Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Може недоречно, але питання задам...

От я тільки що зайшов на форум (не мав змоги з після обіду практично) - читаю, волосся стає дибом. Такого суцільного негативу на протязі 5 сторінок не бачив. І до речі згоден з кожним постом - втомився "поддержал" ставити.

А тепер питання - чи не такого добиваються наші вороги??? Повної нашої ДЕМОРАЛІЗАЦІЇ???

Шапками не кидати - питання риторичне. Сам я як вважав колорадів, їхніх самок і приплод не вище жуків в еволюційній сходинці, так і вважаю. І до сих пір не розумію, чому наші силовики, коли бачать жуків, чомусь мусять до них ставитись як до homo sapiens...

Опубліковано

Доморощені стратеги, ви бачили автомобілі з літака хоч раз? Льотчик виконує наказ, оскільки поняття не має хто і що їде унизу. Чи хтось готовий отак з льоту взяти на себе гріх в 200 душ?

Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны.

Опубліковано

Готується серйозна підтасовка результатів виборів. Працюють по-дорослому.

Які цинічні люди. Преться як танк. Вона вирішила і ніщо її не зупиняє....

Не вдається налагодити роботу обладнання після злому системи "Вибори"

Тепер результати виборів можна без проблем поставити під сумнів.

А вони ще граються у війну, ставлячи на вірну смерть силовиків, які заборонено захищатися. Дійсно, дістали продажні тварюки.

Бояться Путіна, підігрують йому. А толку? Якщо воно вирішило воювати, воно буде воювати. Лише перед тим по-максимуму зруйнує все з середини (тобто доруйнує). Він таких знущань моральний дух навіть тієї нажаль не дуже великої частини силовиків понизиться далі нікуди. І все, бери Україну хоч голими руками.

А заявляли: для Нацгвардії буде передано біля 40-ка нових БТРів. АТО вже кільканадцять разів виходила на фінальну стадію. Єдиний результат цього усього бл...ва - щоденне покращення озброєння терористів, які чомусь на думку великих експертів з усих сил хочуть втекти назад у росію. нажаль, їм тут добре почувається. Проти них навмисно виставляють недостатньо підготовлених мобілізованих. Координація хрєнова, далі нікуди.

Грається влада у войнушки, тільки зброя справжня і гинуть дійсно патріоти. Якби діти того ж таки Пашинського Сергія Володимировича чи Турчинова потрапили на передову (а це з розряду фантастики), то ці ігри не були б такі цинічні та безглузді.

Опубліковано

а причому тут якийсь там безмозглий чи "мозгопромитий" "колорад"?

при тому, що ізза дебіла прийдется сидіти в тюрмі!!! ОСОБИСТО ТИ готовий на таку самопожертву ???? Якщо впевнено готовий, то ЯКОГО ХЄРА ти робиш тут на форумі, а не на сході ? Да, хто не виконає наказ й зробить правильно, той ГЕРОЙ, але герой без почестей й мертвий, або в тюрмі зі всіма витікаючими ? Багато хто тут може заглянувши собі в душу сказати, що готовий зайняти місце такого героя ?? Це все я до того веду, що простий солдат це інструмент, а командири це голова, й голова приймає рішення та несе відповідальність, в більшості випадків, тому нападки на простих солдат, льотчиків недоречні

Опубліковано

Добровольческий батальон территориальной обороны Донецкой области "Донбасс"

24 хв · Відредаговане ·

Як пояснювати матерям, що їх сини не повернуться? Як пояснити, що поки їм навіть нема кого ховати, бо не усі тіла можливо забрати?! Як пояснити, що Україна горить у вогні котрий місяць поспіль?! Як збагнути, що кожні вихідні ми молимося за Царство Небесне усе новим синам України. Вклоняємося їм. Герої не вмирають

Опубліковано

билиять ! Да не про це я ! А про те що зомбованого чи головопромитого чувака нехер мочити - він не винуватий що він такий - якщо ВОНО просто ходить зі стрічкою чи махає путіносоським прапором, а от ту суку яка приповзла з рашки чи за бабло мочить своїх же побратимів вбивати не жаль і іншим "неповадно буде"

..............короче я зрозумів одне що ті хто служив рахують себе на щабель вище від тих кого ця участь оминула ......................

..........я не хочу бути героєм України,

не цінує героїв моя країна.!......... ( Положинський)

якось так.............

то ЯКОГО ХЄРА ти робиш тут на форумі

точно такого самого як і ти

Опубліковано

«Великому» Ахметову приходит конец

Ринат Ахметов оказался под тройным прессом – Москвы, Брюсселя, Вашингтона и слишком долго выбирал. Выйти без потерь из этой ситуации он уже не сможет.

Об этом заявил политолог Андрей Золотарев интервью «Главкому».

«Тот же Коломойский сориентировался очень быстро – он понял, что помощи от государства ждать не стоит и начал формировать частную армию. И вообще поступил парадоксально – в отличие от Фирташа, который решил спасаться в Вене и попал как «кур во щи». Коломойский же сделал правильные выводы из опыта 2005-го года и вместо того, чтобы прятаться в Швейцарии, проявил инициативу. Он взял под личный контроль ключевой регион страны, потеснил в нем Ахметова и активно ведет свою политику не только на Днепропетровщине, но и во всей стране», — сказал эксперт.

По его словам, прошло то время, когда Ахметов мог решить ситуацию легким движением руки. «Сегодня он бежит по темному тоннелю гонимый обстоятельствами, а в конце этого тоннеля его ждет улыбающийся Коломойский с визиткой Яроша в руке. Похоже, одним «великим олигархом» стало меньше…», — заявил Золотарев.

Опубліковано

билиять ! Да не про це я ! А про те що зомбованого чи головопромитого чувака нехер мочити - він не винуватий що він такий - якщо ВОНО просто ходить зі стрічкою чи махає путіносоським прапором, а от ту суку яка приповзла з рашки чи за бабло мочить своїх же побратимів вбивати не жаль і іншим "неповадно буде"

..............короче я зрозумів одне що ті хто служив рахують себе на щабель вище від тих кого ця участь оминула ......................

..........я не хочу бути героєм України,

не цінує героїв моя країна.!......... ( Положинський)

якось так.............

то ЯКОГО ХЄРА ти робиш тут на форумі

точно такого самого як і ти

да ніхєра ти не зрозумів. Ти тут чешеш про те, що у льотчика немає своєї голови, навіть приблизно не розуміючи відповідальності й міжвійськових відносин та наслідків. Простєйший дибільний приклад - ти сидиш у засідці, командир наказав сидіти, тут ти побачив тікаючих колорадів, з криками урааа (ну тиж нііпацца патріот й в тебе три своїх голови) й підбуривши ще декілька товаришів, ломанулись наздоганяти тих колорадів, а тим часом командир твій передав в центр, що ви на місці й не передислоковувались, а он в тому напрямку втікають колоради, в центрі передають наказ на батарею, накрити той квадрат з колорадами, й ви разом з тими колорадами й полягли НІЗАЩО від своїх снарядів !! Ти ж не підчинився приказу, й все ніби правильно зробив, колорадів погнався добивати, ну ЧО, а загинув нізащо й товаришів під снаряди поклав. Це найпростіший й найтрагічніший випадок, а таких варіантів в різних варіаціях можуть бути ТИСЯЧІ, а все ізза того, що хтось крепко вумний, має свою голову й ложив болт на устав й на накази командирів.

Опубліковано

Стосовно "сидіти в тюрмі за невиконання наказу". Керівник не дає наказ, бо боїться отримати наганяй від свого керівника, який має керівника в Києві. Такий ланцюжок. Київські руководіли роблять що хочуть, бо немає стримуючих факторів. Стримуючим фактором і холодним душем може стати лише загальна непокора, яка повинна початися на місцях. Не на передовій, де йде війна, а на місцях. Тут вже писали: чому ми не знаємо імен тих, хто не дає сигналу (дозволу) застосувати силу? Назвіть імена. Я сумніваюсь, що вони на передовій, бо тоді точно була б команда "вогонь". Оскільки вони в тилу, то можна до них навідуватись і вставити яйця пальці в щілину дверей. Якщо на місцях полетять голови і хвиля дійде до києва, то тоді дрочинов задумається. Було б добре, щоб ВОНО з косою "зникнуло" на кілька тижнів.

Опубліковано

«Великому» Ахметову приходит конец

Ринат Ахметов оказался под тройным прессом – Москвы, Брюсселя, Вашингтона и слишком долго выбирал. Выйти без потерь из этой ситуации он уже не сможет.

Об этом заявил политолог Андрей Золотарев интервью «Главкому».

«Тот же Коломойский сориентировался очень быстро – он понял, что помощи от государства ждать не стоит и начал формировать частную армию. И вообще поступил парадоксально – в отличие от Фирташа, который решил спасаться в Вене и попал как «кур во щи». Коломойский же сделал правильные выводы из опыта 2005-го года и вместо того, чтобы прятаться в Швейцарии, проявил инициативу. Он взял под личный контроль ключевой регион страны, потеснил в нем Ахметова и активно ведет свою политику не только на Днепропетровщине, но и во всей стране», — сказал эксперт.

По его словам, прошло то время, когда Ахметов мог решить ситуацию легким движением руки. «Сегодня он бежит по темному тоннелю гонимый обстоятельствами, а в конце этого тоннеля его ждет улыбающийся Коломойский с визиткой Яроша в руке. Похоже, одним «великим олигархом» стало меньше…», — заявил Золотарев.

про візитку яроша прикольно сказано.

Опубліковано

big.JPG

у лисичянську, мєнти які досі отримують гроші з нашої кишені, уже не ховаючись працюють разом з колорадами.

більше фоток тут

сука, слів уже не вистачає. з початком ато треба було всіх мєнтів звільнити нафіг, а на отримані кошти купити броніки, каски та тепловізори...

Опубліковано

Тут мене намагались переконати, що наказ командира то закон для солдата...

Є прості правила:

Правило№1 Командир ЗАЖДИ ПРАВИЙ.

Правило№2 Якщо сумніваєшся дивись правило№1

Інакше це не армія. Це тоді махновщина, або можна згадати наказ №1 часів Російської імперії 1917р від Петроградського совєта.

У мирний час на поверхню у державі завжди спливають "паркетні" генерали. Цю істину проходили практично усі держави без виключення. Згадати РФ під час війни у Чечні, згадати країни Європи під час другої світової.

Острах взяти на себе відповідальність, а може бува візьме на виборах та сторона, яка повісить за яйця усіх хто прийняв не те рішення?

Як на мою думку, зараз йде процес очищення армії. Він болючий і триває. Таке було у історії, згадати ВВ, коли радянська армія також вчилась воювати. Ціною жертв.

А далі може напишу трохи у розріз думок.

Ось ми такі усі розумні. Зтерти на порох ті міста, тощо... Хочете бути такі самі як росіяни у Чечні, коли вони на порох перетворювали їх міста? А далі що? Ви що думаєте що ті хто там живуть таке пробачать? Вам всім спалити житло, вбити рідних ракетно-бомбовим ударом, назвати вас сепаратистами, а ви просто мали нещастя там жити, де йде війна; ви всі не візьмете зброю і не підете мститись? Як на мене саме цього чекають терористи та люди які над ними!

Не треба палити всю домівку щоб знищити тарганів.

Дописав. Цікаво ж чому доси не почали винищувати ліедрів цих колорадів? Через винагороду за їх голови, якщо вже не вистачає своїх снайперів. Видно не все чисто у Київі...

Опубліковано

Бля..ь. Ви реально своїм песимізмом дістали.

Ще раз повторю фразу з анекдоту:

"С таким настроением ты слона не продашь"....

Вібачте за москальську мову, але невже наші герої життя віддали, за наші соплі???

ПиСи. Краще я спати, чим читати Ваші істерики, блін.

ПиПиСи. Можете замінусувати мене хоч до "хамидла", але думку я свою не зміню - дістали. Аж не впізнаю борду...((((

ПиПиПиСи. Треба анекдот, хто не зрозумів - звертайтесь. Розкажу. Дуже "жизнєнний"...

ПиПиПиПИСи. Напевне хтось з ватніків "нєкіслий кєш" закосив за те, що на нашому форумі тепер такий дєпрєсняк. Ви може не знали - але за кожним таким нет-ресурсом закріплений навіть не один ватнік. Так що - вдавись сволота, жук колорадський.

Опубліковано

Інакше це не армія. Це тоді махновщина

В наш час махновщина (добровільний батальон того ж Ляшка веде боротьбу а не танцює крок вперед і два назад) є кращий варіант ніж армія. Якщо москалія, недай Боже, розпочне вторгнення, то ніякого наказу обороняти країну не буде. Нажаль така реалія, що керівники будуть казати "не застосовуйте зброю". Така армія непотрібна і не потрібні такі керівники. Махновщина буде ефективною, оскільки буде спиратися на підтримку місцевого населення (зараз махновщиною займаються сепаратори за підтримки місцевого люмпену і досить успішно) і навіть після вторгнення буде немжливо контролювати територію, де немає харчів та спокійного місця.
Опубліковано
В случае политического решения специально подготовленные миротворческие подразделения Воздушно-десантных войск России готовы к участию в возможной «миротворческой операции» в Украине. Об этом сообщил заместитель командующего ВДВ по миротворческим операциям и коллективным силам оперативного реагирования Александр Вязников.

«Этот вопрос больше политический. Если такое распоряжение поступит, мы будем готовы выполнить поставленную задачу в Украине», – сказал г-н Вязников, отвечая в эфире радиостанции «Эхо Москвы» на вопрос о возможности проведения «миротворческой операции» в Украине и готовности подразделений ВДВ к участию в ней.

Как сообщал НБН, 22 мая глава так называемой «Луганской народной республики» Валерий Болотов обратился к президенту РФ Владимиру Путину с просьбой ввести «миротворческие войска» на территорию Луганской области.

Опубліковано

Інакше це не армія. Це тоді махновщина

В наш час махновщина (добровільний батальон того ж Ляшка веде боротьбу а не танцює крок вперед і два назад) є кращий варіант ніж армія.

тобто ти зараз зі всією відповідальністю заявляєш, що кожен боєць батальйону Ляшка робить все, що йому заманется ? Що батальйон діє без попередження керівництва АТО про своє місцеперебування в зоні бойових дій ?

Опубліковано

dobeck, махновщина "сепараторів" підтримується не стільки місцевим люмпеном, скільки Росією. Чи ви досі вірите в те, що східні українці з своєю ментальністю готові піти на якісь активні дії? Хіба що туди окрім найманців з РФ і Чечні ще записалось місцеве гарматне м'ясо + кримінальні елементи та неблагополучна молодь.

Опубліковано

Чого чекати на ефективні дії від керівника, якщо вдома в Луцьку маємо проблему:

Годину тому біля варшавського з'явилась група людей, які вирішили "похизуватись" проходячи по вул Кравчука викрикували гасла "Слава Нації! Смерть Ворогам, путін ху*ло" та інші. Будучи явно в нетверезому стані співали гімнУкраїни. Я розумію, що хочеться показати браваду, але в час ночі і нетверезими - це вже бидляцтво. За викликом приїхав наряд міліції, з хлопцями привітались, покурили і наряд поїхав, а крики продовжуються і досі. Чим тоді такі люди кращі за ватників? Потрібен злом в психіці людей, а не гасла. Потрібні дії а не обговорення: чакайте і все налагодиться. Це тільки в пісні вороги гинуть як роса на сонці. Тут вороги на місці і не требі їхати на схід - ватників і так вистачає, просто їдеї інші, а поведінка така ж.

Додав:

обто ти зараз зі всією відповідальністю заявляєш, що кожен боєць батальйону Ляшка робить все, що йому заманется ? Що батальйон діє без попередження керівництва АТО про своє місцеперебування в зоні бойових дій ?

ні, я говорю, що для їх роботи не потрібно чекати на накази від такзваних керівників АТО. Це автономна одиниця, для якої непотрібно вводити військовий стан, щоб стріляти на враження.
Опубліковано

dobeck, візьме ïх міліція і тут же на форумі почнуть кричати як наша міліція б'є патріотів! І купа людей, не знаючи ситуацію повірить у це, почне клясти міліцію, щиро жаліючи нещасних патріотів, так би мовити!

Шановні, ви думаєте що для міліціï майдан пройшов без наслідків?

Опубліковано

візьме ïх міліція і тут же на форумі почнуть кричати як наша міліція б'є патріотів! І купа людей, не знаючи ситуацію повірить у це, почне клясти міліцію, щиро жаліючи нещасних патріотів, так би мовити! Шановні, ви думаєте що для міліціï майдан пройшов без наслідків?

Цілком згідний з таким розвитком подій, а проблема знову (як і з перебігом АТО) в відсітності інформації про обставини та причетних людей. Можливо рядові міліціонери і винесли урок з майдану, але не зрозуміли його. Таке враження, що міліція не розрізняє що законно, а що протизаконно і намагається тримати ніс за вітром як при янику. Керівництво точно не зробило висновків і не змінилося. Якщо сьогодні переміг майдан, то це не означає вседозволеність для всіх, хто користується наслідками майдану. Варто навчати міліцію розрізняти поняття "вседозволеності та законності"

Опубліковано

Потрібен злом в психіці людей, а не гасла. Потрібні дії а не обговорення: чакайте і все налагодиться.

Повністю з Вами згоден. Але!!!! Саме головне але!!!! Ваші аргументи прийнятні і обов"язкові для поточного життя країни.

А я змушений Вам нагадати чи наголосити - В НАС ПОВНОЦІННА ВІЙНА ЙДЕ І (на жаль) ПРОДОВЖУЄТЬСЯ. І (ще раз на жаль) кінця краю їй не видно... Просто нам з Вами повезло, що вона йде не на НАШІЙ території. Але, якщо ми там її програємо, ВІЙНА завтра постукає в вікна моєї і Вашої хати....

Пропоную блаженним і поміркованим українцям силою показувати надцять відео, що тільки на нашому форумі виклали, для формування в їхній свідомості розуміння - ВІЙНА!!!!

Опубліковано

для формування в їхній свідомості розуміння - ВІЙНА!!!!

Я вважаю, що війна йде не лише на сході. Чомусь ми вирішили, що допомаги хлопцям яких мобілізували буде достатньо. Я вважаю, що потрібно і на місці проводити війну: війну з необізнаністю і відсутністю інформації. Маю достатньо знайомих в міліції, так от і передаю їм посилання на інформацію викладену на форумі, а зараз, коли їх порозводили по дільницях, намагаюсь по телефону переказувати сюжети наведених тут відео. І знаєте, я зрозумів, що міліції також ніхто нічого не повідомляє (принаймі на рівні капітанів та майорів), а самим робити висновки з побаченого і почутого - то якось дуже складно для людей, які більшість життя не думали, а чекали, поки за них подумають керівники.Усвідомлення війни та мінімального плану дій, якщо будуть провокації на їх рівні - немає. Можливо є в їх командирів, але то якось неправильно запитувати що робити якщо будуть заливати бюлетні чорнилами або інсценувати п'яні розборки з "випадковими" пошкодженнями бюлетнів. Війна йде і вона вже тут. Я буду взавтра на дільниці цілий день, бо на міліцію надіятись неможна

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...