Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

з чого ти взяв, що "як тільки дозволили їхати на відпочинок в Турцію так різко все стало добре"? ЩО стало добре? що то за те "ДОБРЕ" і в чому ти його побачив?

І КОМУ стало добре? На Турцію "гнали" ЗМІ, з яких ми це все читали, а в Турцію літають реальні люди, а не газети і сайти.

Давайте не видавати бажане за дійсне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВОни краденими рушниками з готелів відомстять турками за збитий літак :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 хвилин тому, jack74 сказано:

А це навіть на смішне не тягне, не те що на "прикол"

Пфф :) Це ваша суб'єктивна думка, котра нікого не цікавить.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, jack74 сказано:

з чого ти взяв, що "як тільки дозволили їхати на відпочинок в Турцію так різко все стало добре"? ЩО стало добре? що то за те "ДОБРЕ" і в чому ти його побачив?

І КОМУ стало добре? На Турцію "гнали" ЗМІ, з яких ми це все читали, а в Турцію літають реальні люди, а не газети і сайти.

Давайте не видавати бажане за дійсне.

Бо я читаю коменти росіян, а не те що пишуть змі.

40 хвилин тому, halcogen сказано:

Ви взагалі відрізняєте поняття фотошопу від рєалу. Я вам можу без напрягу можу зафотошотити щось про хохлів і кинути кудись на руссосайт, вот ржака буде у місцевих. Вам це треба було постити кудись інакше - напр. в "Уматное картинкО  №6"

Є таке слово як троллінг. Саме цей троллінг застосований до росіян тому і запостили в цю тему.

P.S. Мінус від мене за хохлів.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, halcogen сказано:

Тут на форумі росіян не має, вони не оцінять ваш тролінг ))) 

Я не москаль але тролінг мене повеселив за що @dimmon отримав від мене +

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46,5 метров — это вам не шуточки

В России, в селе Крылово Осинского района Пермского края прошел ежегодный турнир "Веселый коровяк". Об этом сообщает "ДС" со ссылкой на RT.

Как известно, участники фестиваля соревнуются в метании коровьих "лепешек" на дальность.

В этом году победителю удалось бросить "снаряд" на 46,5 метра. Это стало абсолютным рекордом подобных турниров.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все стабільно, молодці. То ж не дарма "щорічний" :) Головне, народ має забаву ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, jack74 сказано:

все стабільно, молодці. То ж не дарма "щорічний" :) Головне, народ має забаву ;)

То вони так виконують  програму рогозіна по освоєнню Місяця ))

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 годин тому, jack74 сказано:

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мордорі найголовніший покемон мєдвєд. його добре захищають :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Псевдонаучная теория о том, что вируса ВИЧ не существует, захлестнула российский интернет. DW поговорила с женщиной, которая поверила в эту теорию и отказалась от лечения.

Наташа просила не называть ее фамилию и не показывать лицо - в городе мало кто знает о том, что она больна СПИДом. В норме у человека должно быть больше 500 иммунных клеток, у Наташи их меньше 100. До такого состояния можно было не доводить - Наташа стала жертвой псевдонаучного движения, отрицающего существование ВИЧ-инфекции.

"Выкинула таблетки в мусорку"

Наташа никогда не употребляла наркотики, не вступала в беспорядочные связи и вообще старается вести здоровый образ жизни. Она заразилась от мужчины, который знал о заболевании и не предупредил ее. Первое время Наташа принимала антиретровирусную терапию и чувствовала себя неплохо. Но однажды - именно руководствуясь заботой о своем здоровье - попала под влияние так называемых СПИД-диссидентов - людей, которые считают вирус ВИЧ выдумкой фармкомпаний и убеждают носителей отказываться от лечения.

В России приверженцев таких взглядов особенно много - только сообщество СПИД-диссидентов "Вконтакте" насчитывает больше 15 тысяч человек. Официальной "диссидентской" позиции придерживается организация "Всероссийское родительское собрание", председатель которого Герман Авдюшин в этом году баллотируется в Госдуму по территориальному списку Свердловской области. СПИД отрицают и некоторые влиятельные православные священники. "Нет ни одного человека, который бы видел вирус иммунодефицита человека, - вещает через YouTube популярный духовный лидер отец Дмитрий Смирнов. - А СПИД возникает от четырех причин: стресс, депрессия, вакцинация и интоксикация".
Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"За мочу в сортире"...

Збірка - The Best

http://www.svoboda.org/content/article/27866737.html

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Москві, при тестовому запуску кільцевої залізної дороги, виявилось що потяг заширокий для платформи https://navalny.com/p/4967/

dcb18ee676e941cfbb0929032d6d87db.png

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хюндаї забули вже?

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13872856_1204060122979721_64096367175700

13782293_1204060162979717_85385114979553

- Ви представники Московського патріархату?
- Так точно!

:D

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да шо ви понімаєтє в русском православїї. Мо там монахі-воєни всі поголовно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да шо ви понімаєтє в русском православїї. Мо там монахі-воєни всі поголовно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...