Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

Мені здається в 41-45р. за таке, в кращому випадку, дехто з командування прикордонників вже б сидів на холодній підлозі камери з побитою мордою, а може вже б потроха перетворювалися на добрива.... шото не чути щоб когось під трибунал відправили за військові помилки у такий складний час. Всім сходить з рук зрада та продажництво...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Дмитро Тимчук

Створення приватного військового батальйону коштує 0,7 млн грн, а утримання – від 4,5 млн грн на місяць.

Наприкінці квітня екс-губернатор Одеської області Володимир Немировський оцінив витрати на створення загону з 100 чоловік в 700 тис грн. Дешевизна пояснюється надлишком зброї на військових складах.

Завдання спонсора – екіпірувати підрозділ і покрити різницю в зарплаті між офіційною ставкою військових (міліціонерів) і ринковими зарплатами. Солдат в таких підрозділах отримує 10-15 тис грн, офіцер – 25-30 тис грн.

Офіційна зарплата військових в Україні від 2,5 до 8 тис грн, тому спонсор доплачує близько 10 тис грн за солдата і до 25 тис грн за офіцера. Враховуючи, що в батальйоні в середньому близько 400 солдатів і 20 офіцерів, щомісячні витрати складуть мінімум 4,5 млн грн.

За ці гроші спонсор де-факто отримує лояльний бойовий загін – легальний, що діє під егідою МВС або Міноборони і озброєний автоматичною зброєю.

Керівник групи«Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук вважає, що будь-якізбройні формування, не передбачені Конституцією та законамиУкраїни, являють собою потенційну загрозу.

«Передусім незрозуміло, наскільки продуманий питання їхнього роззброєння після виконання поставлених перед ними Україна завдань. Що буде, якщо вони просто відмовляться здавати зброю?», – каже військовий експерт.

Окрім цього Тимчук наголошує, що політики не мають захоплюватись військовим вирішенням проблем.

«У якийсь момент збройне крило партії може стати інструментом боротьби за владу. Я завжди наводжу приклад Лівану, де кожна з існуючих партій мала своє озброєний підрозділ. Накопичені протиріччя призвели до 15-річної громадянської війни», – каже Тимчук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а цькування москалів українцями - то це для чого ? Давно на російському форумі був ? Що за вільну й незалежну Україну не писав ? Влада владою, але й москалі немало зусиль прикладають щоб нашу державу нищити й свій народ проти нас настроювати.

Пане Вадиме, не кидайтеся з однієї крайнощі в іншу. Який російський форум? Ви про що?

До чого цькування - це не більше як пунктик на шляху до цілі. Добре що запитуєте.

Точно так само як і пропаганда по ГеббельсТВ/сепаратизм на нашій території і тд.

Я не пропоную міняти погляд, громадянство, мову, чи погоджуватися з діями Путлера.

Просто коли відвести погляд з оцієї "товкнечі" на Сході, то для себе можна багато чого прояснити.

Нащо відводити погляд? А не відводьте, не треба то вам. Простіше когось бакланити і получати кайф)))

ще один знаток вселенських планів й задумів ? Кооперуйтесь з Соромітником, він теж *семи пядей во лбу* й ТОЧНО знає, хто правий, хто винуватий, й куди рухатись людській цивілізації в цілому й Україні в часності

Що ж то Соромітник зморозив таке шо ви думаєте що то вселенський задум?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знов проїб...ли Болотова! Схоже, кордону в нас нема...

"Народный мэр" Славянска: за 10 дней в спецоперации убиты и ранены 650 силовиков

08:14 17.05.2014

"Народный мэр" Славянска Вячеслав Пономарев сообщил, что подконтрольные Киеву силовики несут большие потери в ходе спецоперации на юго-востоке Украины: только за десять дней, по его данным, были убиты и ранены 650 человек.

"Общие потери фашистской киевской карательной хунты за 2-12 мая 2014 года — в общей сложности 650 убитых и раненых, из них 285 экстремистов "Правого сектора", в основном вошедших в состав Национальной гвардии, 120 украинских наемников <…>, 90 сотрудников СБУ Украины <…>, 70 иностранных наемников", — сказал Пономарев, выступление которого размещено пресс-службой ДНР в интернете.

Потери ополченцев со 2 по 12 мая составили 8 человек, еще трое ранены, добавил Пономарев.

В четверг истек срок ультиматума, который народное ополчение Донбасса направило Киеву. В нем указывалось, что если за 24 часа украинские военные не покинут захваченные в Донецкой области блокпосты, то ополченцы начнут собственную силовую операцию.

ну прям один "позитив для підняття духу"!... Та сторона на всю катушку використовує будь-які види зброї (маю на увазі і інформаційну зброю), а наші чистоплюї збирають "круглі столи" і теледебати! А там гинуть люди!

Навіть якщо слова Пономарьова на 75% брехня - це все-одно кричуще! Яка ж це, нафіг, антитерористична операція?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитро Тимчук

Относительно потерь украинских силовиков в ходе АТО

По данным группы "Информационное Сопротивление", в ходе АТО были зафиксированы следующие потери:

Вооруженные силы Украины - 16 человек;

СБУ -3 человека;

ВВ МВД (Национальная гвардия) - 5 человек;

(Раненых в целом около 70 человек.)

Мы не официальная структура, поэтому ожидаем, что списки погибших героев будут уточнены соответствующими госорганами. Стоит понимать, что предоставление подобной исчерпывающей и объективной информации - это наш святой долг перед теми, кто отдал свою жизнь во имя Украины. Также это важная составляющая противодействия лживой российской пропаганде.

По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», сегодня около 05.00 утра аэродром Краматорска был обстрелян террористами.

Обстрел велся из автоматического станкового гранатомёта, установленного на автомобиле.

В частности, был идентифицирован гранатомет АГС-30 (6Г25) российского производства. Украинские силовики такого образца вооружения не имеют (в ВС Украины на вооружении стоит подобный автоматический гранатомет АГС-17).

После обстрела аэродрома террористы произвели несколько выстрелов в сторону города.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Российские оккупанты превращают Крым в огромную военную базу.

kolonna_bronetehniki.jpg?itok=dmEdCcig

http://youtu.be/74_rFvF8IOk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олег Соскін Путин хочет любой ценой сорвать выборы в Донецкой и Луганской областях

Последние события в Украине дают основания предполагать, что Путин и его марионетки в Украине будут делать все возможное, чтобы сорвать выборы если не во всей Украине, то по крайней мере в Донецкой и Луганской областях. Ведь если в этих двух регионах на выборы придет более 50%, то этим люди покажут, что воспринимают себя как часть Украины, потому что они проголосовали за президента Украины.

Поэтому Путину для того, что показать неполную легитимность выборов, надо любой ценой в этих областях и в Крыму сорвать выборы. Следовательно, в Крыму уже сейчас надо открывать участки, чтобы на протяжении недели все желающие крымчане могли добраться до участков и проголосовать. А в Луганской и Донецкой областях нужно усиленно готовится к выборам, чтобы проголосовало как можно больше избирателей, более 50%.

Тогда уже полностью будет развенчана путинская ложь о том, что местное население желает выйти из состава Украины. В таком случае, если люди все-таки придут и проголосуют, станет понятно, что им не нужен сепаратизм, что они просто хотят нормального развития, реформ, чтобы действовала Европейская хартия местного самоуправления, чтобы было эффективным местное самоуправление и деньги оставались в громадах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивує що людям потрібно стільки часу щоб зрозуміти що європейці не збираються мерзнути заради українців.

Дивує, що деякі не розуміють, що люди розуміють, що європейці не збираються мерзнути заради українців.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивує що людям потрібно стільки часу щоб зрозуміти що європейці не збираються мерзнути заради українців.

дивує, що не знаючи, що я говорив раніше, ти тут ляпаєш коментарями...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переглянь тему від самого початку - куди ділись "США та Европа введе санкції і Росія здується за декілька тижнів"?

Санкції сша і єс - це для нас лише додатковий бонус, а не панацея.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переглянь тему від самого початку - куди ділись "США та Европа введе санкції і Росія здується за декілька тижнів"?

ну то переглянь тему й попередню також.

я казав одразу, що допомогти ми можемо лише самі собі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так от... попробую підсумувати (хоч я і не Тимчук):

Погане:

1. Кордон - САМА ГОЛОВНА БІДА і срака (вибачте за це порівняння). Але як показує динаміка - кордон був сракою, є і буде (пєчалька).... Значить на нього надіятись немає чого. Я вже зрозумів нарешті чому влада офіційно не перекриє кордон - тому що якщо вони офіційно заявлять про закриття кордону - змушені будуть брати на себе відповідальність про "явлєніє" нових путлєровских бойовиків, а так вони "білі і пухнасті" - "мірниє граждані заєхалі", наші гастарбайтери мусять їздити, зірки шоу бізнеса і т.д і т.п..... Короче! Кордон - срака!

2.Все інше про погане сказав Тимчук, а я підсумую - ми граємо на ненастроєному роялі - а там як получиться, Сподобається слухачам чи ні, ми ж все-таки виклались на повну.... Суть одна (моя думка) - піздяч..ти їх поки навіть приплод колорадів боявся на світ появитись... (а там сподобається чи ні комусь - потім розберемось), а то все комусь в рот заглядаємо - сподобаються наші дії чи ні....

Думок багато, зловити всі важко...

але з хорошого:

1. Хороше поки ВАЖЛИВЕ одне - причому риторичне питання... Користувачі розсудять...

Скажіть, будь-ласка, "Слов"янськ, ДНР, ЛНР" - це погано чи добре ЗАРАЗ?????

Моя відповідь - слава Богу, що качелі ТАМ... Слава Богу що владі хватило розуму локалізувати цю хрєнь... "немає "стрєлка", нечисті поки ніде крім Даунбаса і Луганди...Це не суть роботи до 25 числа??????????

2. Хороше!!! Саме головне - Вам, користувачам інтернету в Україні не заборонили висловлювати свою думку....

Ви сепаратори (що читаєте наш форум) не думайте, що все так просто... далі буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переглянь тему від самого початку - куди ділись "США та Европа введе санкції і Росія здується за декілька тижнів"?

ну то переглянь тему й попередню також.

я казав одразу, що допомогти ми можемо лише самі собі...

Звичайно , за нас ніхто нічого робити не буде .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Borys Filatov

Раньше я очень часто спорил со сторонниками славянского единства: о хунте, бандеровцах, правосеках. Иногда удачно, чаще - нет. Но все "единцы" ломались на одном простом вопросе: "Назовите фамилию человека, который разрушил идею славянского братства на десятилетия вперед, если не навсегда? Того, кто заставил смотреть украинцев и русских ( и русских и русских (!) друг на друга в прицел автомата?"

Ответ очевиден. И эта фамилия уж точно не Турчинов, Яценюк или Ярош...

...Я много думаю и занимаюсь аналитикой. У меня много независимых источников информации...

Сегодня утром я понял, что наша команда сломала плешивому не только сценарий дестабилизации Юго-Востока, но и пропагандисткую картину происходящего. Согласитесь, но очень трудно впихнуть невпихуемое, а именно представить еврея и русского наместниками нацистов на Днепропетровщине.

И поэтому подонки сегодня меняют тактику. Они прекрасно понимают, что именно Кремль сегодня разрушил дружбу народов и славянское братство. Что именно с подачи нового фюрера ( а как же, 85 процентов поддержки, "одна нация, один вождь, одна судьба" ) дугинцы, баркашовцы, нацболы и прочая нечисть откатывают на Украине технологии фашистких переворотов. Что Россия все дальше становится изгоем и поэтому даже оболваненным русским все тяжелее обьяснять почему их страну начинает ненавидить весь мир, зато обожают Иран, Зимбабве и Сирия.

И поэтому подонки меняют тактику. Тихой сапой, через соцсети, живые журналы и форумы они начинают внедрять в массовое сознание...Что?

Что во всем виноваты евреи. Они опять поссорили славян. Это они, подлое племя, заставляют нас убивать друг друга. Секта "Хабад", хасиды, мировая закулиса...Жиды, как всегда и во всем виноваты они, мерзавцы...

Но как водится у меня часто, опять резко разверну дискуссию.

Меня много читают в Израиле. Так получилось, что я - русский, считаю эту страну своим вторым домом и безмерно благодарен ей за все то, что она мне сделала. В самые трагичные моменты моей жизни Эрец Исраель всегда был со мной рядом.

Почитайте друзья, журналисты, бизнесмены. И еще раз задумайтесь над тем, что "взвешенная политика Израиля", или "невмешательство", или "попытка понять Путина" в конечном счете является предательством собственной страны и ее интересов.

Потому что в России подымается фашизм. Обычная коричневая чума, правда теперь еще и с вкраплениями черного. А кому как не евреям знать, что это такое?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Российские оккупанты превращают Крым в огромную военную базу.

Аналогічно казали про раніше загарбані території Грузії, що там одна супер велика військова база рашки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гандони Литвини, що один що другий - мудаки жесточайші і в їх руках прикордонна служба, яка до речі працює автономно від армії. нах взагалі ту структуру, а Литвин, суку, ще багато про що розпитати.

З позитиву вам скажу одне. Всі хто хотів воювати на Сході проти України отримали зброю. Людей не вистачає, тому їдуть кацапи, придністровці, чечени і т.д. А людям які хочуть захищати Україну зброю ще не видали. І навіть якщо пройтись по Львівській, Іфано-Франківській, Тернопільсьткій і Волинській областях, там нормальна кількість вояків буде. При чому вояків, які наказу Литвина, чи ще якогось х. питати і чекати не будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Андрій Віталійович

Ніхто ж не казав що Європа нам щось винна. Винні Британія, США і ПаРаша. Британія фактично не Європа.

Якби не їх недолугі санкції, то ми вже вели навіть діловодство на Комуняцькій мові. Адже вдарити треба було, коли підтримка Росії на частині України ще була значна, коли військові були на дні, коли вся вертикаль і 5 колонна була максимально лояльна. Інше питання, що Європа не хоче втрачати рівень життя і надіється, що Путлер просто грає мязами. А Україна заради Німеччини, провела б девальвацію гривні добровільно ще на 30%???

Коротше цей процес затяжний і тільки від Путлера залежить, чи дотисне він Європу до примусового введення санкцій чи все-таки грамотно подробить Україну і акуратно переварить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луганске расстреляли автомобиль и двух женщин

Водитель не захотел останавливаться на блокопсту

Только что в Луганске на дороге, ведущей к поселку Юбилейный из автоматов неизвестные обстреляли автомобиль «Шевроле». Как рассказали «Сегодня» в областной милиции, водитель автомобиля от полученных ранений умер на месте. Пассажир с тяжелыми ранениями скорой помощью доставлен в больницу. Кроме этого, пострадали два пешехода – женщины 47-летняя женщина и 27-летняя девушка.

«По предварительной информации «Шевроле» двигался в сторону Луганска. На несанкционированном блокпосту, расположенном на перекрестке улиц Обводная-Азовская, его пытались остановить вооруженные люди. Водитель не остановился и его стали преследовать вооруженные люди на автомобиле ВАЗ-3110, серого цвета. По пути преследования вооруженные люди открывали стрельбу по автомобилю в районе кольца Гаевого, а затем в районе поселка Юбилейный, догнав автомобиль, обстреляли его», - констатировали правоохранители.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Андрій Віталійович

Ніхто ж не казав що Європа нам щось винна. Винні Британія, США і ПаРаша. Британія фактично не Європа.

Якби не їх недолугі санкції, то ми вже вели навіть діловодство на Комуняцькій мові. Адже вдарити треба було, коли підтримка Росії на частині України ще була значна, коли військові були на дні, коли вся вертикаль і 5 колонна була максимально лояльна. Інше питання, що Європа не хоче втрачати рівень життя і надіється, що Путлер просто грає мязами. А Україна заради Німеччини, провела б девальвацію гривні добровільно ще на 30%???

Коротше цей процес затяжний і тільки від Путлера залежить, чи дотисне він Європу до примусового введення санкцій чи все-таки грамотно подробить Україну і акуратно переварить.

Щоб сша та британія щось реально робили - нам потрібно чинити реальний опір, а то на фоні здачі Криму і переходу!!! військових на сторону рашки, сша і британія не можуть активно втручатись, бо тоді їм не зовсім зрозуміло кого треба підтримувати (та навіть нам це не завжди зрозуміло)

Прикордонники розповіли подробиці запеклого бою

погранці ще ті байкарі ,то терорів спочатку було 100 ,а вже кажуть 200 ,завтра будуть говорити що на поміч терорам прибув рускій полк спецназу.

сукі вони про Брестку крепость ,коли небуть щось чули ,вже не кажучи про польске Вестерпляте.

якби 200 стволів стріляли протягом години ,з того переходу і фундаменту не залишилосьби ,не говорю вже про людей ,

а так все зашибісь ,ніхто не ранений ,

Нація яка не готова послати своїх синів на смерть - не виживе!- Л. Лук'яненко

ну я не думаю що в луганді прикордонники відзначаються своїм патріотизмом, банально продались за гроші, причому підозрюю що самі і викликали терористів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от тут повністю згоден.

Я думаю що США дожмуть якось Європу, або дотягнуть до більш-менш замішення енергетики з Росії на Іран, і тоді врублять вже просто щоб дожати макаку з гранатою, а то в Путлера вже занадто великі амбіції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також обрання президента буде сприяти збільшення підтримки США. Після цього я думаю сша вже зможе надати якусь військову допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...