Перейти до змісту

Фітоняшки. Хто вони?

VilanS

Рекомендовані повідомлення

Давайте кожен почне з себе. Покажіть своїм позитивним прикладом, як впливає фізичне навантаження на організм. Надихніть дівчину/дружину, створіть їй умови. А то вимоги у вас ого-го: має бути наготовано, прибрано, дружина має гарно виглядати, бути підкачаною, у хорошому настрої, ще й на роботу ходити. А що робите ви? На роботу, з друзями на пиво, додому до комп"ютера?

evxVydzV7Lg.jpg

на правах реклами)) всім хто хоче покращити свій фізичний стан запрошую до нас на тренування)

http://board.lutsk.u...an-dzju-dzjucu/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь

Від чого походить слово? "Фіто-" вказує на рослинне походження.

коли заходив, теж був настроєний про чаї говорити))

не дівчата ще норм, 3-тя вже йде на перебор , але є ще похуже ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо фізичного розвитку людини...то не всім це дано) Треба до цього дорости, усвідомити...

А ще кожен організм унікальний. І не всім рекомендовано виснажувати себе в спортивних залах. Є надзвичайно багато можливостей розвиватись фізично. Потрібно обрати те, що подобається і що підходить саме вам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вкус и цвет няшок нет))).Думаю є такі які від тих перших трьох тащаться, як на мене та що в пості 16, сексуальніша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мой муж ровно год назад увлекся походами в зал, чтобы подкачаться. Подбирал себе разные программы, смотрел каналы на YouTube тех, для кого это стиль жизни, сменил рацион, в результате -10кг, и фигурка у него стала что надо... Пару раз он заикнулся, мол...может и мне в спортзал пойти, но как то это не мое...7 лет занималась плаваньем, но качаться в спортзале...неа... Не скажу, что я была толстой, нормальный вес был, S-M носила... к чему я это... как то меня задело, его предложение начать ходить в спорт зал и я решила выбрать другую дорожку, с учетом что с детьми у меня физическая нагрузка, небольшая но присутствует, я просто сменила рацион питания, не диета, а смена продуктов, как то так, итог...-5 кг, т.е. я вешу сейчас, как 10 лет назад до рождения детей. Теперь ношу ХS-S, недавно в магазине одежды меряла понравившееся платье, а маленького размера не оказалось, только M, зато рядом стояла девочка, которой лет 17 и она с радостью взяла это платье для себя...это было доказательство, что мои усилия вознаграждены, ну и теперь когда муж собирается в зал,я подкалываю его, что мне то идти никуда не нужно))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобаються всі варіанти фото і фітоняшні і нефітоняшки. Єдне що, дівчата в старті теми дуже "дорогі в обслуговуванні" - треба добре заробляти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да харош спамити, фотки виставляйте)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не фитоняшка, не голая, но мне не стыдно. Лайкать не нужно, я не напрашиваюсь. Критика не обидит, я просто вижу,что сегодня как то очень превозносится внешность и красота, люди много времени тратят на "обложку", забывая при этом о "внутренней" красоте. И часто няши тому подтверждение, не говорю всегда, но очень часто...

post-2519-0-66861600-1400741852_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як можна стидатися такої красоти о_О

ми живемо не на глянцевих обкладинках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене стійке відчуття, що окрім як теми спортзалу, зними то й поговорити немає про що....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то в перших постах дівчата гарно підкачані, а не як ви виражаєтесь "гидота". В них всі жіночі атребути чітко виражені (я про попу, груди, миле личко). І хто сказав, шо в жінки має бути якийсь там жирок???!!! І ще мені здається, що чоловіки трохи заздрять цим милим пресикам у дівчат, бо самі таких не мають. Справжні бодібілдерши - оце гидота!!

post-11549-0-10573200-1400742667_thumb.j

post-11549-0-86093000-1400742679_thumb.j А такі "красуні" вам до смаку????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як можна стидатися такої красоти о_О

ми живемо не на глянцевих обкладинках.

Красота очень субъективное понятие и проходящее. Кто то любит пышных женщин, кто то худеньких, кто то накаченных. У нас в городе очень много красивых людей( по моим меркам), но сравнивать реальных людей с теми что на картинках не стоит... И конечно, знакомых мы всегда воспринимаем, смешивая внешние данные и внутреннюю наполненность, так создается весь образ. В общем, что то я занудствую, тема про фитоняшек очень интересная)))), но она мало общего имеет с реальностью...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі чекали хто перший їх сюди закине. Понеслась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В них всі жіночі атребути чітко виражені (я про попу, груди, миле личко)

Це не тільки жіночі атребути. Такими атребутами ще й гермафродити можуть похвастатися... Тут фотки постити не буду.

Алеякщо дуже вже кортить побачити, Гугл- картинки - shemale

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ж гидота... через 10років що буде з її тілом,а особливо сіськами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І хто сказав, шо в жінки має бути якийсь там жирок???!!!

анатомія :)

по темі: дуже кльово коли в молодої дівчини є час перетворювати своє тіло на шось в бугорках, мазатись лосйоном і виступати на змаганнях, все круто - мають на це повне право, але вважати це стандартом перебільшення, більшість жінок вибирають природню жіночність(яка насправді зрілим чоловікам значно більше імпонує), виховувати дітей повинна мама а не "фітнес-монстр", якій постійно стирчить у тренажерному залі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гугл- картинки - shemale

банан тобі за таке тра дати, попередив би хоч, в офісі ж люди сидять і не самі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж сказав - постити тут - не буду. Міг би й здогадати. Але, раз так закортіло... :)

Якщо його нема - то це біда....

А насправді- він є у кожної людини. Просто в когось він зайвий і його забагато. А в когось якраз норма.

І правду писали, добре що в людини є час та натхнення пропадати в спортзалі годинами.. Багато людей собі такого дозволити не можуть. ОДного качання пресу чи скакання на скакалці дома, буде мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по темі: дуже кльово коли в молодої дівчини є час перетворювати своє тіло на шось в бугорках, мазатись лосйоном і виступати на змаганнях, все круто - мають на це повне право, але вважати це стандартом перебільшення, більшість жінок вибирають природню жіночність(яка насправді зрілим чоловікам значно більше імпонує), виховувати дітей повинна мама а не "фітнес-монстр", якій постійно стирчить у тренажерному залі

тут проявляється питання пріоритетів у житті дівчини/жінки. Важливо їх вірно розставити

Дуже часто люди ставлять собі хибні пріоритети. Тоді ми бачимо трудоголіків, які буквально живуть на роботі, качків, які проводять весь вільний час в залі тощо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу так:

Коли ви ще зустрічались, то вам подобались молоді дівчата, а зараз поряд з вами бабулька за 70, а їй колись подобались виключно молоді спортивні хлопці, а ви її всеодно кохаєте, тому що це ваша жінка, та мати ваших чудових діточок :), так само і їй всеодно що ваш живіт вже нагадує більше акваріум, в якому плаває таранька в пиві :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А насправді- він є у кожної людини. Просто в когось він зайвий і його забагато. А в когось якраз норма.

Я б трохи по іншому сказала - нема жирової тканини, нема людини) У кожної людини відсоток її різний. Більше про це можна дізнатись, наприклад, тут

З Вікі

Жирова́ ткани́на — різновид сполучної тканини тваринних організмів, яка утворюється з мезенхіми і складається з жирових клітин.

Основне фізіологічне значення жирової тканини: вона несе функцію енергетичного депо організму (при голодуванні кількість жиру в клітинах зменшується, при посиленому харчуванні збільшується) і оберігає його від втрати тепла. Майже всю жирову клітину, специфічна функція якої — накопичення та обмін жиру, заповнює жирова капля, яку оточує ободокцитоплазми з витісненими на периферію ядром. У хребетних жирова тканина розміщується зазвичай під шкірою (підшкірна клітковина), в сальнику, між органами, утворюючи м'які пружні прокладки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОДного качання пресу чи скакання на скакалці дома, буде мало.

Одного - мало; регулярно - якраз те, що треба. І не треба ніякого залу.

Бачите, загальна фізкультура - це гарний спосіб тримати організм в тонусі.

А тренажерний зал - це вже як додатковий "обвіс", і причому 75% з відвідувачів використовують м'язи не за призначенням, а просто щоб похвалитись.

Не сперечаюсь, є борці чи бодібілдери, які готуються на виступ, але їх меншість. Ніколи не бачив качка на будівництві ^_^

Жінці для краси, на мою думку, не потрібно нарощувати собі кубики на пресі, біцуху або грудні, щоб сотку жати.

Жінка - це не тільки великі груди і акуратна попа. З гарною посмішкою та рівною осанкою, навіть нерозчесана і без макіяжу вона може дати фору розрекламованим моделям. Звичайно, це не стосується довшого знайомства або перспектив спільного життя, бо далі вступають в силу вже інші обставини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На перших фото дійсно гарні дівчата які зберігають правильну пропорцію між плечима і стегнами щоб бути жіночними. Ті хто писав що це перебор поскручували б шиї як би таких побачили на вулиці)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це максимум які повинні бути дівчата "накаченні" (як на мене)

1394828352_1363201855_krasivyy-zhenskiy-press-21.jpg

1394828368_1394727854_devushki-s-pressom-2.jpg1394828361_1394727881_devushki-s-pressom-7.jpg1394828348_1394727898_devushki-s-pressom-9.jpg1394828351_1394727910_devushki-s-pressom-10.jpg1394828289_1394727935_devushki-s-pressom-11.jpg1394828350_1394727847_devushki-s-pressom.jpg1386526597_3.jpg1369771085_6.jpg

додатково по силці (спорт девушки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж сказав - постити тут - не буду. Міг би й здогадати. Але, раз так закортіло... :)

І правду писали, добре що в людини є час та натхнення пропадати в спортзалі годинами.. Багато людей собі такого дозволити не можуть. ОДного качання пресу чи скакання на скакалці дома, буде мало.

Ну це ви вже почали заглиблюватись в тему жиру)))) Я не про той жир, що є невід'ємним атрибутом надм'язового покриву і є учасником теплообміну в організмі, а про той, якого фізично можна позбутись і мати животик з кубиками. Мені таке подобається, але як кажуть "На колір і смак товариш не всяк"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...