Перейти до змісту

обмеження продажу алкоголю,пива та тютюну в Луцьку

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Заїхав ввечері в штаб Самооборони,а в них вже цілий ящик контрольних закупок-пройшлися-таки рейдом.

Просили усіх телефонувати на оперативні телефони і повідомляти про магазини-порушники.

щаааз.

от взяв і здав всі точки.

А я знаю таких дві точно.

Неодноразово.

)))

Якщо в когось немає міри, то хай лікується. Жоден закон йому не заборонить випить.

Якщо хтось порушує громадський спокій по-сінькє, то йому та заборона ні до чого буде.

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я правильно зрозумів, з 22-00 заборонено продавати алкоголь в закладах ресторанного господарства на винос?

Опубліковано

Поправте мене:

Хіба не є виключення з цього закону - цілодобове Пакко, Наш Край на Шевченка і всі цілодобові заправки?

На основании чего? Все эти магазины попадают под классификацию :" заклад роздрібної торгівлі"

Опубліковано

Хіба не є виключення з цього закону - цілодобове Пакко, Наш Край на Шевченка і всі цілодобові заправки?

Сьогодні був в НашКрай на Шевченка якраз в десять годин. Закривали хлопці весь алкоголь.

Казала тьотя продавчиня, що вчора їй декілька клієнтів розказували, що без проблем купували алкоголь в одній з мереж автозаправок

Результати нічного рейду Самооборони http://samooborona.v...ws-one/03120036

В рішенні міськради йдеться про територію Луцька, а в рейді Самооборони і Рованці, і Великий Омеляник, і Прилуцьке, і Ліпіни.

Територіально, ніби і Луцьк, а підпорядковуються вони не Романюку)

Опубліковано

Кожен, хто постраждає від вживання сурогату (тому що йому не продали в магазині якісної горілки) буде на совісті горе-законодавців.

І не треба копіювати все те, що у Львові напридумали, ще маршрути маршруток хай переформатують

Опубліковано

Я правильно зрозумів, з 22-00 заборонено продавати алкоголь в закладах ресторанного господарства на винос?

Опубліковано

Так.

Заборонити на території міста з 01.06.2014 продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства

Опубліковано

Так.

Заборонити на території міста з 01.06.2014 продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства

Дякую! Роздрукував та повісив в закладі, щоб ознайомлювати населення та нечистих на руку перевіряючих.

Опубліковано

Кожен, хто постраждає від вживання сурогату (тому що йому не продали в магазині якісної горілки) буде на совісті горе-законодавців.

І не треба копіювати все те, що у Львові напридумали, ще маршрути маршруток хай переформатують

А я підтримую дану постанову. Буде менше пяних по місту ввечері шастати. Справді, дуже багато злочинів ( вбивства, крадіжки...і т.д.) здійснюються в стані алкогольного спяніння.

А хто напється сурогату - це його проблеми і його рішення. Повірте , і зараз пють сурогат...країна гонить )))...но це рішення самих людей...

Я б ще заборонив і зробив штрафи за розпивання спиртних напоїв на вулиці ...на це ж дивляться діти ...

Я не скажу що сам не пю...но все має мати своє місце і час. Ну і звичайно без зловживання .

Дуже надіюсь що дану постанову будуть контролювати.

Опубліковано

Буде менше пяних по місту ввечері шастати.

Не стане. Просто на вулицях пити не будуть. І будуть старатися встигнути заскочити в бар до 22.00. Щоб місце заняти. Звідти виносити не можна буде після 22.00. А але ж там можна скільки душа забажає!

Я б ще заборонив і зробив штрафи за розпивання спиртних напоїв на вулиці ...на це ж дивляться діти ...

Є заборона і є штрафи. Разом із курінням на зупинках. Просто мало хто дотримується.

Опубліковано

Не стане. Просто на вулицях пити не будуть. І будуть старатися встигнути заскочити в бар до 22.00. Щоб місце заняти. Звідти виносити не можна буде після 22.00. А але ж там можна скільки душа забажає!

Не скільки душа бажає, а до 23-00, наскільки я не помиляюсь.

Опубліковано

Не скільки душа бажає, а до 23-00, наскільки я не помиляюсь.

Если "Майдан" работает до 03.00 - что клиенту мешает пить там до 03.00?

Опубліковано

кожен хто постраждає від вживання сурогату - так йому і треба

природний відбір

p.s. щось з бухариками дуже сюсюкаються :(

Опубліковано

Если "Майдан" работает до 03.00 - что клиенту мешает пить там до 03.00?

Не знаю, як зараз, але раніше продаж алко після 23-00 дозволявся тільки в тих закладах, які мали на це дозвіл.

Опубліковано

Нету такого, лицензия на торговлю алкоголем (не регламентирует время продажи) либо есть, либо её нет, а вот разрешение для работы после 23.00 - это да, должно быть!

Опубліковано

а вот разрешение для работы после 23.00 - это да, должно быть!

Скупився до 22.00 чи 23.00 і бігом додому добухувати :)

Опубліковано

Той хто п'є сурогат ніколи не купить горілку в магазині.

Опубліковано

Приклад Польщі. Люблін. Більшість магазинів (будь-яких, в т.ч. ларьки) працюють максимум до 22.00. Після 22.00 на цілий люблін працюють лише бари, де можна випити, один супермаркет майже за містом і біля 6 (!) магазинів (виключно алкогольних) які мають ліцензію (яка коштує геть не мало) на продаж алкоголю. Черги там вночі огого, стояти можна й пів години. На заправках теж не продають.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...