Перейти до змісту

Вибір велоконя

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

кстати, о Тимцо и рамах. сегодня видел у него весьма редкий концепт выпущенный много лет назад очень ограниченным тиражом - Univega IQ 3. к сожалению, сохранилась только рама, но и она производит впечатление своей оригинальностью. такой себе туристический сосис ^ ^

что же касается прокладки тросов, мне больше всего нравится внутренняя прокладка. возможно это влияет на прочность рамы и может создать проблемы с обслуживанием, зато выглядит изумительно. любимый пример - почти все современные кэннондейлы из дорогих серий

• Відповідей 903
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Все, я на колесах. Забрав сьогодні у Тимца GENESIS'а. Тут же обкатав на всьому: асфальті, грунті, бездоріжжі, по насипах поїздив. Давольний велом як слон. :0123:

Всім дякую за поради :0011:

• +1 1
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

Хочу шоссера :)

І ось виникло пару питаннь. Де купляти? В луцьку я взагалі шоссерів не бачив.

Яка треба ростовка на мій зріст 183 ?

Яку марку вибрати? І скільки буде ціна непоганого шосера? Планую брати взимку, може знижкі якісь будуть, і грошенят назбираю.

Опубліковано

Яку марку вибрати? І скільки буде ціна непоганого шосера? Планую брати взимку, може знижкі якісь будуть, і грошенят назбираю.

У Тимца можно спросить. Ростовка наверно 56. Думаю за что-то более-менее пристойное придется заплатить от 400 у.о.

Неоднозначно и смело :)

Я тоже хочу, но пока финансы не позволяют ;)

Опубліковано

оу, зачьот!

Я теж хочу шосера, але...але, але :D

Опубліковано

Я тоже хочу, но пока финансы не позволяют ;)

а я як хотів, але наші дороги поки не дозволяють

шосер як перший і єдиний ровер - саме в луцьку ацтой, якісь покриття не витримує ніякої критики.

Опубліковано (змінено)

Шосер другий ровер, в мене ще є хардтейл, і шоссером я не збираюсь пхатись кудась в бік від основних доріг. Володимирська, Дубнівська, Рівенська трасси не такі вже і погані, а по інших я на ньому їздити не збираюсь.

Так що, підійти до Тимца поговорити? Він нові привозить? Бо б\у не хочу)

Змінено користувачем namor
Опубліковано

За 500 уо новый будет на 105-ке, а бэу(в идеале) на ультегре ;) За 650 недавно у него был карбоскотт(частично на дюрейсе) ;)

Опубліковано

а який бюджет?

Опубліковано

Маю питання. В господарстві був би не лишній агрегат типу Десни (для зручності складування в багажник), але з алюмінієвою/дюралевою  рамою. Існують такі взагалі? 

Опубліковано

Маю питання. В господарстві був би не лишній агрегат типу Десни (для зручності складування в багажник), але з алюмінієвою рамою. Існують такі взагалі?

Існують. Влітку на Велозоні була одна моделька Джайнта.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Люди добрі, помагайте вибрати велика, є гроші (3000 грн + - 500 грн).

Поки не зтанув сніг - треба вибрати коня, як тільки весна - піду купляти, також надіюся на глобальне потепління :)

Приблизні вимоги до конячки:

1. не шарю фактично зовсім у великах.

2. шоби був легкий.

3. шоби "підальна" ось не накрилася за місяць їзди, як із українськими китайцями буває.

4. шоби тормрза безотказно працювали (як задні так і передні).

5. 99,9% якісна "коробка передач".

6. Велокомп.

...

n. до 100 км/год за 4 секунди, мінімальний розход на 100 км - 1 л Моршинської негазованої, 3 роки або 35 тис. км гарантія.

Опубліковано

На Велозоне искал? Там сейчас есть выбор бюджетных велов, от Команче Томагавк, до Дарк Дастов Бергамонтов. На Московской сейчас в наличии Джаянт Эскейпер, вроде бы большой ростовки. Зайди. А там и гарантия и исчерпывающая консультация тебе обеспечена. Хоть по тормозам, хоть по трансмиссиям. )

Опубліковано

Був у мене Dark Dust, так перших 3000 км мене взагалі нічого не турбувало, та й потім нічого серйозного - цеп, зірочки, гальмівні колодки, покришки.

100 км/год за 4 секунди не гарантується. Але до 25 км/год з світлофора швидше за машину розганяється.

Щодо мінімального розходу, то ще на сотню крім мінералки бажано пару бананів або печива якогось.

Гарантію на рік у "Велозоні" дадуть, і якщо навіть "підальна ось" накриється в перший місяць, то замінять безкоштовно (було в нас таке на Giant Rock), а ще 1-2 техогляди безкоштовно проведуть.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Шановна громада порадьте з вибором. Хочу придбати нового "коня" бюджет 500$ я примітив такі варіанти може хтось поділиться враженнями або досвідом

http://www.velostyle....ua/131994.html

http://www.velostyle....ua/126253.html

взагалі то я хотів такого

http://bikeshop.com....5fdf358078ec3d9

але це модель 2010 року і сумніваюсь що зараз знайду підходящу собі ростовку.

Опубліковано

Меріда симпатичніше виглядає...як на мене. Ростовку думаю знайдеш, не важливо що це 2010 року модель.

А взагалі, з таким бюджетом можна купити в рази кращого б/у байка.к Де купити - Тимцо, Вовчик. Головне вибрати такий, що подобається. А далі апгрейди, колупання...все як положено

Опубліковано

при купівлі основну увагу приділяю рамі, адже з часом всі компоненти планую міняти і підганяти під власний стиль катання і вимоги.

Опубліковано (змінено)

В луцких веломагазинах такого добра хватает. Возможно, названия не такие. Но в таком классе есть очень большой выбор.

Люди, погода уже шепчет: "Выключите интырнету, да прогуляйтесь. Может ваше счастье о двух колесах - рядом чахнет".

Змінено користувачем odna
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Був у мене Dark Dust, так перших 3000 км мене взагалі нічого не турбувало, та й потім нічого серйозного - цеп, зірочки, гальмівні колодки, покришки.

У меня был Bergamont Reflex, это предок Dark Dust, так он у меня откатал тысяч 8 километров. Совершенно без проблем. Менял только расходники и нормально за ним ухаживал. Он и сейчас у знакомого замечательно ездит. В общем, о бюджетных Bergamont - могу сказать только хорошее.

Опубліковано

Всім прив! Знаходжусь в пошуках вєліка, шукаю мудру пораду.

Є +/-2000гр на велосипед для високого (185см) і важкого (120+ кг) чоловіка, для спокійного катання переважно рівними асфальт/грунт. дорогами.

На Франка дивився з того що є в наявності, як варіант Gitane Outdoor 1200 (5 років б.у.), або ж щось нове з китайців Comanche у Велозоні. Також є наш Ardis за +/- 1000гр. Якому варіанту слід віддати перевагу і чому?

Буду вдячний за думки і поради.

Сергій

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...