Перейти до змісту

-=Mr.BrooX=-

Power users
  • Постів

    1 854
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    2

-=Mr.BrooX=- став переможцем дня 2 жовтня 2014

-=Mr.BrooX=- мав найпопулярніший контент!

Репутація

4 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. 1. калаш 2. бронік 3. каска 4. окоп 5. батальйон військових
  2. мда... біда... всі ми в душі кацапи значить... тобто ще 50 тис років тому,коли произошла авария межзвездной экспедиции руссов вони були настільки тупими, що отчасти смешалась с местным обезьяноподобным земным населением ну хто маючи мозок буде таке писати, не говорячи про щось інше ? ох як їх ковбасить, що вони нікчемні п'янички, які утворилися після того,як вигнали з Київської Русі
  3. Dieselsmart, це буде плану "прикра випадковість" снаряд із дій АТО на сході залетів у бункер Литвина за 300км
  4. alexvvv, і навіть після його підписання ти будеш гвандіти,що він раніше цього не зробив і далі какашки кидати. на все потрібен час,якщо не підкупити, то убити то припугнути чи ще щось.
  5. ось тут більше детальніше, чому їх називають "космонавти"
  6. ig_rok, ну тут 2 варіанти... або його на щось намoтали би, або на шию щось намотали би... а ми ж демократи!
  7. На базі добровольчих батальйонів створять єдиний силовий підрозділ за зразком SWAT
  8. ага, яйця прищимило,ось і завів, а тим часом війська стягує. цікава в нього тактика.... я все-таки думаю, що його пристрелять бізнесмени на якомусь самміті, чим ті ж військові. пластикову зброю можна уже надрукувати і в піджаку пронести. надіємося і чекаємо...
  9. тобто,якщо я десь в ФБ напишу статейку, що Порох чмошнік здав Україну, потім в ЛЖ напишу таку статейку і попрошу знайомого сюди скопіювати мій зміст, що Порох чмо здав Україну, і ти вважаєш, що 99% повірять? а хто я такий? а де докази? а можливо це був такий план, щоб здати Маріупіль,а потім начебто "це все загони, все вони" спасли місто? давненько була інфа, що там батальйони нацгвардії, ще за 2 неділі до перемир'я сидять + Донбас там вже був. хто що здав? кого ви слухаєте? ще й якась блонда писала поспіхом. а на рахунок зірок - це помилка,яку виправили із Кримом, я ще тоді говорив, щоб запрошували Бумбокс, ДругуРіку, Аньку ту ж, які піднімуть український дух. Ніхто нічого не здавав, а вот рекламувати "спасителя" Таруту це не правильно,максимум що він спасав - це свій бізнес.
  10. Dieselsmart, та їм уже нічого не докажеш! навіть після того, коли ВСІ говорили, що парад маст хев, і вже навіть після його здійснення, всерівно появляються дятли,які довбуть одне і теж, кажуть ДЛЯ ЧОГО ТО БУЛО! голова - мозок - думка? неа,для чого!
  11. силка В Одессе перед ОГА избили Шуфрича: с окровавленным лицом он хотел убежать с площади
  12. alexvvv, і смисл таке постити? ти хоч до цього моменту чув Андруховича? якби сказали це нормальні люди, слід було би навіть і подумати,а так... ЛАЖА!
×
×
  • Створити...