Перейти до змісту

Атакуют минусами! Беспредел!

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

На цифри - забиваю. На чиїсь склоки і подЇбури-ізвєнітє. З чоловіком в приваті розмовляли,але він себе повів, як авно.Інше діло,що всі ви знайомі між собоою.Старожили."Рука,руку миє".

І ,до речі.Переживу якось,якщо Ваша модераторська величність засумнівається в моєму адекваті.Буде бан-почитаю трохи.Але суть,що до окремих імбицилів,не змінитться...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З чоловіком в приваті розмовляли,але він себе повів, як авно.

Воу-воу палєгше.

Без твого дозволу приватну переписку я б не виложив. До речі ще один дозвіл ти мені щойно надав в приваті, куди знову строчиш. Завтра протверезієш, знову будеш вибачатися. Краще сьогодні збав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коми трохи розтавляй...мудрагель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коми трохи розтавляй...мудрагель.

13884083557070.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всіх на ніч на подвиги тяне.......

post-14337-0-71371100-1405286136_thumb.p

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Створіть на головній сторінці, у видному місці Топ 10 неадекватних і адекватних. Кожен місяць чи квартал проводити голосування.

випадково підтримав)). да, можна було створити шось таке, і щоб змінити підпис чи аватарку на місяць без подальшої зміни з жартівливою тематикою, але багато спорів буде і все рівно зведеться до того, що кому той гемор треба

Псс.. можете зігнати свою злість на моїй кармі я не обіжусь )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз Нацгвардія Луганськ бере, а у нас своя війна)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інтернет зло, особливо рейтенги

спілкуйтесь в реальному житті, там за образу можна по морді дати, а не мінуснути)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до того йде...

Знаєш, а ти ж перший почав. Нікель тебе не зачіпав. Ти ж доколупався до того, що він тебе ніби то мінусує. Я передивився половину твоєї карми, далі не вистачило терпіння і я хотів спати. Так от, відкрию тобі секрет, він тебе мінусував аж 3 рази. 1-й раз десь в лютому чи березні в темі війна, ти ляпнув якусь єрєсь. А потім ще двічі підряд у тій же темі, де ти потер свої пости. Може зморозив щось, і поняв, що зморозив, і потер пости, і отримав мінуса або за вже прочитаний пост, або за те що потер. Не знаю.

І ще один секрет відкрию. Мені він теж мінуса ставив. Але битися із ним бажання у мене не виникає. Ти вроді вже дорослий дядько, (якщо профілю вірити) а поводишся, як пацан в 18 років....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїхали.Не в "-" справа.Він добре знає з чого все почалося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїхали.Не в "-" справа.Він добре знає з чого все почалося.

О_о Я знаю? Ти мене ні з ким не плутаєш? Чувак, зав'язуй з алкоголем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lovetstiney

1. Навіщо писати мені в приват?

2. У тебе не вистачило мізків навіть на те, щоб зрозуміти, що мій пост взагалі не тобі адресований?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lovetstiney

2. У тебе не вистачило мізків навіть на те, щоб зрозуміти, що мій пост взагалі не тобі адресований?

Те на що ти відповідав писав саме я .Надіюсь повноцінно дав тобі відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І, тим не менше, повторюю для тих, кому треба повторювати, мій пост був адресований не тобі.

Кажи одразу, скільки тобі раз це скопіпастити, щоб дійшло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одразу видно, що в школі канікули <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одразу видно, що в школі канікули <_<

Нарешті трошки відпочинеш...погуляєш...Лови мить ))) Канікули скоро закінчаться ))) :0166:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті трошки відпочинеш...погуляєш...Лови мить ))) Канікули скоро закінчаться )))

4447_original.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lovetstiney

Воно і мені в приват строчить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра протверезієш, знову будеш вибачатися.

Ну все так як я і казав. Як все передбачувано. :)

День Рибака вдався....

Сорі,кого образивв. Гарний рейтинг-то є гарне спілкування .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені Микола як людина (в реалі) більше подобається, ніж nickel як юзер борди, але це не привід писати в лічку образи.

До речі доводилось обмінюватись люб'язностями в приваті і з Зігорком і з Нікелем. Як мінімум здалося що Нікель був тверезий коли мені писав (вийшло якось більш цивілізовано), на відміну від Зігорка (сам пише, потім сам спригує чи вибачається, не пам'ятаю, і обов'язково наніч глядя). Таки пора комусь зав'язувати.

Згадалась темка де хтось з модерів писав що зранку дуже шкодував що вчора п'яний щось тут писав.

А кому треба багато плюсів - пишіть в темі війна, тільки не репости, а щось розумно-патріотичне, і буде вам щастя. Он в мене карма місяць на місці топталась, хоть і писав по 1,5 поста в день, але парочка "вдалих" постів в темі "Війна" - і за вечір +5 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь я тут недавно мінуса вліпив за те, що нікеля нє к мєсту в якійсь темі згадали. І навєрно даже зігорку.

трололо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам ще не набридло мою персону обжовувати? Поліція моралі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...