Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А чому не має ніяких мітингів з вимогами реформ? Чи я щось пропустив?

тому що всі активні на фронті чи фронтом зайняті.

а лемінги, що залишились, звикли чекати інших й вміють лише сурові питання ставити...

Не треба перебільшувати своє значення і ставити штампи на людей, про яких Ви зовсім нічого не знаєте. Це не гарно та примітивно.

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Олег Грин

13 год · Kyiv ·

Верховный Гавнокомандующий Дебильно-Наркоманской Резервации запретил в своей «армии» мат.

После чего у него состоялся эмоциональный, но высококультурный диалог с подчиненными:

- Вы, б… женщины легкого поведения, какого х… почему съе… оставили боевые позиции?!

- Да, укры как зах… нанесли удар какой-то х… оружием массового поражения, то мы поняли, что нам п… женский половой орган!

- Короче, с… дети собаки женского рода, пи… идите воевать нах… за Родину!

- Да е… имели мы интимные отношения в особо извращенном виде и с тобой, и с твоей армией, с твоей ДНР!

- Да, нам вагина! – догадался высокодуховный полководец.

п.с. тим, хто "-" поставив на попередній пост.... правда очі коле? на то вона і правда

Опубліковано

Cherman, -=Mr.BrooX=-

Ви читати вмієте? де ви побачили мої слова?

Де знаходиться Олександр Алимов можете поцікавитись на його сторінці у ФБ. і робити висновки чи має він право так писати чи не має

п.с. і не фік мені в ПП писати. ви такі самі диванні "герої"

погугли що таке слоупок.

без проблем.... буду розміщувати тільки переможні реляції від наших генералів...

от тільки чи від цього стане легше

Опубліковано

нарахунок "зрадників" - вже не раз писалось причому якраз учасниками тої бійні, які не здались

нікого вони не підставили і ніяку діру вони не відкрили

спасли свої життя забравшись з терикону, який чере день зрівняли з землею

хто не здався і не загинув - ті вирвались до своїх

от і питається, накуя постити чиїсь недолугі істеричні коментарі двотижневої давності ?

а лише переможні не треба - розміщуй правдиві, а не все що трапляється на очі в неті

Опубліковано

Нехай депутати верхновї ради створять батальйон чи роту з солдат своїх же синів рідних, і айда їх всі на передову в саме пекло, тобі може толк буде, дудуть може солдатам екіпіровку та що поїсти доброго...

А то сидіти там в теплі, й язиками чесати, а знав би що там синульку можуть завалити, то може б думав би по іншому.

Опубліковано

Не треба перебільшувати своє значення і ставити штампи на людей, про яких Ви зовсім нічого не знаєте. Це не гарно та примітивно.

а я про себе й не говорю. я лише тиловий лемінг, яких мільйони))

а ось на комусь шапка згоріла...

Опубліковано

Дзвонили з відділу фундації Міністерства Оборони терміново просили директора з приводу "Проведення АТО на території України"...

Шо за відділ фундації МО?

Опубліковано
В освобожденном от пророссийских бандформирований Лисичанске произошло знаменательное событие - в местном роддоме родился первый «послевоенный» ребенок. Как говорят лисичанцы - ребенок новой Украины. Об этом сообщили в пресс-центре АТО.

Город потихоньку оправляется от пережитого. На дорогах еще лежат разрушенные артиллерийскими обстрелами деревья, бетонные столбы, электросетевые и троллейбусные провода. Кое-где на домах следы войны. Выбитые стекла, разбитые крыши, остатки от шифера и черепицы ... Детский сад «Колосок». Раньше здесь была база боевиков, а теперь разместились бойцы батальона «Донбасс». Прямо у входа стоит немало ящиков с минами к минометам.

«Вот посмотрите, какой подарок от бандитов мы нашли в городской администрации, - говорит командир роты батальона Донбасс Сергей, раскрывая ящики. - Это 82 миллиметровые мины, которыми наемники обстреливали нас. Откровенно говоря, по этим минам видно, что российские боевики уже длительное время готовились к нападению на Украину. Ведь ящики явно находились в так называемых «закладках» - были закопаны в лесах, или у кого-то на крышах. Что эти боеприпасы не военного хранения, свидетельствует то, что многие мины в плохом состоянии, ржавые. А в одном из ящиков мы нашли даже осиное гнездо. Армейцы такого не допустили бы».

Лисичанцы показали «приветы от Путина» - ракеты от российской системы залпового огня «Торнадо». Несколько таких ракет оказались во дворах и даже жилых домах.

В городе только начали восстанавливать подачу электроэнергии, воды и газа. Оставляя Лисичанск, бандиты взорвали или уничтожили все важные для города узлы жизнедеятельности и коммуникаций. Также террористы оставили за собой немало мин-ловушек, что само по себе усложняет и без того тяжелую работу ремонтников.

«Террористы оставили нам ужасное наследство, - рассказывает первый заместитель городского головы Лисичанска Андрей Шальнев. - Перебитые кабели подстанций, уничтоженный водопровод и т.д. Все приходится восстанавливать, к центру города мы уже начали подавать электричество. На очереди другие районы».

-_56.jpg10300015_839139169430224_6050430767135574847_n.jpg?oh=5716f3a870038ef620de2ea6a9a1bfc5&oe=543EBA61&__gda__=1413717771_93bc29a00149941b7726532c5854003d

Опубліковано

Дзвонили з відділу фундації Міністерства Оборони терміново просили директора з приводу "Проведення АТО на території України"...

Шо за відділ фундації МО?

розводять на гроші

Опубліковано

Нацгвардії докупили 29 російських "КамАЗів" за 28 мільйонів, я в прострації.... в нас Краза не має чи що????? :_09:

Мене ця новина ввігнала в депресію. Я перевіряю кожен штрихкод на товарі, чи бува це не товар агрессора. А тут ... 1 камаз майже за 1 мільйон гривень. А всього поки що 29 Камазів.

Опубліковано

Юрий Бирюков

И еще системно, ибо действительно часто спрашивают.

1) Не могу сейчас читать личку, совсем. Не ждите ответа на сообщения в ближайшие 5-7 дней. Сорри.

2) Отчеты о приходах денег, проверить "не потерялось ли": http://www.wings-phoenix.org.ua - отчеты постепенно наполняются. Я не могу проверить пришли или нет какие-то определенные деньги: для этого мне надо остановиться, зайти в Приват24 и искать там. Большую часть времени телефон выключен и получать смс с кодом входа невозможно. В течение блажийших недель отчеты будут приведены в чувство. Но мы не зацикливаемся на этом, сорри. Выбирая между часами отчетов и часами поставок - я выбираю второе. Но! Почти все закупки мы делаем с карт, так что инфо не потеряется - когда будет больше свободного времени (о, когда?) тогда и сведем.

3) Пост про 25 000 000 не шутка. Мы в процессе подписания договора с КрАЗом на поставку 6-7 бронемашин для 79й бригады: Кугуары, Спартаны, Шреки. Не сразу и не скопом. Но моя мечта - современная бронетехника. Ждать милостей от природы, Бога и государства - я не привык. Один Спартан есть в Киеве, цена вопроса - 5 350 000 гривен. Роботизированная башня с пулеметом и гранатометами, защита, двиг на дизеле - мечта. Вопрос в деньгах. Пока есть не более полутора миллионов Но эта техника нужна. А, да, для отдельного батальона 79й бригады.

4) Набор в 79ку - а вот уже скоро. В воскресенье решающая встреча в МО. Все идет к тому, что будет таки отдельный батальон ТрО "Феникс", приданный 79й бригаде. На сейчас это единственный быстрый путь. Потенциальный комбат уже есть... Его согласие есть. Кто узнает - тот оценит и тонкость игры против военной прокуратуры и вообще, крутизну момента.

10516777_1460109330924546_6129477938277148106_n.jpg

Опубліковано

Нацгвардії докупили 29 російських "КамАЗів" за 28 мільйонів, я в прострації.... в нас Краза не має чи що????? :_09:

Мене ця новина ввігнала в депресію. Я перевіряю кожен штрихкод на товарі, чи бува це не товар агрессора. А тут ... 1 камаз майже за 1 мільйон гривень. А всього поки що 29 Камазів.

да це брєд повний, тепер, коли приїдуть на камазах з рашки - будуть казати, що у наших віджали.

Опубліковано
Це *переселенці мирні*,або з Білорусії наскочили і назад.

Питання собсно не в тому хто, а чому вони ще лазять по землі

Опубліковано

Про КАМАЗи - це повний аут. З одного боку ми з кацапи воюємо, з іншого боку підтримуємо російську економіку.

Крім того, необхідно прагнути до уніфікації виробників/моделей техніки, щоб:

1) тримати на складах мінімум запастин;

2) у випадку необхідності знімати деталі з пошкодженого авто і ставити на вціліле.

Та найголовніше - а як же підтримка вітчизняного виробника в умовах, коли економіка падає?!!

Опубліковано

На гряді кажуть бачили джип з рос номерами і написом спасиібо дєду за пабєду. правда в той день там і пожарка була і мєнти. Може спалили хоча не факт.

Опубліковано

Російська Федерація розгортає на території Криму додаткову тактичну групу, яка має 31 танк, гаубичну 152-мм батарею та підрозділ установок "Град"

Про це під час брифінгу заявив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Еспресо.TV.

Він також повідомив, що у Криму з території Росії передислоковані підрозділи 7-ї повітряно-десантної та 18-ї мотострілецької бригад, а також 61-ї окремої бригади морської піхоти і 75-го полку спецпризначення.

Крім того, в РНБО констатують, що російські збройні сили накопичують військову техніку та підрозділи на кордоні з Сумською та Харківською областями.

Так, у лісистій місцевості поблизу села Козине Курської області росіяни готують вогневі позиції для обстрілу території України. «За 2 км від лінії кордону з Сумською областю виставлені інформаційні знаки з написом «вогневому рубежі», - поінформував Лисенко.

Також біля російського села Шрамко за 25 метрів від кордону створені позиції для 8 бойових машин десанту. У районі села Селезньова за 50 метрів від кордону розташовані взводні групи Збройних сил РФ з бронетехнікою. На околиці села Поділ-Гора, в 7 км від кордону, розташований військовий табір.

Лисенко зазначив, що у зв’язку з цим МЗС України направило Росії каналами зв'язку ОБСЄ запит з вимогою роз'яснити мету накопичення сил і військової техніки поблизу українського кордону. «У запиті наводяться незаперечні докази посилення протягом останнього часу російської військової угрупування», - сказав речник РНБО.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...