Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

Все таки чудова ми і смілива нація-Українці ! Довго запрягаємо,але як їдемо?! Студентів били,вийшли тисячі.На Грушевського розганяли,вийшли десятки тисяч.Думали Майдан зламати,Майдан зламав систему.Зараз Південна Пальміра не прогинає спину,а чоботом по рилу лупить масковскаму медвєдю...Я горджуся тим,що я Українець!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Давно би такВ Славянске застрелили российского диверсанта "Ромашку", который якобы стрелял на Майдане, об этом сообщает УНН со ссылкой на Зеркало недели.

"Сегодня в снайперской дуэли погиб снайпер ополчения Славянска с позывным "Ромашка", - написал журналист российской "Комсомольской правды" Александр Коц.

Напомним, ранее СБУ по результатам перехвата переговоров российских диверсантов и допроса одного из украинских десантников сообщала, что в середине апреля "Ромашка" требовал от украинских военных отказаться от исполнения воинских обязанностей.

Кроме того, "Ромашка" получал задание от "Стрелка", как обезоруживать украинских военных и как в случае чего "стрелять в них на поражение".

Также сообщалось, что "Ромашка" якобы хвастался, что в составе снайперской группы находился на Майдане Независимости в Киеве во время массовых акций протеста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки не буде тіла --- не варто вірити .

Найкращий спосіб втекти --- " померти"

А там ФСБ другі документи зробить , і пластику , якщо треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тролю москалів в танках текстом :

Одесса город герой !!! Спасибо вам одесситы за патриотизм !!! Западная Украина с вами !! Мы искренне вас любим и сопереживаем !! Так держать !! Держитесь !!

вже й стріляли мене й в приват писали, хай бєснуются ватнікі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що я вивів з одеських подій: якщо, не дай Бог, буде схожа заваруха в Луцьку...

Думаєш, після того, що сталося в Одесі, вони ризикнуть сунутися до нас??? :_09:

Думаєш їх в нас немає??? Є... Сидять як миші, стоять в черзі з тобою за хлібом в супермаркети і т.д. і т.п. і чекають наказу почати безлад...

«Унікал» у центрі Луцька. Шок. Пенсіонер, котрому за 70, виголошує оду Путіну!

20562_1.jpg

Назвати своє прізвище дід категорично відмовився, повідомив лише, що звати його Ігор. На Волинь приїхав у 60-х роках з Донбасу, буцімто, на будівництво «Ковельсільмашу». Природа краю йому дуже подобається, ось тільки дратує українська мова та політики-радикали – Тягнибок і Ярош…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Волинь приїхав у 60-х роках з Донбасу,

Дядько Микола не мєстний - він 30 років прожив в селі на Полтавщині, але так і остався прієзжим, хоч і хвацько навчився "льокати" серед місцевих. Але прієзжий і всьо. Він родився десь під курськом, батько його втікав од закона на Донбас, з батьком втекла в териконовий рай і вся родина. Коли Миколі стало 25 він десь там жостко пристромив свою дупу, і от закона уже не збіжав, але шоб не виплачувать бившим подєльнікам, то прямо із зони свалив на Полтавщину там прибився до жінки на 6 років старшої, шо мала одну коротшу ніжку і дуже поганий зір, Маруха. Маруха варила йому борщ і іноді пиздила штаньми по писку, коли Микола прийнявши на грудь засипав прямо на вигоні. Маруха складала тоді його в возик і тягла в двір де знову била штаньми. Іноді Микола брав лопату чи сапу і йшов на город, звідки на весь куток віщав шо він один хазяїн, а всі вокруг лєдачіє. За шо його недолюблювали і вєчно підйобували:

- Ну шо, Миколо, виспався в буряках?

- Мико, ось на тобі бензопилку, та спиляй трохи щирицю по картоплі.

- Мико, а шо то в тебе ліцо перекосилось? Шо Маруха подушки не в ту сторону перетовкла?!

Іноді Микола начінав ностальжірувать і співав на все горло "вишел в стєпь данєцкую", за шо над ним іздівались малолєтки.

Микола злився, но мовчав. Потому шо які б сусіди не були, але коли згорів у нього сарай і сильно попеклася корова, то мовчки прийшли і побудували новий, і телятко подарили із якого виросла доладня теличка. Тому й мовчав.

В сільську лавку хліб привозять щодня в 11 ранку. Десь з 9 години під лавкою збирається весь актів села, обсудить геополітичні проблеми, посокрушаться над глобальним потєплєнієм, і розказать в кого як огірки посходили. Микола як штик був на тій сходці, бо там було всіхнє пиво і дармові сємочки, та й живе він через дорогу.

А оце днями прийшов Микола, а там візіткаяроша, сіпарадізди, мужики вже розкальонні. А микола візьми і пиздони:

- А я от шо думаю, хай би вже скорєє прийшла руська армія, бо жить же невозможно...

Ніхто не знає шо в той час за катаклізм проходив в голові Миколи, але слово не горобець, вилетіло, то отхвати. Навкруг всі побіліли і тут встає Остапович (комбайнер-передовик, трижди рекордсмен), а в нього кулаки размєром з голову подростка, у Остаповича голова як лунь, і вуса по самі груди, і говорить він так шо чорти в пеклі трусяться. І от своїм голосом він так каже прямо в Миколу:

- Мико, от прямо січас хай Маруха збере тобі торбу, і їдь нахуй в свою росію, бо як почую твій паскудний брехливий голос, то рот до сраки роздеру! І почулося тіки таке "тух". Мико як кульок з гівном бехнувся в клумбу і зацвів пишним бордовим на півморди.

- Шо, Миколо, наше сало поперек горла стало? - це був голос продавщиці Галини, - тьху яке ти гівно пагане.

Миколі не хватило хліба, случайно. Наступного дня йому не хватило курива, а коли зламався в самого насос, то в сусідів не хватило йому води.

Бо як каже Митрофанівна, умна женщіна, "Воно єслі в голові не хвата, то ніде не хвата".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Унікал» у центрі Луцька. Шок. Пенсіонер, котрому за 70, виголошує оду Путіну!

Ну що тут скажеш, старість не радість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Унікал» у центрі Луцька. Шок. Пенсіонер, котрому за 70, виголошує оду Путіну!

Ну що тут скажеш, старість не радість.

я думаю, він не один такий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Кіровограді ногами та цеглою забили до смерті генерала податкової

У Кіровограді вчора знайшли мертвим генерала податкової, начальника Святошинського відділу податкової інспекції Володимира Тесленка, йдеться у сюжеті ТСН. 19:30.

Як стало відомо ТСН, 48-річний генерал до 5-ї ранку відпочивав із друзями в кафе у середмістті. Після цього його відвезли додому.

Однак уже за пів години понівечене тіло податківця знайшли неподалік іншого розважального закладу на вулиці Арсенія Тарковського. Чоловіка забили до смерті - ймовірно, ногами та цеглою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глава Одеської області назвав винних у смертях

Глава Одеської області Володимир Немировський поклав всю відповідальність за те, що сталося в місті, на міліцію.

"Сьогоднішніх жертв в Одесі можна було уникнути. Для цього силовикам всього лише потрібно було не торгувати своєю Батьківщиною, своєю Совістю, і слідувати Присязі Українському Народові " , - написав він.

"Якби міліція слідувала вимогам керівництва області, а не займалася дипломатією, сьогодні все було б інакше. Але вони, як і завжди, спочатку думали не про країну, а про власний комфорт. Сором" , - обурився він.

Двома годинами раніше Немировський підкреслив , що "дії одеситів , спрямовані на нейтралізацію і затримання озброєних терористів, вважаються законними" .

Тепер оправдовуватись почав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як же хочеться,щоб ця "смута" закінчилася...Але це певне,лише початок.Терпіння нам всім.Так воно має бути.По іншому,нація не стверджується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одесса, 02.05.2014 г. Сепаратист стреляет в одесситов с автомата.

https://www.youtube.com/watch?v=Wl1oqASAmK0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ночі у Краматорську відбито телевізійну вишку. АТО продовжується

Головний міліціонер України Арсен Аваков заявив про продовженні активної фази антітерористичної операції у Краматорську.

"Вночі силами АТО в Краматрске відбита у терористів телевізійна вишка. Операцію проводили бійці Нацгвардії і ВС. Активна фаза операції продовжена на світанку. Не зупиняємось".

Удачі вам, хлопці!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайома відпочивала в Єгипті. Розмовляє російською. Одна аніматорша вирішила,що навколо одні росіяни і почала вигукувати "Крим-Расія-Ура!" .Знайома пішла до адміністратора готелю і сказала,що їй,як громадянці України неприємно вислуховувти такі речі. Через 10хв. аніматорша підійшла до неї і попросила пробачення. Надалі вона до кінця відпочинку не бачила тої аніматорши.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По кількох сайтах пройшло:

Константин Эрнст пытался покончить жизнь самоубийством, об этом сообщает источник в руководстве телекомпании Первый канал, пожелавший остаться неизвестным.

Вечером 30 апреля генеральный директор Первого канала имел продолжительный телефонный разговор с руководителем Газпрома Алексеем Миллером и Владимиром Путиным, после чего прибыл домой в расстроенном состоянии и закрылся в своем кабинете. Вскоре его сожительница Лариса Синельщикова услышала звук выстрела.

Константин Львович госпитализирован в ФГБУ «Клиническая больница» Управления делами Президента Российской Федерации с огнестрельным ранением щеки и языка и находится без сознания. Пресс-служба Первого канала и врачи отказываются комментировать эту информацию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слава Одессе! - В Одессе проведена самая успешная АТО! Народная АТО - НАТО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

podrobnosti.ua/accidents/2014/05/03/974195.html

А днем 4 участника марша "За Украину" были застрелены пророссийскими снайперами.

Тем временем лагерь сепаратистов в Одессе ликвидирован. "Кофе ещё был горячим. Успели убежать.

АТО в дії (народне ато), сила, лють народу - це страшна зброя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Унікальне поєднання патріотизму за своє місто, свою країну з важкою жорстокою перемогою над ворогом. Це вже буде нова Одеса, яка свій героїзм, героїзм нового покоління, буде уособлювати з Україною. Хуйло втратило Одесу. Якщо й будуть мітинги колорадів, вони викликатимуть таку ж реакцію як і на Бандерівщині. Їх же ж попереджали:"не делай маме нерви".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слава Одессе! - В Одессе проведена самая успешная АТО! Народная АТО - НАТО!

f1KS_SgNnEI.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10261978_10202549905129997_3861385915228039032_n.jpg

Zoya Kazanzhy

Игорь Иванов, бывший десантник, умер на операционном столе. Тяжёлое огнестрельное ранение в живот. На его страничке - мемориал Небесной сотне. Теперь он с ними...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"... По нашим данным, с конца апреля забрасываемым на территорию Украины ДРГ российского спецназа и группам провокаторов ставилась задача, во взаимодействии с местными пророссийскими сепаратистами, дестабилизировать ситуацию на юге Украины. И в первую очередь – в Одессе.

Активная фаза операции, целью которой был захват местных органов власти, намечалась на 9 мая – когда под идеологическими лозунгами Дня Победы появлялась возможность инициировать активность пророссийски настроенной части населения. После достижения тактических успехов в Одессе подобные акции, с помощью прибывших «туристов Путина», должны были инициироваться в Николаеве и Херсоне.

Однако начало активной фазы АТО в Славянске заставило российское руководство форсировать события на юге Украины, с целью заставить украинских силовиков срочно перебрасывать силы и средства с Донбасса. Трагический итог этой чудовищной провокации мы и наблюдали вчера в Одессе...."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитро Тимчук

Относительно событий в Одессе 2 мая

По данным группы «Информационное Сопротивление», вчерашние провокации в Одессе, повлекшие за собой многочисленные человеческие жертвы, стали результатом операции, проводимой и координируемой Россией.

С начала марта и до конца апреля 2014 года мы констатировали прибытие на территорию Приднестровья подразделений ВС РФ и ГРУ ГШ ВС РФ, казачества и представителей российских ультранационалистических организаций.

С середины апреля наши источники в Республике Молдова фиксировали прибытие в Кишинев из России групп молодых людей спортивного телосложения, отправлявшихся далее на территорию Приднестровья. Их сопровождали сотрудники ФСБ РФ.

В итоге к началу мая на территории Приднестровья было сосредоточено около 1 700 российских военнослужащих и около 2 200 координируемых ФСБ представителей различных российских организаций (в основном – казачества). Из общего числа российских военнослужащих около 800 чел – в составе подразделений ГРУ ГШ ВС РФ.

Об этом на протяжении марта-апреля мы сообщали в сводках группы «ИС».

По нашим данным, с конца апреля забрасываемым на территорию Украины ДРГ российского спецназа и группам провокаторов ставилась задача, во взаимодействии с местными пророссийскими сепаратистами, дестабилизировать ситуацию на юге Украины. И в первую очередь – в Одессе.

Активная фаза операции, целью которой был захват местных органов власти, намечалась на 9 мая – когда под идеологическими лозунгами Дня Победы появлялась возможность инициировать активность пророссийски настроенной части населения. После достижения тактических успехов в Одессе подобные акции, с помощью прибывших «туристов Путина», должны были инициироваться в Николаеве и Херсоне.

Однако начало активной фазы АТО в Славянске заставило российское руководство форсировать события на юге Украины, с целью заставить украинских силовиков срочно перебрасывать силы и средства с Донбасса. Трагический итог этой чудовищной провокации мы и наблюдали вчера в Одессе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://docs.google.com/file/d/0B7SIIRps_8qQR1FnVlNsZWh6Zm8/edit?pli=1

за посиланням фото школяра закатованого в словянську.

хто ще хоче переговорів з терористами???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...