Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

В Росії практично всі ТУ-160 в нельотному стані. Лише декілька літаків літають, щоб було що показати на параді.

та ну...

"Новых поступлений техники для дальней (стратегической) авиации не предвидится. Но вся она будет модернизирована. Очевидно, что Ту-160 так и останутся в кол-ве 16 шт. (в общей сложности) – заделы достраивать не будут, а ПАК ДА не успеет к тому времени пойти в серию. Все полетопригодные Ту-95СМ также модернизируют. Их общее количество колеблется в районе 40-64 машин (встречал разные данные). Наиболее вероятны цифры в районе именно 40 машин – выработку летного ресурса даже таких надежных самолетов игнорировать нельзя (64 шт. – это на 2005 год). Также модернизируют 30 Ту-22М3. Сейчас их не меньше 140, но полетопригодны, по открытым данным, около 45 машин..."

post-3238-0-31135100-1399748685_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

розмова ні про що: від того чи виявлюсь правим я чи ви - нічого не залежить. Це ніяк не вплине на подальший хід історії, рішення нашої влади чи дії населення. Я вказав на те що інфа ваша недостовірна і являється звичайнісінькою пропагандою. А хто дурень - дасться знати.

P.S.: має росія купу робочих ядерних ракет, 100500 космічних зорельотів і армію кіборгів чи купу тракторів іржавих - що може Україна протиставити окрім патріотів ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так хто, йоба мать, фашисти? А? Ушльопки наркоманські!!! А згадайте хлопця з Рівненської обл., який в Криму проживав і там заговорив українською?

На Луганщине четырех парней расстреляли за выкрики "Слава Украине"

В Луганской области в трехстах метрах от блокпоста возле магазина пьяными сепаратистами были расстреляны четверо молодых людей. Об этом сообщает пресс-служба Луганской областной организации Всеукраинского объединения "Свобода".

По словам очевидца, причиной ссоры и расстрела стало то, что парни между собой поздоровались "Слава Украине". Двух молодых парней (22 и 24 лет) убили, еще двое в тяжелом состоянии в больнице.

"Ситуация беззакония и террора, которые развернули на Луганщине сепаратисты с подачи Кремля, не может продолжаться. Вполне очевидно, что последний ставит в качестве задания уничтожение чего-либо украинского на восточных территориях украинского государства. Это обострение планомерной долговременной оккупантской агонии, когда за украинские лозунги оккупанты и их приспешники готовы физически уничтожать украинское", — отметил председатель Луганской областной организации ВО "Свобода" Артем Заика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рейтинг свободи в країнах. Дані з Freedom House. Зліва (жовте) - Україна, справа (синє) - Росія.

3IEwzZfnJJk.jpgoAZEMhQftlQ.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не потрібно бути семіпядєйволбу, щоб зрозуміти одну річ. Корупція руйнує все, а виробляє сурогати. В Кацапії, як і у нас більшість речей - на папері. Реальність така, що і НАТО і США спокійно собі говорять і роблять колись несусвітні речі. Ніхто холодної війни не боїться, бо нема з ким її починати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу недооцінювати ворожу державу РФ. І вам не раджу. Військо пройшло скрізь Чечню та Грузію, має реальний бойовий досвід. Вони не вагаються, застосовуючи зброю проти міст. Також їх військові мають досить пристойну зарплату і горою стоять за Путіна, який підкидує усіляки "вкусняшки" для своєї армії.

Це не означатиме що треба підіймати руки вгору та йти здаватись, захист своєї Батьківщини є святою справою, але! Не потрібно займатись шапкозакидавством.

Ну і не потрібно забувати про наявність у Путіна ядерної зброї

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитро Тимчук

По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», реактивные противотанковые гранаты, с помощью которых в последние дни проводились обстрелы террористами объектов украинских силовиков в зоне АТО, завезены в страну из-за границы.

В частности, на боевых позициях террористов близ Славянска и Краматорска найдены использованные контейнеры - пусковые установки РПГ -26 (с номерами 254-1-93, где 254 - завод производитель, 1 - номер партии , 93 - год выпуска). Именно с их помощью проводились обстрелы подразделений украинских силовиков.

Данные образцы оружия никогда не находились в составе вооруженных формирований Украины.

Таким образом, это очередное подтверждение того, что пророссийские террористы на Донбассе получают оружие из-за границы.

СПРАВКА "ИС". РПГ-26 производится в России. Состоит на вооружении армий России, Приднестровья и Иордании.

10346114_495772443884749_1551704075210256122_n.jpg

Скільки ще потрібно доказів світовій спільноті щоб почати гнобити рашку тотально всіма способами?

Парламентская ассамблея ОБСЕ призвала отменить "абсурдные" референдумы на Востоке Украины.

Не совсем понятно, зачем в ОБСЕ призывают отменять то, что сами же называют абсурдом. Украина указала и объяснила, почему это действо – клоунада, не имеющая ничего общего с референдумом. Цивилизованный мир ее поддержал. Какие могут быть еще вопросы к больным фантазиям пророссийских террористов?

Эта управляемая из Москвы кучка алкоголиков и просто неадекватных личностей может себя объявить хоть Вселенской империей, и потребовать от нашей галактики платить им дань. Неужели этот бред стоит комментировать, и тем более просить психически нездоровых людей отказаться от своих галлюцинаций? Их надо лечить и изолировать от общества, поскольку они представляют угрозу для окружающих, а не уговаривать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам ,ніж рахувати чужі слабкості, краще працювати над тим, щоми можемо і мусимо змінити

1- Масово проводити заняття з Громадянської оборони.Усі працюючі та учні ,студенти мають знати і вміти застосовувати навики першої медичної допомоги,організацію дій у випадку різного роду атак,також як діяти у випадку різних терористичних випадків у місцях масового скупчення та місцях різного життєзабезпечення. Що робити, куди дзвоеити і куди бігти.

2-Негайно запровадити виховання дітей та юнацтва готовими до захисту Вітчизни. Тобто здоровими,сильними, спритними, психологічно стійкими.

3-Інформаційне протистояння путлерівській пропаганді на всіх фронтах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТУ-95 - техніка. розроблена ще в 50-х роках. Якоїсь реальної загрози вони не несуть. ТУ-22М3 грузини збивали в 2008-му, і ми зможемо, у разі чого.

Загляньте заради цікавості коли був розроблений Б-52 у США.

При наявності певної кількості міжконтинентальних стратегічних ракет, які є і у РФ і у США глобальна війна стане недоцільною. Ніхто не бажає жити у радіоактивінй пустелі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Electronshik, як я уже писав з розумом рашку нагнути в дулю можна без проблем і я впевнений що Коломойському(а він далеко не дурак і чітко працює на упередження на відміну від усієї нашої влади та й світу в цілому) це вдасться.

Коломойский передал еще один «привет» Путину

Днепропетровская облгосадминистрация, которую возглавляет бизнесмен Игорь Коломойский, подписала Меморандум о сотрудничестве с предприятием Южмаш. От имени предприятия документ подписал его генеральный директор Сергей Войт. Об этом сообщает сайт Днепропетровской ОГА.

Примечательно, что «Южмаш» производит баллистические межконтинентальные и ракеты, способные нести ядерные боеголовки, по заказу Российской Федерации.

В Меморандуме говорится о том, что госадминистрация берет на себя все вопросы, связанные с жизнедеятельностью предприятия и обеспечением исполнения его контрактов, как с украинскими, так и с зарубежными заказчиками продукции. Иными словами, теперь Россия будет закупать ракеты с позволения днепропетровского депутата Коломойского.

«Из-за ситуации, сложившейся с Россией, многие проекты и контракты были на грани срыва, но теперь ситуация стабилизирована», - говорится в официальном сообщении пресс-службы «Южмаша» по поводу подписания Меморандума. Согласно документу, всеми политическими вопросами, касающимися предприятия, будет заниматься областная госадминистрация, а от «Южмаша» требуется лишь «создание неполитизированной промышленной территории».

К слову, именно на «Южмаше» планировался выпуск межконтинентальной баллистической ракеты «Воевода» (по классификации НАТО, SS-18 «Сатана»). На нее возлагались большие планы по модернизации российских Ракетных войск стратегического назначения (РВСН), поскольку баллистические ракеты советского производства давно отслужили положенный ресурс, а их парк давно не обновлялся. После начала противостояния России и Украины сотрудничество по обновлению «ядерного щита» оказалось под вопросом.

Хитрий єврей все правильно робить, підпорядкував собі найбільший козир проти рашкі - її ядерний щит все таки у наших руках. Тепер Україна може при введенні рашою військ негайно передати блоку НАТО в обмін на негайний вступ всю технічну документацію на балістичні ракети що стоять і планувались ставити на озброєння рашкі, в такому випадку весь ядерний щит рашкі не більше ніж пшик адже ліквідувати їх можна буде ще на старті й сміливо утюжити війська противника всіма засобами не боячись отримати ядерний удар у відповідь. Більш ніж впевнений що після такого ходу конем рашку весь світ порве за тиждень і наново переділить, особливо Китай. Хоча як на мене цю документацію потрібно передати негайно й укласти відповідну угоду з НАТО, та оголосити це на весь світ щоб рашка обісралась уже тепер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також він заявив: ”Так, панове румуни, ми вам скоро все пояснимо, хто ви такі і що ми про вас думаємо”.

Рогозін_не_довіз_до_РФ_підписи_за_приєднання_Придністров_я__Погрожував_Румунії___Українська_правда2.jpg?556286

На це Міністерство закордонних справ Румунії зажадало від МЗС РФ роз’яснень щодо висловлювань Рогозіна на адресу Бухареста.

“МЗС Румунії розцінює цю загрозу як дуже серйозну, особливо в нинішньому регіональному контексті. Ми просимо МЗС Росії публічно уточнити, чи відображають заяви віце-прем’єра Дмитра Рогозіна офіційну позицію уряду РФ по відношенню до Румунії як країні – члену ЄС і НАТО”, – заявили в МЗС Румунії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

враховуючи, що думку однієї зі сторін представляє одна не зовсім адекватна людина - про пустелю не факт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крим_ SOS

Sevgil Musaieva

Поговорила сегодня с местными предпринимателями - у всех все плохо: кто-то возил товар с Украины, кто-то из-за курсовой разницы пострадал, на туристов никто летом не рассчитывает. пока встретила только довольного Володю, который жалуется, что домой приходит поздно, но зато клиентов много. Володя устанавливает спутниковые антенны. После того, как в Крыму отключили украинские телеканалы, местное население решило ими обзавестись.

А еще мне сегодня задали обнадеживающий вопрос. "Мне вот нужно кредитный платеж заплатить, но я не могу. Скажи, пожалуйста, когда Украина вернется, у меня там очень большой долг может набежать?".

как-то так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відверто кажучі, мені зараз РФ нагадує мавпу з гранатою, не знаєш чого очікувати у такому випадку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ребята що у вас за спір в кого більший *хрін*???...ну ви як маленькі, да без різниці буде в кого яка техніка коли на голову дощ піде радіаційний....(((((( нам хоча б елементарного: ПНБ, каски і броню новішу....солдати самі говорять(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Террористы-чеченцы в Славянске, Краматорске и Мариуполе - боевики их батальон "Восток" Рамзана Кадырова. Об этом заявил на своей странице в Twitter главный редактор местного сайта ОстроВ Сергей Гармаш.

"Оперативная инфа. Оказывается, чеченцы, которые сидят в Славянске, Краматорске и засветились в Мариуполе - это кадыровский батальон Восток", - написал он.

не зовсім новина, так чергове підтвердження...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нашим військовим в Маріуполі сьогодні прийшлося "літати" на БМП над барикадами сепаратистів (обережно велика кількість матів)

https://www.youtube....d&v=m49dYtVeoNg

Ви самі спочатку політали би по постам, бо це вже у вас баян прилитів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 квітня 2014 американський уряд перейшов твіттеровский Рубікон у зв’язку з російським нападом на Україну. Це важливий показник того, наскільки злобний і несамовитий насправді Володимир Путін, якому вдалося підняти боязку адміністрацію Обами до висот віртуальної конфронтації, гідною Рональда Рейгана.

У своєму твіті від 29 квітня Міністерство фінансів США відкрито висміяло путінський режим. Воно опублікувало вбивчі графічні дані, в яких економічні показники Росії порівнюються з показниками її колег по ринку, що формується в таких питаннях, як цінні папери, валюта та облігації, а також показується, наскільки сильно Росія відстала на всіх фронтах. Те, що солідний і статечний народ з Міністерства фінансів вступив у відкритий і повномасштабний бій з диктатурою Путіна, зробивши це на вельми популярному форумі, показує, наскільки зла адміністрація Обами на те, що вона сприймає як зраду політики перезавантаження американського президента.

Цей твіт не є пропагандою, це проста констатація фактів. Одночасно агентство Standard & Poor’s скинуло на Путіна економічну бомбу термоядерної потужності, затопивши його справжнім цунамі з знижень кредитних рейтингів по всьому спектру економічної діяльності Росії. Удар був нанесений по кожному великому російському підприємству і компанії ; серйозно дісталося і державі. У результаті Росія повністю втратила можливість позичати гроші на Заході, і їй довелося просити подаяння в Азії. А Міжнародний валютний фонд приніс їй ще більш сумні вісті, заявивши про те, що Росія вже вступила в смугу рецесії, і відтік капіталу з країни складе в поточному році понад 100 мільярдів доларів.

Держсекретар Джон Керрі теж перестрибнув твіттеровский Рубікон, повідомивши про те, що кремлівський телеканал RussiaToday веде кампанію дезінформації проти України (тобто, бреше про тамтешні події).

Потім у справу вступило американське посольство в Україні. У своєму прес -релізі воно заявило, що «люте і безглузде насильство» проросійських сил на Україні, спрямоване проти «жінок і дітей», викликає у нього «відразу». Потім посольство оголосило навпростець : «Це чистої води тероризм». Потім і Керрі заявив про наявність у нього доказів, що дії проросійських сил направляє Кремль.

Але це діє і іншим способом. Справа не тільки в тому, що представники істеблішменту звертаються до «Твіттера», щоб вилити свій гнів на Росію; відщепенці з «Твіттера» теж виходять в мейнстрим. Наприклад, анонімний твіттерянин під ніком KermlinRussia зібрав більше 800 000 фоловерів, відкрито насміхаючись над кремлівським фідом в «Твіттері». Він також почав писати колонки для журналу NewRepublic.

Те, що Путін спровокував настільки недипломатичні висловлювання з боку дипломатів, приберігали лише для держав – відщепенців типу Іраку та Ірану, і придбав погану славу серед найбільш затятих своїх критиків, є наочним свідченням його розгнузданої неосовєтської агресії. Путін програє, причому – програє стрімко і нищівно. І в процесі цього він дуже швидко (і, схоже, з гордістю) перетворюється на знедоленого на міжнародній арені.

Візьмемо як приклад недавню статтю провідного російського вченого, в якій він вихваляє варварську і кровожерну кампанію Йосипа Сталіна проти «космополітів» і закликає відродити її в путінській Росії. У статті звучить твердження про те, що західний вплив – це отрута, повільно отруює російський організм, і що Росію необхідно очистити від цієї отрути агресивними засобами – тими, які використовував Сталін. Такі заяви сходять сьогодні в Росії за політичне мислення основного напрямку.

Риба гниє з голови. У своєму недавньому виступі Путін цілком серйозно заявив, що і сам інтернет є змовою ЦРУ проти Росії, а потім оголосив про нову серію репресивних заходів проти всесвітньої павутини, приділивши головну увагу провідним блогерам Росії. Як заявив російський оглядач Андрій Солдатов, «Путін залишився тим же самим офіцером КДБ середньої ланки, яким він був в кінці 1980 -х».

З урахуванням такої реальності навряд чи варто дивуватися тому, що російська економіка стоїть на краю прірви, і їй загрожує неорадянський крах. У Путіна просто немає того складу розуму, і вже тим більше – повноважень і авторитету для того, щоб зробити Росію успішним гравцем в глобальному економічному суперництві. Стівен Бланк (StephenBlank) з Американської ради із зовнішньої політики (AmericanForeignPolicyCouncil) ставить запитання: «Маркс зауважив, що в перший раз історія повторює себе як трагедія, а вдруге – як фарс. Але що станеться, коли та ж сама історична послідовність з’явиться в третій чи в четвертий раз?» Звичайно, відбудеться крах держави; те ж саме, що знищило російську монархію і що послідувало за нею комуністичну диктатуру.

Але навіть зараз, коли факти і міжнародне одностайність щодо Росії гранично ясні, серед нас залишаються деякі путінські пособники, що намагаються підірвати нашу рішучість. Польський політичний лідер Славомир Сераковський (SławomirSierakowski) нещодавно викрив одного з них на сторінках NewYorkTimes. Це професор Стівен Коен (StephenF. Cohen), який, як заводний, пропагандує за Путіна у вкрай лівому виданні – журнал TheNation.

Назвавши Коена одним з «корисних ідіотів» Путіна, Сераковський зазначає, що він, «виступаючи на захист російської сфери впливу, обходить стороною питання про те, чи знаходяться потрапивши до неї країни добровільно чи з примусу». Іншими словами, Коен вважає, як це робив колись Невілл Чемберлен (NevilleChamberlain), що ми повинні кинути під поїзд стільки безпорадних маленьких країн, скільки необхідно, аби задовольнити спрагу крові Путіна і дозволити йому звернути свій злісний погляд на нас.

Якщо є на нашій планеті людина, на тлі якої дивний Коен здається цілком розумним чоловіком, то це колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер, чия готовність продаватися Путіну знову і знову не знає кордонів пристойності. Це вже призвело до безпрецедентного результату, що складається в тому, що нинішній уряд Німеччини початв дистанціюватися від свого колишнього керівника. Уряд заявив, що Шредер займався «провокаціями», дозволивши Путіну влаштувати на його день народження шикарний прийом у своєму рідному Санкт -Петербурзі. Вже багато років різні журналісти і вчені беруть участь у схожій « тусовці» з Путіним на щорічному розкішному святі, відомому як «Дискусійний Валдайський клуб». Але для глави держави, тим більше такого, як Німеччина, приятелює з настільки злісним диктатором – це просто огидно.

На щастя, злісні справи Росії настільки численні і різноманітні, що такі типи, як Коен і Шредер, за ними просто не встигають. Путіна викинули з «Великої вісімки » і з Парламентської асамблеї Європи, а також піддали рішучого осуду з трибуни Генеральної Асамблеї ООН. А коли настільки статечні установи, як американське Міністерство фінансів і Держдепартамент, відкрито піддають тебе принизливій критиці, ти розумієш, що забрів занадто далеко – в нетрі варварства та беззаконня.

Так що корисні ідіоти Путіна, продовжуючи захищати свою людину, гарантують, що їх авторитет буде зруйнований назавжди, як і його власний.

Переклад: InoSmi

Оригінал публікації: Putin at Bay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wings Phoenix

Не будет номеров карт и проникновенных просьб. Будут маты, злость и ярость. Так что, чувствительные - кыш, пост для людей со стальными нервами.

Кто вчера лил слезы умиления по поводу Димы Капустина (https://www.facebook...dmitry.kapustin) и его побратимов? Шаг вперед! Кто вчера восторгался нашими смелыми пацанами, которые на самом краешке? Еще шаг вперед! Кто гордится нашими пацанами, которые нас охраняют и защищают? Смелее-смелее, вперед. Да? Кто знает как и чем их кормит наша страна - те в курсе, а остальные присядьте, а то попадаете. Ответ - НИЧЕМ!

Ага, ну, так сложилось. Ничем. То есть вообще. Зато у них есть плаатка и есть полевая кухня. А кругом - есть села, где местные жители стараются прикармливать пацанов. Еще есть волонтеры, которые привозят еду. И есть десантники, которые сбросились своими сухпаями в общий котел.

И вот этот вот сухпай попал ко мне в лапки (а тут можно почитать мой тест американской гумантирки:https://www.facebook...784845991526800)

Итак, что мы имеем: большая и тяжелая коробка зеленого цвета, на которой написано много нудного текста. Еще на этой коробке две замечательные наклейки:

- срок годности истекает через 5 дней

- конфеты, витаминки, повидло и так далее - было изъято из данного сухпайка и запаковано отдельно. Конечно-конечно, оно должно быть положено рядом, скотчем приклеено.

Внутри адский совковый треш.

1) Много пакетиков с галетами из муки второго сорта. Вкус… Как бы вам так сказать… Возьмите плохенькую отечественную туалетную бумагу (серенькую такую)… И пожуйте. Только ж не глотать!

2) 5 банок консерв: каша рисовая с говядиной, каша перловая с говядиной, килька в томатном соусе, фарш колбасный, завтрак туриста.

3) 2 пакетика с сахаром, 2 пакетика с чем-то коричневым и надписью “Растворимый чай”, 1 пакетик с чем-то фиолетовым и надписью “Напиток фруктовый”.

4) Три ложки, три бумажные салфетки, 2 влажные салфетки из сети ресторанов быстрого питания (!!!).

Это треш, доложу вам я. Чистый садизм. Сейчас тут многие умные дяди будут мне рассказывать о том, что металические банки для консервов это клево, вкус перловки с говядиной напоминает детство, а текстура килек в томатном соусе повышает дух бойца до немыслимых высот. Ага, да. Верю. Только это все - бред. Воспаленное воображение советских дегенеротов может такое делать, а не рассудок здравомыслящего человека.

Зашлют на неделю куда-то, дадут вот 7 таких коробок. И жрешь 7 дней: перловка, рис, кильки, перловка, рис, кильки, перловка, рис, кильки. И вытираешь руки влажной салфеткой с рекламой ресторана (КАК БЛЯТЬ ОНИ ТАМ ОКАЗАЛИСЬ?). А генеральская мразь за неделю (!) получит несколько тысяч гривен ЗП. И таких мразей у нас - сотни. Адрес дать?

И пацаны имеют полное моральное право защищать страну ровно так, как страна их кормит. А кормит она их - для галочки. Вот они и защищали - для галочки. Я не претендую на роль судьи или следователя, но сильно подозреваю, что сотрудники фирмы-изготовителя реально старались воткнуть хоть что-то съедобное в ограниченный бюджет (где-то слышал цифру 34 гривны в день, но не уверен). Хотя и не исключаю того, что там украдено дофига. Не знаю.

Но точно знаю, что когда я в очередной раз увижу маразматические поздравления какого-нибудь очередного политика с каким-нибудь очередным праздником, когда увижу очередную властвующую скотину в бизнес-классе, когда ради очередного гандона будут перекрывать улицу и его вонючее тело будут сопровождать машины ГАИ - в этот момент я вспомню о том, что погранцов не кормили, а десантуре давали вот такие вот пайки. И если у меня в руках будет что-то тяжелое и/или огнестрельное…

Феникс

10257142_788130891198310_928607654330885583_o.jpg

10275400_788130817864984_3561940600885257372_o.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, вот такая невзорвавшаяся штука воткнулась в грунт у Андреевки

BnS8kYvCcAACLk6.jpg

120мм нерозірвана міна, мабуть сепарасти на розпродажі в супермаркеті затарились такими

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cherman, Я просто не хочу щоб недооцінювали ворога. Як кажуть "лучше перебдеть чем недобдеть"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...