Перейти до змісту

Терміново! Майдан - 3.0!

yuraa

Майдан - 3.0   

112 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Аваков ніяк не може знайти Жиліна та інших членів злочинного угрупування Оплот, а Юля спокійно зустрічається з ними і веде переговори.

Нас мають за дурнів.

"Тимоха жмет руки убийцам-оплотовцам, которые с мусорами убивали людей на Майдане, сука беспринципная

путинская шалава"

Mxp1Y.jpg

Опубліковано

Тут питання не скільки в ЮВТ, скільки взагалі в системі влади та в тих, хто не бажає її міняти.

Бля, повторюю ті самі слова, які говорились на Майдані серед людей до лютневих подій. Жопи у кріслах помінялись, а мізки - ні.

Опубліковано

Тут питання не скільки в ЮВТ, скільки взагалі в системі влади та в тих, хто не бажає її міняти.

Бля, повторюю ті самі слова, які говорились на Майдані серед людей до лютневих подій. Жопи у кріслах помінялись, а мізки - ні.

Тільки зміна системи. Не змінивши її не зміниться нічого. Я щиро радий, що все більше людей починає це розуміти.

Опубліковано

halcogen, з уркоподібними є простіші методи й більш дієві. а от з політиками нашими - жесть.

я б заборонив усім хто останні 15 років був при владі займати державні пости й обиратись у будь-які органи до кінця їх життя...

Опубліковано

Тільки зміна системи. Не змінивши її не зміниться нічого. Я щиро радий, що все більше людей починає це розуміти.

Друже, пошукай мої пости і побачиш, що я про це писав ще в лютому. ))))
Опубліковано

Третій майдан остаточно зруйнує країну. Юлька сама себе зараз дискредитує співпрацею з сепаратистами, тобто нарощує собі політичний капітал на сході. Аваков піде одразу після виборів. Поки що його влаштовує такий порядок речей: активних дій з боку сепаратистів немає, міжнародний тиск на РФ зростає, підготовка до виборів йде активним ходом.

Хочете військового та правового порядку (щоб з сепаратистами швидко розібрались) - голосуйте за Гриценка. В Європу - за Порошенка. Якщо бажаєте бачити народного кандидата - то вже Ляшко) Хоч він і популіст, але користь з нього велика останнім часом.

Опубліковано

ДАЙТЕ СПОЧАТКУ розібратись з одним, а потім вже робити наступний крок. А то всі такі бистрі. Хочуть відразу скочити на другий берег, де квіти і фрукти.

Ще річку не перейли по камінцях, вода бурлить.

Ви можете з тими людьми домовитись??? Ви домовляєтесь з людьми в державі, що робить це??? Ви можете методом домовленості щось змінити???

ВАС будуть вони слухати чи розмовляти з вами??? Хто ви зараз для них??? да ніхто, бо там такі лозунги.

Все ПОСТУПОВО РУХАЄТЬСЯ, тому не гоніть бєса!!! ТИСК з нашого боку на владу. ТАК, повинен бути, щоб розуміли чиї вони. А коли прийде час і буде грунт під ногами

і люди на сході БІЛЬШЕ розумітимуть НАШУ АДЕКВАТНУ позицію, а не лозунги які їм навязують.

Ось тоді і буде час робити НОВИЙ тиск на тих, хто хоче пригрітись біля кормушки.

Опубліковано

Судячи по голосовалці за Президента, люди тільки і вміють кричати: я за люстрацію, я за перезавантаження, а самі вибирають між олігархом який на протязі останніх 15 років тусується біля влади і казнокрадкою яка вміє гарно балакати.

Опубліковано

Судячи по голосовалці за Президента, люди тільки і вміють кричати: я за люстрацію, я за перезавантаження, а самі вибирають між олігархом який на протязі останніх 15 років тусується біля влади і казнокрадкою яка вміє гарно балакати.

що ти пропонуєш? конкретно.

Опубліковано

halcogen,що ти завжди мелеш??? акциз на ліки до 7%, рада неділю тому скасувала усі попередні акцизи, а те,що ціна не падає - розбирайся з власниками аптек.

чому мене замінусували:

У воєнний час мені мали б видати гвинтівку і я мав би повне право відстрелювати зелених чоловічків без попереджень і в будь яких кількостях.

хто ти такий,щоб тобі зброю видавати? ти появився у дискусіях на борді як 2 дні тому і вже вимагаєш зброю? ти типічний диванний боєць, і даю 90%, що ти будеш одним із перших біля кордону з Польщею після оголошення війни, так як ЄС почне приймати біженців.

про який Майдан іде мова? це вже не внутрішні суперечки, ми не відстоюємо право голосу, вже іде агресія ворога, і Майдан НІЯК не допоможе. Досить жити в ілюзіях!

Опубліковано

що ти пропонуєш? конкретно.

Тільки Ярош може врятувати Україну!

tYCr3vJcu0E.jpg

Опубліковано

А де у нас взявся оцей "Philip from cannabis" Mr.Brooks?:-)

Та тут на "революційних" темах ПоверЮзерів і карму фармлять. ...а також оголошують війну, вбивають кацапів пачками, міняють владу, розподіляють міністерські портфелі, формують держбюджет і все це, як правило, не злізаючи з крісла.

Опубліковано

Знову вибори і знову будем вибирати серед всіх "зол" найменше зло.....

я взагалі за те щоб поки ніяких виборів не було, розібратися в країні, припинити "тиху війну" а тількі тоді вже робити вибори...

я проти всіх! бо немає ні одного нормального, незап"ятненого кандидата...

я за бойкот виборів!

Опубліковано

я за бойкот виборів!

"Что нам стоит дом построить..."

Вибори не безкоштовна забавка для держави, то раз.

Два - яка ймовірність того, що в разі визнання цих виборів недійсними (влада не міняється - всі і далі в.о.) на "вибори-2" з"явиться купа "незап"ятнених" і достатньо відомих осіб, щоб за них голосували?

Три - історія каже, що пасивність частини електорату, рідко міняє результат виборів загалом

UPD. А чому аж так "терміново" тема називається? Юлька поздоровалась з придурками - привід для майдану? Чи це заклики? Чи вброс?

Опубліковано
"Что нам стоит дом построить..."

Вибори не безкоштовна забавка для держави, то раз.

Два - яка ймовірність того, що в разі визнання цих виборів недійсними (влада не міняється - всі і далі в.о.) на "вибори-2" з"явиться купа "незап"ятнених" і достатньо відомих осіб, щоб за них голосували?

Три - історія каже, що пасивність частини електорату, рідко міняє результат виборів загалом.

в загальному хотів сказати шо мені дуже важко зрозуміти доцільність проведення виборів наразі?

вони шось дадуть?

чи може як буде ДулькаКанфеткаПС чи ше хтось президентом то все наладитсья в одну мить?!

крім просра%:х грошей і погіршення ситуаціїї в регіонах нічього ці вибори не принесуть!

Опубліковано

Навпаки, оголошені вибори необхідно провести, щоб у нас таки з"явився "легітимно обраний" президент, а у путіна було менше підстав патяки про незаконну владу та прибрати в.о. пастиря. а опісля провести перевибори парламету для очищення від усіляки ПР та КПУ.... імхо

Опубліковано
Навпаки, оголошені вибори необхідно провести, щоб у нас таки з"явився "легітимно обраний" президент, а у путіна було менше підстав патяки про незаконну владу. а опісля провести перевибори парламету для очищення від усіляки ПР та КПУ.... імхо

ой да я Вас умоляю....

Будапештський меморандум крім України ніхто не виконав.... кому вірить?!

Данбасс проголосує за іншого легетивного президента і от вам знову нове загострення ситуації... Путлер визнає шо Донецкий президент легитивен, а Українській ні.. от і почалося

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...