72 сказано:

Гучні затримання були і до НАБУ. Де результат? 

1 година тому, rl72 сказано:

так ти є сам теж таким грішив? ні?

У відповідь на образи відповідав так само. Що і ти теж робиш.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, nickel сказано:

Багато в чому - так. Тільки не гірший, а такий самий. Повторюся, вони карти однієї колоди.

На рахунок однієї колоди згідний, але карти теж є різного достоїнства. Та й іншої колоди зараз немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Віталій СК сказано:

Нажаль я не чувак із Гройсманом на аві, тому таких постів не покажу, але вони проскакують на борді, а у фейсбуці масово.

Це не носить масовий характер і ще не відомо чи українці це писали.

А було написано:

Цитувати

Чувак,якщо в тебе голка загнана у вену і підключена до системи яка качає тобі наркоту,то що тобі заважає піти на турнік? Правильно вона й заважає,спочатку треба її висмикнути і припинити подачу наркоти.  Томос,безвіз,НАТО, ПАРЕ,закон про мову,"Слава Україні! " в армії  і т.д. це і є від'єднання від голки,від того дурману,який нас труїв,труїв настільки,що ми зненавиділи власний народі власну країну. Що ми чорне сприймали за біле і навпаки. Коли висмикнули голку ми побачили які нарікі кацапи.Так ми були такі самі.

А реальна голка ще загнана у вену:

УКРАЇНА МАЄ НАЙГІРШІ УМОВИ В ЄВРОПІ ДЛЯ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ - РЕЙТИНГ

Так от питання: а що зробив пан Порошенко, щоб покращити це становище? Які законодавчі ініціативи були з його сторони?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, sergkots сказано:

Так от питання: а що зробив пан Порошенко, щоб покращити це становище? Які законодавчі ініціативи були з його сторони? 

друг в сбу. друг в генпрокуратурі. становище свого бізнесу він точно покращив) а бізнес простих людей- в президента немає прав по конституції щоб покращувати... тут все уряд винний:D любителі пороха не дадуть збрехати!)

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Віталій СК сказал:

З іншою частиною твого посту згідний, але винен у тому не лише Порошенко.

Ну ти це...власну країну і народ не путай з владою. І до речі, це якраз прихильники влади (читай Порошенка), все винять народ, мов який він фіговий, коли критикують їх цабе (як то вони люблять говорити - "який народ, на таку владу і заслуговують", " треба починати з себе, всі крадуть, хабарі дають, ай-ай-ай" і т.п.)...

Змінено користувачем Юріч
  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, Юріч сказано:

Ну ти це...власну країну і народ не путай з владою. І до речі, це якраз прихильники влади (читай Порошенка), все винять народ, мов який він фіговий, коли критикують їх цабе (як то вони люблять говорити - "який народ, на таку владу і заслуговують", " треба починати з себе, всі крадуть, хабарі дають, ай-ай-ай" і т.п.)...

Ти ж не плутай м'яке з теплим. Якби я хотів видати ненависть до влади за ненависть до народу і країни, то повідомлень з такими текстами на борді довго шукати не треба.

Я мав на увазі дописи із висловлюванням типу "срана країна" або "країна дебілів". Людей, що так пишуть, тяжко зарахувати до людей, які люблять і поважають свою країну і свій народ. Так що ти просто невірно  зрозумів мене.

А на рахунок влади, її ж нам не присилають з космосу. Влада - це вихідці з народу, частина народу, так що тут я з тобою не згідний - який народ, така і влада.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Влада - це вихідці з народу, частина народу, так що тут я з тобою не згідний - який народ, така і влада.

Яка система такі й вихідці з народу.

Якщо чиновників не карати за злочини то і будуть туди лізти самі непотрібні представники народу. Тому потрібно  вже забувати про мантру "який народ така і влада". Влада робила сама себе без нашого відома. Складала відносини між різними гілками так як було потрібно їм для їх комфортного існування.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, sergkots сказано:

Яка система такі й вихідці з народу.

Якщо чиновників не карати за злочини то і будуть туди лізти самі непотрібні представники народу. Тому потрібно  вже забувати про мантру "який народ така і влада". Влада робила сама себе без нашого відома. Складала відносини між різними гілками так як було потрібно їм для їх комфортного існування.

Сперечатись не буду, всеодно кожен залишиться при своїй думці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...