Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

У Слов'янську бойовики розгерметизували джерело радіації - РНБО

Про можливе зростання радіаційного фону у Слов'янську повідомили в РНБО. Кажуть: через дії бойовиків сталася розгерметизація установки з радоном.

"Інформація, яка зараз перевіряється, на території санаторію "Ювілейний" у місті Слов'янськ, у наслідок розгерметизації терористами генераторної установки радону, можливе різке зростання радіаційного фону на території установи", - зазначив Андрій Лисенко, речник інформаційного центру РНБО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

http://donetskstat.gov.ua/statinform/ved1.php?dn=0414

Географічна структура експорту товарів Дон. області у січні-квітні 2014 р., млн дол.

1. Італія 458 (13,3%)

2. Росія 447 (13,0%)

3. Туреччина 354 (10,3%)

4. Єгипет 296

5. Польща 134

6. Болгарія 130

7. США 125

8. Індія 120

9. Угорщина 101

Росія основний споживач донбасу ? =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дану новину вже викладав зі своїми коментарями.

з.і. мінусував не я ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власти Украины с июня повышают зарплату шахтерам, - профсоюз

нарешті влада почала думати головою,А не жопою.

а ще потрібно ввести додаткові пільги пенсіонерам східного регіону + пільги на кредити. і це потрібно було зробити ЩЕ 3 місяці тому.

я взагалі мав ідею написати (ще не знаю кому) таку систему:

влада для східняків має на кожного резерв у суму 100к грн, він може видаватися лише після повноліття і не на руки,а скажімо на лікування,покупку майна,ремонту,авто, чи доплата 3к кожного місяця до пенсій та щось в такому дусі, але при умовах, якщо люди НЕ були судимі. Якщо людина притягується до кримінальної відповідальності - кошти на рахунку згоряють. і таким чином контрулювати тих "баранів", що зараз там + 30% відсіється миттєво. Гроші чималі для людини,але для держави це меньше зернятка, і це їх мб стримуватиме не робити шкоди собі та головне іншим + почнуть "любити" нашу владу, хоча це явно підкуп копійками. АЛЕ ЯКБИ це було введенно ще ДО початку військових дій - самі люди не допустили БИ ватників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

додаткові пільги пенсіонерам східного регіону

а всі остальні нехай сосуть лапу??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, в тебе зараз стриляють під підїздом? чи убивають сусідів? чи викрадають майно?

спочатку потрібно заспокоїти саме НАСЕЛЕННЯ та перевезти на свою сторону, а потім вже можна сказати, що ця система не оправдала себе, що вона надто збиткова і таке інше, але через рік-два

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, в тебе зараз стриляють під підїздом? чи убивають сусідів? чи викрадають майно?

Якби сюди, не дай Боже, потикнулись, я впевнений, що кожен пенсіонер став би на захист своєї землі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, вони не дійшли би сюди просто,але діло зараз у тому - ЯК НЕ ДОПУСТИТИ ПОВНОМАШТАБНОЇ ВЙНИ (ну 4 місяці тому)

населення - це головний рупор усього, якщо дати таку плюшку,на яку вони кинуться, то ніяка расєя їм нафік не буде потрібна і в мріях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Російські прикордонники розстріляли автомобіль з бойовиками, який намагався прорватися в Росію

Ну, в цьому нічого нового немає. Ще в Другу Світову заградзагони НКВС розстрілювали своїх же вояків, тепер їх внуки роблять те ж саме. Історія повторюється, тільки замість Сталіна тепер Путін.

На мою думку Путін просто зменшує поголів'я населення здатного до протесту. Навіщо заворушення у Москві, коли з України зліплено ворога, гучно сказано про "фашистов, бандеровцев, карателей" тощо. І ці люди, замість того щоб думати про свою країну, гинуть тут, при цьому знищуючи населення нашої країни.

А заградзагони, ну то вже занадто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

offtopic

явний сеператюга мінусує мене, признайся хто ти ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один плакатись буде про карму?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, да плювати на нього якось, зараз є головніше, ніж "а мені чому цього немає? =( "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-=Mr.BrooX=-, та розумієш... тебе вже спитали, чим там кращі люди, чим там важче працюють шахтарі? Що знову їх виділяти зі всіх українців, вони що, таки кращи за всіх?

Мінуси не від мене :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa, та йо-ма-йо, для мене - вони бидлоття останнє, алкашня,лигарі,злочинці та просто дибіли (так,сам так я вважаю), АЛЕ вони українці, і зараз у них повномаштабна війна,а все із-за того, що путлєр сказав, що дасть плюшок у вигляді більшої з/п,пенсії,цін для звичайного населення,і воно то все стадо повелосся. його можна було придушити цінами життя наших братів,або нещасними купюрами всього за 2-5 додаткових ТИЧАСОВИХ законів - про надання додаткових пільг. Проблему потрібно викорінювати, а не зрізати зараженні листочки. Якщо переманимо бабушек,пінсіанерав,алкашей (водка люкс бандеровская) + гопоту пристроємо - то ніфіга не буде і не було би.

в нас на Волині люди працьовити,но бояться вимазатися і заробляти,ні на кого не надіяться, лише на сім*ю та себе, от тому в нас так чудово та красиво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то ніяка расєя їм нафік не буде потрібна і в мріях

шось мені здається переважній більшості і зараз та рассєя не нада.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то ніяка расєя їм нафік не буде потрібна і в мріях

шось мені здається переважній більшості і зараз та рассєя не нада.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да плювати на нього якось, зараз є головніше, ніж "а мені чому цього немає? =( "

Ну то якого фіга тоді взагалі то згадувати? В більшості випадків зміни в "підтримці" та "кармі" робить автор наступного повідомлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, ну тепер то звісно не потрібна, в гробу вони тепер ту расею бачили, але ж РАНІШЕ, місяців 4-5 тому... *?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США намерены передать 2 тыс. бронежилетов военнослужащим Вооруженных сил Украины.

Как передает корреспондент УНИАН, об этом сообщил посол США Джеффри Пайетт сегодня журналистам в Киеве.

“Отмечу о нашем намерении в ближайшие несколько дней доставить сюда 2 тысячи бронежилетов для украинских военных”, - сказал он.

Посол заверил, что США будут и впредь продолжать партнерство с украинскими ВС.

“Речь идет как о предоставлении оборудования и техники нелетального назначения, но, что важнее, это помощь по совершенствованию подготовки и тренировок военных”, - заявил Пайетт.

http://glavnoe.ua/news/n181615

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

offtopic

Почитав твої пости про податкові і інші пільги східнякам і щедро добавив своїх мінусів до вже існуючих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

offtopic

Почитав твої пости про податкові і інші пільги східнякам і щедро добавив своїх мінусів до вже існуючих.

і що стає трошки легше?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, ну да... правду про нас говорять.. ми самі себе в яму заганяємо,а не допомагаємо вибратися... усе як в анекдоті...

молодці,ну хоть щиро!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США намерены передать 2 тыс. бронежилетов военнослужащим Вооруженных сил Украины.

тільки нехай не виймають з них своїх морпіхів....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і що стає трошки легше?

А я це не для полегшення роблю, а коли не згідний з автором посту. :0166:

п.с. Згадав... Ще коли про карму починають нити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки нехай не виймають з них своїх морпіхів....

Та навіть добре, якщо вони всі дійдуть нашим хлопцям на передову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...