Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Просрали армію за десяток років ... найнеобхіднішого забезпечення немає (транспортної авіації для трансоптування поранених

... единственный в Украине госпитальный самолет АН-32 на котором можно перевозить тяжело раненных и который оборудован системами поддержки жизнеобеспечения ...

Вот су..і, мало того що забезпечення державою армії на тверду двійку ... (закупівля амуніції, продуктів, фінансова допомога - силами українського народу), так вони ще далі процес забезпечення тормозять: розблокування грошей на рахунку куди українці скидали гроші - АМКУ; також податкова своїми корупціними законами недозволяє те чи інше (найнеобхідніше) провезти через кордон. АМКУ тільки й вміє накласти десь штраф якомусь підприємству бо бач недотримали термін видачі якоїсь "бумажки" за 10 днів, а ідіоти (АМКУ) вникати в проблеми законодавства, щоб подати свої пропозиції в ВРУ та спростити механізми роботи і адекватності так НІ, інтелект їм для цього занадто мізерний.

Ще раз висловлюся - люстрація (бажано б зараз провести) всіх причетних до цієї ситуації: військових чиновників які своїми діями/бездіяльністю за роки "про...и" матеріально-технічне забезпечення - забрати всі звання і нехай живе на мінімальну пенсію; АМКУ за гальмування закупівлі, звільнити без права займати посади; та інші ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К Лавре, где собралась вата, идет толпа с флагами Украины, битами, масками.

Также много мусоров, даже конный взвод. Будут охранять петушню, наверно.

Кто может - подтягивайтесь.

SSYw4fQtKQI.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УРОДЖЕНЕЦЬ БАШКОРТОСТАНУ: ДРУГУ ДОБУ НЕ СПИМО, ЧЕКАЄМО, КОЛИ НА ВІЙНУ З УКРАЇНОЮ (ВІДЕО)

У мережі оприлюднено відео, на якому російські солдати розповідають, що другу добу не сплять – чекають наказу висуватися в Україну.

Блогери ідентифікували одного з тих, хто знятий на відео. Це рядовий Дамір Раїсович Шакуров, уродженець Башкортостану.

"Чекаємо. На війну, не на війну... Підсумки заряджені. Магазини теж", – звучить голос за кадром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://pravda.com.ua...6/22/7029763/ …

На Харківщині впав вертоліт з вантажем до зони АТО

Неділя, 22 червня 2014, 12:15

Версія для друку Коментарі1

Український вертоліт Мі-8, який напередодні зник під час перельоту з Ніжину до Чугуєва – знайшли на місці падіння на Харківщині.

Про це повідомили у спеціальному авіазагоні Державної служби з надзвичайних ситуацій, - передає 5 канал.

Доля трьох членів екіпажу – наразі невідома.

"Справа в тому, що якщо до цього часу вони не зв’язалися з нами, то можна найгірше думати", - повідомили у ДСНС.

Рятувальники зазначили, що вертоліт мали використовувати для потреб АТО, а саме – для забезпечення перевезення особового складу та гуманітарної допомоги.

Пошуки зниклої машини були організовані ще у суботу, але результатів не дали.

У неділю зранку пошуки продовжились і було знайдене місце падіння вертольота під Харковом в районі населеного пункту Лісогубівка.

Вертолет Ми-8, который используют для перевоза груза или людей, упал сегодня в Чугуевском районе. Погибли трое членов экипаж и сопровождавшие их люди.

Об этом сообщают собственные источники 057.

Причина падения устанавливается. Не исключено попадание снаряда. Вертолет принадлежал Нежинскому специальному отряду и вез на Донбасс в зону АТО продукты и вещи, необходимые солдатам.

В ГосЧС "2000.ua" не смогли подтвердить или опровергнуть эту информацию.http://2000.ua/novosti/proisshestvija/na-harkovshine-upal-mi-8_-nikto-ne-vyzhil.htm …

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Податківці в такий тяжкий для країни час вимагають дозволи на продукцію спецпризначення. Без необхідного папірця допомогу на фронт обіцяють припинити.

ага. є таке. то один з наших партизан шиє...

Порадьте цим партизанам перестати позиціонувати свою продукцію, як "розгрузочний армійський жилет", хай назвуть його рибацьким чи мисливським, тоді і відпаде необхідність отримувати дозвіл на виготовлення продукція спец. призначення. Один йух їх меценати купують, а не міністерство оборони. А паралельно хай і дозволи отримують, можливо потім і налагодять постійне виготовлення "розгрузок" для армії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К Лавре, где собралась вата, идет толпа с флагами Украины, битами, масками.

Также много мусоров, даже конный взвод. Будут охранять петушню, наверно.

Кто может - подтягивайтесь.

SSYw4fQtKQI.jpg

Сепаратиський "слід Ляшка"

22 червня 2014, 02:07

Версія для друку Коментарі 58

Увечері суботи зателефонував старий знайомий. Каже: у неділю сепаратисти збираються провести акцію. У Києві.

Одразу згадав обіцяну "лідера Новоросії" Губарєва, що 22 червня у Києві почнеться збройне повстання проти влади. Тож першим запитанням було: сепаратисти будуть зі зброєю?

У відповідь: не знаю, але ми будемо не з порожніми руками.

Прийшов додому. Почав шукати інформацію щодо цієї акції сепаратистів. Вони не приховують, що готуються до "повстання у Києві". Заклики до цього можна знайти ще з травня місяця.

Отже, 22 червня збираються у пам'ятника афганцям біля Києво-Печерської Лаври. Назва акції "Київ проти війни". Для розуміння: проти війни, яку "київська хунта веде на Сході".

Почав шукати організаторів цієї акції. Серед них Вікторія Шилова. Гугл нагадав: це стара знайома Олега Ляшка.

75f72-1395128043244484019554501710907110n.jpg

Вона була цілим заступником голови партії Ляшка. До того – регіоналка та соціалістка.

Кияни про неї дізналися наприкінці 2013-го року, коли "жінка з косою" балотувалася у депутати у 223 окрузі.

Невдовзі Ляшко та Шилова розсварилися. Нетрадиційна політична орієнтація жінки стала не до вподоби нетрадиційно орієнтованим політикам)

Тепер Шилова вважає себе членкінею Правою соціалістичною партією (це щось на зразок Старого Нового року), отримує від ВК-друзів подарунки у вигляді колорадських стрічок та продовжує "радикальні" виступи проти "київської хунти".

55403-shilova.jpg

У неділю мій друг зі своїми побратимами можуть розжитися щонайменше десятьма тисячами доларів (якщо акція "Сдай сепаратиста" ще триває). Але цей допис має іншу мету.

Уже невдовзі третій за рейтингом політик країни (офіційні данні ЦВК за результатами президентських виборів) піде на парламентські вибори. Не виключено, що у списку будуть чергові потенційні сепаратисти. Подібні особи можуть бути у списках і інших політичних партій. Перша їхня ознака – зміна політичної орієнтації. У народі про таких кажуть "простітушки".

Тож на майбутнє: жодного голосу простітушкам та їхнім партіям. Сьогодні вони фотографуються у вишиванках, а завтра виявляються вовками в овечих шкурах. Тобто сепаратистами-терористами у вишиванках.

45620-x02be0aa1d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А паралельно хай і дозволи отримують, можливо потім і налагодять постійне виготовлення "розгрузок" для армії.

для чого? ми впросили людей зупинити своє діюче виробництво, щоб пошити 4000 розгрузок на армію.

їх віддаємо за собівартістю...

Порадьте цим партизанам перестати позиціонувати свою продукцію, як "розгрузочний армійський жилет", хай назвуть його рибацьким чи мисливським, тоді і відпаде необхідність отримувати дозвіл на виготовлення продукція спец. призначення

це доречна думка, але вже пізно. знали б що держава буде палкі в колеса пхати, так би й зробили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитрий Тымчук

Окончательный вывод по поводу истории с вещанием ПутинТВ на Донбассе и Концерном РРТ

Мы уже сообщали о странностях идущей на Донбассе «телевойны» - имеется в виду телевещание на Луганскую и Донецкую область российский пропагандистских телеканалов через телерадиопередающие центры Украины, а также обвинения профсоюзом Концерна РРТ Госслужбы спецсвязи в «сдаче» террористам кодов правительственной связи.

Разобравшись в ситуации, докладываем следующее.

1. Разыгравшиеся вокруг Концерна РРТ «кадровые» склоки явно не способствуют повышению эффективности работы этой структуры – при том, что она играет важнейшую роль в нынешнем информационном противостоянии с Россией.

Едва мы констатировали тот факт, что объекты КРРТ ведут вещание росТВ на Донбассе (что давно не является секретом и полностью соответствует действительности), как на нас полился очередной вал грязи – мол, мы играем на стороне оппонентов руководства Концерна. Дескать, любые попытки опорочить девственно чистое имя руководителей КРРТ могут быть только проплаченным заказняком неких оппонентов, ведущих через Координационный совет профосоюза КРРТ битву за кресла руководства.

Сообщаем: нам, извините, глубоко начхать, кто возглавляет Концерн, а у кого есть другие кандидатуры. В данной конкретной ситуации у нас, группы «ИС», нет ни времени, ни желания разбираться, кто там прав, а кто не очень. Нас интересует факт: за деньги украинских налогоплательщиков путинская пропаганда ведет подрывную антиукраинскую деятельность на территории самой Украины. Это ненормально.

И очень плохо, что масса украинских журналистов-блоггеров-общественных деятелей этого не понимают. Им нравится участвовать в грызне и разжигать ее – с обеих сторон. Флаг в руки. Только если есть реальное желание повоевать за Родину – ближайший военкомат к вашим услугам.

Мы, со своей стороны, предоставили точку зрения всех участников банкета. И провели собственное расследование.

2. Наш вывод: российские телеканалы на Донбассе можно отключить. Технически это вполне возможно.

Главный аргумент против этого – тот факт, что вместе с российскими будут отключены и украинские телеканалы.

Таким образом, есть выбор: либо с отключением лишить заодно жителей региона возможности смотреть украинские новостные программы (которые здесь почти никто не смотрит), либо оставить их трансляцию вместе с лавинами лжи и пропаганды российского ТВ (которые потребляет в регионе основная масса телезрителей).

Концерн РРТ не берет на себя ответственность сделать выбор. Остается ожидать политической воли украинского высшего руководства. К нему и апеллируем.

3. В связи с данной ситуацией – выводы на будущее.

В подобных случаях по всем канонам теории и практики информационного противостояния должны обязательно отключаться все гражданские телекоммуникационные объекты. Никакого теле- и радиовещания в регионе, где идет операция. Никаких газет.

Вместо этого информированием общественности в регионе должны заниматься государственные структуры, в частности, Минобороны. Для этого в составе редакций военных газет и военных телерадиостудий в советские времена имелись полевые типографии (БПК-63), полевые издательские комплексы (АТМ-83), подвижные студийные комплексы (ПСК-84) и т.д.

Все это в украинской армии на сегодня давно списано-разворовано – хотя редакции и телестудии МО Украины действуют, их общие штаты насчитывают сотни (!) военных журналистов. Которые, хоть и называются военными, получается, могут действовать лишь в мирное время.

В отличие, кстати, от Вооруженных сил России, где на оснащении находятся удовлетворяющие современным требованиям модернизированные комплексы БПК-63МКЛ, АТОФ–97 и т.д.

Будь в нашей армии подобное добро, вопрос – отключать или нет ТВ на Донбассе? – не стоял бы. Объекты КРРТ заменили бы армейские телекомплексы, транслирующие только избранные телепередачи украинского ТВ, вместе со своими «военными» целевыми программами. А потому впредь надо уделять какое-то, хотя бы символическое внимание вопросам готовности армии к информационному противостоянию.

4. По поводу обвинения профсоюзов КРРТ в адрес Госслужбы спецсвязи.

Мы указывали, что у нас нет свидетельств, что обвинения профсоюзов соответствуют истине. Мы положились на компетентность спецслужб, которые, по нашему мнению, должны провести расследование по этому вопросу.

Сегодня в самой Госслужбе спецсвязи также обратились к СБУ провести расследование. Аплодисменты, и ждем заключения СБУ.

Группа «ИС»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми всі знали чим закінчиться Майдан. Тільки Ми в це не віримо.

Після Грузії було очевидно що Путові Україна потрібна більше ніж будь-яка країна, але ж не вірили що таке може статися.

Путо зараз в куті зажатий і єдине що йому спадає на думку - "уйду красиво"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Донеччині зафіксовано 5 танків та 7 БТРів перекинутих з Криму, - РНБО

На Донеччині в районі села Дмитрівка зафіксовано 5 танків, 7 БТРів і вантажівки із близько 140 бойовиками

Про це повідомив речник Інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Володимир Чеповий сьогодні на брифінгу в Києві, пише Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

"В районі села Дмитрівка Донецької області помічено п’ять танків, сім БТРів, КамАЗи та УРАЛи із 140 особами, частина з яких є громадяни Російської Федерації. За наявною первинною інформацією, частина - це техніка, яка знаходилася на території АР Крим. Зараз перевіряється, в яких підрозділах вона знаходилася", - сказав Чеповий.

Разом з тим, за його даними, протягом останньої доби фактів нових перекидань військової техніки через українсько-російський кордон не зафіксовано.

"За останню добу жодна техніка ні в один бік кордону, ні в інший не пройшла", - сказав він.

Чеповий ще раз наголосив, що "всі пункти перетину кордону, де може проїхати техніка, вони чітко, міцно закриті, а вся інша територія кордону взята під вогневий контроль. Це означає, що вся лінія кордону прострілюється".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да грохнуть путлєра свої же, ніхто не допустить цього, буде повторення долі ще одного "полководця" (закололи свої ж).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[Имя Цитата = '- = Mr.BrooX = - метка = '1403438869' пост = '1053088261 ']

. да грохнуть путлєра свої же, ніхто не допустить цього, буде повторення долі ще одного "полководця" (закололи свої ж)

[ / цитата]

Гітлера не грохнули-ж. І цього не грохнуть. Тим більше, пропаганду серед своїх, по відношенню до України, вони ведуть доволі вдало. Вже зміст фрази :"...коли вони будуть отримувати цинкові гроби, то задумаються і зупиняться..."не є актуальним. І ,до реч,і на мою думку, й не був актуальним ніколи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[Имя Цитата = '- = Mr.BrooX = - метка = '1403438869' пост = '1053088261 ']

. да грохнуть путлєра свої же, ніхто не допустить цього, буде повторення долі ще одного "полководця" (закололи свої ж)

[ / цитата]

Гітлера не грохнули-ж. І цього не грохнуть. Тим більше, пропаганду серед своїх, по відношенню до України, вони ведуть доволі вдало. Вже зміст фрази :"...коли вони будуть отримувати цинкові гроби, то задумаються і зупиняться..."не є актуальним. І ,до реч,і на мою думку, й не був актуальним ніколи...

Гітлера пробували прибрати кілька разів , просто не виходило

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що там в Києві біля Лаври робиться? Що це за жесть? Не здивуюсь, якщо сепаратисти є в нас в Луцьку. Тільки от питання - що робити з цим всім?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки от питання - що робити з цим всім?

А в чому проблема? Сидіти в інтернеті, обсирати москалів, писати "Слава Україні!" хтось почав заважати?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки от питання - що робити з цим всім?

А в чому проблема? Сидіти в інтернеті, обсирати москалів, писати "Слава Україні!" хтось почав заважати?

По собі судите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не здивуюсь, якщо сепаратисти є в нас в Луцьку. Тільки от питання - що робити з цим всім?

Все що і має робити громадянин України в таких випадах- виявляти, затримувати, знешкоджувати. І це не гумор. І ще, відносно difoto це Ви дарма. Ця людина дійсно не просто ляпає язиком на форумі, а робить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Саратовской области РФ похоронили "честного" наемника, воевавшего за "ЛНР"

19 июня в Балашове (Саратовская область, РФ) прошла траурная церемония прощания с Игорем Ефимовым, который уехал на Донбасс воевать за террористическую организацию "ЛНР", а вернулся в гробу.

Даже на похоронах наемника его российские боссы не смогли удержаться от лжи и пропаганды.

Так, на панихиде выступил депутат Балашовского районного собрания Виктор Волков, который, не моргнув глазом, начал приплетать дохлому наемнику чуть не миссию миротворца:

«Игорь был очень честным человеком и не мог оставаться в стороне, когда у братского народа такая беда. Он погиб, обеспечивая коридор для выхода беженцев с Луганской и Донецкой областей. Если юго-восток потерпит поражение, то «Майдан» может случиться в России, а он этого не хотел. Мы хороним народного героя. Это мы ему даем это звание, потому что государству ничего не нужно», - сказал в своей речи Виктор Волков.

0_25.jpg?itok=-zTPP1w9

1_24.jpg?itok=EDgmAuvf

2_2.jpg?itok=uUYenMxW

3_4.jpg?itok=tkOGhcrA

Цікаво а чому той депутатик не сказав якого х"я цей найманий вилупок робив в чужій країні зі зброєю. Золота істина працює завжди: "з мечем до нас прийдеш - від меча й загинеш".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще, відносно difoto це Ви дарма. Ця людина дійсно не просто ляпає язиком на форумі, а робить.

Можливо, я не сперечаюсь. Тільки не обгрунтовані і не зрозумілі нападки на не знайому йому людину він почав. Це нормально по-вашому? Ну-ну..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З глибини кримського півострова в напрямку позицій українських прикордонників на Чонгарі підвозять артилерію та живу силу.

За 21 червня прикордонним підрозділам українських сил двічі віддавали команду "до бою", повідомляє прикордонник Дмитро Капустін на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні резерв двічі ставав "до бою". На КПП зі сторони окупантів війська противника займали позиції. Люди повідомили і показали відео, як підвозили гаубиці і декілька КАМАЗів або з живою силою, або з боєприпасами", - написав Дмитро.

Прикордонник зазначив, що мобільні группи відділення готові до розвитку подій.

Дмитро Капустін навесні пішов добровольцем до Бердянського загону Прикордонної служби, а згодом так само добровільно відправився нести службу на пост Чонгар, де проходить умовна межа з окупованим Кримом.

я так розумію, атака готується масована й з різних точок півдня та сходу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...